από *Missing Angel* Παρ Φεβ 18, 2011 7:47 am
Black Swan. Πολύ καλή ταινία. Σίγουρα, όμως, όχι και ΤΟ αριστούργημα, που ανέμενα σύμφωνα και με τις κριτικές που έχει πάρει. Αλλά, κατ' εμέ αυτή η ταινία είχε το μέγιστο ατού - που έκανε και τη διαφορά - και λέγεται Natalie Portman. Ειδικά αν όλα αυτά τα "μπαλαρινικά" τα έκανε εκείνη και δεν την ντουμπλάρησαν, τότε τι μπορώ να πω...
(Αλήθεια, ξέρει κανένας αν την ντουμπλάρησαν σε αυτές τις σκηνές; )
Due Date : Καλή κωμωδία. Αγαπάμε Robert Downey Jn, αγαπάμε πολύ... αλλάαα ο Zach Galifianakis απλά δεν υπήρχε! Απίστευτος.
Adventureland : Τυπική αμερικάνικη ρομαντικοσαχλούρα. Jesse Eisenberg φάτσα μεγάλη. Ryan Reynolds οφθαλμόλουτρο. Kristen Stewards (όπως πάντα) απούσα.
Remember Me : Τυπική αμερικάνικη δραματικοσαχλούρα. Ειχε μια πολυ καλή ανατροπή στο φινάλε. Αλλά εδώ που τα λέμε γιατί να φας στη μάπα 2 ώρες τον Robert Pattinson για να ένα καλό σημείο.
Και από παλιότερες :
Brokeback Mountain :
Τι έχανα τόσο καιρό! Α-ρι-στούρ-γη-μα. Από όλες τις απόψεις. Σίγουρα στις 5 all time classic αγαπημένες μου.
(Μετά από αυτό το ποστ ο Τιμογιαννάκης θα τρέμει για τη θέση του κι εγώ θα προσέξω να μη δαγκώσω τη γλώσσα μου.
)