Ktn έγραψε:Eίδα τις προάλλες το Thor.. μπερδεμένη κατάσταση. Βλεπόταν ευχάριστα, δε μπορώ να πω, αν και πρακτικά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.
Σεναριακά τα πράγματα ήταν απλά και απολύτως προβλέψιμα, χωρίς αυτό να μας χαλάει. Στο ζήτημα της εικόνας ομολογουμένως είχε πέσει τρελή δουλειά, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα κατα σημεία (βλ. Asgard) μου φαινόταν κάπως φορτωμένο-τραβηγμένο-υπερβολικό. Στα των ηθοποιών όλο το θέμα ήταν ο εξαιρετικός Hemsworth, ενώ Portman, Hopkins και λοιποί περνούσαν στα ψιλά, με τον Skarsgard να ξεχωρίζει ελαφρως περισσότερο.
Τα "I need a horse" και "This drink.. I like it.. more!" υποψήφιες ατάκες της χρονιάς για πλάκα
Same here.. Συμφωνώ..
Βασικά δεν είχα καθόλου σκοπό να το δω και μάλιστα στον κινηματογράφο (btw αρκετά με τα 3D..!), αλλά έκατσε έτσι με την παρέα και πήγαμε. Δεν ξέρω αν ήταν που είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες και φοβόμουν μην κόψω καμιά φλέβα, αλλά τελικά μ' άρεσε, ήταν μια χαρά ταινία, πολύ ευχάριστα πέρασε. Είχε όντως τις υπερβολές του σε μερικά σημεία, αλλά για βασισμένη σε comic ταινία δεν νομίζω ότι μου φάνηκε και πολύ παράταιρο.. Οι ατάκες κορυφαίες.
Οι ταινίες που μου άρεσαν αρκετά:
* Love and other drugs. Είχα την αίσθηση ότι είναι πιο ελαφριά ψιλο-χαζοταινία, αλλά τελικά ήταν πιο ψαγμένη απ'ό,τι νόμιζα.. Μπορεί να μην ήταν η ταινία του αιώνα, αλλά με κέρδισε πολύ. Και πολύ ωραίες ερμηνείες..
* (500) Days of Summer. Ωραία ταινία, πρωτότυπη και χωρίς το τετριμμένο love story. Δεν έχω καταλήξει βέβαια αν τελικά η Summer μου την σπάει ή όχι.
Ωραία φωτογραφία επίσης. Μερικές φορές μου θύμισε ελαφρώς και κάτι από Amélie -δεν ξέρω πόσο άκυρος συνειρμός είναι- χωρίς βέβαια να αγγίζει ούτε κατά διάνοια για μένα την τελειότητα του Amélie.
Είδα επίσης τα Cube 1 & 0. Αρχικά θα τα σχολίαζα περισσότερο, αλλά αφού είδα το Zero και μετά μάλλον καλύτερα προσπαθώ να τα ξεχάσω, μου άφησε τραύματα.
Τι διαστροφή και τι σαδισμός;;;
Το Killers, με Aston Kutcher και την ξανθιά που παίζει και στο Grey's και βαριέμαι να ψάξω ποια είναι.
Είναι προφανές μάλλον ότι είναι βλακειούλα, εντάξει για μια χαλαρή βραδιά και να περάσει η ώρα..
Και τέλος ...ναι, έκανα το σφάλμα. Είδα το "Είμαι το νούμερο 4". Jesus. Ενώ ώρες ώρες το πάλευε ως ταινία... ήταν κάτι σκηνές που σε αποτέλειωναν. Σαν twilight με alien, ίσως λίγο καλύτερο απ' ό,τι ακούγεται. Η Dianna Agron καλή στο ρόλο της, σίγουρα πολύ πιο συμπαθητική απ' ό,τι την έχουνε καταντήσει στο Glee.