+13
zina90
pikkumyy
*Missing Angel*
Katja-Turunen
Frozen_Angel
BleKatsiki
harris
afedikoxalarwse6178
SharonManiac
Madguy
Fallen angel
kostas-nw
evanescencespko
17 απαντήσεις
Eurovision 2009
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°326
Απ: Eurovision 2009
I plan to be drunk at that moment.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°327
^^^Είναι απίστευτη.. Με έχει μαγέψει κανονικά το τραγούδι.
Επίσης, είδα τον 2ο ημιτελικό (ω, ναι.. ) και μ' άρεσε ιδιαίτερο το τραγούδι της Εσθονίας και 1-2 άλλα που δεν συγκράτησα. Ναι, του Νορβηγού είναι όντως πολύ ωραίο τραγούδι και πιστεύω πως θα βγει πρώτο, με διαφορά θα έλεγα.
Άκουσα και της Αγγλίας και είναι εκπληκτικό! Και μάλιστα άκουσα πως θα είναι επί σκηνής ο Andrew Lloyd Webber!!
Επίσης, είδα τον 2ο ημιτελικό (ω, ναι.. ) και μ' άρεσε ιδιαίτερο το τραγούδι της Εσθονίας και 1-2 άλλα που δεν συγκράτησα. Ναι, του Νορβηγού είναι όντως πολύ ωραίο τραγούδι και πιστεύω πως θα βγει πρώτο, με διαφορά θα έλεγα.
Άκουσα και της Αγγλίας και είναι εκπληκτικό! Και μάλιστα άκουσα πως θα είναι επί σκηνής ο Andrew Lloyd Webber!!
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°328
Nai nai tha peksei piano o Sir Andrew Lloyd Webber!!!
Nomizo telika pos i Agglia tha kerdisei... Tha doyme... Fetos einai polla endexomena anoixta!
Enoeite pos tha psifiso Soyidia vevaia! Exo kolisei apisteyta me to tragoydi, tin tragoydistria, ta panta...
Nomizo telika pos i Agglia tha kerdisei... Tha doyme... Fetos einai polla endexomena anoixta!
Enoeite pos tha psifiso Soyidia vevaia! Exo kolisei apisteyta me to tragoydi, tin tragoydistria, ta panta...
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°329
Eγώ για ένα είμαι σίγουρος: Εμείς αποκλείεται να κερδίσουμε. Σίγουρα θα νικήσει η Νορβηγία. Αν και σε 'μένα δε λέει πολλά ούτε το τραγούδι ούτε ο αγενής βουτυρομπεμπές (ξέρω ότι αρέσει σε κάποιες αλλά η φάτσα του είναι... μη πώ - ντάξει είναι αγενής αλλά όταν είναι με τη Σουλιώτη τον χειροκροτώ ).
Απ' όσα άκουσα μόνο η Ισλανδία μ' άρεσε, και η κοπελιά του Αζερμπαιτζάν
Απ' όσα άκουσα μόνο η Ισλανδία μ' άρεσε, και η κοπελιά του Αζερμπαιτζάν
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°330
norvigia prwti agglia deuteri kai tourkia triti etc pisteuw 8a paei opws vlepw twra tin psifoforia
- Δημοσίευση Ν°331
Ο Κουβάς πού είναι? I was drinking at the world's best bar that happens to be in Helsinki (of course).
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°332
sthn 7h 8esh (kai poly mas einai )
- Δημοσίευση Ν°333
Φτουυυυυύ! (Ήθελα να πατώσει. )
Τελικά κέρδισε ο Νορβηγός με το χαλασμένο δοξάρι, ε? Ούτε καν αυτό αξιώθηκε να αλλάξει για τον τελικό? Haha ελεεινό. Ή είναι τόσο κασμάς που του χαλάει σε κάθε εμφάνιση.
Τελικά κέρδισε ο Νορβηγός με το χαλασμένο δοξάρι, ε? Ούτε καν αυτό αξιώθηκε να αλλάξει για τον τελικό? Haha ελεεινό. Ή είναι τόσο κασμάς που του χαλάει σε κάθε εμφάνιση.
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°334
Liga ta logia sou gia to manari! ton nikiti kale, oxi ton kouva!
- Δημοσίευση Ν°335
Το άλλαξε ή όχι το δοξάρι καλέ? Είδα ένα βιντεάκι στο youtube - Norway the winner - αλλά μετά είδα ότι το είχαν ανεβάσει στις 14 του μήνα. Ο Νορβηγός μοιάζει πολύ με τον αδερφό μου και είχε πετάξει για πλάκα ο bro "εγώ θα κερδίσω ρε παιδιά". Να τα, να ταααα..!
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°336
vasika den htan kai tipota afto p xe t doksari t....mia xara borei n paiksei kaneis an t kremontai ena-dyo alogotrixes....pantws emena m fanhke adiko afto p egine m thn agglia.megalos syn8eths o andrew lloyd webber alla afto t tragudi p esteile fetos htan 8eovareto,mono epeidh eixe thn tampelitsa t kerdise th 5h 8esh.
egw stenaxwrh8hka gia t malenitsa perissotyero para gia ton sakis (:p)
egw stenaxwrh8hka gia t malenitsa perissotyero para gia ton sakis (:p)
- Δημοσίευση Ν°337
Όχι ότι έπαιζε δηλαδή. Anyway, χτύπησε στο μάτι μου, θα μπορούσε να το είχε διορθώσει, εάν δεν έγινε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης φυσικά.
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°338
esthonia kai pali esthonia. htan teleio. ths gallias me ksenerwse kai ths souhdias etsi k etsi. ukrania epishs marese poli. kai ths finlandias kaloutsiko alla protimousa to surrender
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°339
re paidia an einai dynaton vgike leei o rouvas kai zitise sygnwmi gia tin 8esi. ma kala mpike stous 10 ti sk2t@ allo 8elei???? edw i gallia esteile mia apo tis kalyteres fwnes pagkosmiws den tou ftanei dld pou einai anamesa se toso a3iologa tragoudia? :p zina apo x8es epa8a ki egw mia manioula me ton norvigo (gia tin akriveia otan vgike na tragoudisei molis eixa mpei sto spiti kai koitousa san vodi tin tileorasi ) a3ize na vgei pisteuw (autos oxi ta alla ta 3ek#l@ ) an kai 8ewrw pws i pempti 8esi gia tin agglia einai ligi. akous ekei na einai pio panw i tourkala epeidi kounise ton tek tek tis (ton pwpouli tis ennow )
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°340
7η θέση και χωρίς τραγούδι δεν είναι απλά καλά..
Η Γαλλία πάντως πήγε καλά..! 8η νομίζω.. οι επιτροπές φαίνεται παίξαν το ρόλο τους.. Υπό άλλες συνθήκες δεν νομίζω να έβλεπε 10δα..
Η Γαλλία πάντως πήγε καλά..! 8η νομίζω.. οι επιτροπές φαίνεται παίξαν το ρόλο τους.. Υπό άλλες συνθήκες δεν νομίζω να έβλεπε 10δα..
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°341
Εγώ ήμουν με τη Σουηδία που πάτωσε στην 20η θέση. Εννοείται ότι ο Νορβηγός ήταν ο καλύτερος αλλά 400 πόντοι παραείναι πολλοί επιτροπούλες μου!
Η Ισλανδία δεν είχε καμιά θέση στη... 2η θέση, ο Βέμπερ με έστειλε για ύπνο. Εσθονία - Βοσνία άξιζαν ακόμα παραπάνω από τις 6 - 9 θέσεις που πήραν!
Οσο για το Ρουβά σκασίλα μου δηλαδή...
Η Ισλανδία δεν είχε καμιά θέση στη... 2η θέση, ο Βέμπερ με έστειλε για ύπνο. Εσθονία - Βοσνία άξιζαν ακόμα παραπάνω από τις 6 - 9 θέσεις που πήραν!
Οσο για το Ρουβά σκασίλα μου δηλαδή...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°342
pes ta re koralia! ma to tragoudi mas eixe fonta na akoustei mono stin ellada pou8ena allou kai toso pou pirame itan gia ta wraia sti8i kai mpratsa tou saki
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°343
Η Βοσνία δεν μου πολυάρεσε.. της Εσθονίας πάλι το βρίσκω τέλειο!
Και η Σουηδία φυσικά κρίμα που δεν πήγε καθόλου καλά, είχε φωνάρα..
Και η Σουηδία φυσικά κρίμα που δεν πήγε καθόλου καλά, είχε φωνάρα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fallen angel στις Κυρ Μάης 17, 2009 12:24 am, 1 φορά
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°344
^re paidia i souidia den itan gia eurovision as to paradextoume den einai syni8ismenoi oloi se mia tetoia fwni
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°345
esthonia apla teleio. kai poli omorfi i kopelitsa kai to tragoudi iperoxo. kai h oukrania eprepe na einai pio panw. htan poli piasariko to tragoudi!
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°346
Paidia i Soyidia exo na sas po pos katapsifistike apo tin epitropi eno to koino ston imiteliko tin evgale 4i parakalo...
Eno pisteya pos tha ginei to antitheto telika tin patisa
Pantos to "La Voix" to latrepsa kai tha to latreyo!
Kai i tragoydistria tha vgalei ena disko vasismeno se ayto kai anypomono paaaara poly!
Eno pisteya pos tha ginei to antitheto telika tin patisa
Pantos to "La Voix" to latrepsa kai tha to latreyo!
Kai i tragoydistria tha vgalei ena disko vasismeno se ayto kai anypomono paaaara poly!
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°347
^
Ηταν φανταστική, το μόνο που θα άλλαζα είναι να είχε κάπως λιγότερη eurodance ενορχήστρωση! Και ήρθε 20η!
Ηταν φανταστική, το μόνο που θα άλλαζα είναι να είχε κάπως λιγότερη eurodance ενορχήστρωση! Και ήρθε 20η!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°348
i filandia ti 8esi pire re paidia??? ma anti na steiloun tous kwan ki autoi... tststststststs
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°349
Τελευταία..
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°350
^ Ε, δε νομιζω να ηλπιζε και σε κατι καλυτερο με αυτο το σκουπιδοτραγουδο...Συν το οτι η κοπελιτσα ηταν πιο αφωνη κι απ'την Καλομοιρα.
Βασικα, ποια ηταν φετος η αλλαγη με τις επιτροπες; Το οτι ανεβηκε το Η.Β. απο τελευταιο, 5ο;
Γιατι κατα τα αλλα παλι ανατολικος κερδισε. Ασχετα αν εκπροσωπουσε τη Νορβηγια. Γιατι ποιος πιστευει οτι θα εβγαινε αν δεν τον ψηφιζαν ΟΛΕΣ οι ανατολικες συν οι βορειες χωρες;
Τωρα, για το Σακη...Νταξ', τι να πω...Αν το ελεγε καποιος αλλος αυτο το σκ@τοσκουπιδοτραγουδο, θα εβγαινε 42ος στους 42. Παντως, ηταν λαθος απ'την αρχη που δεχτηκε να παει. Οπως κι η ΕΡΤ που τον εξεθεσε βαζοντας τον να κανει δηλωσεις του στυλ ''εγω ειμαι ο καλυτερος, ο πρωτος..''
Κατα τα αλλα, δε θα μπορουσα να αδιαφορησω περισσοτερο...
Βασικα, ποια ηταν φετος η αλλαγη με τις επιτροπες; Το οτι ανεβηκε το Η.Β. απο τελευταιο, 5ο;
Γιατι κατα τα αλλα παλι ανατολικος κερδισε. Ασχετα αν εκπροσωπουσε τη Νορβηγια. Γιατι ποιος πιστευει οτι θα εβγαινε αν δεν τον ψηφιζαν ΟΛΕΣ οι ανατολικες συν οι βορειες χωρες;
Τωρα, για το Σακη...Νταξ', τι να πω...Αν το ελεγε καποιος αλλος αυτο το σκ@τοσκουπιδοτραγουδο, θα εβγαινε 42ος στους 42. Παντως, ηταν λαθος απ'την αρχη που δεχτηκε να παει. Οπως κι η ΕΡΤ που τον εξεθεσε βαζοντας τον να κανει δηλωσεις του στυλ ''εγω ειμαι ο καλυτερος, ο πρωτος..''
Κατα τα αλλα, δε θα μπορουσα να αδιαφορησω περισσοτερο...