Για τις επιτροπές τι να πω.. νόμιζα πως βοηθούσαν για ένα πιο υψηλό επίπεδο, πέρα απ' τις κλίκες.. αλλά αν ισχύει αυτό που είπε ο Σπύρος πιο πάνω για τη Σουηδία .. !!
+13
zina90
pikkumyy
*Missing Angel*
Katja-Turunen
Frozen_Angel
BleKatsiki
harris
afedikoxalarwse6178
SharonManiac
Madguy
Fallen angel
kostas-nw
evanescencespko
17 απαντήσεις
Eurovision 2009
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°351
Απ: Eurovision 2009
Συμφωνώ.. το τραγούδι ήταν απλά ένα τίποτα..
Για τις επιτροπές τι να πω.. νόμιζα πως βοηθούσαν για ένα πιο υψηλό επίπεδο, πέρα απ' τις κλίκες.. αλλά αν ισχύει αυτό που είπε ο Σπύρος πιο πάνω για τη Σουηδία .. !!
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°352
H Eurovision φετος ήταν καραστημενη. Ηταν κατι παραπανω απο εμφανες. Οι επιτροπες ηταν για να διευκολυνουν αυτους που ειχαν συνεννοηθει κι οχι για να γινει ο διαγωνισμος πιο αντικειμενικος. For god's shake!
Δηλ. να πειστω οτι ηταν αντικειμενικη η θεση της Τουρκιας;;; Οτι αξιζε να βγει αυτη 4η κι η Σουηδεζα πατος;; Νταξ'...
Δηλ. να πειστω οτι ηταν αντικειμενικη η θεση της Τουρκιας;;; Οτι αξιζε να βγει αυτη 4η κι η Σουηδεζα πατος;; Νταξ'...
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°353
Ok, admit it. Είμαι πολύ αφελής..
- Σπόιλερ:
- Sis, το shake είναι επηρεασμένη απ' τον Σάκη, ε;
- Δημοσίευση Ν°354
For God's shake, shake, shake it mi amor....
Μα πως το καταλαβες;;
Μα πως το καταλαβες;;
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°355
Eγώ προσωπικά που μου άρεσε ο Νορβηγός, θεωρώ ότι οι σχεδόν 400 ψήφοι που πήρε είναι η απόθέωση της υπερβολής! Δηλαδή αυτό είναι το καλύτερο τραγούδι που έχει βγει στο διαγωνισμό; Μην τρελαθούμε κι όλας! Δεν είχε καλή σκηνική παρουσία και επίσης ΔΕΝ είχε καλή φωνή σε καμιά περίπτωση. Προσοχή, θεωρώ δίκαιη τη πρώτη θέση αλλά δεν δικαιολογώ τη διαφορά ψήφων. Σουηδία, Βοσνία, Εσθονία, Πορτογαλία και Αζερμπαιζάν (άσχετα αν ήταν σκουπίδι ο Αράς) ήταν ανταγωνιστές και μπορούσαν να μαζέψουν πολλούς πόντους.
Το δεύτερο ανέκδοτο είναι η δεύτερη θέση της Ισλανδίας, με το οποίο γέλασα πάρα πολύ. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ποιο είναι το κοινό του θεσμού και ποιοι ψηφίζουν. Ατομα με πολύ χαμηλό γούστο στη μουσική! Αρα οι επιτροπές έκαναν το εξής φέτος. Από συμμαχίες χωρών το έκαναν χειρότερο: πολιτικές συμμαχίες.
Επιστρέφουμε στα 80ς λοιπόν και το μόνο που λείπει είναι η Μπόκοτα και η Αφροδίτη Φρυδά να τραγουδάει "κλόουν κλόουν είμαι ο κλόουν χαχαχαχα".
Στοίχημα ότι του χρόνου θα το ρίξουμε σε ξενεριά μπαλάντα και καμιά Τάμτα;
Το δεύτερο ανέκδοτο είναι η δεύτερη θέση της Ισλανδίας, με το οποίο γέλασα πάρα πολύ. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ποιο είναι το κοινό του θεσμού και ποιοι ψηφίζουν. Ατομα με πολύ χαμηλό γούστο στη μουσική! Αρα οι επιτροπές έκαναν το εξής φέτος. Από συμμαχίες χωρών το έκαναν χειρότερο: πολιτικές συμμαχίες.
Επιστρέφουμε στα 80ς λοιπόν και το μόνο που λείπει είναι η Μπόκοτα και η Αφροδίτη Φρυδά να τραγουδάει "κλόουν κλόουν είμαι ο κλόουν χαχαχαχα".
Στοίχημα ότι του χρόνου θα το ρίξουμε σε ξενεριά μπαλάντα και καμιά Τάμτα;
- Δημοσίευση Ν°356
Το θεωρω απολυτως βεβαιο ^ οτι του χρονου παει Ταμτα με ''ποιοτικο'' τραγουδι!
Απολυτως ομως.
Απολυτως ομως.
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°357
an pigaine me mpalanta o rouvas 8a ginotan xamos pisteuw alla to tragoudi tis norvigias itan diaforetiko den nomizete? xairomai pou vgike ena oxi syni8ismeno kommati kai oso na peis eixe kai kapoio stixo me ena alfa noima (oxi san tis tourkias ) auto me tis epitropes oute egw to katalava. afou kai pali oi anatolikes xwres allilopsifistikan
- Δημοσίευση Ν°358
^
Aπλά η γειτνίαση έγινε και πολιτική. Η Ελλάδα πάντως, θα βγει ζημιωμένη από αυτό και ξέρετε τι θα επακολουθήσει: Θα ανέβουν τα επιτόκια, θα γκρεμιστεί η Αθήνα από ισχυρό σεισμό, θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα κλπ κλπ κλπ!
Aπλά η γειτνίαση έγινε και πολιτική. Η Ελλάδα πάντως, θα βγει ζημιωμένη από αυτό και ξέρετε τι θα επακολουθήσει: Θα ανέβουν τα επιτόκια, θα γκρεμιστεί η Αθήνα από ισχυρό σεισμό, θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα κλπ κλπ κλπ!
- Δημοσίευση Ν°359
Το βασικο ειναι οτι δεχτηκε πολυ ισχυρο πληγμα ο ελληνικος πολιτισμός...
- Σπόιλερ:
- Ναι, ναι, το ειπαν ΚΑΙ αυτο!
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°360
Από ποια άποψη;
- Δημοσίευση Ν°361
Μα ψάχνεις λογικη στους Ελληνες Γιουροβιζιονολογους;;
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°362
Εγώ το καταχάρηκα που δε μπήκαμε στη 5άδα. Και για την "αποτυχία" φταίνε προπάντως οι δημοσιογράφοι που έλεγαν συνέχεια ότι έχουμε ήδη κερδίσει και μαντεύανε αν ο διαγωνισμός του χρόνου θα γίνει στη Πάρο ή στη Μύκονο. Και αυτό δε το περνάγανε μόνο εδώ στην Ελλάδα το περνάγανε και στη Μόσχα, το ακούγανε οι δημοσιογράφοι τα λέγανε στις χώρες τους και μετά μόλις είδαν την εμφανισή μας είπαν: Aυτό είναι τώρα το φαβορί; Kαι μετά κάθονται και ρωτάνε οι Λαμπίριδες και ο άντρας ο Πουλόπουλος "ποιός φταίει;" και μετά λένε κιόλας πως "οι πραγματικοί φταίχτες ρίχνουν την ευθύνη αλλού". Εγώ λέω καλά να πάθουμε και το πάθημα να μας γίνει μάθημα.
Το τραγούδι όντως δεν έλεγε πολλά. Για να πάρουμε καλή θέση πρέπει να υπάρχουνε μέσα ethnic στοιχεία γιατί μ' αυτά πήραμε 3η θέση δυό φορές και τη 1η μια φορά.
Όσο για την Νορηγία έχω να πώ ότι ο Rybak ήταν απαράδεκτος και αγενής και σίγουρα δεν άξιζε τόσο μεγάλη διαφορά και τόσα δωδεκάρια. Δίκαια θέση πιστεύω πως πήρε η Ισλανδία. Εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ. By the way αν ξέρει κάποιος πού μπορώ να το βρώ, ας στείλει ένα μήνυμα
Το τραγούδι όντως δεν έλεγε πολλά. Για να πάρουμε καλή θέση πρέπει να υπάρχουνε μέσα ethnic στοιχεία γιατί μ' αυτά πήραμε 3η θέση δυό φορές και τη 1η μια φορά.
Όσο για την Νορηγία έχω να πώ ότι ο Rybak ήταν απαράδεκτος και αγενής και σίγουρα δεν άξιζε τόσο μεγάλη διαφορά και τόσα δωδεκάρια. Δίκαια θέση πιστεύω πως πήρε η Ισλανδία. Εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ. By the way αν ξέρει κάποιος πού μπορώ να το βρώ, ας στείλει ένα μήνυμα
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°363
Γιατί ήταν απαράδεκτος και αγενής ο Νορβηγός?
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°364
Vasika 8a phgainame kalytera ean den mas maurize h epitroph ki o Rossos...
Mia xara ta phgame...
Oso gia to ethnik stoixeio,den milaw....Ama htan eprepe na kaoun sxedon oloi....
Iceland phge poly kala kai Estonia...
Mia xara ta phgame...
Oso gia to ethnik stoixeio,den milaw....Ama htan eprepe na kaoun sxedon oloi....
Iceland phge poly kala kai Estonia...
- Δημοσίευση Ν°365
Εγώ θα επιμείνω. Η κομματάρα της χρονίας ήταν η Σουηδία:
LA VOIX (POUR TOUJOURS)!
btw, αυμφωνώ με αυτό που γράφει ο Αργύρης από πάνω...^
LA VOIX (POUR TOUJOURS)!
btw, αυμφωνώ με αυτό που γράφει ο Αργύρης από πάνω...^
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°366
exw tin idia aporia me tin Eleni..pou to vriskete oti einai agenis kai aparadektos o Norvigos? den itan tromera ageneis oi Ellines dimosiografoi otan koroideuan ton Alexander mprosta tou ki otan ourliazan san agrimia "Sakis! Sakis! Sakis!" stin DIKI tou press conference alla kai stis proves tou?! eseis pws tha aisthanosaste? einai gia polla xastoukia oi dimosiografiskoi tou Star kai o Poulopoulos tou Mega.. to oti ton eixan thapsei patokorfa ton Alexander de to thymountai, e? kai twra psaxnoun na vroun poios ftaiei gia tin 7i thesi.. ftaine autoi, to ilithio tragoudi, o teleiws allazonas Rouvas, o Euaggelinos me to "prwtotypo" xoreutiko tou, i panilithia kataskeui-feretro, i elliniki simaia (an exete to theo sas! poios to skeftike auto?) pou sigoura tha aidiase tous Eurwpaious (edw aidiase emena pou eimai Ellinida, de tha aidiasei autous?!), i apaisia fwni tou Kouva kai i pepoithisi pou eixan oti tha kerdisoun kai tin epevallan se ola ta forum, kanontas tous ksenous (mazi ki emena) na syspeirwnomaste enantion tou... apla einai ta pragmata...vevaiws s' auto synevalle i lampri proswpikotita tou Alexander, pou den mpike ston kopo na apantisei se tpt para mono afou eixe nikisei legontas tin theiki frasi sti Souliwti pou ton rwtise gia ton Kouva: "Sakis didn't win, we won, ha!!!" alla kai to theiko kommati tou pou dikaiws espase ola ta rekor xwris kanena promo tour, mazi me tin apisteuti ikanotita tou na mageuei mesa apo tin othoni mono me ta matia tou kai oxi me solarium, leukanseis, skismena mplouzakia kai alles aidies.. syn to oti oloi trwgontan metaksy tous, paravlepontas to megalytero favori se oli tin istoria tis Eurovision kai malista me stoixeia... kai sas apokalyptw oti anamenontai perissotera rekor na kataripsei o Alexander the Great!
ta 'pa ola kai ksalafrwsa.....
ta 'pa ola kai ksalafrwsa.....
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°367
^
Καλά, εγώ δεν έχω ιδέα για το αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά διαβάζοντας το post σου, σχηματίστηκε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου.
Καλά, εγώ δεν έχω ιδέα για το αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά διαβάζοντας το post σου, σχηματίστηκε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου.
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°368
ase re me to pswnio ton sakis. o sakis auto kai o sakis ekeino. logiko einai na nevriasoun oi ksenoi. emeis eixame parei to eurovision poli prin ton diagwnismo (sto mialo mas panta) kai kala p vghkame 7. profanws an den htan o sakis vevaia kai htan kapoios allos me to idio tragoudi tha kaname parea sth finlandia
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°369
Epeidi exo faei kollima!
La Voix (live in final):
Mesa stin evdomada tha vgoyn kai ta ksexorista apotelesmata koinoy-epitropon gia na doyme ti egine me ayto to tragoydi! Me vasi toys imitelikoys kai tin thesi poy katelave ekei i xamiloteri thesi poy tha mporoyse na parei einai i 10ati xoris tin voitheia ton epitropon poy itan dedomeni gia toys perisoteroys! Pragmatika periergo...
La Voix (live in final):
Mesa stin evdomada tha vgoyn kai ta ksexorista apotelesmata koinoy-epitropon gia na doyme ti egine me ayto to tragoydi! Me vasi toys imitelikoys kai tin thesi poy katelave ekei i xamiloteri thesi poy tha mporoyse na parei einai i 10ati xoris tin voitheia ton epitropon poy itan dedomeni gia toys perisoteroys! Pragmatika periergo...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evanescencespko στις Τρι Μάης 19, 2009 4:21 am, 1 φορά
- Δημοσίευση Ν°370
^
She rocks, she was the best!
She rocks, she was the best!
nymphadora- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 58
Τόπος : Ξάνθη
Μέλος από : 23/04/2009
- Δημοσίευση Ν°371
Δεν μου άρεσε πολύ εμένα... Όπως λέει και μια φίλη μου, που είναι η Tarja να την πατήσει κάτω...
- Δημοσίευση Ν°372
i lampri proswpikotita tou Alexander, pou den mpike ston kopo na apantisei se tpt para mono afou eixe nikisei legontas tin theiki frasi sti Souliwti pou ton rwtise gia ton Kouva: "Sakis didn't win, we won, ha!!!
Υπερλαμπρη προσωπικοτητα! Εδειξε που εγραψε το 10αρι που του εδωσε το ελληνικο κοινο.
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°373
Paidiaaa....H Malena einai 8ea oti kai na lete....
Souhdia,Estonia & Iceland htan ta kalutera...
Souhdia,Estonia & Iceland htan ta kalutera...
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°374
Opos to perimena:
1. Norway (312 points)
2. Iceland (260 points)
3. United Kingdom (223 points)
4. France (164 points)
5. Estonia (124 points)
6. Denmark (120 points)
7. Turkey (114 points)
8. Azerbaijan (112 points)
9. Israel (107 points)
10. Greece (93 points)
11. Moldova (93 points)
12. Bosnia & Herzegovina (90 points)
13. Malta (87 points)
14. Germany (73 points)
15. Armenia (71 points)
16. Ukraine (68 points)
17. Russia (67 points)
18. Portugal (64 points)
19. Croatia (58 points)
20. Lithuania (31 points)
21. Romania (31 points)
22. Sweden (27 points)
23. Albania (26 points)
24. Finland (12 points)
25. Spain (9 points)
Diladi ligo eleos...
Oraies epitropes...
1. Norway (312 points)
2. Iceland (260 points)
3. United Kingdom (223 points)
4. France (164 points)
5. Estonia (124 points)
6. Denmark (120 points)
7. Turkey (114 points)
8. Azerbaijan (112 points)
9. Israel (107 points)
10. Greece (93 points)
11. Moldova (93 points)
12. Bosnia & Herzegovina (90 points)
13. Malta (87 points)
14. Germany (73 points)
15. Armenia (71 points)
16. Ukraine (68 points)
17. Russia (67 points)
18. Portugal (64 points)
19. Croatia (58 points)
20. Lithuania (31 points)
21. Romania (31 points)
22. Sweden (27 points)
23. Albania (26 points)
24. Finland (12 points)
25. Spain (9 points)
Diladi ligo eleos...
Oraies epitropes...
- Δημοσίευση Ν°375
^
Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο; Διαιρείται δια του δύο αυτό και βγαίνει το άθροισμα;
(BTW έχει κάποια τέρατα εδώ πέρα η βαθμολογία μερικών χωρών)
Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο; Διαιρείται δια του δύο αυτό και βγαίνει το άθροισμα;
(BTW έχει κάποια τέρατα εδώ πέρα η βαθμολογία μερικών χωρών)