I Eurovision EINAI gia erminies kai talenta! Eleni xoris na thelo na se prosvalo profanos den gnorizeis pos apo tin Eurovision proerxonte tragoydia opos ayto:
Kai ayto:
Opos kai pollaaaa alla poy exoyn grapsei istoria stin pagosmia moysiki skini! Psaks' to ligo
Back to the roots, λοιπόν. Αλλά τόσο ογκόλιθοι είμαστε, που δεν καταλαβαίνουμε τι καταστρέψαμε (και γενικά ότι το καταστρέψαμε). Κι όπως φαντάζομαι πως θα πρόσεξες, δεν είπα ότι είναι το μόνο αξιόλογο, αλλά ένα από τα ελάχιστα. Γιατί σε σύγκριση με τις πατσαβούρες, πολύ μικρός είναι ο αριθμός των αξιόλογων κομματιών.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως τα αξιόλογα κομμάτια είναι πολύ λιγότερα από τις σούπες και πως το επίπεδο έχει πέσει πολύ σε σχέση με τις αρχές του διαγωνισμού.
Εγώ συμφωνώ με την Ελένη. Με την εξαίρεση 2-3 καλών κομματιών, δεν έχει βγει ποτέ κάποιο αριστούργημα από τη Eurovision. Kαλό το Volare, (πολύ) καλύτερο το Nocturne αλλά η Eurovision ήταν είναι και θα είναι μια χαριτωμένη παράσταση για να τρώμε ποπ κορν πριν τη Σαββατιανή έξοδο. Εγώ φχαριστιέμαι (εντελώς ελαφρά) να το βλέπω και έχω διαβάσει και το ανορθόγραφο και ασύντακτο βιβλίο της Μπόκοτα το οποίο γουστάρω τρελά και έχω ρίξει πολύ γέλιο!
^ Οι εμπειρίες της Μπόκοτα στα 20 χρόνια του θεσμού. Πως περνούσε στην κάθε διοργανώτρια πόλη, που καθόταν σε καφάσια γιατί η ΕΡΤ δεν της πλήρωνε ούτε καρέκλα (λέει) οι σχέσεις της με τους τραγουδιστές που στέλναμε κάθε χρόνο, το σοκ που έπαθε όταν είδε τα ρούχα του Ρακιντζή κλπ κλπ! Αν ξεπεράσεις το σοκ ότι η γυναίκα γράφει στο βιβλίο σαν να μιλάει σε πεζό λόγο, το γέλιο είναι εγγυημένο!
Έβγαλε η Μπόκοτα βιβλίο? Να ξέρω να μην το διαβάσω...
Συμφωνώ κι εγώ από τους αποπάνω... Δεν δέχομαι ότι στη Eurovision πήγε, για παράδειγμα η Alenka Gotar με το Cvet Z Juga το 2007, φωνάρα και κομματάρα (αν και δεν ξέρω τι λέει ) αντίστοιχα, και την ίδια χρονιά πήγε και η Verka Serduchka με τα αλουμινόχαρτα...
Παντως, στη Eurovision ειχε στειλει κομματι και ο Μανος Χατζηδακης, που ουτε με το νυχι του δε συγκρινονται οι υπολοιπες μεχρι τωρα συμμετοχες... So what?
Γιατι τα παιρνουμε τοσο σοβαρα δεν εχω καταλαβει. Ενα ωραιο πανηγυρι ειναι. Σιγα...
Τι εγινε με τη Μαγγιρα;; (Παντα με διαφορα φασης εγω... )
a mpravo! epitelous enas pou symfwnei mazi mou! oute egw tin mporw tin kaas...to exei dei kapws...kai siga pia ti diva! egw den iksera kan oti itan "kapoia"..
^ Koίτα, είναι κούκλα και με χαριτωμένη φωνή. Αλλά αυτό το πράμα που τραγουδάει, τάχα μου κουλτουριάρικα, έτσι χωρίς ρυθμό και με τα εσώρουχα να λικνίζεται πάνω στο κρεββάτι, απλά είναι μηδέν εις το πηλίκο! Σαν κάτι εγχώριες έντεχνες που δεν τις ξέρει ούτε η μανούλα τους!
gia triti fora to lew i gallida ta spaei apla elate paidia o norvigos 8a vgei oxi o dikos mas o kouvas (soz an aresei se kapoion o sakis tpt proswpiko aplws ton antipa8w )