+17
Imaginary Rain
TarjaPhoennix
kostas-nw
SharonManiac
Katja-Turunen
Scrooge13
afedikoxalarwse6178
evanescencespko
Carnivorous_Jesus
BleKatsiki
Fallen angel
*Missing Angel*
Ktn
zina90
pikkumyy
Frozen_Angel
Popocatepetl
21 απαντήσεις
Nightwish Part 2
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°801
Απ: Nightwish Part 2
min grafeis me kefalaia boy einai san na fwnazeis i katerina profanws 8ewrei oti oses pianoun psiles notes einai soprano ti na pw i annete pantws me tin kamia den einai soprano kai stamateiste na fernete ws diakiologies to ti skoupida grafoun selides sto net. 3erete poly kala oti sto net grafontai polla pseudi
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°802
ennoeitai oti i olzon den einai soprano i epic tragoudistria i otidipote allo!:)mallon akoma den katalavate pws eipwthike anyway!eipe kapoio melos oti h den adel den exei kanei spoudes kai to anaferei k to wikipedia kai egw thelontas na kraxw to wikipedia se orismenes plirofories tou egrapsa oti edw leei oti i anette einai soprano!!auto akrivws egine kai meta pesane oloi gia lithovolismo!!xaxa!that's all elpizw twra na katalavame oloi!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°803
^den sxoliasame oloi to diko sou post alla tis katerinas pou nai eipe oti i annete einai soprano dld symfwnise me to wikipedia! egw toulaxiston katalava oti to eipes eirwnika
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°804
apla kai egw to lew gia na xekatharizei o kathenas ti leei kai pws to leei!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°805
^nai nai of course! emeis kollisame se oti eipe i katerina
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°806
OMG kai olos o plithismos ton LOL!!!
Ti allo prokeite na diavaso????????????
Den exei kamia doyleia mia tragoydistria poy ragoydage se ena sygrotima gia 8-9 xronia??
Siga min sikosoyn kai epanastasi! O Tuomas apofasizei gia to group prepei na to katalavete
To DPP den einai pio dark! Einai pio dark apo to oceanborn kai to Century Child? Diladi
Epidi den ekana alla quotes tha anafertho kai se alla poy diavasa!
I Anette soprano? Soprano?
Akoma paratiro pos kapoioi poy zitate na min sygrinoyme Anette me Tarja arxisate kai ena Sharon vs Anette dld den ksero ti allo na po!
Kai kapoy diavasa apo tin katerina nomizo pos ypotimoyme tin Anette! Diladi GOD! Mipos einai kamia tragoydistria poy exei apodiksei kati kai xrizei ypotimisis?Ena xrono einai s to paixnidi kai oxi me tis kalyteres ton prooptikon! As min leme oti theloyme!!!!!!!!!!
Ayta...
Diavazontas ta parapano imoyn kai synexizo na eimai sta oria toy neyrikoy klonismoy
Edit:
Telika i deytera paroysia prepei na einai poly konta:
Anette:
Sygnomi peite moy, tora einai i den einai gia doylema??
Kserei ti simainei lyrical soprano?
I Renee Fleming einai lyrical soprano:
Ti allo prokeite na diavaso????????????
NightCathy έγραψε:Pl swsth! ^
Gt prepei PADA na sugrinoume Anette-Tarja!!!!!!?
Twra einai ANETTE!!!!!!!!! OXI Tarja!!!!
H Tarja einai SOLO kai dn exei KAMIA douleia! me toys Nw pia!
Kai episis twra n vlepoume t MEllon gia toys Nw kai OXI t Past!
Den exei kamia doyleia mia tragoydistria poy ragoydage se ena sygrotima gia 8-9 xronia??
kostas-nw έγραψε:bravo gothesa na ena thema na sizhthsoume. h allagh t ifous. den to vlepw na ksanagirizoun. profanws o tuomas ithele na ginei h allagh. sigoura to neo ifos tha einai kati diaforetiko giati to palio ifos den tairiazei toso sthn anette. twra an ksefigoun poli apo to heavy metal logika tha exei antidraseis apo marco k emppu opote ekei konta tha meinoun. twra ti tha kanoun mono o tuomas kserei
Siga min sikosoyn kai epanastasi! O Tuomas apofasizei gia to group prepei na to katalavete
kostas-nw έγραψε:simfwnw se auto korina. ela kale p den exei allagh. exei ginei pio dark. ksekinhse apo to once kai skourine k allo. exei tis mavres t o poihths fainetai
To DPP den einai pio dark! Einai pio dark apo to oceanborn kai to Century Child? Diladi
Epidi den ekana alla quotes tha anafertho kai se alla poy diavasa!
I Anette soprano? Soprano?
Akoma paratiro pos kapoioi poy zitate na min sygrinoyme Anette me Tarja arxisate kai ena Sharon vs Anette dld den ksero ti allo na po!
Kai kapoy diavasa apo tin katerina nomizo pos ypotimoyme tin Anette! Diladi GOD! Mipos einai kamia tragoydistria poy exei apodiksei kati kai xrizei ypotimisis?Ena xrono einai s to paixnidi kai oxi me tis kalyteres ton prooptikon! As min leme oti theloyme!!!!!!!!!!
Ayta...
Poso me ekfrazeis?
Μην παιρνετε ποτέ το Wikipedia ως ορισμό για οτιδήποτε!
Soprano = YΨΙΦΩΝΟΣ!
Συνέλθετε εδω μέσα γιατί θα τα πάρω στο κρανίο!
Diavazontas ta parapano imoyn kai synexizo na eimai sta oria toy neyrikoy klonismoy
Na to na to erxetai8a pa8ei egkefaliko o spy aurio kai 8a sou steilei ton logariasmo tou giatrou sto spiti sou Laughing
IRTHEh Anette..odws borei na piasei notes...kai borei na thn peis soprano
Edit:
Telika i deytera paroysia prepei na einai poly konta:
Anette:
Se ligo tha pei pos einai i symphoniki tis Vienis...I really dont know my range anymore since its been so long since we checked it. But I am a soprano and if I would use the classical singing more I would be lyrical I think. I have a very wide range and can use both very low notes and high notes. In my belting I can come very high up and in the head voice I am working on it to get higher.
Sygnomi peite moy, tora einai i den einai gia doylema??
Kserei ti simainei lyrical soprano?
I Renee Fleming einai lyrical soprano:
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°807
Καλά.. το τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα!
Ας τα πάρω από την αρχή.
Πρώτα απ' όλα σχετικά με το βίντεο του Siren. Αν και δεν μ' αρέσουν όλα αυτά τα "vs" βίντεο που ξεπετάγονται συνέχεια το συγκεκριμένο δεν με χάλασε, γιατί μου φαίνεται περισσότερο σαν ντουέτο κάπως και λιγότερο κόντρα.
Παρεμπιπτόντως το Siren πιστεύω ότι το λέει αρκετά καλά και η Anette για τις φωνητικές της δυνατότητες, αλλά δεν αντέχω αυτά τα ενδιάμεσα που κάνει αντί των οπερατικών που είχε αρχικά το τραγούδι.
Όσο για το παρελθόν τους είναι πάρα πολύ σημαντικό! Το παρελθόν τους τους κρατάει στην top θέση που έφτασαν. Δεν μπορώ να υποθέσω πώς θα τα είχαν πάει αν ξεκινούσαν με μία τραγουδίστρια σαν την Αnette και πώς θα έρχονταν οι συγκυρίες, αλλά το γεγονός είναι ότι vocalist ήταν η Tarja τόσα χρόνια και είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του συγκροτήματος που κι αυτή με την σειρά της επηρέασε την επιτυχία τους.
Επομένως αν στην θέση των Nightwish ήταν ένα άλλο συγκρότημα που έβγαζε τον δίσκο που έβγαλαν τώρα δεν νομίζω πως θα είχαν αυτή την επιτυχία που βιώνουν και τις πωλήσεις που έχουν. Ξεκινάνε μία νέα εποχή, ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας όμως ήδη ένα πολύ μεγάλο όνομα και ένα πολυάριθμο φανατικό κοινό. Ακόμα και με τους fan να χωρίζονται στα δύο κράτησαν πάρα πολύ μεγάλο μέρος θαυμαστών.
Επομένως η ιστορία τους, τους στηρίζει και δεν μπορούμε να τη διαγράψουμε. Θα έχαναν τα θεμέλιά τους.. ας σεβαστούν λοιπόν την πορεία τους και να μην την ξεχνάνε ούτε αυτοί, ούτε εμείς.
Δεν θέλω να πω ότι δεν πρέπει να προχωρήσουμε. Καλώς ή κακώς άλλαξαν ύφος, άλλαξαν και φωνή και αυτή είναι η δική τους επιθυμία για το πώς θα συνεχίσουν. Συμφωνώ πως πρέπει να το δεχτούμε και έχω φιλοδοξίες απ' το νέο album μιας και θα είναι γραμμένο στη φωνή της (ας μας εκπλήξουν λοιπόν, μακάρι).
Για να προχωρήσουμε όμως μην πετάμε στα σκουπίδια όσα αποτελούν το 90 % της πορείας τους.
Το άλλο θέμα είναι αυτό της Anette και Sharon, έτσι;
Θέλω να σταθώ πρώτα σ' αυτό το επιχείρημα σου Κατερίνα σχετικά με τις σπουδές.
Κατ' αρχήν είχα την εντύπωση ότι η Anette έχει πει πως έχει κάνει σπουδές στο τραγούδι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Άσχετα μ' αυτό όμως δεν νομίζω ότι κατά βάθος τιμάει την Anette ο παραλληλισμός που κάνεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λες πως μια τραγουδίστρια μπορεί να είναι εκπληκτική όπως η Sharon που έχει έμφυτο ταλέντο και μας αφήνει όλους άναυδους.
Επομένως αν και η Anette το κατέχει, γιατί να μην μας αφήνει κι αυτή άφωνους κι ας μην έχει ανάλογες σπουδές στο τραγούδι;
Αυτό περί soprano ήταν το τελειωτικό χτύπημα! Εντάξει η wiki είναι γνωστό ότι πολλές φορές εδώ κι εκεί λέει και μπούρδες, αλλά αυτό κόντεψε να με αφήσει στον τόπο:
Συγγνώμη?!
Soprano.. lyrical soprano? Μόνη της το έβγαλε το συμπέρασμα;
Και πέρα απ' το προφανές εγκεφαλικό που με πλησιάζει κι εμένα μου έρχονται δύο πράγματα στο μυαλό μ' αυτή τη δήλωση.
1ον) Εφόσον είναι soprano είναι δικαιότατη η σύγκριση με την Tarja. Στο ίδιο είδος δεν ανήκουν; Υπερασπιζόμουν πως δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση, γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αλλά αν έχει αυτές τις δυνατότητες και αυτό το αποτέλεσμα... Μάλλον η κριτική πρέπει να είναι ανάλογη και με αυτό που κανονικά θα έπρεπε να ακούγεται σύμφωνα με την φωνητική της διακύμανση.
2ον) Ο Tuomas δήλωσε πως η Tarja ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαν να έχουν στο είδος της, επομένως ήθελαν η νέα να είναι αντίστοιχα η καλύτερη στο δικό της είδος.
Και τελικά τι; Πήραν πάλι μία soprano η οποία αναγκαστικά ως soprano θα είναι κατώτερη απ' την Tarja;
Αα.. για τον χαρακτήρα της πάντως (της Anette) κι εμένα γλυκύτατη μου φαίνεται. Αλλά το να ήταν και το βασικό κριτήριο επιλογής της αυτό.. όχι και πολύ σοφή επιλογή.
Ας τα πάρω από την αρχή.
Πρώτα απ' όλα σχετικά με το βίντεο του Siren. Αν και δεν μ' αρέσουν όλα αυτά τα "vs" βίντεο που ξεπετάγονται συνέχεια το συγκεκριμένο δεν με χάλασε, γιατί μου φαίνεται περισσότερο σαν ντουέτο κάπως και λιγότερο κόντρα.
Παρεμπιπτόντως το Siren πιστεύω ότι το λέει αρκετά καλά και η Anette για τις φωνητικές της δυνατότητες, αλλά δεν αντέχω αυτά τα ενδιάμεσα που κάνει αντί των οπερατικών που είχε αρχικά το τραγούδι.
Όσο για το παρελθόν τους είναι πάρα πολύ σημαντικό! Το παρελθόν τους τους κρατάει στην top θέση που έφτασαν. Δεν μπορώ να υποθέσω πώς θα τα είχαν πάει αν ξεκινούσαν με μία τραγουδίστρια σαν την Αnette και πώς θα έρχονταν οι συγκυρίες, αλλά το γεγονός είναι ότι vocalist ήταν η Tarja τόσα χρόνια και είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του συγκροτήματος που κι αυτή με την σειρά της επηρέασε την επιτυχία τους.
Επομένως αν στην θέση των Nightwish ήταν ένα άλλο συγκρότημα που έβγαζε τον δίσκο που έβγαλαν τώρα δεν νομίζω πως θα είχαν αυτή την επιτυχία που βιώνουν και τις πωλήσεις που έχουν. Ξεκινάνε μία νέα εποχή, ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας όμως ήδη ένα πολύ μεγάλο όνομα και ένα πολυάριθμο φανατικό κοινό. Ακόμα και με τους fan να χωρίζονται στα δύο κράτησαν πάρα πολύ μεγάλο μέρος θαυμαστών.
Επομένως η ιστορία τους, τους στηρίζει και δεν μπορούμε να τη διαγράψουμε. Θα έχαναν τα θεμέλιά τους.. ας σεβαστούν λοιπόν την πορεία τους και να μην την ξεχνάνε ούτε αυτοί, ούτε εμείς.
Δεν θέλω να πω ότι δεν πρέπει να προχωρήσουμε. Καλώς ή κακώς άλλαξαν ύφος, άλλαξαν και φωνή και αυτή είναι η δική τους επιθυμία για το πώς θα συνεχίσουν. Συμφωνώ πως πρέπει να το δεχτούμε και έχω φιλοδοξίες απ' το νέο album μιας και θα είναι γραμμένο στη φωνή της (ας μας εκπλήξουν λοιπόν, μακάρι).
Για να προχωρήσουμε όμως μην πετάμε στα σκουπίδια όσα αποτελούν το 90 % της πορείας τους.
Το άλλο θέμα είναι αυτό της Anette και Sharon, έτσι;
Θέλω να σταθώ πρώτα σ' αυτό το επιχείρημα σου Κατερίνα σχετικά με τις σπουδές.
Κατ' αρχήν είχα την εντύπωση ότι η Anette έχει πει πως έχει κάνει σπουδές στο τραγούδι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Άσχετα μ' αυτό όμως δεν νομίζω ότι κατά βάθος τιμάει την Anette ο παραλληλισμός που κάνεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λες πως μια τραγουδίστρια μπορεί να είναι εκπληκτική όπως η Sharon που έχει έμφυτο ταλέντο και μας αφήνει όλους άναυδους.
Επομένως αν και η Anette το κατέχει, γιατί να μην μας αφήνει κι αυτή άφωνους κι ας μην έχει ανάλογες σπουδές στο τραγούδι;
Αυτό περί soprano ήταν το τελειωτικό χτύπημα! Εντάξει η wiki είναι γνωστό ότι πολλές φορές εδώ κι εκεί λέει και μπούρδες, αλλά αυτό κόντεψε να με αφήσει στον τόπο:
I really dont know my range anymore since its been so long since we checked it. But I am a soprano and if I would use the classical singing more I would be lyrical I think. I have a very wide range and can use both very low notes and high notes. In my belting I can come very high up and in the head voice I am working on it to get higher.
Συγγνώμη?!
Soprano.. lyrical soprano? Μόνη της το έβγαλε το συμπέρασμα;
Και πέρα απ' το προφανές εγκεφαλικό που με πλησιάζει κι εμένα μου έρχονται δύο πράγματα στο μυαλό μ' αυτή τη δήλωση.
1ον) Εφόσον είναι soprano είναι δικαιότατη η σύγκριση με την Tarja. Στο ίδιο είδος δεν ανήκουν; Υπερασπιζόμουν πως δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση, γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αλλά αν έχει αυτές τις δυνατότητες και αυτό το αποτέλεσμα... Μάλλον η κριτική πρέπει να είναι ανάλογη και με αυτό που κανονικά θα έπρεπε να ακούγεται σύμφωνα με την φωνητική της διακύμανση.
2ον) Ο Tuomas δήλωσε πως η Tarja ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαν να έχουν στο είδος της, επομένως ήθελαν η νέα να είναι αντίστοιχα η καλύτερη στο δικό της είδος.
Και τελικά τι; Πήραν πάλι μία soprano η οποία αναγκαστικά ως soprano θα είναι κατώτερη απ' την Tarja;
Αα.. για τον χαρακτήρα της πάντως (της Anette) κι εμένα γλυκύτατη μου φαίνεται. Αλλά το να ήταν και το βασικό κριτήριο επιλογής της αυτό.. όχι και πολύ σοφή επιλογή.
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°808
Hμουν σίγουρος ότι Αργύρης και Σπύρος θα ήταν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας σήμερα: Αλλά η Ανέτ (κάντε μου όσες παρατηρήσεις θέλετε γι' αυτό που θα πω) είναι σαν την Αντζελα Δημητρίου. Και αυτή έχει πει ότι είναι ..."πριμαβέρα" και ότι μπορεί να τραγουδήσει όπερα. Οι μνημειώδεις διάλογοι που ανταλλάξαμε χθες θα μείνουν στην ιστορία.
Αλλά να λέει και η ίδια ρε Σπύρο ότι τραγουδάει σαν σοπράνο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ... Ναι, το δουλεύει για να παει τη φωνή της ψηλότερα, στον ΗΜΙΟΡΟΦΟ!
Αλλά να λέει και η ίδια ρε Σπύρο ότι τραγουδάει σαν σοπράνο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ... Ναι, το δουλεύει για να παει τη φωνή της ψηλότερα, στον ΗΜΙΟΡΟΦΟ!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°809
Vasika ksexnas to lyrical, einai poly simantiko
- Δημοσίευση Ν°810
^
Eγώ προσπάθησα να εξηγήσω χθες, ότι όχι μόνο υπάρχει διαφορά σε σοπράνο και τραγουδίστρια αλλά και ότι lyrical με mezzo soprano έχουν σημαντικές διαφορές!
Eγώ προσπάθησα να εξηγήσω χθες, ότι όχι μόνο υπάρχει διαφορά σε σοπράνο και τραγουδίστρια αλλά και ότι lyrical με mezzo soprano έχουν σημαντικές διαφορές!
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°811
dn sigrinw re paides "fwnh" anamesa stn Sharon kai stn Anette! eleos..! ..... kai egw etc eipa Koralia h Sharon einai "emfuto talent" natural....... kai fusika h Sharon dn exei kamia sxesh me ths Anette....se 8ema fwnhs... apla to 9ema spoudwn lew! S-P-O-U-D-W-N!
Kl ok......... to 3eka8arisa t 8ema peri sopranou kai bla bla..... popocatapetl .. exeis dikio... ama e3etaseti pio pl h fwnh kai diavasw pou diavasa perissotera meta boroume kai krinoume kalutera to se Ti kathgoria... borei n topo8eti8ei o ka8enas.... kai odws soprano ok...... kai nai exw la9os...to paradexomai.. dn einai h Anette soprano... odws..odws
apla prospa8ei n kataferei n ftasei pshles kai "psiles" notes... merikes fores ta katafernei..... kai xarakthrizetai... "pop" kalhtexnhs... pou oi Nw 3ekinhsan me mia upshfwnh...... kai me epilogh tou Tuomas kai tou Marco... h Anette dialexthke pl grhgora.... t exei pei kai h idia h Tarja.... se kapoio video st youtube...dn kanw la9os.. "Polh viastikh h apofash p phran peri tragoudistrias oi Nw.." gt dn htn MONO h Anette p eixe paei fusika stis odision..htan kai alles p episis eixan kales fwnes...
Kl ok......... to 3eka8arisa t 8ema peri sopranou kai bla bla..... popocatapetl .. exeis dikio... ama e3etaseti pio pl h fwnh kai diavasw pou diavasa perissotera meta boroume kai krinoume kalutera to se Ti kathgoria... borei n topo8eti8ei o ka8enas.... kai odws soprano ok...... kai nai exw la9os...to paradexomai.. dn einai h Anette soprano... odws..odws
apla prospa8ei n kataferei n ftasei pshles kai "psiles" notes... merikes fores ta katafernei..... kai xarakthrizetai... "pop" kalhtexnhs... pou oi Nw 3ekinhsan me mia upshfwnh...... kai me epilogh tou Tuomas kai tou Marco... h Anette dialexthke pl grhgora.... t exei pei kai h idia h Tarja.... se kapoio video st youtube...dn kanw la9os.. "Polh viastikh h apofash p phran peri tragoudistrias oi Nw.." gt dn htn MONO h Anette p eixe paei fusika stis odision..htan kai alles p episis eixan kales fwnes...
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°812
soprano den einai me tipota. gia na gineis soprano prepei na kaneis k klassikes spoudes. einai omws mia ekairetikh tragoudistria.
dio videakia apo to norway rock festival
to dead boy\'s poem einai toso wraio
dio videakia apo to norway rock festival
to dead boy\'s poem einai toso wraio
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas-nw στις Πεμ Ιουλ 16, 2009 1:47 am, 1 φορά
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°813
NightCathy έγραψε:dn sigrinw re paides "fwnh" anamesa stn Sharon kai stn Anette! eleos..! ..... kai egw etc eipa Koralia h Sharon einai "emfuto talent" natural....... kai fusika h Sharon dn exei kamia sxesh me ths Anette....se 8ema fwnhs... apla to 9ema spoudwn lew! S-P-O-U-D-W-N!
Ούτε εγώ σύγκρινα τις φωνές τους.
Αυτό που είπες δεν είναι ότι κάποια μπορεί να έχει πολύ ωραία φωνή χωρίς να έχει κάνει φωνητικές σπουδές; Και παράδειγμα είναι η Sharon.
Ε, με αυτή τη λογική αντίστοιχα δεν θα έπρεπε να εμποδίζει την Anette να έχει καταπληκτικό αποτέλεσμα η απουσία σπουδών, όπως δεν εμποδίζει την Sharon.
Δεν θέλω να διαιωνίσουμε το θέμα και με αυτές τις 2. Απλά ήθελα να επισημάνω ότι δεν την κολακεύει ο παραλληλισμός.
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°814
I Anette dialxtike grigora?
Oxi 2 xronia den einai liga pisteyo...
I idia pantos pisteyei pos einai lyrical soprano!
Mia lyrical soprano den einai pianei den pianei mia psili nota...
Elpizo na eides sto video poy evala ti kanei mia lyrical soprano :/
Kosta epeidi ayta poy leei tin xaraktirizoyn kiolas ego pleon den tha eimai katholoy dialaktikos...
To Dead Boy's Poem to katakreoyrgei!
Thes na moy peis pos ayto to GaAaaaaAAad s aresei diladi gia na katalavo?
Alla afoy nomizei pos einai lyrical soprano mporei na pisteyei pos to leei oraia
Oxi 2 xronia den einai liga pisteyo...
apla prospa8ei n kataferei n ftasei pshles kai "psiles" notes... merikes fores ta katafernei..... kai xarakthrizetai... "pop" kalhtexnhs...
I idia pantos pisteyei pos einai lyrical soprano!
Mia lyrical soprano den einai pianei den pianei mia psili nota...
Elpizo na eides sto video poy evala ti kanei mia lyrical soprano :/
Kosta epeidi ayta poy leei tin xaraktirizoyn kiolas ego pleon den tha eimai katholoy dialaktikos...
To Dead Boy's Poem to katakreoyrgei!
Thes na moy peis pos ayto to GaAaaaaAAad s aresei diladi gia na katalavo?
Alla afoy nomizei pos einai lyrical soprano mporei na pisteyei pos to leei oraia
- Δημοσίευση Ν°815
Χριστέ μου πως το λέει έτσι το δύστυχο το Dead boy's poem? Από που προκύπτει ρε συ Κώστα από αυτά τα δύο ότι είναι εξαιρετική; Η γυναίκα φαλτσάρει! (και μην αρχίσουμε πάλι με τους ορισμούς, ΦΑΛΤΣΑΡΕΙ!)
- Δημοσίευση Ν°816
Nai Spyro dialexthke grhgora h Anette......
Eee ama nomizei h Anette oti einai LYRIC soprano...e tte thn psonise kai n paw n pesw apo gremo.. :/
Eee ama nomizei h Anette oti einai LYRIC soprano...e tte thn psonise kai n paw n pesw apo gremo.. :/
- Δημοσίευση Ν°817
emena maresei etsi opws to leei k den pistevw oti faltsarei. kai mhn ksexname oti auta ta tragoudia exoun graftei gia soprano. k den ginetai na mhn ta poun giati opws eipate oi nightwish exoun ena parelthon p den ginetai na diagrapsoun.
- Δημοσίευση Ν°818
Πως είναι δυνατόν να λέμε ότι τα τραγούδια είναι για σοπράνο φωνή αλλά η ίδια που δεν είναι σοπράνο (δόξα συ το λύσαμε αυτό) τα λέει καλα; Δηλαδή να πάει ο Νταλάρας να τραγουδήσει το Nessun Dorma τώρα;
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°819
To an faltsarei i oxi den einai ypokeimeniko...
Nai ontos ayta ta tragoydia exoyn graftei gia soprano, diladi i Anette pisteyei pos mporei aneta na ta pei kathos theorei ton eayto tis lyrical soprano opos eipame, opote as min ta pirazei!
Kai to parelthon poy exoyn fysika kai den mporoyn na to ksexasoyn! Mporoyn apla na to sevastoyn!
Nai ontos ayta ta tragoydia exoyn graftei gia soprano, diladi i Anette pisteyei pos mporei aneta na ta pei kathos theorei ton eayto tis lyrical soprano opos eipame, opote as min ta pirazei!
Kai to parelthon poy exoyn fysika kai den mporoyn na to ksexasoyn! Mporoyn apla na to sevastoyn!
- Δημοσίευση Ν°820
e kala den to leei k teleia alla to paei mia xara. einai euxaristo akousma k kata thn gnwmh m h fwnh ths eixei mia idiaiterh xroia p m aresei
- Δημοσίευση Ν°821
Καλά τώρα σώθηκες. Η γυναίκα εδώ λέει ότι είναι αστροναύτης...
Τώρα περί ορέξεως, τι να πω. Αλλά το ότι κατά τη γνώμη σου Κώστα δεν φαλτσάρει είναι εκτός πνεύματος. Φαλτσάρει γιατί δεν πιάνει τις νότες, τώρα αν σου αρέσει το φυσικό (και όχι τεχνητό φαλτσέτο που έχει ο Bowie ή η Τσαλιγοπούλου, τώρα μπορεί να καταλάβεις τι εννοώ) φάλτσο και όχι φαλτσέτο, είναι δικό σου θέμα.
Τα τεχνικά λάθη στο τραγούδι είναι πάρα πολλά για μια τραγουδίστρια με ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια στη μπάντα. Είναι απλά απαράδεκτο και αυτό είναι αντικειμενική διαπίστωση και όχι προσωπικό γούστο.
Τώρα περί ορέξεως, τι να πω. Αλλά το ότι κατά τη γνώμη σου Κώστα δεν φαλτσάρει είναι εκτός πνεύματος. Φαλτσάρει γιατί δεν πιάνει τις νότες, τώρα αν σου αρέσει το φυσικό (και όχι τεχνητό φαλτσέτο που έχει ο Bowie ή η Τσαλιγοπούλου, τώρα μπορεί να καταλάβεις τι εννοώ) φάλτσο και όχι φαλτσέτο, είναι δικό σου θέμα.
Τα τεχνικά λάθη στο τραγούδι είναι πάρα πολλά για μια τραγουδίστρια με ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια στη μπάντα. Είναι απλά απαράδεκτο και αυτό είναι αντικειμενική διαπίστωση και όχι προσωπικό γούστο.
- Δημοσίευση Ν°822
tespa emena maresei
- Δημοσίευση Ν°823
kai emena....... m aresei to dead boy's poem..... dn t vriskw kako.......
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°824
kostas-nw έγραψε:k den ginetai na mhn ta poun giati opws eipate oi nightwish exoun ena parelthon p den ginetai na diagrapsoun.
Εμένα με μερικές επιλογές τους όπως Ghost love score, Dead Boy's Poem καλή ώρα και άλλα μου δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να διαγράψουν απ' το παρελθόν τους την Tarja και να αντικαταστήσουν κάθε τι με διαφορετική εκτέλεση. Δεν νομίζω πως είναι όλα τα τραγούδια για όλους.
Μα το Dead Boy's Poem?
Σοβαρά τώρα, δεν το λέω από καμία εμπάθεια, ειδικά στο συγκεκριμένο τραγούδι ενώ ήταν τόσο συγκινητικό, ακούγοντάς το έτσι το μόνο αίσθημα που μου προκαλεί είναι υπομονή να τελειώσει.
- Δημοσίευση Ν°825
^
Aισιόδοξη σε βρίσκω, εμένα να κλείσω τα δύστυχα αυτιά μου!
Aισιόδοξη σε βρίσκω, εμένα να κλείσω τα δύστυχα αυτιά μου!