dikio exeis eprepe na dokimasw prwta to megethos. popo maresei para poli kai thelw na to foresw!!
+17
Imaginary Rain
TarjaPhoennix
kostas-nw
SharonManiac
Katja-Turunen
Scrooge13
afedikoxalarwse6178
evanescencespko
Carnivorous_Jesus
BleKatsiki
Fallen angel
*Missing Angel*
Ktn
zina90
pikkumyy
Frozen_Angel
Popocatepetl
21 απαντήσεις
Nightwish Part 2
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°426
Απ: Nightwish Part 2
etsi etsi!! autos o topos nw xreiazetai!!! are DPP kai sthn et1 auta einai!! kai liga gia tous parthenous etsi?
dikio exeis eprepe na dokimasw prwta to megethos. popo maresei para poli kai thelw na to foresw!!
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°427
καλά ασχολίαστο και πάλι ...
Κόλλα τ με σελοτέιπ ρε!!! και φόρα τ !
Κόλλα τ με σελοτέιπ ρε!!! και φόρα τ !
- Δημοσίευση Ν°428
auto einai!!! ax einai teleio!!!
Imaginary Rain- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Μέλος από : 08/09/2008
- Δημοσίευση Ν°429
Δεν ξέρω, τα κοσμήματα δεν μου κάνουν click γενικά αλλά θέλω να πάρω όλες τις αφίσες και τις σημαίες από το NW-shop βεβαίως βεβαίως. Και κάτι ωραίες μπλουζίτσες π.χ.
- Δημοσίευση Ν°430
pwpw h prwth einai ola ta lefta. distixws einai mono ginaikia. alla otan me to kalo apokthsw koritsi tha tis tin kanw dwro gia na thn vlepw!!!
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°431
^^ Αχ, κι εγώ τις έχω δει αυτές τις μπλούζες. Είναι πάρα πολύ ωραίες.. Σκεφτόμουν να πάρω μία άλλη πάλι με amaranth πάλι. Αλλά αυτό που μ' αρέσει περισσότερο είναι το κρεμαστό pendulum. Απλά υπέροχο..
Το δαχτυλίδι όντως είναι πολύ ωραίο και αφού είναι απλά κυκλικό και δεν έχει κάτι από πίσω να χαλάσει λογικά θα στο μικρύνουν..
Το δαχτυλίδι όντως είναι πολύ ωραίο και αφού είναι απλά κυκλικό και δεν έχει κάτι από πίσω να χαλάσει λογικά θα στο μικρύνουν..
- Δημοσίευση Ν°432
to exw to kremasto pendulum alla einai kapws makri! san raper eimai lol!
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°433
egw pali exw ton authentiko stauro nightwish!!! k mlpouza alla tarja epoxh!
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°434
Loipon aisthanomai pos prepei na kano mia paremvasi gia ola ayta poy ypothikan!
Ayto to post epikrotithike kai apo kapoion sto reputation system kai ayto to mono poy deixnei einai pos merikoi gia na ypostiriksoyn tin Anette exoyn ftasei sto simeio na katigoroyn kai tin Tarja!
Kai epeidi gia emena oi nighwish itan kati monadiko kai anepanalipto den dexomai metriotites apo aytoys oso kai an merikoi eiste diathetimenoi na dextite! Nomizo exo ayto to dikaioma opos kai kapoioi alloi edo mesa alla kai genikotera...
I Anette gia emena kapoia tragoydia oxi mono den mporei na ta pei live alla ta skotonei opos to Ghost Love Score poy to theorisate kalo... dld eleos, kai tha synexiso na leo ti moy aresei kai ti oxi giati pragmatika agapo toys nw...
Ayta...
Nomizo einai aisthitiko to thema kai oxi thema egefaloy!Ola einai 8ema tou EGKEFALOU...
Exoume kollhsei oloi me th TARJA ki oti ermhneuei h ANETTE einai to stravo,to kako,to ena to allo...Ok!!!!
(Otan ektelese h TARJA to POISON den epese kaneis na thn faei giati einai h TARJA)!!!
Ayto to post epikrotithike kai apo kapoion sto reputation system kai ayto to mono poy deixnei einai pos merikoi gia na ypostiriksoyn tin Anette exoyn ftasei sto simeio na katigoroyn kai tin Tarja!
Kai epeidi gia emena oi nighwish itan kati monadiko kai anepanalipto den dexomai metriotites apo aytoys oso kai an merikoi eiste diathetimenoi na dextite! Nomizo exo ayto to dikaioma opos kai kapoioi alloi edo mesa alla kai genikotera...
I Anette gia emena kapoia tragoydia oxi mono den mporei na ta pei live alla ta skotonei opos to Ghost Love Score poy to theorisate kalo... dld eleos, kai tha synexiso na leo ti moy aresei kai ti oxi giati pragmatika agapo toys nw...
Ayta...
- Δημοσίευση Ν°435
kale poios kathgorhse thn tarja? den nomizw kapoios p einai melos sto fan club ths na thn kathgorhsei ki olas
- Δημοσίευση Ν°436
evanescencespko έγραψε:Kai epeidi gia emena oi nighwish itan kati monadiko kai anepanalipto den dexomai metriotites apo aytoys oso kai an merikoi eiste diathetimenoi na dextite! Nomizo exo ayto to dikaioma opos kai kapoioi alloi edo mesa alla kai genikotera...
Απορώ όμως, εφόσον οι Nightwish κατά την γνώμη σου είναι τώρα πια μέτριοι και εφόσον δεν δέχεσαι τις μετριότητες, γιατί συνεχίζεις να τους δίνεις σημασία.
evanescencespko έγραψε:kai tha synexiso na leo ti moy aresei kai ti oxi giati pragmatika agapo toys nw...
Μα και βέβαια να συνεχίσεις να λες τί σου αρέσει και τί όχι, αλλά με ωραίο και ευγενικό τρόπο. Δηλαδή έκανα μία επανάληψη και είδα τί λεγόταν κατα καιρούς στο παλιό και στο νέο topic των NW και έφριξα.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°437
hmm den nomizo na exo ekfrestei pote aprepos... an exeis kati sygekrimeno pes to moy
Prepei na leo "i foni tis den einai kalodoylemeni" anti na leo "afoni" ? Ayto einai kai ligo ypokritiko.
Kai synexizo na toys dino simasia gia ayto poy itan
Nomizo pos den mporo na gino katanoitos kai exo koyrastei na stenaxoriemai gia to thema...
Prepei na leo "i foni tis den einai kalodoylemeni" anti na leo "afoni" ? Ayto einai kai ligo ypokritiko.
Kai synexizo na toys dino simasia gia ayto poy itan
Nomizo pos den mporo na gino katanoitos kai exo koyrastei na stenaxoriemai gia to thema...
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°438
Γιατί όπως είπα πιο πριν υπάρχει το δέσιμο με τους Nightwish. Δεν παρατάς έτσι κάτι, περιμένεις την εξέλιξη και ειδικά όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου συγκρότημα. :/
- Δημοσίευση Ν°439
Εσύ ειδικά, όχι.
Συνεχίζεις να τους δίνεις σημασία γι αυτό που ήταν.. ok γίνεσαι κατανοητός κατά κάποιο τρόπο.. απλά θα μ'άρεσε να έλεγες ότι τους δίνεις μία ευκαιρία γι αυτό που ήταν. Και όταν λέω ευκαιρία εννοώ μεγάλη ευκαιρία. Να είσαι ανοιχτόμυαλος και όχι προκατειλημμένος, να μην φοβάσαι να πείς ότι σου αρέσει κάτι επειδή θα σου πεί κάποιος άλλος κάτι. Και κυρίως να κάνεις υπομονή, βγάλαν ένα μόλις album, είναι η πρώτη τους περιοδεία έτσι και δυστυχώς ήταν και μεγάλη. Δηλαδή σας παρακαλώ, προσπαθήστε να τους δώσετε μία ευκαιρία. (Η Κοραλία είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα από αυτό που είπα. )
Και ειδικά σε εσένα Σπύρο που ξέρω ότι κρύβεις έναν αληθινό NW fan ( ) μέσα σου, μην είσαι τόσο αρνητικός.
Edit:Τώρα είδα αυτό "Prepei na leo "i foni tis den einai kalodoylemeni" anti na leo "afoni" ? Ayto einai kai ligo ypokritiko."
Δεν είναι καθόλου υποκριτικό, είναι μάλλον ευγενικό.. Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να σου λέγανε ότι "το αγαπημένο σου συγκρότημα είναι για τα μπάζα" από το να σου πούν "το συγκρότημα σου δεν είναι του γούστου μου"?
Και δεν φαντάζεσαι κι εσύ πόσο έχω κουραστεί..
Συνεχίζεις να τους δίνεις σημασία γι αυτό που ήταν.. ok γίνεσαι κατανοητός κατά κάποιο τρόπο.. απλά θα μ'άρεσε να έλεγες ότι τους δίνεις μία ευκαιρία γι αυτό που ήταν. Και όταν λέω ευκαιρία εννοώ μεγάλη ευκαιρία. Να είσαι ανοιχτόμυαλος και όχι προκατειλημμένος, να μην φοβάσαι να πείς ότι σου αρέσει κάτι επειδή θα σου πεί κάποιος άλλος κάτι. Και κυρίως να κάνεις υπομονή, βγάλαν ένα μόλις album, είναι η πρώτη τους περιοδεία έτσι και δυστυχώς ήταν και μεγάλη. Δηλαδή σας παρακαλώ, προσπαθήστε να τους δώσετε μία ευκαιρία. (Η Κοραλία είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα από αυτό που είπα. )
Και ειδικά σε εσένα Σπύρο που ξέρω ότι κρύβεις έναν αληθινό NW fan ( ) μέσα σου, μην είσαι τόσο αρνητικός.
Edit:Τώρα είδα αυτό "Prepei na leo "i foni tis den einai kalodoylemeni" anti na leo "afoni" ? Ayto einai kai ligo ypokritiko."
Δεν είναι καθόλου υποκριτικό, είναι μάλλον ευγενικό.. Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να σου λέγανε ότι "το αγαπημένο σου συγκρότημα είναι για τα μπάζα" από το να σου πούν "το συγκρότημα σου δεν είναι του γούστου μου"?
Και δεν φαντάζεσαι κι εσύ πόσο έχω κουραστεί..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Imaginary Rain στις Παρ Ιουν 12, 2009 5:43 am, 1 φορά
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°440
Ενα καθυστερημένο quote.
Οπότε αν κάποια από τις αλλαγές του (που στους Nightwish δεν μιλάμε και για κάτι μικρό) δεν σου αρέσουν παύει να είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα και γίνεται ένα από τα συγκροτήματα που ακούς, συμπαθείς, σχεδόν λατρεύεις or something like that, αφού το παρόν του σου μένει αδιάφορο ... way I see it.
Α, επίσης, το +1 στο post του Αργύρη κάτι σελίδες πίσω, εγώ το έριξα, μόνο και μόνο για το σχόλιο:
[Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά ]
Ένα συγκρότημα όμως δεν είναι κάτι στάσιμο, διαρκώς αλλάζει κι εξελίσσεται.Fallen angel έγραψε:ειδικά όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου συγκρότημα. :/
Οπότε αν κάποια από τις αλλαγές του (που στους Nightwish δεν μιλάμε και για κάτι μικρό) δεν σου αρέσουν παύει να είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα και γίνεται ένα από τα συγκροτήματα που ακούς, συμπαθείς, σχεδόν λατρεύεις or something like that, αφού το παρόν του σου μένει αδιάφορο ... way I see it.
Α, επίσης, το +1 στο post του Αργύρη κάτι σελίδες πίσω, εγώ το έριξα, μόνο και μόνο για το σχόλιο:
Για να μην παρεξηγιόμαστε δηλαδή.SharonManiac έγραψε:(Otan ektelese h TARJA to POISON den epese kaneis na thn faei giati einai h TARJA)!!!
[Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά ]
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°441
Spyro,den sou ekopse kaneis thn eleu8eria logou!!!
Oute milhsame sygkekrimena gia sena!!!
Ki emeis agapame tous NIGHTWISH....
Exoume oloi poly megalo desimo m'autos...
Kai gi'auto to terastio desimo pou exoume,exoume kourastei na akoume kakologies sunexeia kai sunexeia!!!
Afwnh h Anette den einai...Apla einai opws to vlepei kaneis!!!!
Alla to 8ema den einai to afwnh alla auta pou akolou8oun...MPAZO klp klp!!!
Ok,eipame...Opou uparxei logos gia sxoliasmos,na ginei sxoliasmos!!Alla oxi na katanthsoume kai treloi!!Me to pou doume kati AMESWS na er8oume sto topic na vrisoume kai na 3anakanoume oooooooolo ton kuklo ths uperaspishs kai tou 8apsimatos apo ta melh!!!
Kai fusika den kathgorhsa thn TARJA...
Alla to perasate sto doukou to POISON(apo tous megalous kai tou klassikous)alla den pernousan sto doukou diafora ths ANETTE...
Fusika den leme na agaph8ei me to zori alla ligo tact den vlaptei sta logia!!!!
Oute milhsame sygkekrimena gia sena!!!
Ki emeis agapame tous NIGHTWISH....
Exoume oloi poly megalo desimo m'autos...
Kai gi'auto to terastio desimo pou exoume,exoume kourastei na akoume kakologies sunexeia kai sunexeia!!!
Afwnh h Anette den einai...Apla einai opws to vlepei kaneis!!!!
Alla to 8ema den einai to afwnh alla auta pou akolou8oun...MPAZO klp klp!!!
Ok,eipame...Opou uparxei logos gia sxoliasmos,na ginei sxoliasmos!!Alla oxi na katanthsoume kai treloi!!Me to pou doume kati AMESWS na er8oume sto topic na vrisoume kai na 3anakanoume oooooooolo ton kuklo ths uperaspishs kai tou 8apsimatos apo ta melh!!!
Kai fusika den kathgorhsa thn TARJA...
Alla to perasate sto doukou to POISON(apo tous megalous kai tou klassikous)alla den pernousan sto doukou diafora ths ANETTE...
Fusika den leme na agaph8ei me to zori alla ligo tact den vlaptei sta logia!!!!
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°442
^^Λάθος διατύπωση. Εννοείται πως δεν υπογράφω συμβόλαιο ότι οι Nightwish άπαξ και υπήρξαν αγαπημένο μου συγκρότημα θα είναι εφ' όρου ζωής.
Αυτό που εννοούσα ήταν το συγκρότημα που τόσο καιρό υπήρξε αγαπημένο μου. Το διευκρίνισα και στο τόπικ με τα αγαπημένα συγκροτήματα. Και επαναδιατυπώνω. Θεωρώ ότι είναι κάτι άλλο πλέον, αλλά για όλα όσα μου έχουν δείξει μέχρι τώρα περιμένω για το τι θα κάνουν από 'δω και πέρα, απ' το DPP και μόνο δεν μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα και να τους κατατάξω ούτε σε υψηλές ούτε χαμηλές θέσεις.
Αυτό.
^ Βρε Αργύρη, δεν το περάσαμε στο ντούκου. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψετε ότι μου άρεσε?!
Το Minor Heaven π.χ. που το θεωρώ πιο μέτριο τραγούδι το έχω πει, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη αν το έχω πει εδώ, γτ ξεκινήσαμε κατά κάποιο τρόπο από αλλού..
Αυτό που εννοούσα ήταν το συγκρότημα που τόσο καιρό υπήρξε αγαπημένο μου. Το διευκρίνισα και στο τόπικ με τα αγαπημένα συγκροτήματα. Και επαναδιατυπώνω. Θεωρώ ότι είναι κάτι άλλο πλέον, αλλά για όλα όσα μου έχουν δείξει μέχρι τώρα περιμένω για το τι θα κάνουν από 'δω και πέρα, απ' το DPP και μόνο δεν μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα και να τους κατατάξω ούτε σε υψηλές ούτε χαμηλές θέσεις.
Αυτό.
^ Βρε Αργύρη, δεν το περάσαμε στο ντούκου. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψετε ότι μου άρεσε?!
Το Minor Heaven π.χ. που το θεωρώ πιο μέτριο τραγούδι το έχω πει, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη αν το έχω πει εδώ, γτ ξεκινήσαμε κατά κάποιο τρόπο από αλλού..
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°443
Βρε παιδιά πάλι τα ίδια!? πφφφφ......
Δεν σταματάμε λέω εγώ ? Τα έχουμε συζητήσει αυτά πολλές φορές!... [ περι Tarja και Anette]
Και τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται Σαν τσακωμός?
Δεν σταματάμε λέω εγώ ? Τα έχουμε συζητήσει αυτά πολλές φορές!... [ περι Tarja και Anette]
Και τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται Σαν τσακωμός?
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°444
Ναι.. να σας πω ότι διάβασα για το Ocean Soul πως ο Tuomas είπε ότι είναι ένα πολύ βαθύ τραγούδι για να το παίξουν live..
- Δημοσίευση Ν°445
koularete paides.....
- Δημοσίευση Ν°446
^^Nope,oxi tsakwmos...Den milaw me tetoia pro8esh ki ama kapoios katalave to anti8eto apo emena zhtaw syggnwmh!!
Katerina,auto 8a ginetai panta!!To exoume parei apofash!!
^^^Koralia mou,to katalava oti sou arese...Alla den apoteleis to 100% ths koinothtas mas apo monh sou!!
Katerina,auto 8a ginetai panta!!To exoume parei apofash!!
^^^Koralia mou,to katalava oti sou arese...Alla den apoteleis to 100% ths koinothtas mas apo monh sou!!
- Δημοσίευση Ν°447
Δεν είναι τσακωμός, και σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Απλά ζητάμε η έκφραση αρνητικής άποψης για κάποιο θέμα των σημερινών Nightwish να γίνεται με ευγενικό τρόπο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, θα διευκολύνετε τους θαυμαστές των Nightwish που δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος σε αυτό το topic και η εικόνα σας θα γίνει πιο φιλική και ευγενική.
Απλά ζητάμε η έκφραση αρνητικής άποψης για κάποιο θέμα των σημερινών Nightwish να γίνεται με ευγενικό τρόπο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, θα διευκολύνετε τους θαυμαστές των Nightwish που δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος σε αυτό το topic και η εικόνα σας θα γίνει πιο φιλική και ευγενική.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Imaginary Rain στις Παρ Ιουν 12, 2009 5:52 am, 1 φορά
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°448
^^Όχι, αλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι τους άρεσε πολύ το Poison. Και από άλλους επίσης ότι δεν τους άρεσε και το διάβασα στο φόρουμ, το οποίο σημαίνει ότι δεν απέκρυψε κανείς τίποτα προς χάρη της. Τέλος πάντων, αυτή η συζήτηση για την Tarja είναι offtopic εδώ, αφορά τη solo καριέρα της και υπάρχει ολόκληρη ενότητα για κάτι τέτοιο.
- Δημοσίευση Ν°449
safws admin-fallenangel..xairetw kiwlas... h tarja exei na dwsei polla k olo tha mas xafniazei k me ta cover p kanei k me thn solo kariera ths!
- Δημοσίευση Ν°450
^Swsta!!!
H ImRa exei apolyto dikio!!!!
H ImRa exei apolyto dikio!!!!