nai re paidia.. :/ gt? mia xara einai h fwnh ths Anette..
Ok KOrinaaaaaaa!!!! plhrwnw oso oso gia tn Spy!
alla dn blepw gt na mhn einai stn kathgoria soprano :/
Popocatepetl έγραψε:Κατ' αρχάς η Sharon δεν πέφτει σε ερμηνευτικά λάθη ορατά από τους κοινούς θνητούς. Είναι μια φωνάρα με κλασσικό μέταλο και δίχως πλήρη κλασική παιδεία και απόδειξη προς αυτό είναι ότι live είναι καλύτερη απ' ότι δισκογραφικά. Δεν κάνει παραφωνίες απλά δεν πιάνει "όπως πρέπει" τις ψηλές νότες, δεν τις κάνει οπερετικές, κάτι που δεν είναι κακό, είναι ΑΠΟΨΗ. Αν λοιπόν συγκρίνουμε τη Σάρον με την Ανέτ με βάση τα ερμηνευτικά τους ή μη λάθη, τότε ζωή σε λόγου μας.
Από την άλλη θα μου επιτρέψετε να πω στους διαφωνούντες σε σχέση με μένα και τη Κορίνα ότι υπάρχει σαφέστατη σύγκριση μεταξύ Tarja - Anette γιατί τα μισά και βάλε τραγούδια που λέει η νέα στις συναυλίες, είναι τα ίδια με αυτά που άφησαν ιστορία με την παλιά. Τραγουδάνε ΤΑ ΙΔΙΑ, άρα οι συνειρμοί είναι ίδιοι!
Η Κορίνα επίσης λέει κάτι πολύ σωστό και την αγνοείτε όλοι συστηματικά. Οταν μια τραγουδίστρια είναι frontwoman και όχι απλά συμμετοχική, κρίνονται όλα: φωνή, ντύσιμο, σκηνική παρουσία. Και, Κώστα, είπες σαφέστατα ότι η Ανέτ είναι κατώτερη του ειδικού βάρους των NW, με το εξής:
"kala den thn eipa kai atalanth aplws den exei to kati idaietero p tha ksexwrisei sto mikro band"
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αυτό δεν είναι υποτιμητικό για τη μπαντα αλλά και σαφέστατο σημείο κριτικής στην Ανέτ! Οταν βγαίνει το DPP, και ακούς το δίσκο, δεν ακούς ούτε Εmpu ούτε τίποτα. Για να δεις κάτι πιο συμμετοχικό, πρέπει να δεις συναυλία τους. Στο δίσκο, το 65% του συνόλου είναι η φωνή της τραγουδίστριας!
Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά και δώστε μου μιαν απάντηση ΚΑΠΟΙΟΣ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και αυτό που βλέπουμε είναι βελτίωση μικρή καποιοι, μεγαλύτερη άλλοι, μείωση των ΑΠΕΙΡΩΝ λαθών λέω εγώ! Στο πανεπιστήμιο είναι; Θα κάνει το μεταπτυχιακό της και μετά θα την κρίνω; Από τη πρώτη μέρα θα την κρίνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Αν θεωρώ ότι ντύνεται σα ΣΒΟΥΡΑ και τους ξεφτιλίζει, θα το πώ, αν τσιρίζει και μου θυμίζει τη ΒΑΝΔΗ, πάλι θα το πω! Και αυτά τα ανέκδοτα περί του δεν γίνεται να την συγκρίνουμε, είναι εντελώς άτοπα. Είναι δύο μέταλ τραγουδίστριες, τραγουδάνε εν πολλοίς τα ίδια τραγούδια (για όνομα τι άλλο θέλουμε για να τις συγκρίνουμε) και είναι μέρη της ιστορίας του γκρούπ!
NightCathy έγραψε:nai tis sugrinw thn Anette me thn Sharon
NightCathy έγραψε:"aplws" ths deinoume thn onomasia soprano...gia na thn suberillavoume se kathgoria... exei kalh fwnh h Anette..... kai fusika omws dn ftanei to upsos ths Tarjas......kai ths apethseis p 8eloun ta tragoudia p grafei o Tuomas... alla ta katafernei
NightCathy έγραψε:Dn borei n ftasei h Anette toso pshla? fusika kai borei...apla... Oxi kai toso