+17
Imaginary Rain
TarjaPhoennix
kostas-nw
SharonManiac
Katja-Turunen
Scrooge13
afedikoxalarwse6178
evanescencespko
Carnivorous_Jesus
BleKatsiki
Fallen angel
*Missing Angel*
Ktn
zina90
pikkumyy
Frozen_Angel
Popocatepetl
21 απαντήσεις
Nightwish Part 2
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°401
Απ: Nightwish Part 2
pragmati den exei kati to arnhtiko alla otan exeis ws vash sigkrishs thn tarja, opws kai na to kaneis h anette einai ligh. alla akougetai mia xara.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°402
Mono ego akoyo na faltsarei? :/
- Δημοσίευση Ν°403
den faltsarei apla otan exeis sto mialo s thn kristalinh fwnh ths tarja s fainetai san na faltsarei. alla to paei mia xara pistevw
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°404
Απλά δεν μ' αρέσει να βεβηλώνεται ένα τέτοιο τραγούδι..
- Δημοσίευση Ν°405
kala den vevhlwnetai ki olas. apla xalaei ligo. ti na kanoun ena album na paizoun ksana kai ksana? tosh istoria exoun den mporoun na thn ksexasoun etsi apla
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°406
Me ayta poy kanoyn den tin ksexnane, tin diagrafoyn pisteyo...
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°407
Έχουν πολλά άλλα να πουν από τραγούδια σαν το Ghost love score, Dead Boy's Poem.. Δεν είναι όλα για τα μέτρα όλων.
Ιστορία έχουν, να την σέβονται. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Ιστορία έχουν, να την σέβονται. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°408
Εν μέρει συμφωνώ με τον Σπύρο ... όσο να πεις, δεν το πάει και αψεγάδιαστα.
Αλλά προσωπικά, για το συγκεκριμένο κομμάτι -δεν μιλάω για Dead Boy's Poem που το θεωρώ τελείως άλλο πράγμα, το έχω πει και το ξαναλέω: ας ακούσω εγώ live το Ghost Love Score με solo του Emppu και fills του Jukka, και ας κάνει και όσα φάλτσα θέλει η Anette.
Στο κάτω κάτω, μέσα σε όλον τον χαμό που θα -πρέπει να- επικρατεί εκείνη την στιγμή το μόνο στο οποίο δε θα δίνω σημασία είναι αν φαλτσάρουν τα φωνητικά.
Αλλά προσωπικά, για το συγκεκριμένο κομμάτι -δεν μιλάω για Dead Boy's Poem που το θεωρώ τελείως άλλο πράγμα, το έχω πει και το ξαναλέω: ας ακούσω εγώ live το Ghost Love Score με solo του Emppu και fills του Jukka, και ας κάνει και όσα φάλτσα θέλει η Anette.
Στο κάτω κάτω, μέσα σε όλον τον χαμό που θα -πρέπει να- επικρατεί εκείνη την στιγμή το μόνο στο οποίο δε θα δίνω σημασία είναι αν φαλτσάρουν τα φωνητικά.
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°409
Ola einai 8ema tou EGKEFALOU...
Exoume kollhsei oloi me th TARJA ki oti ermhneuei h ANETTE einai to stravo,to kako,to ena to allo...Ok!!!!
(Otan ektelese h TARJA to POISON den epese kaneis na thn faei giati einai h TARJA)!!!
Exoume kollhsei oloi me th TARJA ki oti ermhneuei h ANETTE einai to stravo,to kako,to ena to allo...Ok!!!!
(Otan ektelese h TARJA to POISON den epese kaneis na thn faei giati einai h TARJA)!!!
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°410
Μερικοί έπεσαν να την φάνε. Εμένα απ' την άλλη μ' άρεσε. Ε, τι να κάνουμε.. θα μπορούσες να με πεις και κακόγουστη. Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι να λένε παλιά τραγούδια στις συναυλίες τους, δεν θα γινόταν αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με κάποιες επιλογές που έκαναν.
- Δημοσίευση Ν°411
Safws...
Alla den akousa kanenan na leei WRAIA TO EIPE!!
Alla den akousa kanenan na leei WRAIA TO EIPE!!
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°412
Ποιο; Το Ghost love score? Δεν θα μπορούσα να το πω ποτέ γιατί θα ήταν ψέμματα..
Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Σπύρος:
Σαν να θέλουν να διαγράψουν την παραμικρή σχέση της και ανάμνηση. Δική μου εντύπωση..
Αν μιλάμε για άλλα τραγούδια της προ DPP περιόδου, χμμ.. δεν με ενθουσίασε κάποιο, αλλά προσπαθώ να συνηθίσω στην ιδέα. Τα έχω αγαπήσει τα τραγούδια με κάποιον πολύ διαφορετικό τρόπο, οπότε μετά από αυτό που έχω εγώ κρατημένο μέσα μου δεν θα ήταν ειλικρινές να το δω και να πω "Τι ωραία που το είπε" εφόσον δεν μου κάνει αίσθηση. Από την άλλη μ' αρέσει που τη βλέπω να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και περιμένω την έκπληξη, να επιβεβαιώσει ότι είχαν λόγο που διάλεξαν την Anette απ' όλες τις υποψήφιες.
Δεν μ' αρέσει να γκρινιάζω και να ενοχλώ και άλλους και γι' αυτό προτιμώ να μην σχολιάζω συχνά όταν δεν μ' αρέσει κάτι στους NW. Καταντάει κουραστικό, γι' αυτό δεν μ' αρέσει που επανέρχεται πάλι αυτή η κουβέντα. Έχει να μας δώσει κάτι;
Το παρελθόν είναι παρελθόν και το παρόν αυτό που είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν αλλάζει κάτι..
Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Σπύρος:
evanescencespko έγραψε:Me ayta poy kanoyn den tin ksexnane, tin diagrafoyn pisteyo...
Σαν να θέλουν να διαγράψουν την παραμικρή σχέση της και ανάμνηση. Δική μου εντύπωση..
Αν μιλάμε για άλλα τραγούδια της προ DPP περιόδου, χμμ.. δεν με ενθουσίασε κάποιο, αλλά προσπαθώ να συνηθίσω στην ιδέα. Τα έχω αγαπήσει τα τραγούδια με κάποιον πολύ διαφορετικό τρόπο, οπότε μετά από αυτό που έχω εγώ κρατημένο μέσα μου δεν θα ήταν ειλικρινές να το δω και να πω "Τι ωραία που το είπε" εφόσον δεν μου κάνει αίσθηση. Από την άλλη μ' αρέσει που τη βλέπω να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και περιμένω την έκπληξη, να επιβεβαιώσει ότι είχαν λόγο που διάλεξαν την Anette απ' όλες τις υποψήφιες.
Δεν μ' αρέσει να γκρινιάζω και να ενοχλώ και άλλους και γι' αυτό προτιμώ να μην σχολιάζω συχνά όταν δεν μ' αρέσει κάτι στους NW. Καταντάει κουραστικό, γι' αυτό δεν μ' αρέσει που επανέρχεται πάλι αυτή η κουβέντα. Έχει να μας δώσει κάτι;
Το παρελθόν είναι παρελθόν και το παρόν αυτό που είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν αλλάζει κάτι..
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°413
Eγώ που μάλλον είμαι ο μεγαλύτερος πολέμιος της Ανέτ, έχω πει πολλάκις εδώ ότι το Poison δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλό με τη φωνή της Tarja! Είναι κακό!
- Δημοσίευση Ν°414
Nai Koralia mou!!
Ki egw etsi ais8anomai...Ta tragoudia me TARJA era exoun milhsei mesa mou!!
Kai den 8a mou kanei ais8hsh na akousw thn ANETTE na leei to OCEAN SOUL px...
Alla den 8a bgw ka8e fora sto topic na arxisw na vrizw kai na 8avw thn ANETTE...
Giati auto exei katanthsei kourastiko kai vareto ki enoxlhtiko...
Allo na peis na bgeis oti "3EREIS?DEN MOU EKANE AIS8HSH" ki allo "AA..H AFWNH,H HLI8IA klp klp klp"!!!
Gi'auto eimai syxna ektos autou to topic!
Ki egw etsi ais8anomai...Ta tragoudia me TARJA era exoun milhsei mesa mou!!
Kai den 8a mou kanei ais8hsh na akousw thn ANETTE na leei to OCEAN SOUL px...
Alla den 8a bgw ka8e fora sto topic na arxisw na vrizw kai na 8avw thn ANETTE...
Giati auto exei katanthsei kourastiko kai vareto ki enoxlhtiko...
Allo na peis na bgeis oti "3EREIS?DEN MOU EKANE AIS8HSH" ki allo "AA..H AFWNH,H HLI8IA klp klp klp"!!!
Gi'auto eimai syxna ektos autou to topic!
- Δημοσίευση Ν°415
^
Yπάρχει και μια κατηγορία χρηστών, στην οποία βάζω τον εαυτό μου που απλά δεν του αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Εχεις σκεφτεί ότι δεν είμαστε ...έμμισθοι υπάλληλοι της Τarja αλλά απλά εγω π.χ. δεν μπορώ να ακούσω καν το άλμπουμ που τραγουδάει αυτή;
Yπάρχει και μια κατηγορία χρηστών, στην οποία βάζω τον εαυτό μου που απλά δεν του αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Εχεις σκεφτεί ότι δεν είμαστε ...έμμισθοι υπάλληλοι της Τarja αλλά απλά εγω π.χ. δεν μπορώ να ακούσω καν το άλμπουμ που τραγουδάει αυτή;
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°416
^^Ωχ, πέτυχες φλέβα. Το Ocean Soul είναι ίσως το αγαπημένο μου τραγούδι και θα αισθανόμουν πολύ άσχημα να θελήσει ο οποιοσδήποτε να το αλλάξει.
Συμφωνώ ότι δεν είναι ωραία η γκρίνια.. οπότε δεν το αφήνουμε;
Και μια που είπαμε Ocean Soul, ξέρετε γιατί δεν είχαν πει ποτέ το Ocean Soul live; Υπήρχε κάποιος λόγος; Δεν το έχω βρει σε καμιά συναυλία..
^Καταλαβαίνω τι λες, αλλά σκέψου ότι υπάρχει και μια κατηγορία που τους αρέσουν οι τωρινοί NW και δεν είναι σωστό να μην μπορούν να χαρούν το αγαπημένο τους συγκρότημα αν πετάμε φαρμάκι..
Συμφωνώ ότι δεν είναι ωραία η γκρίνια.. οπότε δεν το αφήνουμε;
Και μια που είπαμε Ocean Soul, ξέρετε γιατί δεν είχαν πει ποτέ το Ocean Soul live; Υπήρχε κάποιος λόγος; Δεν το έχω βρει σε καμιά συναυλία..
^Καταλαβαίνω τι λες, αλλά σκέψου ότι υπάρχει και μια κατηγορία που τους αρέσουν οι τωρινοί NW και δεν είναι σωστό να μην μπορούν να χαρούν το αγαπημένο τους συγκρότημα αν πετάμε φαρμάκι..
- Δημοσίευση Ν°417
Kai vevaia!!
Uparxoun plhstoi osoi pou misoun ANETTE...
Kai genika kai edw sto forum....
Alla uparxoun ki autoi oiu agapoun akoma NIGHTIWISH!!!
Pes ta KORALIA!!
Alla 3ANALEW oti den ginetai na bgainei KA8E FORA kapoios/kapoioi kai na VRIZOUN...
As mhn bgoun kalytera!!
Ama akousw thn ANETTE na leei to AWAY xalia 8a bgw na pw kati...
Alla den 8a bgainw se ka8e song na lew to ena kai to allo!!
Uparxoun plhstoi osoi pou misoun ANETTE...
Kai genika kai edw sto forum....
Alla uparxoun ki autoi oiu agapoun akoma NIGHTIWISH!!!
Pes ta KORALIA!!
Alla 3ANALEW oti den ginetai na bgainei KA8E FORA kapoios/kapoioi kai na VRIZOUN...
As mhn bgoun kalytera!!
Ama akousw thn ANETTE na leei to AWAY xalia 8a bgw na pw kati...
Alla den 8a bgainw se ka8e song na lew to ena kai to allo!!
- Δημοσίευση Ν°418
^^
Bρε Κοραλία μου, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος δεν μπορεί να χαρεί ένα συγκρότημα επειδή εγώ έχω αρνητική άποψη για την τραγουδίστριά του. Είναι σαν να λες ότι το απαγορεύω και κάτι τέτοιο δεν το κάνω...
^
Προσωπικά Αργυρη, δεν νιώθω ότι βρίζω κανέναν.
Bρε Κοραλία μου, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος δεν μπορεί να χαρεί ένα συγκρότημα επειδή εγώ έχω αρνητική άποψη για την τραγουδίστριά του. Είναι σαν να λες ότι το απαγορεύω και κάτι τέτοιο δεν το κάνω...
^
Προσωπικά Αργυρη, δεν νιώθω ότι βρίζω κανέναν.
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°419
Εγώ όμως το βλέπω να συμβαίνει και δεν θέλω να συμβάλλω σ' αυτό. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει τι αγαπάς και τι όχι, αλλά δεν σ' αφήνουν να το ευχαριστηθείς, σου κόβουν τα φτερά.
Αλλά πέρα από αυτό αν και καταλαβαίνω την απογοήτευση που έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν νομίζω ότι βοηθάει να λέμε συνέχεια ότι η Anette είναι έτσι και αλλιώς.
Για το Ocean Soul ξέρετε κάτι;
Το έχετε πετύχει πουθενά;
Αλλά πέρα από αυτό αν και καταλαβαίνω την απογοήτευση που έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν νομίζω ότι βοηθάει να λέμε συνέχεια ότι η Anette είναι έτσι και αλλιώς.
Για το Ocean Soul ξέρετε κάτι;
Το έχετε πετύχει πουθενά;
- Δημοσίευση Ν°420
^
Akrivws ekei h8ela na katalh3w!!S'auta pou leei akrivws!!
Oxi Koralia...Den 3erw tpt!!!
Akrivws ekei h8ela na katalh3w!!S'auta pou leei akrivws!!
Oxi Koralia...Den 3erw tpt!!!
- Δημοσίευση Ν°421
pragmati polla tragoudia den exoun pei live. poios kserei mporei kati na mhn tous kathotane na t poun live. alla to ghost love score live einai theiko!!!
Imaginary Rain- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Μέλος από : 08/09/2008
- Δημοσίευση Ν°422
Όχι, Κοραλία ούτε εγώ το έχω βρεί live και δεν έχω ακούσει και τίποτα γι αυτήν την επιλογή τους.
Όσον αφορά την γνώμη μου για το άλλο θέμα.. Κοραλία ξέρεις τις απόψεις μου. Όχι, όχι θα τις επαναλάβω.
Συμφωνώ Αργύρη, αφού κάποιοι έχουν σιχαθεί τους σημερινούς Nightwish δεν είναι υποχρεωμένοι να τους ακούνε/βλέπουν. Κι αν τύχει να τους ακούσουν/δουν και δεν τους αρέσουν ας πουν την γνώμη τους με σεβαστό και ευγενικό τρόπο. Δεν είναι αναγκασμένοι οι θαυμαστές τους να βλέπουν τέτοιου είδους σχόλια που όσο να 'ναι προσβάλλουν και το συγκρότημα αλλά και τους ίδιους τους θαυμαστές. Και όταν επαναλαμβάνονται αδιάκοπα κουράζουν επίσης.
Όσον αφορά την γνώμη μου για το άλλο θέμα.. Κοραλία ξέρεις τις απόψεις μου. Όχι, όχι θα τις επαναλάβω.
Συμφωνώ Αργύρη, αφού κάποιοι έχουν σιχαθεί τους σημερινούς Nightwish δεν είναι υποχρεωμένοι να τους ακούνε/βλέπουν. Κι αν τύχει να τους ακούσουν/δουν και δεν τους αρέσουν ας πουν την γνώμη τους με σεβαστό και ευγενικό τρόπο. Δεν είναι αναγκασμένοι οι θαυμαστές τους να βλέπουν τέτοιου είδους σχόλια που όσο να 'ναι προσβάλλουν και το συγκρότημα αλλά και τους ίδιους τους θαυμαστές. Και όταν επαναλαμβάνονται αδιάκοπα κουράζουν επίσης.
- Δημοσίευση Ν°423
ax imaginary rain eisai k esi parthenos.. einai to zwdio re paidi m. exei ena megaleio!! re paidia phra to daxtilidi twn nw alla m einai kapws megalo!! kserete an ginetai na to mikrinw se kapoio kosmhmatopwleio? mhn paraggeilw k allo apo finlandia den leei...
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°424
Συμφωνούμε ..αναπάντεχο..
Απλά συνήθως δεν είναι τόσο ακραίες οι καταστάσεις, δεν έχουμε/έχουν σιχαθεί τους Nw, αλλά υπάρχουν κατά περιπτώσεις πράγματα που ενοχλούν και κατά περιπτώσεις πράγματα που αρέσουν και όπως και να το κάνουμε πάντα υπάρχει το δέσιμο, οπότε διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση. :/
Πάντως για τα τραγούδια που λέγαμε, όντως υπάρχουν πολλά που δεν έχουν πει, κρίμα.
Ένα τραγούδι που μ' αρέσει πολύ και είχα κολλήσει είναι το She's my sin..
Fall in love with your deep dark sin..
edit: Κώστα τα δαχτυλίδια σίγουρα μικραίνουν.. έχουν κάτι κρίκους που δοκιμάζουν στο χέρι σου και βλέπουν ποιο είναι το μέγεθος. Δεν ξέρω μόνο μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχει περίεργο σχήμα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις πάντως.. Ε, ναι δεν χρειάζεται να ταξιδέψει μέχρι τα πάτρια εδάφη του..
Απλά συνήθως δεν είναι τόσο ακραίες οι καταστάσεις, δεν έχουμε/έχουν σιχαθεί τους Nw, αλλά υπάρχουν κατά περιπτώσεις πράγματα που ενοχλούν και κατά περιπτώσεις πράγματα που αρέσουν και όπως και να το κάνουμε πάντα υπάρχει το δέσιμο, οπότε διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση. :/
Πάντως για τα τραγούδια που λέγαμε, όντως υπάρχουν πολλά που δεν έχουν πει, κρίμα.
Ένα τραγούδι που μ' αρέσει πολύ και είχα κολλήσει είναι το She's my sin..
Fall in love with your deep dark sin..
edit: Κώστα τα δαχτυλίδια σίγουρα μικραίνουν.. έχουν κάτι κρίκους που δοκιμάζουν στο χέρι σου και βλέπουν ποιο είναι το μέγεθος. Δεν ξέρω μόνο μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχει περίεργο σχήμα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις πάντως.. Ε, ναι δεν χρειάζεται να ταξιδέψει μέχρι τα πάτρια εδάφη του..
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°425
Αχ τί ωραίοο! Live Tarjoulini σκίζει!
ντόινκγ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ασ μην σχολιάσω για τ Παρ8ένος!
Παιδιάα χτές είχα ανοιχτή την τηλεόραση και είχα φύγει λίγο απο τ δομάτιό
μου.........και σε μια στιγμή...ακούω να παίζει τ Amaranth και έτρε3α να δώ ΤΙ συμβαίνει! αφότου γλίστρισα και επεσα πάνω στην πόρτα μ και σκοτώ8ηκα .....ήταν διαφήμηση στην ET1 !!!! lol.... έπαι3ε ΚΑΙ η ΕΤ1 ΝW!!!
ντόινκγ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ασ μην σχολιάσω για τ Παρ8ένος!
Παιδιάα χτές είχα ανοιχτή την τηλεόραση και είχα φύγει λίγο απο τ δομάτιό
μου.........και σε μια στιγμή...ακούω να παίζει τ Amaranth και έτρε3α να δώ ΤΙ συμβαίνει! αφότου γλίστρισα και επεσα πάνω στην πόρτα μ και σκοτώ8ηκα .....ήταν διαφήμηση στην ET1 !!!! lol.... έπαι3ε ΚΑΙ η ΕΤ1 ΝW!!!