Πω ρε κορυφαιες ολες!! καποιες τις εχω δει 3ανα... αλλα η 1η.. δεν φταιει μονο ο Toumas!.. και η δικια μας δεν το τραβαει λιγο πανω το μπλουζι κοιταχτε και το δικο της βλεμμα χα!χα!..ειναι θερμος αντρας ο Toumas. τον αναβει..που να 3ανασβησει τωρα. . ντα3ι ρε πλακα κανω αυτα εχουν οι NightWish και 3εκαρδιζομαι ..!!!Ολες γ@μ@τες...και η 2η τελεια! και η 3η με το ψευτικο σωμα.. δεν μπορω θα πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια.. πω ρε..!!!στην προτελευταια δεν νομιζω να κοιτανε και οι 2 τα ''τουτα'' της ταρια.. κορυφαιος ο μαρκο στη γωνια με το γυαλι.Ε?.χαχα!!! κοιταχτε βλεμμα,ρε!.. αλλα και η τελευταια...πορωση σκετη! τα σπαει μιλαμε. ..Ολες εγιναν Top στις εικονες μου!
να 'σαι καλα που τις ποσταρες ρε κοπελια!!Κορυφη ολες!3εκαρδιστικα και σημερα! ααα,ρε Tarja να 'σαι καλα και 'συ με τα βιτσια σου!!
..... nai!twra edw exoume ena thema! Tarja Missing.. konto malli kastano anoixto metriou anasthmatos... xathke sthn perioxh t Kitte,forage auto to panteloni oikodomhs... to xamogelo sta xeilh pan poi fantaroi mas mprosta k den sumazeuetai!!! parakalw opois gnwrizei kati as kanei ena thl sto 15484..........
k eidika eidika auth ] an koitaxete to vlemma t jukka einai san na [etha ekati p eide thn tarja etsi.... opa... deite vlemma egw ta xw sei ola antws!
χαχα!Λοιπον,η 1η..ντα3ι στο κιν μιλαει η κοπελα ρε.. τι μαρκα ειναι?ειναι καμοια καλη τουλαχιστον?.. η 2η μιλαμε...εχω λιωσει στα γελια ρε φιλε... ''παρε 5 να'χεις''< !!! η 3η<''λαβετε θεσεις..!!! 000ΟΟΟο0ο0ο0ο0!!!ΧΑΧΑ!!!ολα τα λεφτα,ρε! Η 4η ειναι οντως σαν οικοδομος που δεν 3ερει που παταει και που βρισκεται...ασε!χα!χα!ελπιζω οτι αυτη δεν ειναι η αιωνια μεταλ Queen που ολοι 3ερουμε..xaxa!!! στην 5η ολοι τους ειναι λολ...και η ταρια το καυτο κορμι!χα! περιτριγυριζετε απο τοσους αντρες και τους αναβει,ρε!αντε τωρα να μην τους μπουν πονηρες ιδεες...!ειδικα του Tuomas...
oxi kalthe allo!!!alla auth p me pethainei einai to vlemma t jukka!!!! o kahmenos exei saltarei!!!!! les k vlepei prwth fora ''mpalonia''(as m epitrapei auth h lexh) s leei ti egine twra????
epishs to kin p exei k milaei ..den xerw an einai ontws diko ths..to exw k egw akrivws to idio Nokia einai....4 xronia to eixa..k twra to allaxa... den einai tromero???