epishs deite thn kinhsh p kanei se auto to live genika
poly fash
Δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό τελικά!Frozen_Angel έγραψε:i tarja exei ena 8ema me tin ennoia tou devil horns
Ktn έγραψε:Αν εννοείς τι άλλο μπορούν να σημαίνουν τα devil-horns.. εκτός από το γνωστό, η ίδια χειρονομία χρησιμοποιείται και σαν τα -επίσης γνωστά- "κερατάκια" και για ξεμάτιασμα, ή για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον αυτές τις ερμηνείες έχω ακούσει εγώ.
Βέβαια προφανώς η Tarja με την έννοια των devil-horns τα χρησιμοποιεί, αλλά με μπερδεύει το όλο τραλαλα που τα συνοδεύει μερικές φορές. In any case, no big deal, απλά σε περιπτώσεις σαν αυτή στο βίντεο παραπάνω, το θέαμα είναι κάπως... κάπως.
Το εχω δει το βιντεο και αλλη φορα,μα δεν μπορουσα να ξεκολλησω !!!Ειναι απιστευτο!Ειναι σαν να συναγωνιζονται για το ποιος θα τραγουδησει(τσιριξει )πιο δυνατα σε ολα το βιντεο!!!Ειδικα απο το 0:23 εως το 0:42 ειναι ολοφανερο!TarjaPhoennix έγραψε:loipon edw opoios mporei na katalavei ti ginetai..kanena provlhma..
se auto to sygekrimeno live k se auto to shmeio eidika o Marco otan leme ta edwse ola ..leme ola!!!me trelenei to slhniko Mraco-Tarja
eidika otan leei to ''alright'' o Theos!!!!!