από Ktn Δευ Οκτ 01, 2012 11:50 pm
Κρίμα.
Το μόνο καλό που μπορώ να βρω προσωπικά είναι ότι τουλάχιστον φαίνεται να έχουν πιάσει το νόημα και αυτή τη φορά η ανακοίνωση ήταν ανθρώπινη και χωρίς αίματα.
Κατά τα άλλα, έχοντας διαβάσει τι είχαν να πουν και οι δύο πλευρές και απ' όσα είχαν παιχτεί μέχρι τώρα, μου φαίνεται εντελώς σίγουρο ότι -you don't say- φταίνε και οι δύο πλευρές. Το μεν συγκρότημα γιατί δεν της είπε με ποια θα την αντικαταστήσουν και η δε Ανεττ γιατί το πήρε πολύ πατριωτικά. Προφανώς το να είσαι στο δρόμο με 4 μαντραχαλέους για τόσους μήνες, μακριά απ' την οικογένειά σου δεν είναι ωραίο. Προφανώς όταν σου κάνουν τέτοια μπινια και δε σου λένε ποιος θα παίξει στη θέση σου, όσο να 'ναι θα θιχτεις. Αλλά πολύ πιο πιθανό μου ακούγεται αυτό που λέει ο Αλεξ για τα σοκολατάκια, παρά να την ενόχλησε τόσο το ότι την "αντικατέστησαν με την ταδε" χωρίς να της το πουν.
Και στην τελική, way I see it, αν σου κάτσει στραβή, το να αφήσεις ένα μάτσο ανθρώπους που έχουν προγραμματίσει να δουν -όχι εσένα, αλλά- το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ σου την τάδε μέρα, δεν είναι καθόλου τίμιο. Το να πάνε όλα στραβά και να το ακυρώσεις, οκ. Αλλά είναι 100% αυτό που λέει η Ελένη, αν δηλαδή κάποιος απ' τους υπόλοιπους δεν μπορούσε για ένα show θα το κάναμε στραγάλι με τη λογική "κιθάρες είναι, ίδιες ακούγονται"; Κάποιοι μπορεί, εγώ πάντως σίγουρα όχι.
Τέλος πάντων, θα προτιμούσα να τελείωναν την Imaginaerum Tour με την Anette όπως και να χε, αλλα τι να κάνουμε. Η Jansen είναι τρομερή φωνή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει μια χαρά. Το μόνο που με χαλάει για την επιλογή της είναι ότι, ενώ με την Ανεττ είχαν κάνει μια επιλογή εντελώς δική τους, χωρίς να ακούνε κανέναν, είχαν ρίξει ένα ωραιότατο middle finger σε όσους τους έκραζαν (βλ. Μεξικό στην Dark Passion Play Tour) και επέμεναν σε αυτήν, τώρα μου φαίνεται κάπως σαν πισωγύρισμα. That's life, I guess.
Για το μέλλον, το πιο πετυχημένο σχόλιο που διάβασα ήταν απλό και περιεκτικό. Find Vibeke. Ευσεβείς πόθοι μάλλον.
Υγ: το καλό που τους θέλω, μην κάνουν καμια μαλ_κία και αλλάξουν τις σκηνές της Ανεττ στην ταινία. Που δεν πιστεύω, αλλά. Αυτό μόνο.