Dn mporouse na bgei metalliko to album??
Lete filometalikomousiko koino na h8ele tetoio album??
Ktn έγραψε:Βασικά, metal οι Lacuna δεν έπαιζαν και ποτέ ... μην τρελαθούμε κιολας δηλαδή. Το ότι έχουν το μπάσο τέρμα θεού γκαζωμένο και παίζουν με εφτάχορδες, δεν συνεπάγεται και ότι παίζουν ή έπαιζαν metal.
Ότι είχαν περισσότερες metal "πινελιές" στον ήχο τους, ok, αυτό είναι γεγονός. Και προσωπικά, περισσότερο μου άρεσαν με αυτό το πιο heavy ύφος.
Όμως πραγματικά, όσο κι αν θα ήθελα να πω κάτι τέτοιο, το ότι ξέκοψαν από τον ήχο που είχαν κι έβαλαν περισσότερα rock ή pop-rock στοιχεία, και δεν έβγαλαν άλλο ένα Comalies ή άλλο ένα Karmacode, δεν τους κάνει κακό συγκρότημα, ή το Shallow Life κακό δίσκο. Απλά δεν είναι τόσο του γούστου μου. Και για να πω και του στραβό το δίκιο, αν δεν είχε αυτή την 'αμερικανιά' στο ύφος του -που σε κομμάτια σαν το I Like It αγγίζει επικίνδυνα επίπεδα- παίζει και να μου άρεσε πάρα πολύ ο δίσκος... γιατί στην τελική, το αν είναι ένα album καλό, δεν εξαρτάται από το πόσο 'heavy' είναι ή από το πόσο μπροστά είναι οι κιθάρες...
...και ακόμα δεν έχει αλλάξει η άποψή μου. Αν και κάπως συνήθισα την εμφάνιση της Cristina με τον καιρό, αλλά και πάλι, πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα.Ktn έγραψε:Καλή επιλογή κομματιού, κατά τη γνώμη μου, αφού αυτό είναι κι ένα από τα λίγα κομμάτια του δίσκου που με έπεισαν πλήρως. Πιασάρικη μελωδία, πολύ πιασάρικο ρεφραιν, καλούλι solo και πολύ καλός ο Andrea.
Το clip δεν αγγίζει και την τελειότητα, αλλά δεν είναι καθόλου κακό... μόνο η Cristina μου φαίνεται κάπως... παραδόξως.