Εγώ από πακέτα συνδέσεων δεν έχω καμία απολύτως ιδέα μιας και εξ αρχής είχα κάρτα και με βολεύει πάρα πολύ. What's up έχω και όσο δεν είχε σχεδόν κανείς απ' τους φίλους μου μερικές φορές έβαζα δεύτερη κάρτα των 9 Ε πριν τελειώσει ο μήνας, αν και κατά βάση βάζω 9 ανά μήνα. Τώρα πλέον έχουν σχεδόν όλοι what's up και σε συνδυασμό με την υπηρεσία 2009 που έβαλαν, -κάθε μήνα ενεργοποιούνται 1000' και 1000 sms με κόστος 1 Ε για όλο τον χρόνο και απαίτηση να έχεις τουλάχιστον 3Ε στον λογαριασμό σου για να συνεχίζει η ανανέωση- με βολεύει αφάνταστα.
Οπότε πλέον τα έξοδα είναι σχεδόν μηδαμινά.. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή έχω την ελευθερία αυτή τώρα χρησιμοποιώ αρκετά το τηλέφωνο χωρίς να το σκέφτομαι ιδιαίτερα, ενώ συμφωνώ με την Ελένη πως:
Lacrymosa έγραψε:Όσο λιγότερο χρησιμοποιώ το κινητό, τόσο το καλύτερο.
Το κινητό που έχω εγώ είναι αυτό:
Απλό, συνηθισμένο, φθηνό, εύχρηστο, μικρό, κομψό για μένα (μ' αρέσουν πολύ αυτά με το καπάκι και μ' αρέσει και υφή του αν και λερώνεται εύκολα), δεν έχω αλλάξει ως τώρα και δεν σκοπεύω να το κάνω σύντομα.
Με εξυπηρετεί πολύ γιατί το μόνο που χρησιμοποιώ κι εγώ είναι τηλέφωνο και sms. Η φωτογραφική του είναι άθλια, αλλά δεν με πειράζει γιατί όταν και αν τη χρησιμοποιώ το κάνω μόνο για χαζομαρίτσες, αλλιώς την ψηφιακή. Και για μουσική αντίστοιχα το ipod, στο κινητό περνάω ίσα ίσα κάτι για ήχο κλήσης σπάνια και 1-2 ακόμα..
Όσο για τη συσκευή, Ελένη, τώρα που είδα το ροζουλί νομίζω αναθεωρώ.
Καλό είναι και το χρυσοτέτοιο.
Όσο το ξαναβλέπω μου φαίνεται πάντως πιο συμπαθητικό, αλλά το samsung εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο.
Μια που λες για nokia μία συσκευή που είναι ωραία εμφανισιακά και είναι slide up πήρε πρόσφατα ένας φίλος μου, δεν ξέρω αν σ' αρέσει:
Nokia 7610 SuperNovaΠρέπει να υπάρχει σε διάφορα χρώματα.
Τιμή δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι πως μάλλον ούτως ή άλλως θα έχει διάφορα εκεί πέρα.
edit: Με ένα γρήγορα search είναι κάπου στα 200Ε.