+18
poorking
Angel of Night
zina90
TarjaPhoennix
evanescencespko
Imaginary Rain
Katja-Turunen
gothessa
BleKatsiki
Fallen angel
Popocatepetl
Carnivorous_Jesus
kostas-nw
Nemo
*Missing Angel*
Frozen_Angel
harris
pikkumyy
22 απαντήσεις
Marcelo
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Marcelo
Είναι και manager όμως..
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°27
Ενιγουέι...
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°28
emena m fainetai oti thn agapaei para poly kai oti tairiazoune alla kati den m kollaei s afton ....
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°29
paidia ki egw ama imoun antras tis kai o kouasimodos na imoun stridi 8a ginomoun panw tios tin periptwsi na einai demenoi toso poly wste na tou dinei tetoia dikaiwmata tin exoume skeftei?
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°30
EINAI EPAGELMATIAS KAI AUTO POU XREIAZETAI H TARJA GIA TH SOLO CARIERA THS!TO TI KANOUN METAXY TOUS DEN AFORA EMAS!TAIRIAZOUN KATA THN APOPSH MOY!PANTWS EINAI APOLUTA LOGIKO PWS OTAN MIA GYNAIKA XEXWRIZEI S ENA GROUP AYTH EINAI POU THA DIWXOUN STO TELOS KAI POSO MALLON POU KANENAS DEN MPOROUSE NA THN EXEI KAI EPISHS TO 1/3 TOY KOINOU TOUS GIA NA MIN PW PARAPANO ERXOTAN GIA AYTHN!MPRAVO STO MARCELO GIA THN EMFANISH THS TARJA MEXRI TWRA!EINAI H 1H KYRIA THS METAL OPERA!
An mporeis min xrhsimopoieis gia ena olokliro post kefalaia kathos einai san na "fonazeis"
~evanescencespko
An mporeis min xrhsimopoieis gia ena olokliro post kefalaia kathos einai san na "fonazeis"
~evanescencespko
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evanescencespko στις Τετ Ιουν 10, 2009 12:55 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : CAPS)
- Δημοσίευση Ν°31
^
H αλήθεια είναι ότι και μου ταιριάζουν κι εμένα (τι λέω θεέ...) αλλά κυρίως φαίνεται πολύ ερωτευμένη μαζί του. Τελικά, νομίζω ότι αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας... Η αρμονία...
H αλήθεια είναι ότι και μου ταιριάζουν κι εμένα (τι λέω θεέ...) αλλά κυρίως φαίνεται πολύ ερωτευμένη μαζί του. Τελικά, νομίζω ότι αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας... Η αρμονία...
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°32
Ακριβώς!!!! Μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η Tarja τι νιώ8ει για τον Marcelo.. Παρόλο που μου γυρίζουν τα άντερα μόλις τον βλέπω!.... lala
Παιδιά πιστεύετε οτι ο Marcelo μπορεί να ήτα η αιτία που έφυγε η Tarja?
Να της φούσκωσε τα μυαλά για solo καριέρα...?
Παιδιά πιστεύετε οτι ο Marcelo μπορεί να ήτα η αιτία που έφυγε η Tarja?
Να της φούσκωσε τα μυαλά για solo καριέρα...?
Imaginary Rain- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Μέλος από : 08/09/2008
- Δημοσίευση Ν°33
Who knows? Μόνο αυτοί ξέρουν. Αν κι εγώ νομίζω ότι σίγουρα αυτός είχε μεγάλο μέρος ευθύνης για την απόλυσή της και δεν το λέει μόνο ο Tuomas όλο το συγκρότημα συμφώνησε. Βρήκα κι αυτό το βιντεάκι.. Μην σας αναστατώσει το ότι η κυριούλα την αποκαλεί κάπως περίεργα.
Η Tarja πάντως φαίνεται πάρα πολύ ερωτευμένη μ'αυτόν. Τί να πω.. love is totally blind!
Η Tarja πάντως φαίνεται πάρα πολύ ερωτευμένη μ'αυτόν. Τί να πω.. love is totally blind!
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°34
Imaginary Rain έγραψε:Who knows? Μόνο αυτοί ξέρουν. Αν κι εγώ νομίζω ότι σίγουρα αυτός είχε μεγάλο μέρος ευθύνης για την απόλυσή της και δεν το λέει μόνο ο Tuomas όλο το συγκρότημα συμφώνησε. Βρήκα κι αυτό το βιντεάκι.. Μην σας αναστατώσει το ότι η κυριούλα την αποκαλεί κάπως περίεργα.
swsta t profeREI
- Δημοσίευση Ν°35
hmmm... γιεπ!μια χαρα τα προφερει! αχ Ταργιούλα!!
Πάντως ο Μαρτσέλο μου έχει δημηουργίσει πσυχολογικά προβληματα! τον είχα δεί σε όνειρο να πλακώνει την Τάργια!!!!μιλάμε για μπουνιές! αλλά ευτυχώς δέν ειναι αλή8εια!!!!.....
Πάντως ο Μαρτσέλο μου έχει δημηουργίσει πσυχολογικά προβληματα! τον είχα δεί σε όνειρο να πλακώνει την Τάργια!!!!μιλάμε για μπουνιές! αλλά ευτυχώς δέν ειναι αλή8εια!!!!.....
- Δημοσίευση Ν°36
Άκου στο 0:08.. Μόνο εμένα μου ακούγεται διαφορετικό; Σαν να τρώει το δεύτερο "u" και να τονίζει το πρώτο "u".
- Δημοσίευση Ν°37
Οχι ! εμένα μου φαίνεται εντά3ει! :S
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°38
Για να είναι τόσο ερωτευμένη κάτι θα ξέρει, δεν είναι χαζή. [Θα μου πεις ποια μιλάει.. :p]
Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε άλλα να λέει ο Tuomas και άλλα το υπόλοιπο συγκρότημα. Θα αποδυνάμωναν τον λόγο τους έτσι. Αυτό στο οποίο έχω καταλήξει να πιστεύω εγώ είναι πως δεν λέει κανείς απ' τους δυο τους ψέμματα, αλλά βλέπουν τα πράγματα υπό διαφορετικές οπτικές, δεν τα βρίσκω αντικρουόμενα αυτά που λένε. Το συγκρότημα απ' τη μεριά του μπορεί να έβλεπε την Tarja απόμακρη και τον Marcelo να "χώνεται" παντού. Αλλά από την άλλη ο Marcelo είναι σύζυγος και manager και δεν το βρίσκω παράλογο να ενδιαφέρεται ειλικρινά για το καλό και το δικό της και ολόκληρου του συγκροτήματος. Επίσης αυτό που λένε λίγο πολύ και οι δύο είναι ότι έχουν διαφορετική νοοτροπία και βλέποντας το End Of Innocence σκεφτόμουν ότι τα παιδιά έχουν πράγματι κάπως ανώριμη -όχι παιδιάστικη- συμπεριφορά και μου φαίνεται το πιθανότερο η Tarja να μην τους ακολουθεί στο ξεφάντωμα και τον χαβαλέ, όχι γιατί την είδε diva, αλλά γιατί όντως δεν είναι στο χαρακτήρα της η ανάλογη συμπεριφορά.
Την διαφορετική συμπεριφορά της την απέδωσαν στον Marcelo (το οποίο εν μέρη σίγουρα ευσταθεί- γιατί ζώντας με έναν άνθρωπο τον επηρεάζεις και σε επηρεάζει- απλά όχι με τον τρόπο που το εννοούν αυτοί), αλλά επίσης παίρνω υπόψη ότι με τα χρόνια μεγαλώνουν και υποτίθεται πως ωριμάζουν και ειδικά αν είχαν διαφορές στο χαρακτήρα οι οποίες συσσωρεύονταν επόμενο ήταν η Tarja να απομακρυνθεί.
Αυτό το οποίο με αηδίασε ήταν
1)Η άνανδρη συμπεριφορά στην απόλυση
2)η κλασσική φτηνιάρικη κιτρινίστικη τακτική που χρησιμοποίησαν (αναφέρομαι στην τακτική "παίρνω αποσπάσματα του λόγου σου, ακόμα καλύτερα αν είναι και λίγο παραφρασμένα, και τα χρησιμοποιώ ώστε να δείξω αυτό που θέλω και στο σημείο του open letter The ultimate example being the already sold-out show in Oslo, which you wanted to cancel because you needed to rehearse for your solo concerts, meet friends and go to the movies. Those were the words Marcelo used in an e-mail explaining the cancellation. )
3)The guy that until then said in interviews that, without Tarja, that would be the end of Nightwish, changed his message into: Nightwish is my band, my music, my lyrics, the scenery of my soul. Μια αλαζονεία την δείχνει..
Οπότε εγώ έχω καταλήξει να συμπαθώ τον Marcelo που μου φαίνεται πιο ντόμπρος.
^^ Εμένα μου φαίνεται σαν να τρώει λίγο στο τέλος το όνομα.
Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε άλλα να λέει ο Tuomas και άλλα το υπόλοιπο συγκρότημα. Θα αποδυνάμωναν τον λόγο τους έτσι. Αυτό στο οποίο έχω καταλήξει να πιστεύω εγώ είναι πως δεν λέει κανείς απ' τους δυο τους ψέμματα, αλλά βλέπουν τα πράγματα υπό διαφορετικές οπτικές, δεν τα βρίσκω αντικρουόμενα αυτά που λένε. Το συγκρότημα απ' τη μεριά του μπορεί να έβλεπε την Tarja απόμακρη και τον Marcelo να "χώνεται" παντού. Αλλά από την άλλη ο Marcelo είναι σύζυγος και manager και δεν το βρίσκω παράλογο να ενδιαφέρεται ειλικρινά για το καλό και το δικό της και ολόκληρου του συγκροτήματος. Επίσης αυτό που λένε λίγο πολύ και οι δύο είναι ότι έχουν διαφορετική νοοτροπία και βλέποντας το End Of Innocence σκεφτόμουν ότι τα παιδιά έχουν πράγματι κάπως ανώριμη -όχι παιδιάστικη- συμπεριφορά και μου φαίνεται το πιθανότερο η Tarja να μην τους ακολουθεί στο ξεφάντωμα και τον χαβαλέ, όχι γιατί την είδε diva, αλλά γιατί όντως δεν είναι στο χαρακτήρα της η ανάλογη συμπεριφορά.
Την διαφορετική συμπεριφορά της την απέδωσαν στον Marcelo (το οποίο εν μέρη σίγουρα ευσταθεί- γιατί ζώντας με έναν άνθρωπο τον επηρεάζεις και σε επηρεάζει- απλά όχι με τον τρόπο που το εννοούν αυτοί), αλλά επίσης παίρνω υπόψη ότι με τα χρόνια μεγαλώνουν και υποτίθεται πως ωριμάζουν και ειδικά αν είχαν διαφορές στο χαρακτήρα οι οποίες συσσωρεύονταν επόμενο ήταν η Tarja να απομακρυνθεί.
Αυτό το οποίο με αηδίασε ήταν
2)η κλασσική φτηνιάρικη κιτρινίστικη τακτική που χρησιμοποίησαν (αναφέρομαι στην τακτική "παίρνω αποσπάσματα του λόγου σου, ακόμα καλύτερα αν είναι και λίγο παραφρασμένα, και τα χρησιμοποιώ ώστε να δείξω αυτό που θέλω και στο σημείο του open letter The ultimate example being the already sold-out show in Oslo, which you wanted to cancel because you needed to rehearse for your solo concerts, meet friends and go to the movies. Those were the words Marcelo used in an e-mail explaining the cancellation. )
3)The guy that until then said in interviews that, without Tarja, that would be the end of Nightwish, changed his message into: Nightwish is my band, my music, my lyrics, the scenery of my soul. Μια αλαζονεία την δείχνει..
Οπότε εγώ έχω καταλήξει να συμπαθώ τον Marcelo που μου φαίνεται πιο ντόμπρος.
^^ Εμένα μου φαίνεται σαν να τρώει λίγο στο τέλος το όνομα.
- Δημοσίευση Ν°39
Fallen angel έγραψε:Για να είναι τόσο ερωτευμένη κάτι θα ξέρει, δεν είναι χαζή.
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου για την αγάπη της προς τον Marcelo. Μιλούσα για την εξωτερική του εμφανιση.
Fallen angel έγραψε:Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε άλλα να λέει ο Tuomas και άλλα το υπόλοιπο συγκρότημα. Θα αποδυνάμωναν τον λόγο τους έτσι. Αυτό στο οποίο έχω καταλήξει να πιστεύω εγώ είναι πως δεν λέει κανείς απ' τους δυο τους ψέμματα, αλλά βλέπουν τα πράγματα υπό διαφορετικές οπτικές, δεν τα βρίσκω αντικρουόμενα αυτά που λένε. Το συγκρότημα απ' τη μεριά του μπορεί να έβλεπε την Tarja απόμακρη και τον Marcelo να "χώνεται" παντού. Αλλά από την άλλη ο Marcelo είναι σύζυγος και manager και δεν το βρίσκω παράλογο να ενδιαφέρεται ειλικρινά για το καλό και το δικό της και ολόκληρου του συγκροτήματος. Επίσης αυτό που λένε λίγο πολύ και οι δύο είναι ότι έχουν διαφορετική νοοτροπία και βλέποντας το End Of Innocence σκεφτόμουν ότι τα παιδιά έχουν πράγματι κάπως ανώριμη -όχι παιδιάστικη- συμπεριφορά και μου φαίνεται το πιθανότερο η Tarja να μην τους ακολουθεί στο ξεφάντωμα και τον χαβαλέ, όχι γιατί την είδε diva, αλλά γιατί όντως δεν είναι στο χαρακτήρα της η ανάλογη συμπεριφορά.
Well, συμφωνώ απόλυτα! Μάλλον υπήρχε ήδη η ασυμφωνία χαρακτήρων και με τον Marcelo εκδηλώθηκε περισσότερο. Είναι και η πιο πιθανή εξήγηση. Μερικοί έχουν κατασκευάσει ολόκληρες σαπουνόπερες για αυτό το θέμα.
Fallen angel έγραψε:Αυτό το οποίο με αηδίασε ήταν
3)The guy that until then said in interviews that, without Tarja, that would be the end of Nightwish, changed his message into: Nightwish is my band, my music, my lyrics, the scenery of my soul.
Με το 1 και το 2 θα συμφωνήσω. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε και δεν ξέρω και γιατί το έκανε. Ίσως είχαν ψυχρανθεί εντελώς οι σχέσεις τους και δεν μπορούσε να της το πεί αλλιώς. Και ήθελε να κάνει ό,τι μπορούσε για να ρίξει τις ευθύνες σ'αυτήν και τον Marcelo για την απομάκρυνσή της, που ok στέκει κάπως.. Δεν έπρεπε όμως να το δημοσιεύσει! Ας λέγαν εκεί ένα "Ασυμφωνία χαρακτήρων" και δεν θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Λάθος του.
Όσο για το 3.. ε! εντάξει στην αρχή ήθελε να δείξει πόσα σημαίνει για αυτούς η Tarja.. ήταν και στο συγκρότημα τότε. Όσο για την τελευταία φράση.. ισχύει αν και φαίνεται κάπως αλαζονικό.Οι Nightwish είναι όλα αυτά που είπε. Είναι ο Tuomas, η Anette, ο Jukka, ο Emppu και ο Marco αλλά δεν παύει να είναι το συγκρότημά του. Έχει δηλώσει επίσης ότι οι Nightwish είναι σαν ένας γάμος μεταξύ των μελών και του crew. Και δεν νομίζεις ότι το 3 είναι ένα παράδειγμα του 2;
Fallen angel έγραψε:^^ Εμένα μου φαίνεται σαν να τρώει λίγο στο τέλος το όνομα.
Πόσο διαφέρει η ακοή των ανθρώπων.. Ε;
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°40
Imaginary Rain έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου για την αγάπη της προς τον Marcelo. Μιλούσα για την εξωτερική του εμφανιση.
Το ξέρω. Το είπα για την γενική θετική διάθεση που υπάρχει για τον Marcelo.
Σαπουνόπερες, χμμ; Αν έχει φαντασία κανείς γιατί να μην τη διοχετεύσει εποικοδομητικά..
Το 3 παράδειγμα του 2; Με μπέρδεψες τώρα. Μήπως το 2 παράδειγμα του 3;
Συμφωνώ πως είναι αλήθεια αυτό που λέει, οι Nw είναι το συγκρότημα του. Αυτό που δεν μ' αρέσει είναι η έπαρση..
- Δημοσίευση Ν°41
Oh yeah, σαπουνόπερες.. μεξικάνικες μην σου πω.. Και το χειρότερο είναι ότι συμπεριφέρονται σαν να τους τα εξομολογήθηκαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.
Αυτό:"The guy that until then said in interviews that, without Tarja, that would be the end of Nightwish, changed his message into: Nightwish is my band, my music, my lyrics, the scenery of my soul.." μου θυμίζει την τακτική "παίρνω αποσπάσματα του λόγου σου, ακόμα καλύτερα αν είναι και λίγο παραφρασμένα, και τα χρησιμοποιώ ώστε να δείξω αυτό που θέλω." Τς τς τς..
Αυτό:"The guy that until then said in interviews that, without Tarja, that would be the end of Nightwish, changed his message into: Nightwish is my band, my music, my lyrics, the scenery of my soul.." μου θυμίζει την τακτική "παίρνω αποσπάσματα του λόγου σου, ακόμα καλύτερα αν είναι και λίγο παραφρασμένα, και τα χρησιμοποιώ ώστε να δείξω αυτό που θέλω." Τς τς τς..
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°42
Σαν τις μεξικάνικες δεν έχει..
Ααα, τς, τς, σαν δεν ντρέπεσαι λίγο.
Το απόσπασμα το χρησιμοποίησα για να περιγράψω την αλαζονική στάση που έχει γενικότερα και όχι για πατήσω στα λόγια του και να τον "κρεμάσω" από μία φράση. Δεν μιλάω για ένα συγκεκριμένο γεγονός, αλλά για γενικότερη συμπεριφορά..
Δεν έχω φιλοδοξίες να ανελιχθώ σε σε κακεντρεχή φυλλάδα.
Ααα, τς, τς, σαν δεν ντρέπεσαι λίγο.
Το απόσπασμα το χρησιμοποίησα για να περιγράψω την αλαζονική στάση που έχει γενικότερα και όχι για πατήσω στα λόγια του και να τον "κρεμάσω" από μία φράση. Δεν μιλάω για ένα συγκεκριμένο γεγονός, αλλά για γενικότερη συμπεριφορά..
Δεν έχω φιλοδοξίες να ανελιχθώ σε σε κακεντρεχή φυλλάδα.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°43
hmm den exo logo na antipatho ton Marcelo ego
I moni moy enstasi einai pos emfanisiaka i Tarja einai poly oraioteri
Apo tin alli vlepo pos pragmatika agapioynte kai pos o enas thelei to kalo toy aloy
Korali symfono apolyta mazi soy, aloste to eipe kai to fb ego eimai esy kai esy ego xaxaxaxaxa
I moni moy enstasi einai pos emfanisiaka i Tarja einai poly oraioteri
Apo tin alli vlepo pos pragmatika agapioynte kai pos o enas thelei to kalo toy aloy
Korali symfono apolyta mazi soy, aloste to eipe kai to fb ego eimai esy kai esy ego xaxaxaxaxa
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°44
otan agapas den se noiazei pws einai o allos..an h traja einai autyxismenh konta tou den tha thn noiaxei tpt k kanenas....einai thea h gynaika o,ti k na leme twra ..o marcelo einai kapws ..thn sthrizei omws k tha thn sthrizei..enas logos pisteuw p efyge h tarja apo tous nw einai o marcelo....kata eme....
- Δημοσίευση Ν°45
Εγώ πιστεύω ότι ο Μαρτσέλο δεν έχει ουσιαστική εμπλοκή. H Tarja είναι ένα τεράστιο και πολυσχιδές ταλέντο. Επιμένω ότι εάν της άφηναν προσωπικό χώρο έκφρασης, θα ήταν ακόμα στη μπάντα. Νιώθω ότι ο λόγος που έφυγε είναι γιατί ένιωθε ασφυκτικά (καλλιτεχνικά) εκεί με τεράστιες ευθύνες του μικρού ερωτευμένου Θωμά...
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°46
paidia min ypothetoume tosa!stin ousia olous toys logous pou tous ekanan kai ti diwxane tous anaferoune sto gramma pou dimosieusane!opote apantane se ola!an itan o marcelo sti mesi i oxi auto mono oi idioi to xeroune kai kanenas allos!pou gia mena stin teliki ftaine kathara oi nightwish san sxima kai i tarja pou den kataferan na ginoun mia omada kai na afisoun ton marcelo kai kathe marcelo exw apo auta!fusika auto de ginotan apo ti stigmi pou itane pantremenos me tin tarja!tha thesw omws to exis erwtima an to group apartizotan apo perissoteres gunaikes pisteute oti tha tin eixan diwxei??? [/
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°47
nai, giati kai pali tha itan to epikentro tis prosoxis...kai o Tuomas i zileuei i tin exei erwteutei...
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°48
Κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ που είπε ο Marcelo για την Tarja είναι ότι το τραγούδι είναι η λιγότερο ανεπτυγμένη ικανότητά της, ή κάπως έτσι..
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°49
fantasou dld, posa alla aneptygmena prosonta exei...
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°50
ap'oso xerw k exw diavasei se ena blog..o tuomas htan erwteumenos me thn tarja alla pote den ths to eipe!