από Fallen angel Δευ Απρ 20, 2009 3:11 am
Πήγαμε πρόσφατα στην τριήμερη.. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις ώρες ή υπάρχουν διαφορετικές ζώνες, αλλά εμείς είχαμε δύο ουσιαστικά επιλογές, ένα των 17 Ε και ένα των 22 (?) Ε. Αν θέλεις να ανέβεις σε όλα τα παιχνίδια και πολλές φορές. Το 2ο περιλαμβάνει και κάποια παιχνίδια, τα G που λένε παραπάνω τα παιδιά.. τα πιο "ριψοκίνδυνα". Εμένα προσωπικά δεν με τράβηξε ιδιαίτερα να ανέβω σε κάποιο απ' αυτά.. μόνο σ' αυτό με τα αστέρια θα ανέβαινα - το 5 G νομίζω; - , αλλά τελικά όταν πήγαν κάποιοι φίλοι μου είχαμε χωριστεί και δεν ανέβηκα..
Από κει και πέρα για τα συγκρουόμενα είναι ξεχωριστά οι μάρκες και κοστίζουν 3 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης μπορείς να μην βάλεις βραχιολάκι (τα εισιτήρια που έλεγα), αλλά να βγάλεις καρτούλα με κάποιο ποσό ή να πληρώσεις για ένα συγκεκριμένο αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις σε πολλά ή πολλές φορές.
Γενικά δεν νομίζω ότι είναι και κάτι ιδιαίτερα φοβερό το allou, δεν θα έλεγα ότι μου έκανε και την τρομερή εντύπωση του απίστευτου πάρκου.
Πόσα παιχνίδια έχει η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω, δεν συγκράτησα κάποιον αριθμό. :/
Το Crazy Mouse μ' άρεσε πάρα πολύ!
Είχε απίστευτο γέλιο.. θεϊκό είναι..