- Σπόιλερ:
- Δεν έχω καταλάβει τί παίζει με τον Σνέιπ. Σκότωσε τον Νταμπλντορ εξαιτίας του όρκου ή απλά είναι με τους κακούς;
+16
gothessa
*Missing Angel*
Ktn
afedikoxalarwse6178
nymphadora
Angel of Night
MaRakiTarjaFan
Popocatepetl
zina90
evanescencespko
SharonManiac
Fallen angel
BleKatsiki
Madguy
Imaginary Rain
BloodRose
20 απαντήσεις
Harry Potter
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Harry Potter
Αα, γιατί μου φάνηκε πώς κάτι παιζότανε.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°52
- Σπόιλερ:
- Τίποτα από τα δύο. Αλλά προτιμώ να μη σου πω για να το δεις. Βασικά διάβασεεε τααα, είναι πολύ πιο τέλεια! Όσο για την Ερμιόνη δεν μου φάνηκε κι εμένα να της άρεσε ο άλλος.. Όταν είπε ότι ήταν πώς τον είπε δεν θυμάμαι , νομίζω το εννοούσε.
- Δημοσίευση Ν°53
Δε μπορώ τα βιβλία. Είναι μεγάλα και γενικά δε μ' αρέσει να διαβάζω. Τέλος πάντων, θα περιμένω μέχρι να πάρω την απόφαση να το διαβάσω. μέχρι τότε θα έχουν βγεί όλες οι ταινίες
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°54
Ντροπή, ντροπή..
Πάντως και άλλους που δεν αρέσει το διάβασμα τα Harry Potter τους τράβηξαν. Αλλά μην τα πιάσεις από την αρχή και απογοητευτείς.. όσο πιο παλιά τόσο πιο παιδική η γραφή.
Οι κλήροι του θανάτου θα χωριστούν σε δύο ταινίες, έτσι; Ελπίζω έτσι να μπορέσουν να βάλουν πολλά περισσότερα πράγματα απ' ό,τι συνήθως. Μακάρι να έκαναν το ίδιο και στο 6ο.. Είχε τόσα πράγματα.
Πάντως και άλλους που δεν αρέσει το διάβασμα τα Harry Potter τους τράβηξαν. Αλλά μην τα πιάσεις από την αρχή και απογοητευτείς.. όσο πιο παλιά τόσο πιο παιδική η γραφή.
Οι κλήροι του θανάτου θα χωριστούν σε δύο ταινίες, έτσι; Ελπίζω έτσι να μπορέσουν να βάλουν πολλά περισσότερα πράγματα απ' ό,τι συνήθως. Μακάρι να έκαναν το ίδιο και στο 6ο.. Είχε τόσα πράγματα.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°55
Nai menoyn alles dyo tainies
Isos strimoksoyn kai kapoia pragmata apo to 6 poy vgalane ap ekso
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°56
Ευτυχώς που δεν διάβασα τα βιβλία. Στον Θεϊκό "Αρχοντα των Δαχτυλιδιών" ήταν τόσα πολλά τα γεγονότα, που αναγκάστηκαν να βγάλουν και από εκεί πολλές σκηνές...
- Δημοσίευση Ν°57
Εκεί, όμως, βγάλανε και έκδοση με τις κομμένες σκηνές. Αφήστε που κράταγε 3,5 ώρες η κάθε ταινία. Ελπίζω και στο Ηarry Potter να βγάλουν καμιά τέτοια έκδοση, γιατί να διαβάσω τώρα όλα τα βιβλία δε παίζει.
- Δημοσίευση Ν°58
^
Oντως και μάλιστα τις έχω σε πρωτότυπα όπως και games άπειρα με LOTR!
BTW, σήμερα και αύριο έχω μαραθώνιο προβολής των 6 Potter και αύριο σαν καλό 35χρονο σπασικλάκι θα πάω να δω το 7ο στο σινεμά!
Oντως και μάλιστα τις έχω σε πρωτότυπα όπως και games άπειρα με LOTR!
BTW, σήμερα και αύριο έχω μαραθώνιο προβολής των 6 Potter και αύριο σαν καλό 35χρονο σπασικλάκι θα πάω να δω το 7ο στο σινεμά!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°59
To 6 tha pas na deis ayrio
Ama exei kamia mystiki provoli to 7 pare me mazi soy
Kai ego dyo meres tora eixa marathonio hp mazi me ton mixali
Ama exei kamia mystiki provoli to 7 pare me mazi soy
Kai ego dyo meres tora eixa marathonio hp mazi me ton mixali
- Δημοσίευση Ν°60
Xaxaxa! Καλά λες!
Τρία που έχω σπίτι και δύο που θα νοικιάσω!
Θα είναι τέλεια μαζί με τόνους ποπ κορν και ...τζίν!
Τρία που έχω σπίτι και δύο που θα νοικιάσω!
Θα είναι τέλεια μαζί με τόνους ποπ κορν και ...τζίν!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°61
Nai tha einai, na peis entyposeis
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°62
evanescencespko έγραψε:Nai menoyn alles dyo tainies
Μακάρι!
- Δημοσίευση Ν°63
Παιδιά να με συγχωρήσετε αλλά είδα την ταινία και δεν ξέρω γιατί σας άρεσε...
Τα σεναριακά κενά ήταν τόσο μεγάλα που απορώ γιατί κάποιος μπορεί να πει εάν υπάρχει σενάριο.
Επίσης καταλαβαίνω ότι σε κάποιους θα άρεσε η προβολή των εφηβικών σούξου μούξου των παιδιών αλλά αρνούμαι να κατανοήσω γιατί οι ανύπαρκτοι διάλογοι τους είχαν τα 2/3 της ταινίας.
Μου εξήγησαν τι περιείχε το βιβλίο και δεν καταλαβαίνω γιατί τόοοοσα πράγματα έμειναν έξω!
Είχα και την ατυχία και το είδα στο καπάκι μετά τά θαυμάσια "Κύπελλο της Φωτιάς" και "Τάγμα του Φοίνικα" που είναι ασφαλώς ΜΑΚΡΑΝ τα αγαπημένα μου και έμεινα να μην πω με τι στο χέρι. Τεράστια πτώση ποιότητας και επίσης νιώθω ότι το στούντιο έκανε πολλές τσιγκουνιές στη παραγωγή...
Τα σεναριακά κενά ήταν τόσο μεγάλα που απορώ γιατί κάποιος μπορεί να πει εάν υπάρχει σενάριο.
Επίσης καταλαβαίνω ότι σε κάποιους θα άρεσε η προβολή των εφηβικών σούξου μούξου των παιδιών αλλά αρνούμαι να κατανοήσω γιατί οι ανύπαρκτοι διάλογοι τους είχαν τα 2/3 της ταινίας.
Μου εξήγησαν τι περιείχε το βιβλίο και δεν καταλαβαίνω γιατί τόοοοσα πράγματα έμειναν έξω!
Είχα και την ατυχία και το είδα στο καπάκι μετά τά θαυμάσια "Κύπελλο της Φωτιάς" και "Τάγμα του Φοίνικα" που είναι ασφαλώς ΜΑΚΡΑΝ τα αγαπημένα μου και έμεινα να μην πω με τι στο χέρι. Τεράστια πτώση ποιότητας και επίσης νιώθω ότι το στούντιο έκανε πολλές τσιγκουνιές στη παραγωγή...
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°64
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε! Αν και όντως τα "love story" μου φάνηκαν κάπως κουλά στο όλο concept... Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά τι στο ..., δεν γίνεται να μην είχαν πιο ουσιώδη σημεία να κρατήσουν... :/
Ξεχνώντας αυτό όμως μου άρεσε πάρα πολύ! Ελαφρώς πιο φωτεινή από τις δυο προηγούμενες -που παραμένουν οι αγαπημένες μου, με μερικές πολύ πετυχημένες ατάκες (το σημείο με τα "dragonballs" ήταν για τρελό λιώσιμο ), αρκετές πολύ καλές σκηνές δράσης (Bellatrix ruuules) και χωρίς την φάτσα του You-Know-Who που πραγματικά την θεωρώ πλήρως αποτυχημένη.
Αν έκοβαν και λίγο απ' τον χρόνο του Malfoy και τον έδιναν στον Snape θα ήταν σκάλες καλύτερο.
Ξεχνώντας αυτό όμως μου άρεσε πάρα πολύ! Ελαφρώς πιο φωτεινή από τις δυο προηγούμενες -που παραμένουν οι αγαπημένες μου, με μερικές πολύ πετυχημένες ατάκες (το σημείο με τα "dragonballs" ήταν για τρελό λιώσιμο ), αρκετές πολύ καλές σκηνές δράσης (Bellatrix ruuules) και χωρίς την φάτσα του You-Know-Who που πραγματικά την θεωρώ πλήρως αποτυχημένη.
Αν έκοβαν και λίγο απ' τον χρόνο του Malfoy και τον έδιναν στον Snape θα ήταν σκάλες καλύτερο.
- Σπόιλερ:
- Κι επίσης δεν μου έκατσε καλά η σκηνή του θανάτου του Dumbledore... Δεν ξέρω, έμεινα κάπως "wtf?", σαν να περίμενα κάτι ... well, παραπάνω...
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°65
Ti skini toy Dumbledore tin ekanan oraia, etsi apotomi tin ithele kai i Rowling
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°66
- Σπόιλερ:
- Στη σκηνή του Dumbledore μ' άρεσε γενικά, αλλά θα προτιμούσα πιο δραματικό τον Harry, τώρα ούτε αντέδρασε ουσιαστικά ούτε τίποτα, χωρίς ξόρκι από ένα Shhh... του Snape? :/
Αποτυχημένη η φάτσα του You-Know-Who...; Πληγώθηκα..
Αν και η αλήθεια είναι ότι μάλλον τον ψιλοσυνήθησα, γιατί αλλιώς μου είχε έρθει όταν είχα δει το Κύπελλο της φωτιάς, ενώ περίμενα κάτι φιδίσια μάτια και τέτοια.
Αλλά ο Fiennes τα σπάει! Όπως και η Carter! Είναι εντελώς παρανοϊκή! Η Bellatrix νομίζω της πάει όσο δεν θα πήγαινε σε καμία..
Τώρα για την πλοκή, έχοντας διαβάσει το βιβλίο η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να αποστασιοποιηθώ εντελώς και να καταλάβω πώς το αντιλαμβάνεται κάποιος που βλέπει την ταινία πρώτα.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση πάντως, όχι ότι με ενόχλησε, ήταν ότι έδειξαν Quidditch χωρίς να γίνεται τίποτα ιδιαίτερο, ενώ στο τάγμα του φοίνικα που ήταν ένα σημαντικό μέρος του βιβλίου το βγάλαν εντελώς.
Επίσης η αποκάλυψη περί Half-Blood Prince στο τέλος μου φάνηκε κάπως "λίγη"..
Κι όμως μ' άρεσε η ταινία, δεν ξέρω αν φαίνεται αλλιώς.
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°67
Popocatepetl έγραψε:Παιδιά να με συγχωρήσετε αλλά είδα την ταινία και δεν ξέρω γιατί σας άρεσε...
Αχα!
Τελικα δεν ειμαι η μονη που απογοητετηκα... Κι ειχα αρχισει να ανησυχω..
Ουτε εμενα μου αρεσε...Μαλλον βαρεθηκα κιολας..
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°68
Όχι και άλλοι απογοητεύτηκαν, μην ανησυχείς δηλαδή..
Sis, εσύ είχες διαβάσει το βιβλίο και δεν σ' άρεσε το κόψιμο-ράψιμο ή δεν σ' άρεσε π.χ. η πλοκή; Αυτές τις κατηγορίες έχω διακρίνει.
Sis, εσύ είχες διαβάσει το βιβλίο και δεν σ' άρεσε το κόψιμο-ράψιμο ή δεν σ' άρεσε π.χ. η πλοκή; Αυτές τις κατηγορίες έχω διακρίνει.
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°69
Οχι, δεν εχω διαβασει κανενα απο τα βιβλια της σειρας.
Δε ξερω, απλα μου φανηκε πολυ βαρετο. Πλοκη, σκηνες.. Δε ξερω, περιμενα περισσοτερα (τρομαρα μου )
Δε ξερω, απλα μου φανηκε πολυ βαρετο. Πλοκη, σκηνες.. Δε ξερω, περιμενα περισσοτερα (τρομαρα μου )
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°70
Στο υποθετικό και μάλλον ουτοπικό αυτό σενάριο που θα βρεις ελεύθερο χρόνο :p θα σου έλεγα πάντως να το διαβάσεις ειδικά το 6ο, για μένα είναι πολύ ενδιαφέροντα και μόνο όλα αυτά για την ζωή του Voldemort. Καλά και λογοτεχνικό αριστούργημα μπορεί να μην είναι, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
- Δημοσίευση Ν°71
H ταινία ήταν λίγη.
Οι ερωτικές σκηνές σε σχέση με τη δράση ήταν ασύνδετες.
Τη ταινία τη βρήκα βαρετη και όπως πολύ σωστά λέει η Κοραλλία,
τον Snape τον έχουν παραμερίσει εντελώς ενώ αυτόν αφορά η ταινία ενώ η ζωή του Voldemort παρουσιάζεται πολύ αποσπασματικά.
Απογοητεύτηκα...
Οι ερωτικές σκηνές σε σχέση με τη δράση ήταν ασύνδετες.
Τη ταινία τη βρήκα βαρετη και όπως πολύ σωστά λέει η Κοραλλία,
τον Snape τον έχουν παραμερίσει εντελώς ενώ αυτόν αφορά η ταινία ενώ η ζωή του Voldemort παρουσιάζεται πολύ αποσπασματικά.
Απογοητεύτηκα...
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
- Δημοσίευση Ν°72
aaa naiii! emeis tn mia mera ta eidame ola (trwgame krepes btw) kai tn allh mera pigame epitelous kai to dame! twra diavazw to vivlio to 7! siglonistiko omologw!!!
- Δημοσίευση Ν°73
Σήμερα πήγα και το ξαναείδα, για τη παρέα, μόνο. Είμασταν 13 άτομα και θα είμασταν 19 αν δε βαριόντουσαν κάποιοι και όπως καταλαβαίνετε δεν αφήσαμε το κόσμο να απολαύσει τη ταινία. Μου άφησε τις ίδιες εντυπώσεις με τη πρώτη φορά, στη πρεμιέρα.
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°74
m arese...
Beast Of Prey- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1658
Όνομα : Nikos
Τόπος : Thessaloniki
Μέλος από : 07/01/2010
- Δημοσίευση Ν°75
stin 6i pou lete oti den edei3e poli Snape...kai sto biblio den ehei kati poli hia auton ektos apo ta mathimata...sto 7o iparhei i istoria tou kai to an einai me ton Voldemort i ohi.
Oriste kai to trailer tou 7ou pou to proto meros bgainei se akribos 3 mines apo simerahttps://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE
Pantos ontos I Carter o Rickman kai o Fiennes einai teleioi opos kai olo to ipoloipo cast!
Oriste kai to trailer tou 7ou pou to proto meros bgainei se akribos 3 mines apo simerahttps://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE
Pantos ontos I Carter o Rickman kai o Fiennes einai teleioi opos kai olo to ipoloipo cast!