από afedikoxalarwse6178 Τρι Αυγ 25, 2009 11:06 am
Μόλις γύρισα και είμαι πτώμα. Αρχίζω λοιπόν το "σκέφτομαι και γράφω" μου
Στις 17:30 φτάνουμε στο Mall και ανεβαίνουμε στα Village. Απ' έξω γίνεται της μουρλής. Δε χωρούσε ούτε καρφίτσα. Κάτσαμε ανάμεσα στο πλήθος περιμένοντας τον Tom Felton και την Evanna κάτι. Δεν αντέξαμε ούτε πέντε λεπτά εκεί μέσα. Όλοι να είναι ιδρωμένοι να βρωμάνε και να λένε ό,τι χαζομάρα τους κατέβει στο κεφάλι.
Αποφάσισα να πάω μέσα στα Village διότι απ' εκεί θα έβγαιναν. Μέχρι τις 6:10 είχε γεμίσει και το εσωτερικό. Παρατήρησα να πηγαινοέρχονται αρκετοί στα "μαγειρία" (δίπλα απ' τα popcorn). Μπαινοέβγαιναν ακόμη και μπράβοι. Συνειδητοποιήσα πως απ' εκεί θα έβγαιναν και έκατσα δίπλα. Μετά όμως, μιά κοπέλα ρώτησε έναν security από πού θα βγούν και αυτός κάνει απο εκέι (μαγειρία) και πλάκωσε πολύς κόσμος.
Στις 18:50 ήμουν στριμογμένος (κοντά στη πόρτα) αλλά αγκαλιά με ένα φυτό. Μία φίλη μου, μου λέει πως ζεσταίνεται και τελικά φύγαμε γιατί είχαμε σκάσει. Μας φυγάδευσε ένα security απ' το κόκκινο χαλί. 30" αφού φύγαμε βγαίνουν οι ηθοποιοί. Αν είχα μείνει πρώτος θα τους έβλεπα. Τελικά δεν έκατσα για αυτόγραφα κτλ και πήγα για ψώνια
Στις 21:05 εμείς ήμασταν μέσα στην αίθουσα και μπαίνουν οι ηθοποιοί και κατεβαίνουν μπροστά - μπροστά για να μας μιλήσουν. Πάλι καλά ήμουν 3η σειρά και τους είχα μπρός στη μάπα μου
Αυτός απ' το Lifestyle τους πήρε μια συνέντευξη και είπα καταλάθος τη Luna, Ρούλα. Στιε 21:20 είπαν "Ευχαριστώ" στα ελληνικά και έφυγαν.
Η ταινία εμένα μ' άρεσε, παρά τα αρνητικά σχόλια που άκουσα. Είχε αρκετό humor σε κάποια σημεία. Γενικά, μου άφησε θετικές εντυπώσεις.