+19
DafniNik
Frozen_Angel
sweety
Madguy
akispoloGTi
Heaven Queen
Angel of Night
*Missing Angel*
Fallen angel
diman
MariannaTurunen
Pretender 666
Ktn
Eirini \m/
afedikoxalarwse6178
Evrocks
Beast Of Prey
efthimis
evanescencespko
23 απαντήσεις
Live in Greece 2012!
diman- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 123
Όνομα : dimitris
Τόπος : in strange and mysterious place called athens
Μέλος από : 01/11/2010
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: Live in Greece 2012!
ήτανε sold out στο Fuzz(τουλαχιστον έτσι μου είπανε)
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°277
Ama to rocking leei oti gemise to Fuzz poy kovei toylaxiston kamia 500aria atoma kathe fora tote sigoyra itan sold out:
http://www.rocking.gr/live/Tarja_Hannibal_@_Fuzz_Club_290112/11902/
Para poly thermo report apo ti Thessaloniki:
http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5972&catid=62&Itemid=102
Genika den yparxei oyte ena report poy na einai arnitiko gia kamia apo tis dyo synaylies!
1200 atoma itan sto Fuzz. Den itan sold out alla o arithmos einai parapano apo ikanopoiitikos!
http://www.rocking.gr/live/Tarja_Hannibal_@_Fuzz_Club_290112/11902/
Para poly thermo report apo ti Thessaloniki:
http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5972&catid=62&Itemid=102
Genika den yparxei oyte ena report poy na einai arnitiko gia kamia apo tis dyo synaylies!
1200 atoma itan sto Fuzz. Den itan sold out alla o arithmos einai parapano apo ikanopoiitikos!
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°278
Mia xara
Beast Of Prey- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1658
Όνομα : Nikos
Τόπος : Thessaloniki
Μέλος από : 07/01/2010
- Δημοσίευση Ν°279
kana noumero gia Thessaloniki kseroume?
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°280
Ρε άθλιοι. Ένα ρηπορτ ρε. Όχι δηλαδή ότι δε βγήκε το βασικό νόημα από τα σχόλιά σας, αλλά τα σεντόνια απο τρίτους τα διαβάζουμε, ντροπή :b
Πάντως πραγματικά, για να λένε καλά λόγια στο ροκινγκ, η συναυλία πρέπει να τα σπασε πολύ άσχημα. Βέβαια απ' την άλλη με τέτοια σετλιστ δεν είναι να απορείς, ειδικά για της Αθήνας. Επίσης, τι μου θυμίζουν αυτοί κει στη φωτο του rockoverdose στην πρώτη γραμμή του Φαζζ.. τι μου θυμίζουν.. *hmmm*
Πάντως πραγματικά, για να λένε καλά λόγια στο ροκινγκ, η συναυλία πρέπει να τα σπασε πολύ άσχημα. Βέβαια απ' την άλλη με τέτοια σετλιστ δεν είναι να απορείς, ειδικά για της Αθήνας. Επίσης, τι μου θυμίζουν αυτοί κει στη φωτο του rockoverdose στην πρώτη γραμμή του Φαζζ.. τι μου θυμίζουν.. *hmmm*
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°281
Report για Αθήνα
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°282
Προσπαθώντας (ακόμη) να συνέλθω απ'το πολιτισμικό σοκ της Κυριακής, ας γραψω κι εγω μερικές εντυπώσεις.
Αν και τελικά η μικρή πιθανότητα να παω απο πολύ νωρίς δεν έγινε η εξαίρεση που θα επιβεβαίωνε τον γενικό με τις συναυλίες κανόνα μου, κι εκείνη την (αργοπορημένη) ώρα που έφτασα, δεν είχαν ανοίξει ακόμη οι πόρτες. (!) Οχι οτι με εξέπληξε, αλλά - αν εξαιρέσεις το πο@τ@@κρυο- δε με χάλασε κιόλας γιατί κατάφερα (με κάποια ποδοσφαιρικά τάκλιν ) να προωθηθώ σχετικά μπροστά, ακόμη πιο μπροστά απ' ό,τι ήμουν στο Gagarin, και είχα εκπληκτική θέα της θεάς!
Οι Hannibal σε γενικές γραμμές ήταν καλοί αλλά ο ήχος νομιζω τους αδίκησε πάαααρα πολύ. Κι ο πληκτράς μεγάλο ποζέρι.
Η Tarja τώρα. Η Tarja... Τι να πει κανείς δηλ. χωρίς να χαρακτηριστεί γραφικός; Επιβλητική, επικοινωνιακή, με απίστευτη απόδοση (που να φανταστεί κανείς οτι τραγούδησε για 3 βράδια στη σειρά; ), συναισθηματική. Και τα ελληνικά της ήταν όλα τα λεφτά!
Γενικά, η συναυλία είχε πολλές εναλλαγές - απ'τα γκάζια στο acoustic και παλι στα γκαζια, δεν καταλάβαινες απο που σου ερχόταν.
Δε ξέρω τι άλλο να προσθέσω.
Το μόνο που λείπει, πλεον, απ'τη συναυλιακη ζωή μου ειναι να βγάλω και καμια φωτό, δυστυχώς δεν περίμενα να βγει για να προλάβω τον ηλεκτρικό και απ'την μετασυναυλιακη νιρβάνα έχασα και το δρόμο μου και έφτασα στην Καλλιθέα αντί για τα Πετράλωνα Από αυτό να φανταστεί κανεις για τι συναυλία μιλάμε.
Αν και τελικά η μικρή πιθανότητα να παω απο πολύ νωρίς δεν έγινε η εξαίρεση που θα επιβεβαίωνε τον γενικό με τις συναυλίες κανόνα μου, κι εκείνη την (αργοπορημένη) ώρα που έφτασα, δεν είχαν ανοίξει ακόμη οι πόρτες. (!) Οχι οτι με εξέπληξε, αλλά - αν εξαιρέσεις το πο@τ@@κρυο- δε με χάλασε κιόλας γιατί κατάφερα (με κάποια ποδοσφαιρικά τάκλιν ) να προωθηθώ σχετικά μπροστά, ακόμη πιο μπροστά απ' ό,τι ήμουν στο Gagarin, και είχα εκπληκτική θέα της θεάς!
Οι Hannibal σε γενικές γραμμές ήταν καλοί αλλά ο ήχος νομιζω τους αδίκησε πάαααρα πολύ. Κι ο πληκτράς μεγάλο ποζέρι.
Η Tarja τώρα. Η Tarja... Τι να πει κανείς δηλ. χωρίς να χαρακτηριστεί γραφικός; Επιβλητική, επικοινωνιακή, με απίστευτη απόδοση (που να φανταστεί κανείς οτι τραγούδησε για 3 βράδια στη σειρά; ), συναισθηματική. Και τα ελληνικά της ήταν όλα τα λεφτά!
Γενικά, η συναυλία είχε πολλές εναλλαγές - απ'τα γκάζια στο acoustic και παλι στα γκαζια, δεν καταλάβαινες απο που σου ερχόταν.
Δε ξέρω τι άλλο να προσθέσω.
Το μόνο που λείπει, πλεον, απ'τη συναυλιακη ζωή μου ειναι να βγάλω και καμια φωτό, δυστυχώς δεν περίμενα να βγει για να προλάβω τον ηλεκτρικό και απ'την μετασυναυλιακη νιρβάνα έχασα και το δρόμο μου και έφτασα στην Καλλιθέα αντί για τα Πετράλωνα Από αυτό να φανταστεί κανεις για τι συναυλία μιλάμε.
- Δημοσίευση Ν°283
Edometaksi egw sthn oyra hthela apegnwsmena toyaleta. Den adexa, tha pethena. Otan bhkame sto Fuzz hmoyn prwth thesh, feygw trexodas, paw toyaleta kai ksanagyrnw Oti tha evriska pali th thesh moy den to perimena
Genika htan wow. De thelw omws na ginodai to xeimwna oi synaylies re gmt.
Gia ton kairo, oxi tipote allo. Kai th diathesh fysika.
Thn idia mera gyrisa Arta, eixa tetoia koyrash apo thn arxh toy taksidioy poy den evlepa brosta moy :S
Aksize, aksize, aksize
Genika htan wow. De thelw omws na ginodai to xeimwna oi synaylies re gmt.
Gia ton kairo, oxi tipote allo. Kai th diathesh fysika.
Thn idia mera gyrisa Arta, eixa tetoia koyrash apo thn arxh toy taksidioy poy den evlepa brosta moy :S
Aksize, aksize, aksize
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°284
Olokliri i synaylia apo tin Athina!
Pragmatika eyxaristo opoion to ekane!!
Pragmatika eyxaristo opoion to ekane!!
- Δημοσίευση Ν°285
Apsogh!!!
- Δημοσίευση Ν°286
po auta einai!na eihame kai tis thessalonikis!
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°287
Φτιάξτε ένα άγαλμα στον άνθρωπο που το ανέβασε! Ήδη το λιωσα!
- Δημοσίευση Ν°288
arketa tragoudia apo ti Thessaloniki ohi se seira...
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°289
afedikoxalarwse6178 έγραψε:Φτιάξτε ένα άγαλμα στον άνθρωπο που το ανέβασε! Ήδη το λιωσα!
Etsi!
Einai kai eksairetiki i poiotita toso tis eikonas oso kai toy ixoy!
^ Makari na anevaze kapoios kai tis Thessalonikis se antistoixi poiotita!
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°290
evanescencespko έγραψε:Olokliri i synaylia apo tin Athina!
OMG! Ποιός μπορεί να το έκανε;! Τον αγαπώ! Και τι ποιότητα...
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°291
evanescencespko έγραψε:Report για Αθήνα
*Missing Angel* έγραψε:Προσπαθώντας (ακόμη) να συνέλθω απ'το πολιτισμικό σοκ της Κυριακής, ας γραψω κι εγω μερικές εντυπώσεις.
evanescencespko έγραψε:Olokliri i synaylia apo tin Athina!
Thanks, thanks, thanks and thanks! Της Αθήνας την έβαλα να κατεβαίνει κιολα, να την δω με την ησυχία μου αργότερα. Ωραία πράγματα!Beast Of Prey έγραψε:arketa tragoudia apo ti Thessaloniki ohi se seira...
QueenTarja- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Όνομα : Τhomie
Τόπος : ΓΕΡΑΚΑΣ
Μέλος από : 11/10/2009
- Δημοσίευση Ν°292
Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτο που έζησα!!!!! Ηταν απλά ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, έχει κάτι μαγικό η Tarja!!! Έφτασα να βγάλω φωτο μαζί της (μου τελειωσε η μπαταρία στην φωτ. μηχανή έπαθα εγκεφαλικό αλλα τελικά έβγαλα απο το κιν)την αγκαλιασα και ξαφνικά μου κόπηκαν τα ποδια και δεν είχα φωνή για της πω δυο κουβέντες...Ήταν τέλεια!!!Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Κόη που αν δεν ήταν εκεινος ίσως δεν εβγαζα φωτο και που προσφέρθηκε να με βγαλει φωτο μιας και εγω δεν ειχα μηχανη...!!!! Τωρα απλά περιμένω με αγωνία να την ξαναδώ!!!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°293
Na sai kala Thomie, den xreiazontai eyxaristo!! Xairomai poy perases kala
Angel of Darkness- Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Όνομα : Αμαλία
Μέλος από : 02/02/2012
- Δημοσίευση Ν°294
I Tarja itan 8-E-A! Pragmatika, otan tin eida mprosta mou na mou milaei mou vike au8ormiti mia agkalia pou tis edwsa k mono mia protasi katafera na tis pw kai apo ekeini ti mera petaaaaaaaaw eimai pragmatika sto kosmo mou!
to epa8a k egw auto,mono mia fotwgrafia exw otan mou ipografi to eisitirio kai meta papala i mpataria ( )QueenTarja έγραψε: Έφτασα να βγάλω φωτο μαζί της (μου τελειωσε η μπαταρία στην φωτ. μηχανή έπαθα εγκεφαλικό αλλα τελικά έβγαλα απο το κιν)