Λοιπόοοοοον .... Αυτό είναι το καινουριο λογότυπο για το μουσείο της Ακρόπολης. Θα ήθελα να μου πείτε την γνωμη σας. Μην σκεφτείτε αν το έχω σχεδιάσει εγω ή καποιος άλλος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι καθαρά η γνώμη σας μόλις το δείτε.
Απλό και όμορφο. [οφφ τοπικ]Αν και για να πω την αλήθεια μου, πάντα είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα logos που είχαν και κάτι πέρα από γράμματα.. απ' την άλλη βέβαια μετά υπάρχει και το ρίσκο να παραφορτώσει.[/οφφ τοπικ] Και τα χρώματα μια χαρά, ωραίο.
Υγ: το θεό μου, κι άλλο οφφ, αλλά δεν έχω αξιωθεί να πάω στο μουσείο της ακρόπολης και το λέω εδώ και κάτι χρόνια. Ντροπή
Thnx Σπύρο. Το θέμα που είχαμε ήταν ότι το συγκεκριμένο logo είχε πρόβληματα. Βασικά τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν τουλάχιστον αστεία. H δημοφιλέστερη απάντηση που πήρα όταν το έδειξα μόνο του (χωρις τη φράση "μουσείο ακρόπολης") ήταν ότι είναι logo για super market. Aπογοήτευση λέμε, αλλά από την άλλη δικαιωθήκαμε ως ένωση ότι για ένα project όπως το μουσείο της ακρόπολης και ό,τι πρεσβεύει αυτο για την Αθηνα-Ελλάδα, αυτο το σήμα είναι λίγο και επικοινωνιακά προβληματικό.