Heaven Queen έγραψε:
Μα αυτα τα παραδειγματα δεν εχουν σχεση! Μα εδω δεν μιλαμε για τετοια συγκριση. Δεν την εβαλαν να πει το Stargazers, το come cover me ειναι ενα απ'τα κομματια που δεν απαιτουν ψιλες. Παιδια οι χαμηλες νοτες δεν ειναι αμαρτια και εδω εχουμε τετοια περιπτωση. Ειμαι ασχετη απο φωνητικη αλλα μου αρεσει πολυ ο τροπος που τραγουδα στο song of myself, ghost river και το τελειωμα στο come cover me ειναι τρομερο και πιστευω πως με αυτον τον τροπο μπορει να λεει οσα παλια της πανε, χωρις να αναγκαζεται να στριγγλιζει οπως εκανε πριν μερικα χρονια.
Και κατι αλλο αυτο το πραγμα που λυσσανε ολοι αμα καποιος ακουμπησει κατι κλασσικο..Σιγα τα ωα! Συμφωνω δεν της παει της Tarja αλλα γιατι να μην το διασκευασει? Το ιδιο και η Μπριτνευ και ο/η οποιος/αδηποτε. Και το λεω τωρα εγω που αρχικα γκρινιαζα οτι διασκευαζει τραγουδια που δεν της πανε. Ακομα βεβαια πιστευω οτι κανει λαθος αλλα σιγα, αναμεσα σε αυτα που επιλεγει μερικα ειναι επιτυχημενα!
Ίσα ίσα, που γουστάρω να γίνονται διασκευές, αλλά διασκευές. Πάρτο το Still of the Night και άλλαξέ του τα φώτα και προσάρμοσέ το στα δικά σου μέτρα. Ναι ίδιο κομμάτι, αλλά διαφορετικό... διασκευασμένο. Όχι το πέρνω και το λέω όπως είναι μόνο και μόνο για την κορώνα του Coverdale. Eίσαι λυρική, είναι κάφρος... δεν μπορείς να το κάνεις. Και επιπλέον, εγω δεν αδίκησα την Anette. Ειδικά στο imaginaeriumasoualdodelaselaveaspas (αυτο για τα πνευματικά δικαιώματα και για να γελάσουμε), είπα ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη του αλμπουμ. Και ουδέποτε μειωσα την αξία της σαν τραγουδίστρια... απλά είπα ότι είχε και έχει ένα πολύ δύδκολο ρόλο του να αντικαταστήσει μία φωνη που ήταν η ταυτότητα των NW καλώς ή κακώς. Απο 'κει και πέρα και αυτούς δεν τους έχω συγχωρήσει που ακομα να μπει στο tour τους η Ελλάδα... δεν έρχονται γιατί μάλλον θα φοβάται ο τζίβας μην κάνουμε καμια κίνηση και τον κάνουμε μπάνιο