^ Ζηλιάρη! Η στάση της παρεπιπτόντως είναι μάλλον ινδουιστικό σύμβολο το οποιό συμβολίζει την ειρήνη. Εμένα βασικά δεν μου πολυαρέσει το ρούχο της. Ειδικά η κουκούλα φαίνεται λίγο άκυρη!
Μόνο κάποια απαυτα που φορούσε σε κάποιες τελευταίες φωτογραφίσεις/συναυλίες μου θυμίζει κάπως! Για special edition! Πάντα έχει διαφορετικά εξώφυλλα για διαφορετικές εκδόσεις. Όχι τελείως διαφορετικα απλά συνήθως παίρνει άλλη στάση ή κάτι τέτοιο!
Ωραίο το εξώφυλλο! Αρκετά πιο "ψυχεδελικό" απ' ότι μας έχει συνηθίσει.. προσωπικά περίμενα κάτι πιο σκοτεινό, λόγω του "Dark", αλλά με τα χρώματα κερδίζει αρκετά. Μόνο το φωτοσοπ μου κάθεται κάπως υπερβολικό, αλλά λεπτομέρειες. Ωραιότατη και η Muse-ish γραμματοσειρά του τίτλου.
Καλησπέρα!!!! Σαν τίτλος μου αρέσει πάρα πολύ και να πω και την αλήθεια μου περιμένω κάτι dark!!! Το εξώφυλλο δεν μου αρέσει πολύ γιατί το photoshop ειναι υπερβολικό! αυτο το κόκκινο χρώμα και αυτό υπερβολικό επίσης,θα μου πεις μα είναι colours in the dark, ναι οκ, αλλα οχι και ετσι...Το ρουχο της Θεάς Tarja είναι άκυρο με το όλο θέμα πιστευω...Σαν album περιμένω κάτι πολυ καλό...Οψόμεθα ...!!!
ti wraiaaaaaaaaa!!! en t metaxu to 10 tragoudi dn tha einai t into the sun.., einai t tragoudi darkness.. alla dn xerw an ekei p t diavasa einai kati sigouro....
Ναι για το Into the Sun δεν ήμασταν σίγουροι γιατί κάποιος που είχε κάνει review είχε πει οτι δεν το άκουσε! Μάλλον είναι κιαυτό στην deluxe μαζί με το cover!
e nai tha doume.. nomizw tha exei k allh version t album stn amerikh opws htan t what lies beneath.. aaa t prwto single tha einai to victim of ritual 12/7!!!
Psss.. ti einai ayth h gynaika pia? :p Apisteyth. Yperoha ta cover. Kanei ta pada stn enteleia. Ohi, de borw na perimenw Varethika pia :b Thelw kai Victim of Ritual.