Let Go
Under My Skin
The Best Damn Thng
Stn arxh arxise para polu wrea, me wreus stoixus kai musikh! meta sto under my skin ekane kai allh proodo kai pige polu brosta.Wstoso me tn fwnh ts uparxei ena mikro provlimataki alla dn ine poli idiaitero.... Meta.... sto the best damn thing.... paei, xa8ike h palia avril kai arxise na vgazei single opws girlfriend, the best damn thing, when you're gone etc to TBDT periexei kai ena kommati pu to egrapse gia tn tainia "Eragon" kai legete "Keep Holding On" syba8itiko 8a elega episis twra teleutaia ixe grapsei ena tragudi gia tn tainia "Alice In Wonderland" pu legotan "Alice (Underground) kai ine tu Tim Burton. To tragudi ine X A L I A h fwnh vgenei apo tn myti kai se mia stigmh tsirizei toso polu pu dn adexete kai to stamatas Exei vgalei kai mia seira ruxwn pu dn 8imame onoma kai mia kainuria kolonia pu legete "Black Star". H proo8ish ts ine sto full, gia 2 soundrack kai to 1 se mia tainia enos teliu skino8eth kai me ola osa exei kanei pisteua pws 3exase edelws tn musikh... alla telika oxi gt vgazei kainurio cd!!!!! (Ofeilw na pw pws olh tn musikh kai ts stoixus tn grafei monh ts kai se polla tn voi8ane, paizei ki8ara xwris na exei ma8i pws... kai paizei kai piano)Agapimena m kommatia ts ine : Losing grip , anything but ordinary , complicated , sk8er boi , nobody's home , together , runaway , i can do better , forgotten , freak out , take me away , my world , things i'll never say, daydream , get over it, i dont give a damn, i'm with you, mobile kai naked. Genika ine kali kai 8a boruse na exei paei kalitera.Apo to kainurio album perimenw polla perissotera!! apo oti katalava 8a kimenetai se styl let go kai me kapia stoixeia apo under my skin!!! pisteuw pws dn 8a dume proxeirodulies opws when you're gone , girlfriend , one of those girls , he wasnt etc... Exei dimosieusei arketa pragmata apo to neo cd. To lene "Crash And Burn" Mu arese polu o titlos!!!
Exei dimosieysei kai ta onomata apo ta kommatia:
"Crash And Burn"
1)Lifelines
2)Black Star
3)Darlin
4)Look Away
5)You Never Heard Her
6)Everybody Hurts
7)Burned Words
8)Gone
9)Shining Star
10)Fine
11)Maybe Today
12)Crashing Down
Me prwta single darlin kai black star. To crashing down 8a ine megalo tragudi apo oti akusa Na kai merika kommatia apo palia cd:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pretender 666 στις Κυρ Οκτ 03, 2010 6:13 am, 1 φορά