Tha soy aresei poly to V pisteyo, thelo entyposeis!
+5
Evrocks
Ktn
Beast Of Prey
Fallen angel
evanescencespko
9 απαντήσεις
Προτάσεις και συζητήσεις για ξένες σειρές
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Προτάσεις και συζητήσεις για ξένες σειρές
haha Kai ego tora 24 tha do...
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°27
Έπεσα πάνω σ'αυτή την εικόνα και θυμήθηκα πόσο τέλειο είναι το IT Crowd.
Είναι βρετανική κωμωδία περί κομπιουτεράδων nerds, εντελώς μα εντελώς καμμένη.
Δεν μπορώ να πω ότι την συστήνω ανεπιφύλακτα, γιατί είναι πολύ ιδιόρρυθμη σειρά, αλλά αν καταλαβαίνει το χιούμορ της κάποιος θεωρώ ότι είναι τέλεια.
Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι τεχνικοί του τομέα πληροφορικής μιας εταιρίας:
ο Roy
ο Moss
και η Jen, η οποία γίνεται διευθύντριά τους αλλά είναι εντελώς άσχετη από υπολογιστές..
Είναι 4 κύκλοι, αλλά 24 επεισόδια όλο κι όλο και θεωρητικά έχει ανανεωθεί, αλλά παίζει κάθε χρόνο διαφορετικοί περίοδο και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κανένα νέο.... Season 5... πότε θα ξεκινήσεις;;;
Είναι βρετανική κωμωδία περί κομπιουτεράδων nerds, εντελώς μα εντελώς καμμένη.
Δεν μπορώ να πω ότι την συστήνω ανεπιφύλακτα, γιατί είναι πολύ ιδιόρρυθμη σειρά, αλλά αν καταλαβαίνει το χιούμορ της κάποιος θεωρώ ότι είναι τέλεια.
Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι τεχνικοί του τομέα πληροφορικής μιας εταιρίας:
ο Roy
ο Moss
και η Jen, η οποία γίνεται διευθύντριά τους αλλά είναι εντελώς άσχετη από υπολογιστές..
Είναι 4 κύκλοι, αλλά 24 επεισόδια όλο κι όλο και θεωρητικά έχει ανανεωθεί, αλλά παίζει κάθε χρόνο διαφορετικοί περίοδο και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κανένα νέο.... Season 5... πότε θα ξεκινήσεις;;;
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°28
..βρετανικό με νερντιστικο χιουμορ, δε χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πειστώ. Άλλη μια σειρά στα υπ' όψιν.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°29
Ένα πράγμα θέλω να πω: BBC, Sherlock
Με έχει καταστρέψει αυτή η σειρά.
Με έχει καταστρέψει αυτή η σειρά.
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°30
Genika den eimai poly twn seirwn, alla nomizw pws anakalipsa pws eimai
Ehw faei psyxwsi me to Glee, poso katapliktiki seira? Ta tragoydia, oi hthopioi..! Ksekinisa ton 1o kyklo kai eimai kapoy sta mesa..
Kserei mipws kaneis na moy pei an synexizetai h' ehei teleiwsei? 4 kykloi einai mehri twra?
Poso teleia h skhnh poy lene to Keep Holding On? Yperoho, yperoho
Ehw faei psyxwsi me to Glee, poso katapliktiki seira? Ta tragoydia, oi hthopioi..! Ksekinisa ton 1o kyklo kai eimai kapoy sta mesa..
Kserei mipws kaneis na moy pei an synexizetai h' ehei teleiwsei? 4 kykloi einai mehri twra?
Poso teleia h skhnh poy lene to Keep Holding On? Yperoho, yperoho
Beast Of Prey- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1658
Όνομα : Nikos
Τόπος : Thessaloniki
Μέλος από : 07/01/2010
- Δημοσίευση Ν°31
Glee
3 kikloi olokliroi kai o 4os paizetai tora kai ehoun bgei 4 epeisodia! o 1os kiklos poli oraios! agapimenos mou omos mallon o 3os! agapame Rachel kai Santana!
3 kikloi olokliroi kai o 4os paizetai tora kai ehoun bgei 4 epeisodia! o 1os kiklos poli oraios! agapimenos mou omos mallon o 3os! agapame Rachel kai Santana!
- Δημοσίευση Ν°32
Emena moy aresoyn poly oi Rachel, Suey (aytos pws grafetai), Finn. Dont know Santana
Mporeite na moy proteinetai kamia paromoia (h' kai asxeth, alla kalh) seira?
Mporeite na moy proteinetai kamia paromoia (h' kai asxeth, alla kalh) seira?
- Δημοσίευση Ν°33
schuester?
i santana einai i melahrini cheerleader kai logika tin ksereis!
paromoia? mousiki as poume i kati se komodiodes?
i santana einai i melahrini cheerleader kai logika tin ksereis!
paromoia? mousiki as poume i kati se komodiodes?
- Δημοσίευση Ν°34
aaa ayth einai h santana? kai giati agapame santana? poly 2i
Se moysiki kyriws alla na ehei kali moysiki. H' kai asxeto alla na einai wraio!
Se moysiki kyriws alla na ehei kali moysiki. H' kai asxeto alla na einai wraio!
- Δημοσίευση Ν°35
asheti einai ston 1o...ston 3o tin haraktirizeis aneta protagonistria!
mmmm me mousiki den mou erhetai kati sto mialo!
ti allo thes re paidi mou? komodia thriller fantasy peripeteia mistiriou? dieukrinise to ligo
mmmm me mousiki den mou erhetai kati sto mialo!
ti allo thes re paidi mou? komodia thriller fantasy peripeteia mistiriou? dieukrinise to ligo
- Δημοσίευση Ν°36
O,ti thes esy emena moy kanei haha Kati kalo, kserw kai gw? Apla na to dokimasw! Ah, pes komodia. (alla niwthw pws o,ti kai na pw den einai ayto poy psaxnw gia ayto mi me piezeis )
- Δημοσίευση Ν°37
loipon apo komodies mporeis na tsekareis how i met your mother
isos sou aresei to once upon a time: fantasia me paramithia!
fringe:episis fantasias me parallila simpanta!
kai meta iparhoun diafora opos vampire diaries(an kai o 1os kiklos einai psilobaretos) revenge,alias (kataskopiki mistiriou-apo tis agapimenes mou)kai ta klassika friends buffy the vampire slayer kai charmed!
isos sou aresei to once upon a time: fantasia me paramithia!
fringe:episis fantasias me parallila simpanta!
kai meta iparhoun diafora opos vampire diaries(an kai o 1os kiklos einai psilobaretos) revenge,alias (kataskopiki mistiriou-apo tis agapimenes mou)kai ta klassika friends buffy the vampire slayer kai charmed!
- Δημοσίευση Ν°38
Hmm! Tha tsekarw ta Once Upon A Time kai Fringe!! Thank you!!!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°39
Με μουσική δεν έχω ιδέα, not my cup of tea. Για τα υπόλοιπα πάντως έχει ζουμί.
Προσωπικά, για αρχή θα πρότεινα κάποιο από:
*Prison Break
*Supernatural
*Game of Thrones
*Walking Dead
Τα δύο πρώτα γνωστά από παλιά, με τον πρώτο κύκλο του Prison Break να παραμένει στους πιο δεμένους που έχω δει γενικά και το Supernatural να είναι τόσο ευχάριστο που οι πρώτες σαιζον κυλάνε νεράκι. Μετά μας τα χάλασε κάπως, αλλά τι να κάνεις. Τα δύο τελευταία νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι για την μικρή οθόνη ακριβώς ό,τι είναι τα αμερικανο-blockbuster για την μεγάλη. Πολύ προσεγμένες παραγωγές, με μεγάλα καστ και όλα τα καλούδια.
Απο κει και πέρα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, από τα αγαπημένα Battlestar Galactica και Dexter μέχρι το συμπαθητικό Big Bang Theory και το Once Upon a Time, που προσωπικά το βρίσκω επιεικός άθλιο.
Εγώ πρόσφατα τελείωσα τον τρίτο κύκλο του Community και μπορώ να πω ότι το βρίσκω αρκετά πιο του γούστου μου από το Big Bang Theory, που τον τελευταίο καιρό σα να μη μας τα λέει καλά. Αμερικανοκωμωδεία προφανώς, με όχι ιδιαίτερα τυπικό χιουμορ -τουλάχιστον όχι πάντα- και πάρα πολλές νερντοαναφορές. Κάποια επεισόδια με έφεραν στο όριο του να το κλείσω και να βάλω το επόμενο, αλλά υπήρχαν και άλλα που απ' την αρχή μέχρι το τέλος καθόμουνα και χαζογελούσα μόνος μου. Dean Pelton και τα μυαλά στα κάγκελα.
Επίσης δηλώνω φανατικός του Arrow. Ok, δυο επεισόδια έχει μέχρι τώρα, αλλά.
Προσωπικά, για αρχή θα πρότεινα κάποιο από:
*Prison Break
*Supernatural
*Game of Thrones
*Walking Dead
Τα δύο πρώτα γνωστά από παλιά, με τον πρώτο κύκλο του Prison Break να παραμένει στους πιο δεμένους που έχω δει γενικά και το Supernatural να είναι τόσο ευχάριστο που οι πρώτες σαιζον κυλάνε νεράκι. Μετά μας τα χάλασε κάπως, αλλά τι να κάνεις. Τα δύο τελευταία νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι για την μικρή οθόνη ακριβώς ό,τι είναι τα αμερικανο-blockbuster για την μεγάλη. Πολύ προσεγμένες παραγωγές, με μεγάλα καστ και όλα τα καλούδια.
Απο κει και πέρα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, από τα αγαπημένα Battlestar Galactica και Dexter μέχρι το συμπαθητικό Big Bang Theory και το Once Upon a Time, που προσωπικά το βρίσκω επιεικός άθλιο.
Εγώ πρόσφατα τελείωσα τον τρίτο κύκλο του Community και μπορώ να πω ότι το βρίσκω αρκετά πιο του γούστου μου από το Big Bang Theory, που τον τελευταίο καιρό σα να μη μας τα λέει καλά. Αμερικανοκωμωδεία προφανώς, με όχι ιδιαίτερα τυπικό χιουμορ -τουλάχιστον όχι πάντα- και πάρα πολλές νερντοαναφορές. Κάποια επεισόδια με έφεραν στο όριο του να το κλείσω και να βάλω το επόμενο, αλλά υπήρχαν και άλλα που απ' την αρχή μέχρι το τέλος καθόμουνα και χαζογελούσα μόνος μου. Dean Pelton και τα μυαλά στα κάγκελα.
Επίσης δηλώνω φανατικός του Arrow. Ok, δυο επεισόδια έχει μέχρι τώρα, αλλά.
- Δημοσίευση Ν°40
^Thanx! Kai to Game of Thrones fenetai endiaferon! Alla nomizw tha kataliksw sto Fringe, tha to ksekinisw kai tha dw!
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°41
Glee <3 Kai ego to latreyo. Oso gia ti Santana stin 3i season varethikame na ti vlepoyme re paidi moy
Vlepo (ypervolika) arketes seires. Apo aytes poy paizontai tora tha soy proteina:
-Smash (einai kai ayto musical diaforetikoy typoy apo to Glee, isos ligo pio orimo)
-Game of Thrones, Homeland, Downton Abbey (ayta ta treia einai mia katigoria mona toys. Den yparxei ena episodeio poy na pigainei xameno. Poiotiki tileorasi kai tha ta latrepseis kai ta 3 asxeta an arxika theoreis pos den einai to styl tileorasis poy tha itheles na vlepeis)
-Revenge (persyni ekpliksi kai synexizei dynamika)
To Once Upon a Time to varethika para poly grigora :S
Antoni esy an tsekareis to Lost Room nomizo tha soy aresei! Einai fantasy mini-series.
Vlepo (ypervolika) arketes seires. Apo aytes poy paizontai tora tha soy proteina:
-Smash (einai kai ayto musical diaforetikoy typoy apo to Glee, isos ligo pio orimo)
-Game of Thrones, Homeland, Downton Abbey (ayta ta treia einai mia katigoria mona toys. Den yparxei ena episodeio poy na pigainei xameno. Poiotiki tileorasi kai tha ta latrepseis kai ta 3 asxeta an arxika theoreis pos den einai to styl tileorasis poy tha itheles na vlepeis)
-Revenge (persyni ekpliksi kai synexizei dynamika)
To Once Upon a Time to varethika para poly grigora :S
Antoni esy an tsekareis to Lost Room nomizo tha soy aresei! Einai fantasy mini-series.
- Δημοσίευση Ν°42
2 poly arnhtikoi psifoi gia to Once Upon A Time. Aperrifthei.
Tha checkarw to Smash mias kai einai musical kai nomizw pws arhixoyn na moy aresoyn ayta! Den kserw, nomizw pws me th moysiki se polla shmeia ginetai pio synaisthimatiko kai moy aresei!
Xtes pira oli tin prwth season toy Glee apo to Public! Eihe kai th 2h kai thn 3h alla den boroysa giati itan panakrives! (asxeto, alla toso poly ayth h Santana? Bravo santana... kai den ths to ha!)
Tha checkarw to Smash mias kai einai musical kai nomizw pws arhixoyn na moy aresoyn ayta! Den kserw, nomizw pws me th moysiki se polla shmeia ginetai pio synaisthimatiko kai moy aresei!
Xtes pira oli tin prwth season toy Glee apo to Public! Eihe kai th 2h kai thn 3h alla den boroysa giati itan panakrives! (asxeto, alla toso poly ayth h Santana? Bravo santana... kai den ths to ha!)
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°43
Ωραίος ο Spy! Ενδιαφερον φαίνεται, θα το τσεκάρω σίγουρα!
Επίσης ξέχασα να γράψω τις απόψεις μου για το V που το χα δει πριν από δε-θυμάμαι-κι-εγώ-πόσο-καιρό =p Καλή σειρά σα σύνολο, που για τα γούστα μου κέρδιζε περισσότερους πόντους από το κονσεπτ παρά απ' ό,τι άλλο. Η πρώτη σαιζον νομίζω ήταν αρκετά δυνατότερη από τη δεύτερη, που σε κάποια σημεία μου φάνηκε μπερδεμένη το λιγότερο. Προφανώς υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια προβλήματα με το μπατζετ, εφόσον μιλάμε για μια sci-fi σειρά τηλεόρασης, αλλά προσωπικά περισσότερο μου χτύπησαν αρνητικά κάποια σεναριακά κενά, παρά τα όχι και τόσο καλά cgi. Για το τέλος/ κόψιμο δεν χρειάζεται αναφορά καν.
Αυτή την περίοδο άρχισα Sons of Anarchy. Harley, συμμορίες και ροκιες, southern style. Πχιότητα.
Επίσης ξέχασα να γράψω τις απόψεις μου για το V που το χα δει πριν από δε-θυμάμαι-κι-εγώ-πόσο-καιρό =p Καλή σειρά σα σύνολο, που για τα γούστα μου κέρδιζε περισσότερους πόντους από το κονσεπτ παρά απ' ό,τι άλλο. Η πρώτη σαιζον νομίζω ήταν αρκετά δυνατότερη από τη δεύτερη, που σε κάποια σημεία μου φάνηκε μπερδεμένη το λιγότερο. Προφανώς υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια προβλήματα με το μπατζετ, εφόσον μιλάμε για μια sci-fi σειρά τηλεόρασης, αλλά προσωπικά περισσότερο μου χτύπησαν αρνητικά κάποια σεναριακά κενά, παρά τα όχι και τόσο καλά cgi. Για το τέλος/ κόψιμο δεν χρειάζεται αναφορά καν.
Αυτή την περίοδο άρχισα Sons of Anarchy. Harley, συμμορίες και ροκιες, southern style. Πχιότητα.
- Δημοσίευση Ν°44
Kala.. kai Here's to Us? Syginithika lol!
Yperoho kai to Dont Speak. Pws einai i 4i season.. g peite edypwseis?
Ayta ta 2 kai to Let Me Give Your Heart A Break htan poly petyximena, an kai sto heres to us hthela allo skiniko!
- Δημοσίευση Ν°45
Μια λέξη για 4η σεζόν: ΧΑΛΙΑ
Τα 4 πρώτα επεισόδια κάτι λένε! Αποκει και πέρα όχι! Εκτός απτο οτι είναι βαρετό και το story δεν έχει ιδιαίτερη συνοχή ενά μεγάλο μέρος του original cast (βλέπε Quinn kai Mercedes) εμφανίζονται πλέον αραιά και που!Τα τραγούδια που μου έχουν αρέσει είναι ελάχιστα! Οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν αλλάξει προς το χειρότερο (βλέπε Tina και λίγο Rachel! Υπάρχουν ολόκληρα επεισόδια που βασικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται καν (Rachel,Kurt) και πολλά επεισόδια που ξεκινάνε καλά και σε ξερνερώνουν απίστευτα (4Χ18)
Επίσης έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τις σχέσεις τους!
^Ξεκίνησες 4η?
Τα 4 πρώτα επεισόδια κάτι λένε! Αποκει και πέρα όχι! Εκτός απτο οτι είναι βαρετό και το story δεν έχει ιδιαίτερη συνοχή ενά μεγάλο μέρος του original cast (βλέπε Quinn kai Mercedes) εμφανίζονται πλέον αραιά και που!Τα τραγούδια που μου έχουν αρέσει είναι ελάχιστα! Οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν αλλάξει προς το χειρότερο (βλέπε Tina και λίγο Rachel! Υπάρχουν ολόκληρα επεισόδια που βασικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται καν (Rachel,Kurt) και πολλά επεισόδια που ξεκινάνε καλά και σε ξερνερώνουν απίστευτα (4Χ18)
Επίσης έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τις σχέσεις τους!
- Σπόιλερ:
- Tina κορίτσι μου τι δεν καταλαβαίνεις στον Blaine δεν αρέσουν κορίτσια!! Santana και Quinn? Hello οτι να ναι!! Finn μπορείς να μας πεις το λόγο που φιλάς την Emma? ΟΧΙ επειδή είναι εντελώς παράλογο! Δεν τη θέλει καν!!
^Ξεκίνησες 4η?
- Δημοσίευση Ν°46
Me apogoiteyses plirws.
haha!
Ohi, den ksekinaw 4i... eimai sth 2i akoma! Apla eida to Heres to Us kai moy arese poly! (gia na leme thn alitheia poly perissotero san epilogh moy arese para san ermhneia.. tha boroysan na to poyn POLY kalytero.. kai malista sto telos eprpepe na vgoyn oloi sa horodia na poyn estw to refren.)
2i season les einai kali omws e?
haha!
Ohi, den ksekinaw 4i... eimai sth 2i akoma! Apla eida to Heres to Us kai moy arese poly! (gia na leme thn alitheia poly perissotero san epilogh moy arese para san ermhneia.. tha boroysan na to poyn POLY kalytero.. kai malista sto telos eprpepe na vgoyn oloi sa horodia na poyn estw to refren.)
2i season les einai kali omws e?
- Δημοσίευση Ν°47
2η ειναι οκ! 3η μαρέσει πολύ και το Heres to us είναι απο 3η βασικά και οχι 4η! Εμένα πάλι είναι απο τα αγαπημένα μου και μαρέσει που είναι μόνο Rachel!
- Δημοσίευση Ν°48
tha yparksei 5i season?
- Δημοσίευση Ν°49
Θα υπάρξει 5η και 6η σίγουρα... Μετά απο'κει θα δούμε.