Winter Storm Official Fan Club Greece

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2 απαντήσεις

Volbeat

Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 2029
    Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
    Μέλος από : 01/07/2008

Volbeat Empty Volbeat

Δημοσίευση από Ktn Τετ Σεπ 15, 2010 5:17 am

Volbeat Volbeat_10
    Φανταστείτε το κλασικό rock 'n' roll, Johnny Cash-style, με μερικές δόσεις από Metallica, κάτι ψιλά από country, τα ψυχοτέτοια της punk και το φάντασμα του Elvis. Κάπως έτσι ακούγονται οι Volbeat.

Πιθανότατα το καλύτερο rock συγκρότημα που έχει βγάλει η Δανία τα τελευταία ... αρκετά χρόνια, και ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή γενικά, χωρίς αμφιβολίες. Από το 2005 που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους αλμπουμ είναι σε -σχεδόν- κάθε μεγάλο φεστιβάλ της Ευρώπης, ενώ οι Tallica τους διαλέγουν συχνά-πυκνά ως support στις διάφορες τουρνέ τους. Καθόλου άδικα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.

Οι δίσκοι τους είναι ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο, με τον φετινό, Beyond Heaven/Above Hell να μην χάνει στο ελάχιστο απ' τους παλιότερούς τους. Δυνατό, πιασάρικο και φρέσκο όσο δεν πάει hard & roll, με άπειρες "παλιομοδίτικες" επιρροές. Κομμάτια σαν το Fallen είναι ό,τι πρέπει για ραδιόφωνο, αλλά εδώ θα τους "ανακαλύψουμε" αφού βγάλουν πρώτα άλλες 2-3 δισκάρες. Και πολύ αισιόδοξος είμαι.

Χαρακτηριστικό δείγμα του ήχου τους:
    FiGhT cLuB
    FiGhT cLuB
    Tarja New Member
    Tarja New Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 74
    Τόπος : Prwto pagkaki de3ia sto Paidio tou Arews
    Μέλος από : 30/06/2008

Volbeat Empty Απ: Volbeat

Δημοσίευση από FiGhT cLuB Πεμ Σεπ 16, 2010 10:58 pm

to tragoudi pou evales einai apla GAMATO!
    sundiazei toso polla pragmata!pragmatika gamato rocking

8a tous psa3w sigoura! Very Happy
    Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας

Δημοσίευση από Ktn Παρ Σεπ 17, 2010 7:33 am

Χαίρομαι που σ' άρεσε! Very Happy

Μαζί με το Mary Ann's Place και το Sad Man's Tongue νομίζω πως είναι τα τρια πιο κολλητικά κομμάτια τους. Αν και ό,τι και να ακούσεις απ' αυτούς, τέλειο θα είναι, αλλά λέμε...
    FiGhT cLuB
    FiGhT cLuB
    Tarja New Member
    Tarja New Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 74
    Τόπος : Prwto pagkaki de3ia sto Paidio tou Arews
    Μέλος από : 30/06/2008

Δημοσίευση από FiGhT cLuB Πεμ Σεπ 23, 2010 11:15 am

Katevasa telika kai akousa to to Rock the Rebel/Metal the Devil!4-5 tragoudia mou aresan arketa ta upoloipa htan psilometria alla genika pl kalo album!
    Vsk to mono pou me 3enise einai oti den uphrxe megalh poikila sta tragoudia...h3eres ti 8a akouseis sto epomeno tragoudi.Alla nta3ei mikro to kako Razz

To Sad Man's Tongue pantws kommatara!
    respect respect
    Genika mou kanei gia gamath mpanta gia live! rocking
    Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας

Δημοσίευση από Ktn Παρ Σεπ 24, 2010 3:51 am

Live, αν ισχύουν τα μισά απ' όσα λένε οι κριτικές, σκίζουν. Και το παράδοξο είναι ότι *όλες* οι κριτικές λένε τα καλύτερα ανεξαιρέτως. Δεν έχω βρει ούτε μια μέτρια.

Για περί ποικίλας, όντως, ένα ζήτημα το έχουν. Αλλά έτσι κι αλλιώς το ύφος που παίζουν έχει αρκετά πράγματα μπλεγμένα, οπότε το σώζουν απο κει. :b Το Sad Man's Tongue είναι απίστευτη κομματάρα, πράγματι!! Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το 16 Dollars απ' το τελευταίο τους. Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πότε περνάνε τα -έτσι κι αλλιώς λίγα- σχεδόν 3 λεπτά που κρατάει.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Νοε 21, 2024 9:53 am