Winter Storm Official Fan Club Greece

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

5 απαντήσεις

Clash Of The Titans (Τιτανομαχία)

Katja-Turunen
    Katja-Turunen
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 945
    Όνομα : Κατερίνα
    Τόπος : Mordor
    Μέλος από : 02/12/2008

Clash Of The Titans (Τιτανομαχία) Empty Clash Of The Titans (Τιτανομαχία)

Δημοσίευση από Katja-Turunen Τρι Απρ 06, 2010 11:47 pm

Χτές αξιόθηκα και πήγα και είδα την Τιτανομαχία σε 3D. Μπορώ να το χαρακτηρίσω εκπληκτικό.!!!!!!!!!!!! respect

Ικανοποιητικά όλα τα εφέ του,αν και βρήκα λίγο υπερβολικό, τα κουστούμια και όλο το σκηνικό του Ολύμπου και μιάς πόλης της Ελλάδας.Πολύ στήσημο όλο αυτό και φαινόταν.Ειδικά τα συννεφάκια που ήταν απάνω τους οι Θεοί φαινόταν πολύ καθαρά οτι ήταν ένα πλατό,και ψεύτικο.

Σημεία και χαρακτήρες απο αυτήν την ταινία που ΛΑΤΡΕΨΑ ήταν κυρίως ο ΑΔΗΣ παίζεται απο τον Ralph Fiennes.ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ inlove . Τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για την εμφάνηση του Αδη....ήταν απλά ΘΕΙΚΑ![Και αγαπημένος χαρακτήρας μου απο μικρή xD] Clash Of The Titans (Τιτανομαχία) Clash_of_the_titans_31 inlove

Μετά έρχεται ο Περσέας που τον παίζει ο SAM WORTHINGTON [πρωταγωνιστής AVATAR].
    Παιδιά......ερωτεύτηκα Laughing Καμία σχέση με το AVATAR. Θεός,κούκλος,ήλιος καλοκαιρινός Razz Αν και σε κάποιες σκηνές φάνηκε υπερβολή στον λόγο του και στις κινήσεις του και πολύ προσποίηση.Αλλά όλα οκ.

Οι 3 Μοίρες. ΤΕΛΕΙΕΣ. Μου άρεσαν.Αν και στην ταινία τις αποκαλούν απλά ΜΑΓΙΣΣΕΣ.Αυτό το μάτι πιά. Razz

Η Μεδουσα

Clash Of The Titans (Τιτανομαχία) Cotnewmedusa

[Natalia Vodianova]ήταν πανέμορφη αλλά υπερ υπερβολική κατά την γνώμη μου.Φαινόταν εντελώς οτι ήταν ψηφιακή επεξεργασία.Kαι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ συγχορέσω ΠΟΤΕ που σκότωσε τον Ιξία μου. Αι στον διάκονο. Razz
    Τον Ιξία τον παίζει ο Hans Matheson που μοιάζει και τον μπέρδεψα με τον Γκοραν Βίσνιτσ,αλλά δεν είναι. Razz

Η Ιώ [Gemma Arterton] πανέμορφηηηηη...θυμίζει την Lyv Tyler....αλλά μου την έσπασε όλο το γλυκανάλατό της Laughing Clash Of The Titans (Τιτανομαχία) 2010_clash_of_the_titans_031
    ΘΕΟΣ και κουκλάρα.[ΚΑΤΩ τα χέρια σου ρε Laughing ]

Και αυτό που είχε φάση ήταν μιά ομάδα μάγων της ερήμου haha Να δείτε ΚΑΤΙ φάτσες,βασικά μάσκες ήταν.Αλλά όλο αυτό το μαγικό αίσθημα που σου έβγαζαν μέσα απο την οθόνη ήταν απερίγραπτο.

O Δίας που τον παίζει ο Liam Neeson [πρώτη ταινία του καιμενούλη μετά τον χαμό της γυναίκας του Sad ] Ηταν πολύ καλός ηθοποιός όπως πάντα αλλά αυτό το σκουστούμι του το πιγολαμπιδέ! ΕΛΕΟΣ λίγο Razz Πολύ χρυσό ρε παιδί μου....πολύ στρασ. Razz

Η μεγάλη μου έκλπληξη ήταν ο αρχηγός του Περσέα ...που έπαιζε τον Le Shifr τον κακό στο James Bond με τον άλλον τον γαλανομάτη.Εμεινα.Δεν τον περίμενα να ήταν έτσι.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Και το ΚΡΑΚΕΝ! ιιιιιιιιιιιι Razz ΤΕΛΕΙΟ. Πιο ωραία η εμφάνισή του απο τους Πειρατές της Καραιβικής.!

Η μουσική θυμίζει αρκετά τον HANS ZIMMER αλλά τελικά ΔΕΝ είναι lima ...αντιγραφή απο έναν άλλον που δεν τον θυμάμαι. Razz

Τώρα κάτι άλλο δεν έχω να πω,θα τα δείτε και μόνοι σας. Δεν νομίζω να το μετανιώσετε! Very Happy

Clash Of The Titans (Τιτανομαχία) WatchClashoftheTitansOnlineFree
    [Ιδου και το Κρακενάκι Razz ]
    Fallen angel
    Fallen angel
    Admin
    Admin

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3178
    Όνομα : Κοραλία
    Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
    Μέλος από : 24/06/2008

Clash Of The Titans (Τιτανομαχία) Empty Απ: Clash Of The Titans (Τιτανομαχία)

Δημοσίευση από Fallen angel Τετ Απρ 07, 2010 12:17 am

Katja-Turunen έγραψε:ο ΑΔΗΣ παίζεται απο τον Ralph Fiennes

Surprised Τι;;;!
    Katja-Turunen
    Katja-Turunen
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από Katja-Turunen Τετ Απρ 07, 2010 12:18 am

Oooooohhhhhh ναίιιιιι! Very Happy
    Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 2029
    Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
    Μέλος από : 01/07/2008

Δημοσίευση από Ktn Τετ Απρ 07, 2010 10:56 am

Πήγα και το είδα κι εγώ, πρεμιέρα και 3D μάλιστα...

Σαν ταινία, δεν την έλεγες κακή. Όχι τίποτα το τρομερό, αλλά περνούσε ευχάριστα η -λίγη- ώρα που κρατούσε. Από μυθολογικής άποψης ήταν ελαφρώς κλάφτα, αλλά νταξ, Hollywood είναι αυτό, του το συγχωρούμε. Το βασικό θέμα ήταν ότι πήγα προετοιμασμένος να δω 3D, μόνο που τελικά, 3D είδα για περίπου 30-40 λεπτά. Όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν σε "κλασικό" 2D και απλά έβλεπες τα πάντα πιο σκοτεινά λόγω των γυαλιών. Αν ήταν δηλαδή αυτό μία φορά 3D, το Avatar ήταν περίπου 10.

Κατά τα άλλα είχε όμορφα εφέ, μια αρκετά καλή ερμηνεία -όντως ο Ralph Fiennes ως Αδης κολλούσε ιδιαιτέρως, ορισμένες απλά καλές -Sam Worthington, Liam Neeson, Gemma Arterton, και αρκετές "πέρασαν-και-δεν-ακούμπησαν" -που περιλαμβάνει βασικά όλο το υπόλοιπο cast. Στα θετικά της ταινίας, το όλο Age of Myth σκηνικό, που ήταν τίγκα στην epicίλα, η Μέδουσα (πρέπει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω τόσο πετυχημένη μεταφορά μυθολογικού πλάσματος στον κινηματογράφο) και η "τρίτη διάσταση", όποτε αυτή υπήρχε... εε, αυτά πάνω-κάτω. Razz Στα αρνητικά τώρα, ήταν η ανεπιτυχής προσπάθεια να κολλήσουν την Αιγυπτιακή (?) μυθολογία σε ένα story που υποτίθεται ότι εξελίσσεται στην αρχαία Ελλάδα, το Κρακεν (λάθος στο casting, μόνο έτσι εξηγείται η εμφάνισή του), η έλλειψη Μινώταυρου, το ψιλοκουφό fatality προς το κλείσιμο, το νερόβραστο τέλος και το ελαφρώς βαρετό soundtrack. Αα, και η ντισκόμπαλα-στολή του Δία. Laughing

...καλή ταινιούλα, αλλά θα προτιμήσω το 300. Razz
    afedikoxalarwse6178
    afedikoxalarwse6178
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 1571
    Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
    Μέλος από : 12/12/2008

Δημοσίευση από afedikoxalarwse6178 Τετ Απρ 07, 2010 12:20 pm

Ενδέχεται να την δώ μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα εως τώρα. Η αλήθεια είναι πως με απογοήτευσε αυτό που είπε ο Αντώνης με τι 3D. Περίμενα να ήταν στύλ Avatar αλλά δεεεεν. Βασικά, με την παρέα μου θα ΄μαι άρα δε με νοιάζει. Πάλι θα γίνει ποπκορνομαχία!!!
    Katja-Turunen
    Katja-Turunen
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από Katja-Turunen Πεμ Απρ 08, 2010 5:49 am

Εμένα ο πίσω μου μου έριξε μισό κουβά με τον κουβά στο κεφάλι μου... lima και γέλαγε ο βλ@κας Laughing Razz Γέμισα μες στα αλάτια.. Razz

Αυτό για το 3D δεν το κατάλαβα hmmm Οσο για το μήκος της ταινίας ,περίμενα και εγώ κανένα 2ωρο και αλλά μπήκαμε 6:30 και βγήκαμε 8 και 10??? Αρκετά μικρή.

Αντώνη σε παρακαλώ Laughing μόνο εμείς είχαμε την εποχή της Disco? Και οι Θεοί την είχαν Laughing

Για της αρχές τησ Ελληνικής Μυθολογίας η ταινία είναι άκυρη. Αν και η Αιγυπτιακή...που ήταν αυτό? Shocked

Τον τελευταίο καιρό το Hollywood όλο ταινίες Ελληνικής μυθολογίας κάνει. Μία o Percy Jackson τώρα αυτό..... να δούμε τι άλλο.

Και συνεχίζω να λέω οτι ο Αδης έγραψε Laughing
    Evrocks
    Evrocks
    Tarja Maniac
    Tarja Maniac

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 218
    Τόπος : Islanded in a stream of stars

Δημοσίευση από Evrocks Πεμ Απρ 08, 2010 9:09 am

Katja-Turunen έγραψε:

Τον τελευταίο καιρό το Hollywood όλο ταινίες Ελληνικής μυθολογίας κάνει. Μία o Percy Jackson τώρα αυτό..... να δούμε τι άλλο.

ερχεται κι άλλο! Immortals ή War Of The Gods θα λέγεται: http://www.imdb.com/title/tt1253864/
    Το ονομά Tarsem Singh όμως (The Fall respect respect ) λέει πολλά!
    Katja-Turunen
    Katja-Turunen
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από Katja-Turunen Πεμ Απρ 08, 2010 12:23 pm

^ Hmmmmm......... για να δούμε. Δεν ξέρω σχεδόν κανένα,εκτός απο αυτόν τον Mickey...

Μπορώ να πώ οτι ο Δίας είναι καλός :wpa:
    Μέχρι τότε έχουμε καιρό Razz

Tarsem Singh ?? Σε τί αναφέρεσαι? hmmm
    Evrocks
    Evrocks
    Tarja Maniac
    Tarja Maniac

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 218
    Τόπος : Islanded in a stream of stars

Δημοσίευση από Evrocks Παρ Απρ 09, 2010 3:37 am

o Tarsem Singh είναι ενας πολυ υποσχόμενος σκηνοθέτης, με μια καλη και μια Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α ταινία στο ενεργητικο του: The Cell και The Fall.

Το Clash Of Titans λεω να πάω να το δω την αλλη βδομάδα αλλα οχι σε 3D, σε 2D. απ οτι καταλαβα δεν αξιζει το 3D τοσο πολυ στη συγκεκριμενη ταινία..

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Νοε 23, 2024 11:17 pm