Παιδιά εδω ειναι οι Ελληνες Sorrowful Angels που κινουνται στον ευρύτερο χώρο του Gothic Metal.
5 απαντήσεις
Sorrowful Angels
diaolosh- Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : Athens
Μέλος από : 05/02/2010
- Δημοσίευση Ν°1
Sorrowful Angels
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Sorrowful Angels
Έχω ακούσει τα Suicidal Manners και Red Sunrise και μου άρεσαν πάρα πολύ!
Έχουν εμφανείς επιρροές από Lost, αλλά καταφέρνουν να διαφοροποιούνται αρκετά από αυτούς και να έχουν δικό τους στυλ... όμορφες κιθάρες, πολύ ιδιαίτερη φωνή και εξαιρετική χρήση στα πλήκτρα.
Ένα από τα cd που -όπως έλεγα και στο topic των Elysion- θέλω να αγοράσω αν πετύχω... αν κι αυτό είναι κάπως δύσκολο, αλλά θα δω μήπως γίνεται να το παραγγείλω, γιατί πραγματικά το αξίζουν. (:
Έχουν εμφανείς επιρροές από Lost, αλλά καταφέρνουν να διαφοροποιούνται αρκετά από αυτούς και να έχουν δικό τους στυλ... όμορφες κιθάρες, πολύ ιδιαίτερη φωνή και εξαιρετική χρήση στα πλήκτρα.
Ένα από τα cd που -όπως έλεγα και στο topic των Elysion- θέλω να αγοράσω αν πετύχω... αν κι αυτό είναι κάπως δύσκολο, αλλά θα δω μήπως γίνεται να το παραγγείλω, γιατί πραγματικά το αξίζουν. (:
diaolosh- Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : Athens
Μέλος από : 05/02/2010
- Δημοσίευση Ν°3
To CD προκειται να επανακυκλοφορισει 26 Φλεβαρη απο καινουρια εταιρια πια (Emotion Art) και νομιζω οτι οτι συντομα θα υπαρχει μια κανονικη διανομη. Να το βρισκεις στα περισσοτερα δισκοπωλεια δλδ αν και παντα υπαρχουν και λινκ στο myspace.
Evrocks- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Τόπος : Islanded in a stream of stars
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°4
Θα τους δουμε με Katatonia και Sirenia
(και γιατι οχι στη Χαλκίδα με Moonspell, χεχε)
(και γιατι οχι στη Χαλκίδα με Moonspell, χεχε)
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°5
^auto peri xalkidas einai moufa megali
8a sou pw private
den exw tsekarei kai polla apo autous einai stin lista me ta bands pou 8a akousw sto mellon
8a sou pw private
den exw tsekarei kai polla apo autous einai stin lista me ta bands pou 8a akousw sto mellon
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°6