+19
queen
gothessa
*i love tarja*
Frozen_Angel
purple waterfall
TheFlameWithin
Jim
Katja-Turunen
QueenTarja
TarjaPhoennix
poorking
BleKatsiki
SharonManiac
Evrocks
Fallen angel
evanescencespko
Ktn
afedikoxalarwse6178
*Missing Angel*
23 απαντήσεις
Tarja with Scorpions - The Good Die Young
*i love tarja*- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 397
Τόπος : Γιατι θα 'ρθεις να μου κανεις κανταδα?
Μέλος από : 15/11/2009
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Tarja with Scorpions - The Good Die Young
Aχ.. τι καλα!!!!!! Δεν το 'χα δει καλεεε...σορυυυυ!!!Αλλα πεταω απο τη χαρα μου!!!!!! Πως και ετσι ομως??
Jim- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Μέλος από : 20/05/2009
- Δημοσίευση Ν°52
Δεν ακουγεται καθολου παντως. Ελαχιστα! Θα μπορουσε να το κανει οποιαδηποτε, απορω γιατι βαλαν αυτην! Να και το λινκ
https://www.youtube.com/watch?v=D1_xrs3PQxc
https://www.youtube.com/watch?v=D1_xrs3PQxc
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°53
Παιδιά το πήραααααααααααααααααααααα,το πήρααααααααααααααααα,το πήρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι τέλειο
Είναι τέλειο
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°54
Το κομμάτι είναι απλά άψογο.
Τελικά, όπως φαινόταν, η Tarja είναι ένα κλικ [καλά, μπορεί να είναι και δύο :p] παρακάτω στην ένταση από τον Klaus, αλλά και πάλι μια χαρά ακούγεται.
Ίσως να το βλέπω μερολητπικά, αλλά προσωπικά, θεωρώ ότι ως τραγούδι είναι μέσα στις δύο καλύτερες συνεργασίες της γενικά.
Τελικά, όπως φαινόταν, η Tarja είναι ένα κλικ [καλά, μπορεί να είναι και δύο :p] παρακάτω στην ένταση από τον Klaus, αλλά και πάλι μια χαρά ακούγεται.
Ίσως να το βλέπω μερολητπικά, αλλά προσωπικά, θεωρώ ότι ως τραγούδι είναι μέσα στις δύο καλύτερες συνεργασίες της γενικά.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°55
Τώρα που έχω συνηθίσει την ιδέα του πώς είναι η συνεργασία μου αρέσει όλο και περισσότερο..
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°56
epishs k gw to phra..k malista twra to vrady..eutyxws vrhka..
apla teleio kommati ,apsogo!
apla teleio kommati ,apsogo!
- Δημοσίευση Ν°57
Το πηρα!!!!!!!!Το πηρα!!!!!!!!Ειμαι ευτυχισμενη!!!!!! Ειναι οντως αψογο και γενικα ολο!!!!!!!!!Μου φενεται ολο και καλυτερο.........Πραγματι απο τις καλυτερες συνεργασιες!!!!!!
queen- Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Όνομα : Maria
Τόπος : Ioannina
Μέλος από : 13/03/2010
- Δημοσίευση Ν°58
pantws tha ithela poly na dw thn antidrasi twn nightwish..... (kakioula)!
- Δημοσίευση Ν°59
k na meta apo toso kairo se apokleistiko h sunenetuxh ths tarja/scorpions se germanikh tv..exw na pw oti einai mia koukla h tarjoula!!!!thea paidia!!!
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1006978/Mit-Aufhoeren-haben-wir-keine-Erfahrung#/beitrag/video/1006978/Mit-Aufhoeren-haben-wir-keine-Erfahrung
epishs photos apo thn sunenteuxh...ti koukla p exei ginei!!!
http://www.tarjaturunenenkeli.net/pictures/thumbnails.php?album=774
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1006978/Mit-Aufhoeren-haben-wir-keine-Erfahrung#/beitrag/video/1006978/Mit-Aufhoeren-haben-wir-keine-Erfahrung
epishs photos apo thn sunenteuxh...ti koukla p exei ginei!!!
http://www.tarjaturunenenkeli.net/pictures/thumbnails.php?album=774
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°60
Ωωω, ωραία συνέντευξη! Και η Tarja είναι όντως θεα!!
Οι ατάκες στα γερμανικά -που πέφτουν και σε ανύποπτο χρόνο- με παραξένεψαν λίγο, αλλά κατά τα άλλα παλεύεται η κατάσταση.
"You would be welcome to share the stage with us always" λέει ο Klaus ... especially in Greece, θα προσέθετα εγώ.
Οι ατάκες στα γερμανικά -που πέφτουν και σε ανύποπτο χρόνο- με παραξένεψαν λίγο, αλλά κατά τα άλλα παλεύεται η κατάσταση.
"You would be welcome to share the stage with us always" λέει ο Klaus ... especially in Greece, θα προσέθετα εγώ.
- Δημοσίευση Ν°61
sigoura k kala tha htan Antwnh.. alla p tetoia edw..pantws wraia
synenteuxh..twra to live na doume pote tha to doume.
synenteuxh..twra to live na doume pote tha to doume.
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°62
Όντως ωραία συντέντευξη, αλλά όσα καταλάβαινα, πολύ γερμανικό ρε παιδί μου.
Η θεά.. θεά. Ανανεωμένη και πανέμορφη Tarja.
Όταν δεν ήξερε το Holiday..haha.. (Awkward moment )
Επίσης -Tarja, have you ever listening to Scorpions while kissing a boy? -Oh, my God.. Yes, many times!! That's absolute true.
Btw, καταλαβαίνει κάποιος τι λέει ο Klaus κατά το 21:40 κ κάτι;
Και μετά πάλι μιλάει μιλάει, βλέπω και την θεά να κουνάει με κατανόηση το κεφάλι και νιώθω ηλίθια. Και στο τέλος, γιατί γελάνε, γιατί;;
Ορίστε και το live :
Εκεί προς τη μέση-τέλος που μπαίνει δυναμικά και η Tarja.. (Για μερικούς μερικούς που θα τους φαινόταν περίεργο το ντούετο :Ρ)
Η θεά.. θεά. Ανανεωμένη και πανέμορφη Tarja.
Όταν δεν ήξερε το Holiday..haha.. (Awkward moment )
Επίσης -Tarja, have you ever listening to Scorpions while kissing a boy? -Oh, my God.. Yes, many times!! That's absolute true.
Btw, καταλαβαίνει κάποιος τι λέει ο Klaus κατά το 21:40 κ κάτι;
Και μετά πάλι μιλάει μιλάει, βλέπω και την θεά να κουνάει με κατανόηση το κεφάλι και νιώθω ηλίθια. Και στο τέλος, γιατί γελάνε, γιατί;;
Ορίστε και το live :
Εκεί προς τη μέση-τέλος που μπαίνει δυναμικά και η Tarja.. (Για μερικούς μερικούς που θα τους φαινόταν περίεργο το ντούετο :Ρ)
- Δημοσίευση Ν°63
apla thea!!!!!!m arese p eixe ton diko ths xwro sthn arxh..k ekane ta dika ths pragmatiko wraio performance!thea thea thea!!!!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°64
Τώρα ή αυτή είναι η καλύτερη tv performance στα χρονικά των tv performances, με τον καλύτερο ηχολήπτη ever, ή είναι playback. Λίγο προς το τέλος μου έδωσε την εντύπωση ότι παίζουν live, που ακούγεται μία ελαφρώς διαφορετική διφωνία απ' αυτή του cd.. κατά τα άλλα, μέχρι και τα echo ακούγονται υπερβολικά καλά για να είναι πραγματικά. Δεν παίρνω κι όρκο, αλλά λέω εγώ τώρα.
Από καθαρά σκηνικής άποψης, θεοι οι Scorps, θεα και η Tarja, θεικα τα πάντα όλα.
Από καθαρά σκηνικής άποψης, θεοι οι Scorps, θεα και η Tarja, θεικα τα πάντα όλα.
- Δημοσίευση Ν°65
Antwnh k gw thn idia apopsh exw....to kommati htan miso playback k ontws pros to telos akougontan kathara k oi 2..k malista xexwrize ontws h fwnh ths tarja.
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°66
Ρε κι εγώ στην αρχή το ίδιο σοκ έπαθα, ήμουν σήγουρη ότι ήταν playback. Αλλά μετά που μπαίνει πιο δυνατά η Tarja με μπερδεύει πολύ. :S Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζει να είναι playback, απλά από ηχογράφηση για το show και όχι αυτή του album.. ίσως; :/
Όπως και να 'χει μ' άρεσε πολύ.
Όπως και να 'χει μ' άρεσε πολύ.
- Δημοσίευση Ν°67
htan ontws wraio... meta apo toso kairo thn eidame!!!
edit: kapoies photos epishs...
edit: kapoies photos epishs...
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°68
^ H 2η φωτογραφία είναι τέλεια!
Μετά από εκτενή ανάλυση στο βίντεο -σε μια hq version που πέτυχα- νομίζω πως τελικά, όλο το κομμάτι είναι playback και απλά από ένα σημείο και μετά, η Tarja και ο Klaus κάνουν κανονικά φωνητικά από πάνω. Ή συμβαίνει αυτό που είπε η Κοραλία παραπάνω, για διαφορετική ηχογράφηση.
Απλά και πάλι, δε μου κάθεται καλά, γιατί ενώ ως τη μέση τα πάντα ακούγονται υπερβολικά πολύ "studiακα", από ένα σημείο και μετά οι φωνές κυρίως, ακούγονται live. Παράξενη κατάσταση...
Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα σπάει άσχημα!!
Μετά από εκτενή ανάλυση στο βίντεο -σε μια hq version που πέτυχα- νομίζω πως τελικά, όλο το κομμάτι είναι playback και απλά από ένα σημείο και μετά, η Tarja και ο Klaus κάνουν κανονικά φωνητικά από πάνω. Ή συμβαίνει αυτό που είπε η Κοραλία παραπάνω, για διαφορετική ηχογράφηση.
Απλά και πάλι, δε μου κάθεται καλά, γιατί ενώ ως τη μέση τα πάντα ακούγονται υπερβολικά πολύ "studiακα", από ένα σημείο και μετά οι φωνές κυρίως, ακούγονται live. Παράξενη κατάσταση...
Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα σπάει άσχημα!!
- Δημοσίευση Ν°69
auto einai sigouro....opws k na akousthke pragmatika eskisan!
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°70
Live μου φάνηκε και 'μένα το τελευταίο ρεφραίν αν και η Κοραλία μπορεί να έχει δίκιο γιατί τα στοματά τους σε κάποιες φάσεις δε συμβαδίσουν με αυτό που ακούμε. Βασικά αν είναι live στο τέλος νομίζω πως ο Klaus είναι ακόμα playback. Δε βλέπω καμιά διαφορά στην φωνή του.
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°71
Playback ξε-playback πάντως το έχουν κάνει πολύ επαγγελματικά.. Καθόμαστε και σπάμε το κεφάλι μας να καταλάβουμε.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°72
Aaaax ayti i gynaika!
Pragmatika einai i prosopopoiisi tis teleiotitas! Kathe fora kanei kati gia na min ksexnao pote poso teleia einai!!! (to ksero oti milao san 5xrono alla einai akrivos ayto poy skeytomai )
Pragmatika einai i prosopopoiisi tis teleiotitas! Kathe fora kanei kati gia na min ksexnao pote poso teleia einai!!! (to ksero oti milao san 5xrono alla einai akrivos ayto poy skeytomai )
- Δημοσίευση Ν°73
^Ακριβως το ιδιο νιωθω!!
Ρε παιδια τι να λεμε τωρα! Ειναι απλα μια θεοτητα η γυναικα!! Δεν υπαρχει.Εχει γινει και πολυ ΚΟΥΚΛΑΡΑ μιλαμε!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ!και αλλα πολλα που και τετραδιο να παρω θα χρειαζεται κι αλλο!!! Οσο για το τραγουδι,απλα η εκτελεση ειναι αψογη!Μπορει να ειναι το μισο playback ή και ολοκληρο,για μενα δεν εχει και πολυ σημασια!Γενικα η ατμοσφαιρα που επικρατει ειναι μοναδικη στο βιντεο,ειναι απολαυστικο!!Γενικα πολυ ομορφο.Τα σπαει που τα σπαει το τραγουδι τωρα και με την Tarja στο live παραπαει!!
Για την συνεντευξη....Μου αρεσε πολυ!<3Η Tarja να κουνα το κεφαλι της με κατανοηση και ειναι τοσο μα τοσο ΘΕΑ! Πραγματικα ειναι πολυ πολυ χαριτωμενη και γλυκεια!Πραγματικος αγγελος!
Ρε παιδια τι να λεμε τωρα! Ειναι απλα μια θεοτητα η γυναικα!! Δεν υπαρχει.Εχει γινει και πολυ ΚΟΥΚΛΑΡΑ μιλαμε!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ!και αλλα πολλα που και τετραδιο να παρω θα χρειαζεται κι αλλο!!! Οσο για το τραγουδι,απλα η εκτελεση ειναι αψογη!Μπορει να ειναι το μισο playback ή και ολοκληρο,για μενα δεν εχει και πολυ σημασια!Γενικα η ατμοσφαιρα που επικρατει ειναι μοναδικη στο βιντεο,ειναι απολαυστικο!!Γενικα πολυ ομορφο.Τα σπαει που τα σπαει το τραγουδι τωρα και με την Tarja στο live παραπαει!!
Για την συνεντευξη....Μου αρεσε πολυ!<3Η Tarja να κουνα το κεφαλι της με κατανοηση και ειναι τοσο μα τοσο ΘΕΑ! Πραγματικα ειναι πολυ πολυ χαριτωμενη και γλυκεια!Πραγματικος αγγελος!
*mary*- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 148
Όνομα : Μαίρη
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 30/06/2008
- Δημοσίευση Ν°74
pwpw 8ea ontws!
indeed
Fallen angel έγραψε:Playback ξε-playback πάντως το έχουν κάνει πολύ επαγγελματικά.. Καθόμαστε και σπάμε το κεφάλι μας να καταλάβουμε.
indeed
- Δημοσίευση Ν°75
mas exei trelanei k mas exei koufanei..k pisteuw pws tha paixtoun
polles tetoies synergasies sto mellon...
polles tetoies synergasies sto mellon...