classic me
+29
angelos318
HANSEN
Penny Karageorgou
diman
SafeInsideMyself
NIGHTWALKER
Quietus
Beast Of Prey
efthimis
Pretender 666
voiceofmedenagan
Popocatepetl
Dj Paul I.
*Missing Angel*
gothessa
Fallen angel
StormyLullaby
Angel of Night
kostas-nw
BleKatsiki
TarjaPhoennix
Ktn
Katja-Turunen
evanescencespko
*i love tarja*
pikkumyy
Frozen_Angel
SharonManiac
afedikoxalarwse6178
33 απαντήσεις
Nightwish Part 4
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: Nightwish Part 4
giati esy den akoumpises ta wraia sou leftoudakia tzampa? kai san na min eftane auto exasa to ticket stis koutes otan kaname metakomisi
classic me
classic me
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°252
Ayto to tragoydi einai cover kai den exei kykloforisei akoma poythena...
Tha vgei EP mallon!
To exoyme syzitisei kai edo...
Tha vgei EP mallon!
To exoyme syzitisei kai edo...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°253
na vgei na vgei
argyri kanena link me auto to song yparxei? i mpa?
argyri kanena link me auto to song yparxei? i mpa?
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°254
Kai ta alla etsi einai kapws..Perissotero me outro song moiazei..
Emena m'aresei pantws..An stamatousan na xeirokrotoun 8a akougame kalytera!!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°255
To xrisimopoiisan sti Hartwall san outro gia tis ypokliseis...
Oyte kan live de to epeksan, itan apla playback gia na ypoklithoyn
Oyte kan live de to epeksan, itan apla playback gia na ypoklithoyn
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°256
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa malistaaaaaaa nai nai twra 8ymamai pou to syzitousame!
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°257
Παιδιά συγγνώμη, αλλά αφού θυμάστε με τι έχουν γεμίσει τα 3+ topics των NW θα θυμάστε και ποιος έλεγε τι. Τι να πω μπορεί να φαίνεται σαν να θάβω την Anette, αλλά 1ον απλά λέω αυτή που θεωρώ αντικειμενική γνώμη μου, με τα καλά και τα κακά. Αν για να θεωρηθώ καλή και σωστή fan των NW να πρέπει να αρχίσω να χαϊδεύω την Anette, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Συμφωνώ πόσο συμπαθητική κοπέλα είναι, κάνει πρόοδο και της δίνω ευκαιρίες να μου αποδείξει ότι έχει λόγο που έχει τη θέση της, αλλά αν δεν το υπενθυμίζω κάθε τρεις και λίγο δεν σημαίνει ότι η γνώμη μου συνεχώς αλλάζει και από κει που έλεγα το 1, δεν ισχύει και ισχύει κάτι άλλο για τα ίδια πράγματα. 2ον την έχω υπερασπιστεί ουκ ολίγες φορές. Απλά συγγνώμη, έχω την τάση όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση από πολλούς από μία πλευρά να τονίζω και την άλλη.
Όσο για τις πωλήσεις του DPP κι εγώ το έχω και πιθανόν να έχω και το επόμενο, αλλά μ' αυτό θα μου δείξουν σε μεγάλο βαθμό νομίζω αν η κατεύθυνση που θα κινηθούν θα είναι στα γούστα μου και θα συνεχίσω να ακούω και να αγοράζω τις καινούργιες δουλειές τους. Οπότε είναι πλασματικές οι πωλήσεις όπως είπε και ο spy, γιατί περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους που πήγαν και πήραν το 1ο album των NW με την νέα vocalist και διαμόρφωσαν άποψη για το αν τους αρέσει αυτή η αλλαγή ή όχι και ανάλογα θα αγοράσουν ή όχι τα επόμενα album... Είναι δλδ πωλήσεις σε μεγάλο βαθμό και από fan μόνο της Tarja era τους.
Όσο για τις πωλήσεις του DPP κι εγώ το έχω και πιθανόν να έχω και το επόμενο, αλλά μ' αυτό θα μου δείξουν σε μεγάλο βαθμό νομίζω αν η κατεύθυνση που θα κινηθούν θα είναι στα γούστα μου και θα συνεχίσω να ακούω και να αγοράζω τις καινούργιες δουλειές τους. Οπότε είναι πλασματικές οι πωλήσεις όπως είπε και ο spy, γιατί περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους που πήγαν και πήραν το 1ο album των NW με την νέα vocalist και διαμόρφωσαν άποψη για το αν τους αρέσει αυτή η αλλαγή ή όχι και ανάλογα θα αγοράσουν ή όχι τα επόμενα album... Είναι δλδ πωλήσεις σε μεγάλο βαθμό και από fan μόνο της Tarja era τους.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°258
vasika auto pou lete peri plasmatikwn pwlisewn emena den mou polystekei :/ dld ok kaneis den pisteuw oti pige na parei to album prin kan akousei ena deigma tou zoume stin epoxi pou oti 8eleis yparxei sto net. opote to na poume oti pigan kai to piran xwris na gnwrizoun ti pairnoun den stekei kata ti gnwmi mou. kai fysika kai 8a to pira kai tarja fans. aki egw to pira kai i eleni kai o argyris kai oloi mas. ti paei na pei auto?
skepsou oti yparxoun kai neoi fans pou mporei na paroun paliotera albums twn nw kai na xalastoun apo tin tarja (the other side) gt ouk oliga mikra se ilikia paidia ok 3eroun oti ypirxe pio palia mia tarja stous nw alla poly pi8anon na min exoun akousei kapoio disko
kai fysika oloi 8ymomaste poios elege ti
skepsou oti yparxoun kai neoi fans pou mporei na paroun paliotera albums twn nw kai na xalastoun apo tin tarja (the other side) gt ouk oliga mikra se ilikia paidia ok 3eroun oti ypirxe pio palia mia tarja stous nw alla poly pi8anon na min exoun akousei kapoio disko
kai fysika oloi 8ymomaste poios elege ti
- Δημοσίευση Ν°259
Koralia...Ta les swsta!!Kai kaneis dn kathgorhse esena eu8ews...
Alla dn uparxoun to idio antikeimenika atoma san ki esena edw mesa.........
Kai mono pou les oti ths dineis eukairies tote eilikrina BRAVO sou!!
Oso auto me tis pwlhseis pou lete dn mporw na katalabw epishs ti lete me to plasmatikes!!Dld sthn Finlandia pou egine 4 times platinenio kai se alles xwres apla platinenio kai xryso pseudontai ta charts???
Epishs,isxuei ki auto pou leei h Korina..Uparxoun kai autoi pou den mporoun na ante3oun thn Tarja kai protimoun thn Anette..Oti exasan phran ki oti phran exasan sto tomea twn fans oi NIGHTWISH!!
Alla dn uparxoun to idio antikeimenika atoma san ki esena edw mesa.........
Kai mono pou les oti ths dineis eukairies tote eilikrina BRAVO sou!!
Oso auto me tis pwlhseis pou lete dn mporw na katalabw epishs ti lete me to plasmatikes!!Dld sthn Finlandia pou egine 4 times platinenio kai se alles xwres apla platinenio kai xryso pseudontai ta charts???
Epishs,isxuei ki auto pou leei h Korina..Uparxoun kai autoi pou den mporoun na ante3oun thn Tarja kai protimoun thn Anette..Oti exasan phran ki oti phran exasan sto tomea twn fans oi NIGHTWISH!!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°260
Diafono Argyri exasan perissotera kai nomizo tha fanei sto epomeno album...
TO plasmatikes enooyme pos polloi to piran gia oli ti vavoyra poy eixe ginei kai gia oli tin istoria, diafoneis?
Poios de tin exei dosei eykairies? Makari na vgei kai na mas voylosei oloys...
TO plasmatikes enooyme pos polloi to piran gia oli ti vavoyra poy eixe ginei kai gia oli tin istoria, diafoneis?
Poios de tin exei dosei eykairies? Makari na vgei kai na mas voylosei oloys...
- Δημοσίευση Ν°261
Akougetai oligon koulo na paei na agorasei kapoios kati kai sygkekrimena ena cd xwris na exei tsekarei kati sto net!!
Dn nomizw oti kai na bgalei ena album sta metra ths 8a upar3oun kapoioi pou 8a poune bravo ths...
Dn nomizw oti kai na bgalei ena album sta metra ths 8a upar3oun kapoioi pou 8a poune bravo ths...
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°262
Μιά φίλη μου το αγόρασε χωρίς να ξέρει καν τους Nightwish. Είχε ακούσει μόνο το Nemo, αλλά το αγόρασε όσο απίστευτο κι αν φαίνεται. Εγώ αγόρασα το cd δυό βδομάδες αφού βγήκε, χωρίς να έχω ακούσει ΤΙΠΟΤΑ από Anette. Απλά από περιέργεια για να δώ πώς έγιναν οι NW. Μόλις ο θείος μου ήρθε στην Ελλάδα από Καναδά μου έφερε δώρο το DPP με το instrumental cd επειδή ήξερε πως άκουγα Nightwish (μου 'χε κάνει δώρο και το Wishmaster παλαιότερα. Εξαίρετος θείος ). Αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι μου δύο DPP και δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου η Anette. Λέτε να είμαι ο μόνος;!
- Δημοσίευση Ν°263
Dn eipe kaneis oti dn uparxei kan auto to pososto atomwn pou to agorasei xwris kan na akousei tpt!!!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°264
Oxi den eisai sto leo ego...
Prin dyo posts de to pes re Argyri?
Ego prin to agoraso eixa akoysei vevaia Eva kai Amaranth...
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°265
Όντως, υπάρχει ένα τέτοιο ποσοστό, αλλά γιατί αυτό να σημαίνει ότι "οι πωλήσεις είναι πλασματικές"? Το να μην αρέσει ένας δίσκος σε άτομα που τον έχουν αγοράσει συμβαίνει πάρα πολύ συχνά, και χωρίς απαραίτητα να έχει αλλάξει frontman/woman ή γενικότερα κάποιο μέλος το συγκρότημα.
Μπορεί οι Nightwish να είναι μεγάλο όνομα στον χώρο και ίσως να συνέβη αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά υπάρχουν και album σαν το Load ή το St.Anger που άπαντες -και οι ίδιοι οι οπαδοί των Metallica- τα θάβουν, αλλά επειδή είναι Metallica έχουν πουλήσει απίστευτα πολύ, ιδιαίτερα σε σχέση με τα όσα τους καταμαρτυρούν... και δεν είναι φυσικά αυτά τα μόνα παραδείγματα.
Κι αν το δούμε απ' την αντίθετη, σε πόσους αρέσει το Dark Passion Play και δεν το έχουν αγοράσει?
Μπορεί οι Nightwish να είναι μεγάλο όνομα στον χώρο και ίσως να συνέβη αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά υπάρχουν και album σαν το Load ή το St.Anger που άπαντες -και οι ίδιοι οι οπαδοί των Metallica- τα θάβουν, αλλά επειδή είναι Metallica έχουν πουλήσει απίστευτα πολύ, ιδιαίτερα σε σχέση με τα όσα τους καταμαρτυρούν... και δεν είναι φυσικά αυτά τα μόνα παραδείγματα.
Κι αν το δούμε απ' την αντίθετη, σε πόσους αρέσει το Dark Passion Play και δεν το έχουν αγοράσει?
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
- Δημοσίευση Ν°266
Γεια σου ρε Antoine:D
- Δημοσίευση Ν°267
^^ Αυτό ισχυεί για άπειρα συγκροτήματα και καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένου και της Tarja.
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°268
Antoni de moy les kati kainoyrgio
Ego pisteyo oti oi poliseis toy sygekrimenoy album den einai apokleistika kai mono gia to thema tis moysikis...
Ego pisteyo oti oi poliseis toy sygekrimenoy album den einai apokleistika kai mono gia to thema tis moysikis...
- Δημοσίευση Ν°269
Θέλαμε δε θέλαμε πάλι την κολλήσαμε τη σύγκριση της solo καριέρας της Turunen εδώ.
- Δημοσίευση Ν°270
evanescencespko έγραψε:Oxi den eisai sto leo ego...
File Spyro,dn milaw apolyta pote!!Dn eipa oti OLOI OI FANS TWN NW AGORAZOUN TA CD AFOU PRWTA TA AKOUSOUN (kai genikotera)!
Sumfwnw me ton Antwnh ennoeitai!!
Elenh 8ea!!
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°271
Malista...
ok guys
ok guys
- Δημοσίευση Ν°272
Lacrymosa έγραψε:Θέλαμε δε θέλαμε πάλι την κολλήσαμε τη σύγκριση της solo καριέρας της Turunen εδώ.
Δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°273
Επειδή μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε ακριβώς να εξηγήσω πιο αναλυτικά τι εννοώ.
Αρχικά οι περιπτώσεις αυτών που τους αρέσει ένας δίσκος και δεν τον έχουν ισχύει για όλους τους δίσκους όλων των συγκροτημάτων, επομένως νομίζω ότι όλοι οι δίσκοι συγκρίνονται επί ίσοις όροις.
Αυτό που εννοώ είναι το Dark Passion Play αντιπροσωπεύει την νέα εποχή των NW με μία διαφορετική vocalist για 1η φορά μετά από 10 χρόνια περίπου και πολλοί αγόρασαν τον νέο δίσκο του ως τότε αγαπημένου τους συγκροτήματος, ενώ στην πορεία μπορεί να απογοητεύτηκαν, ενώ μετά από μια τέτοια μεγάλη αλλαγή και από περιέργεια μπορεί να το αγόρασε ένα μεγάλο κοινό.
Για να καταλήξω κάπου, δεν ξέρω αν αντί να εξηγήσω το κάνω πιο περίπλοκο. Με το πλασματικές πωλήσεις εννοώ ότι στις πωλήσεις συμπεριλαμβάνεται ένα μεγάλο τμήμα πρώην fan πέρα από αυτούς που έχουν παραμείνει ή έχουν προστεθεί που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσουν να ακολουθούν την πορεία τους.
Εγώ με την ίδια λογική αυτές τις πωλήσεις τις χαρακτηρίζω πλασματικές, γιατί προέρχονται απ' το όνομα μόνο του συγκροτήματος και όχι απ' το πόσο άρεσε ο δίσκος πραγματικά.
Αν δηλαδή υπάρχουν πολλά παραδείγματα μιας κατάστασης σημαίνει ότι αυτή δεν ισχύει;
Αρχικά οι περιπτώσεις αυτών που τους αρέσει ένας δίσκος και δεν τον έχουν ισχύει για όλους τους δίσκους όλων των συγκροτημάτων, επομένως νομίζω ότι όλοι οι δίσκοι συγκρίνονται επί ίσοις όροις.
Αυτό που εννοώ είναι το Dark Passion Play αντιπροσωπεύει την νέα εποχή των NW με μία διαφορετική vocalist για 1η φορά μετά από 10 χρόνια περίπου και πολλοί αγόρασαν τον νέο δίσκο του ως τότε αγαπημένου τους συγκροτήματος, ενώ στην πορεία μπορεί να απογοητεύτηκαν, ενώ μετά από μια τέτοια μεγάλη αλλαγή και από περιέργεια μπορεί να το αγόρασε ένα μεγάλο κοινό.
Για να καταλήξω κάπου, δεν ξέρω αν αντί να εξηγήσω το κάνω πιο περίπλοκο. Με το πλασματικές πωλήσεις εννοώ ότι στις πωλήσεις συμπεριλαμβάνεται ένα μεγάλο τμήμα πρώην fan πέρα από αυτούς που έχουν παραμείνει ή έχουν προστεθεί που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσουν να ακολουθούν την πορεία τους.
Ktn έγραψε:Μπορεί οι Nightwish να είναι μεγάλο όνομα στον χώρο και ίσως να συνέβη αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά υπάρχουν και album σαν το Load ή το St.Anger που άπαντες -και οι ίδιοι οι οπαδοί των Metallica- τα θάβουν, αλλά επειδή είναι Metallica έχουν πουλήσει απίστευτα πολύ, ιδιαίτερα σε σχέση με τα όσα τους καταμαρτυρούν... και δεν είναι φυσικά αυτά τα μόνα παραδείγματα.
Εγώ με την ίδια λογική αυτές τις πωλήσεις τις χαρακτηρίζω πλασματικές, γιατί προέρχονται απ' το όνομα μόνο του συγκροτήματος και όχι απ' το πόσο άρεσε ο δίσκος πραγματικά.
Αν δηλαδή υπάρχουν πολλά παραδείγματα μιας κατάστασης σημαίνει ότι αυτή δεν ισχύει;
StormyLullaby- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 77
Όνομα : Αριαδνη
Μέλος από : 02/10/2009
- Δημοσίευση Ν°274
Γιατι δεν μπορει απλα ο καθενας να ακουει εκεινο που του αρεσει,χωρις να προσπαθει να πεισει και τους υπολοιπους οτι αυτο ειναι καλο η κακο;
Και στην τελικη,εμενα που δε μου αρεσει η φωνη της Anette,γιατι να με ενδιαφερει αν οι πωλησεις ειναι πλασματικες η οχι; Δε μου αρεσει,δεν ασχολουμαι,οπως δεν ασχολουμαι και με τη Britney Spears,π.χ.
Δεν αναφερομαι τοσο στη συγκεκριμενη συζητηση.Απλα βλεπω πολλους που οποτε αναφερεται η λεξη "Nightwish" αμεσως ανοιγουν συζητηση για το γνωστο Tarja vs Anette θεμα,αντι να εκφρασουν απλα τη γνωμη τους.
Και στην τελικη,εμενα που δε μου αρεσει η φωνη της Anette,γιατι να με ενδιαφερει αν οι πωλησεις ειναι πλασματικες η οχι; Δε μου αρεσει,δεν ασχολουμαι,οπως δεν ασχολουμαι και με τη Britney Spears,π.χ.
Δεν αναφερομαι τοσο στη συγκεκριμενη συζητηση.Απλα βλεπω πολλους που οποτε αναφερεται η λεξη "Nightwish" αμεσως ανοιγουν συζητηση για το γνωστο Tarja vs Anette θεμα,αντι να εκφρασουν απλα τη γνωμη τους.
- Δημοσίευση Ν°275
afedikoxalarwse6178 έγραψε:^^ Αυτό ισχυεί για άπειρα συγκροτήματα και καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένου και της Tarja.
Ε, εντάξει, πώς βρέθηκε πάλι η Tarja εδώ; Και προφανώς δεν κάνεις αναφορά στην περίοδο της συνεργασίας της με τους Nightwish.
Fallen angel έγραψε:Ktn έγραψε:Μπορεί οι Nightwish να είναι μεγάλο όνομα στον χώρο και ίσως να συνέβη αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά υπάρχουν και album σαν το Load ή το St.Anger που άπαντες -και οι ίδιοι οι οπαδοί των Metallica- τα θάβουν, αλλά επειδή είναι Metallica έχουν πουλήσει απίστευτα πολύ, ιδιαίτερα σε σχέση με τα όσα τους καταμαρτυρούν... και δεν είναι φυσικά αυτά τα μόνα παραδείγματα.
Φυσικά ισχύει, και ισχύει για όλους τους καλλιτέχνες. Προσωπικά, όχι έναν δίσκο, έχω δώσει πάνω από 1000 € για CD και DVD των Nightwish, χωρίς απαραίτητα να έχω ακούσει ούτε ένα κομμάτι / να έχω δει κάποιο βιντέακι πριν την αγορά του εκάστοτε δίσκου. Άσχετα που μου άρεσαν μετά που τ' άκουσα. Το κίνητρο, όμως, της αγοράς ήταν το όνομα του συγκροτήματος. Αυτό δεν ισχύει μόνο με κάποια αλλαγή που γίνεται στο συγκρότημα. Δηλαδή, εντάξει, πώς μπορούμε να κρίνουμε ότι οι Nightwish έχουν περισσότερες πλασματικές πωλήσεις από κάποιον άλλο καλλιτέχνη;