+6
Pretender 666
evanescencespko
Katja-Turunen
TarjaPhoennix
BleKatsiki
Ktn
10 απαντήσεις
Opeth
angelos318- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 92
Όνομα : Lilou
Μέλος από : 28/12/2010
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Opeth
Ο κόσμος προοδεύει όμως και τα mp3 έχουν μπεί για τα καλά στην ζωή μας. Αυτή του η δήλωση ήταν φάουλ για μένα. Αυτό όμως δεν επηρεάζει το γεγονός ότι είναι Καλλιτεχνάρα και Κ κεφαλαίο! Έχουμε info για το επόμενο cd?
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°27
emas enas feugei...giati etsi vre paidia?
FiGhT cLuB- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Τόπος : Prwto pagkaki de3ia sto Paidio tou Arews
Μέλος από : 30/06/2008
- Δημοσίευση Ν°28
mou fainetai oti o mikael prepei na sunergastei me thn amy lee
entwmeta3y prin kati meres sunhditopoihsa oti exw dei Opeth live diaole
poso ligo to eixa ektimisei tote
entwmeta3y prin kati meres sunhditopoihsa oti exw dei Opeth live diaole
poso ligo to eixa ektimisei tote
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°29
Qft.FiGhT cLuB έγραψε:mou fainetai oti o mikael prepei na sunergastei me thn amy lee
Πάντως για τα λαηβ μη σκας, κάθε χρόνο εδώ είναι, δεν τους χάνουμε. Ειδικά τώρα που βγάζουν και δίσκο καλα είσαι.. και μας χρωστάνε κι ένα Bleak, για να μην ξεχνιόμαστε.
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°30
Heritage θα λέγεται λοιπόν ο νέος δίσκος των Opeth, που θα κυκλοφορήσει κατα Σεπτέμβρη μερια.
Το τρακλιστ του:
01 Heritage
02 The Devil's Orchard
03 I Feel The Dark
04 Slither
05 Nepenthe
06 Haxprocess
07 Famine
08 The Lines In My Hand
09 Folklore
10 Marrow Of The Earth
Την μίξη ανέλαβαν ο Akerfeldt με τον Steven Wilson -των Porcupine Tree, με τον οποίο είχαν ξανασυνεργαστεί στα Blackwater Park, Deliverance και Damnation- και το artwork ο -μόνιμος συνεργάτης τους- Travis Smith.
Σχολιάζοντας το αλμπουμ ο Akerfeldt είπε ότι ο ήχος του είναι "quite intense at times in some 'old' murky way, and quite beautiful and stark at times, if I may say so myself". Μετάφραση που να στέκει δε μπόρεσα να κάνω, ούτε κατα προσέγγιση, αλλά you get the point. :b
Το τρακλιστ του:
01 Heritage
02 The Devil's Orchard
03 I Feel The Dark
04 Slither
05 Nepenthe
06 Haxprocess
07 Famine
08 The Lines In My Hand
09 Folklore
10 Marrow Of The Earth
Την μίξη ανέλαβαν ο Akerfeldt με τον Steven Wilson -των Porcupine Tree, με τον οποίο είχαν ξανασυνεργαστεί στα Blackwater Park, Deliverance και Damnation- και το artwork ο -μόνιμος συνεργάτης τους- Travis Smith.
Σχολιάζοντας το αλμπουμ ο Akerfeldt είπε ότι ο ήχος του είναι "quite intense at times in some 'old' murky way, and quite beautiful and stark at times, if I may say so myself". Μετάφραση που να στέκει δε μπόρεσα να κάνω, ούτε κατα προσέγγιση, αλλά you get the point. :b
- Δημοσίευση Ν°31
Opeth ‘Heritage’ Album Cover Revealed
http://www.metalhammer.co.uk/news/opeth-heritage-album-cover-revealed/
http://www.metalhammer.co.uk/news/opeth-heritage-album-cover-revealed/
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°32
Holy frak. Καίγεται άσχημα ο Travis Smith.
Αν δεν είχε τις φάτσες θα ήταν απίστευτο με την εντελώς καλή έννοια. Τώρα ετσι κι έτσι. Αν και πάλι, κακό δε μπορείς να το πεις, απλά είναι λίγο κάπως.. κάπως. Αναμένουμε με αγωνία.
Αν δεν είχε τις φάτσες θα ήταν απίστευτο με την εντελώς καλή έννοια. Τώρα ετσι κι έτσι. Αν και πάλι, κακό δε μπορείς να το πεις, απλά είναι λίγο κάπως.. κάπως. Αναμένουμε με αγωνία.
- Δημοσίευση Ν°33
Και μένα με χάλασαν οι φάτσες είναι λίγοοοο... χμμμ... μακάβριο να το πω? Άσχετο να το πω? Αλλά παρ'όλα αυτά φαίνεται νόστιμο! (Προσωπικά, μου βγάζει και κάτι θρησκευτικό.. Λέτε να ασχοληθούν με την εκκλησία? Μήπως είναι δήλωση ότι μετά απο αυτό το album θα εγκαταλείψουν τα εγκώσμια και θα μονάσουν?? Βοήθειά μας! )
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°34
Me aformh to kainurio tus ipa na akusw to skonismeno Damnation pu eixa sto rafi m... poly wreo!!
- Δημοσίευση Ν°35
Ο Joakim Svalberg θα είναι μάλλον ο νέος πληκτράς του συγκροτήματος!
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=4063
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=4063
- Δημοσίευση Ν°36
Exw kolisei me to Damnation! Einai fovero cd k toso kairo to eixa stin akrh
Tha psaksw kai ta ypolipa Exun pei hmerominia kikloforias gia to kainurio tus?
Tha psaksw kai ta ypolipa Exun pei hmerominia kikloforias gia to kainurio tus?
- Δημοσίευση Ν°37
20.09 Αν δεν με απατά η μνήμη μου..
- Δημοσίευση Ν°38
Akoysa to Blackwater Park.
Moy arese para poly. Kai ayto kai to Damnation einai cdares!
Moy arese para poly. Kai ayto kai to Damnation einai cdares!
Heaven Queen- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 151
Όνομα : Ναταλία
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 01/07/2011
- Δημοσίευση Ν°39
Μπορεί κανιιιείς να μου κόψει λίγους Akerfeldt?
Μου αρέσει το εξώφυλλο!
Είναι λίγο κίτς με τα πρόσωπα της μπάντας..Θα μπορούσαν να τους κάνουν πιο anime να το πώ, για να ταιριάζουν περισσότερο με το όλο σχέδιο...
Αρχικά μόλις το είδα γέλαγα αλλά τώρα μπορώ να πώ ότι μου αρέσει πολύ! Έχει διαφορετικές ερμηνείες! Νι μου αρέσει
Άντε να βγεί ανυπομονώ!
Μου αρέσει το εξώφυλλο!
Είναι λίγο κίτς με τα πρόσωπα της μπάντας..Θα μπορούσαν να τους κάνουν πιο anime να το πώ, για να ταιριάζουν περισσότερο με το όλο σχέδιο...
Αρχικά μόλις το είδα γέλαγα αλλά τώρα μπορώ να πώ ότι μου αρέσει πολύ! Έχει διαφορετικές ερμηνείες! Νι μου αρέσει
Άντε να βγεί ανυπομονώ!
- Δημοσίευση Ν°40
Twra eida to neo toys eksofyllo kai einai teleio! Moy aresei para poly. Gt kits re paidia? xaxa.
Porwsi me ekswfyllo prwti fora exw faei An den eixe tis fatses nomizw tha exane ayto to special.
Akoysa olo to Blackwater Park kai me liga logia ta spaei.
Agapimena tha elega Harvest, Bleak, The Drapery Falls kai Blackwater Park.
Kapsimo o diskos
Porwsi me ekswfyllo prwti fora exw faei An den eixe tis fatses nomizw tha exane ayto to special.
Akoysa olo to Blackwater Park kai me liga logia ta spaei.
Agapimena tha elega Harvest, Bleak, The Drapery Falls kai Blackwater Park.
Kapsimo o diskos
Heaven Queen- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°41
Έχεις δίκιο οι φάτσες είναι που το κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό!!!
- Δημοσίευση Ν°42
Yeap! Alliws tha htan san mia portokalia sthn erhmo. LOL!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°43
Ενώ μια πορτοκαλιά με τα κεφάλια 5 σουηδών είναι πιο κουλ ξερωγω. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν ο Smith όταν έφτιαχνε το συγκεκριμένο σημείο.
- Δημοσίευση Ν°44
Nai.. den einai cool alla den einai pada wreo o,ti einai cool. Einai ksexwristo sigoyra! I like.
Heaven Queen- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°45
Χαχαχαχαχα! Σε μια συνέντευξη διάβασα ότι ο Mikael το είδε στον ύπνο του και ήταν δική του ιδέα!Ktn έγραψε:Ενώ μια πορτοκαλιά με τα κεφάλια 5 σουηδών είναι πιο κουλ ξερωγω. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν ο Smith όταν έφτιαχνε το συγκεκριμένο σημείο.
Το κεφάλι του Akerfeldt είναι το μεσαίο ? Αυτό που πέφτει απ την πορτοκαλιά είναι του Per που έφυγε?? χχχμμμμ
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°46
Αν όχι σίγουρο, πιθανότατo :bHeaven Queen έγραψε:Σε μια συνέντευξη διάβασα ότι ο Mikael το είδε στον ύπνο του και ήταν δική του ιδέα!
Γενικά, αν το καλοκοιτάξεις έχει αρκετά "κρυμμένα" μηνυματα -πχ αστέρια, κόσμος κτλ- αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ως εικόνα τα κεφάλια είναι εντελώς ξέμπαρκα σε σχέση με το υπόλοιπο.
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°47
http://stereogum.com/766792/opeth-the-devils-orchard-stereogum-premiere/franchises/haunting-the-chapel/
The Devil's Orchard λοιπόν. Μπαναγία μου. Δεύτερη ακρόαση και προσπαθώ να συνδειδητοποιήσω τι παίζει. Single σου λέει. Ναι, καλά. Προγκρεσσιβια όσο δεν πάει, χωρίς ίχνος της τυπικής ντεθίλας που συνήθιζαν, αν και μια μαυρίλα υπάρχει στην ατμόσφαιρα ομολογουμένως, με τους ρυθμούς να οργιάζουν, περάσματα από το πουθενά Opeth-style, μια απ' τις καλύτερες φωνές κει έξω, God is dead και τα πάντα όλα.
The Devil's Orchard λοιπόν. Μπαναγία μου. Δεύτερη ακρόαση και προσπαθώ να συνδειδητοποιήσω τι παίζει. Single σου λέει. Ναι, καλά. Προγκρεσσιβια όσο δεν πάει, χωρίς ίχνος της τυπικής ντεθίλας που συνήθιζαν, αν και μια μαυρίλα υπάρχει στην ατμόσφαιρα ομολογουμένως, με τους ρυθμούς να οργιάζουν, περάσματα από το πουθενά Opeth-style, μια απ' τις καλύτερες φωνές κει έξω, God is dead και τα πάντα όλα.
Heaven Queen- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°48
Thanks για το link Ktn
Τώρα το ακούω για δεύτερη φορά! Πραγματικά είναι εντελώς progressive αλλά μου αρέσει πάρα πολύ μπορώ να πώ. Πειραματίζονται και τους βγαινεί πάντα σε καλό...ΑΓΑΠΑΜΕ OPETH
Αληθεύει ότι δεν θα έχουν brutal φωνητικά? Κάτι τέτοιο διάβασα αλλά κ να αληθεύει δεν με πειράζει καθόλου!
Τώρα το ακούω για δεύτερη φορά! Πραγματικά είναι εντελώς progressive αλλά μου αρέσει πάρα πολύ μπορώ να πώ. Πειραματίζονται και τους βγαινεί πάντα σε καλό...ΑΓΑΠΑΜΕ OPETH
Αληθεύει ότι δεν θα έχουν brutal φωνητικά? Κάτι τέτοιο διάβασα αλλά κ να αληθεύει δεν με πειράζει καθόλου!
- Δημοσίευση Ν°49
Poo.. alhtheia? Emena me psilopirazei.. ta thelw kai ayta, se ena vathmo omws. Pote na kyriarxoyn sto kommati.Αληθεύει ότι δεν θα έχουν brutal φωνητικά? Κάτι τέτοιο διάβασα αλλά κ να αληθεύει δεν με πειράζει καθόλου!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°50
Ναι, απ' όσο είχε πει ο Akerfeldt, στο Heritage δεν θα χει καθόλου brutal φωνητικά. Και απο μια συνέντευξή του που είχα διαβάσει, έλεγε ότι δε θα έχει και γενικά τόσο έντονα death στοιχεία (riffs, blastbeats κτλ) γιατί περνάει μια φάση που δεν του "κάθεται τόσο καλά ο ήχος της death".
Την αλήθεια μου, αρχικά στραβά μου είχε κάτσει, αλλά ακούγοντας το κομμάτι οι ελπίδες αναπτερώθηκαν και με το παραπάνω.
Την αλήθεια μου, αρχικά στραβά μου είχε κάτσει, αλλά ακούγοντας το κομμάτι οι ελπίδες αναπτερώθηκαν και με το παραπάνω.