+12
Angel of Night
*Missing Angel*
Ktn
evanescencespko
Katja-Turunen
Evrocks
Fallen angel
afedikoxalarwse6178
pikkumyy
Frozen_Angel
TarjaPhoennix
deathlight
16 απαντήσεις
Concerts!
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Concerts!
Ο Schiller έρχεται στην Ελλάδα στις 4/11 στο Gagarin και στις 5/11 στο Block 33. Φαντάζομαι θα είναι μαζί και ο Christian.
Evrocks- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Τόπος : Islanded in a stream of stars
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°127
Έρχονται οι Arcturus, 04/02/2012 στο Gagarin.
Behold:
- Σπόιλερ:
- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Behold:
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°128
^nai to eida kai eklapsa. alitheia.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°129
Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στους Levellers.. Μου είχαν μείνει απωθημένο κι από πέρυσι που δεν πήγα και το μετάνιωνα. Τα λόγια είναι περιττά. Αν εξαιρέσω την απεργία του μετρό Σάββατο βράδυ η βραδιά ήταν απίστευτη. Έκλειναν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Levelling the land και ο δίσκος είχε την τιμητική του --και πολύ καλά έκαναν!
Ο κόσμος γενικά ήταν πολύ αραιός, ειδικά μέχρι να βγουν έκοβες βόλτες μες στο Gagarin από την είσοδο μέχρι το κάγκελο.. Κατά τις 10 και που βγήκαν όμως η ατμόσφαιρα άναψε και ο χώρος γέμισε με τους σκωτσέζικους και ιρλανδικούς τους ήχους. Ξεκίνησαν με το αγαπημένο μου One Way. Χοροπηδητά, χορός, τραγούδι... πολύ ανεβαστικοί..! Μεταξύ άλλων είπαν: The Game/15 Years/The Road/Boatman/The devil went down to Goergia (τι γ*ματο evil laugh )/Sell out/Cholera Well/Hope St.. Έκλεισαν με τα υπέροχα Carry Me και What a beautiful day..
Πολύ καλός ήχος, τέλειο βιολί και επίσης πρώτη φορά έβλεπα αυτό που όπως φαίνεται λέγεται "didgeridoo". Εντυπωσιακό και πολύ ιδιαίτερος ήχος..
Θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη αν έλεγαν και ένα Dance before the storm και στο κλείσιμο ξανάλεγαν το One way, αλλά τι να κάνεις.
Θα μου έκανε πολύ καλό να τους έβλεπα έτσι.. σε μηνιαία βάση ας πούμε..
Ο κόσμος γενικά ήταν πολύ αραιός, ειδικά μέχρι να βγουν έκοβες βόλτες μες στο Gagarin από την είσοδο μέχρι το κάγκελο.. Κατά τις 10 και που βγήκαν όμως η ατμόσφαιρα άναψε και ο χώρος γέμισε με τους σκωτσέζικους και ιρλανδικούς τους ήχους. Ξεκίνησαν με το αγαπημένο μου One Way. Χοροπηδητά, χορός, τραγούδι... πολύ ανεβαστικοί..! Μεταξύ άλλων είπαν: The Game/15 Years/The Road/Boatman/The devil went down to Goergia (τι γ*ματο evil laugh )/Sell out/Cholera Well/Hope St.. Έκλεισαν με τα υπέροχα Carry Me και What a beautiful day..
Πολύ καλός ήχος, τέλειο βιολί και επίσης πρώτη φορά έβλεπα αυτό που όπως φαίνεται λέγεται "didgeridoo". Εντυπωσιακό και πολύ ιδιαίτερος ήχος..
Θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη αν έλεγαν και ένα Dance before the storm και στο κλείσιμο ξανάλεγαν το One way, αλλά τι να κάνεις.
Θα μου έκανε πολύ καλό να τους έβλεπα έτσι.. σε μηνιαία βάση ας πούμε..
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°130
Concerts
https://twitter.com/detox_events
Αυτό το είδατε;;
Οταν λεει Ιερά Οδος εννοεί την..οδό ή το περιώνυμο (σκυλο)μάγαζο;
Αυτό το είδατε;;
Οταν λεει Ιερά Οδος εννοεί την..οδό ή το περιώνυμο (σκυλο)μάγαζο;
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
- Δημοσίευση Ν°131
Το 'χα δει κι εγώ και τρόμαξα.. το γνωστό σκυλομάγαζο πρέπει να λέει. Αυτά είναι =b
Πάντως αυτό που λέγανε για το ότι συναυλιακά η ευρώπη -και κυρίως η χώρα μας- κρατάει για μια-δυο χρονιές τελικά πρέπει να ισχύει άσχημα. Διαφορετικά δε μπορώ να το εξηγήσω τόσες συναυλίες μαζεμένες. Rockwave, Skynyrd, Peppers, Ejekt, Megadeth, βάλε και Lamb of God και Devildriver που 'ναι κει γύρω, να ανακοινώσουν ότι τελικά θα κάνουν και Sonisphere και μετά να πάμε όλοι μαζί στο γκρεμό.
Πάντως αυτό που λέγανε για το ότι συναυλιακά η ευρώπη -και κυρίως η χώρα μας- κρατάει για μια-δυο χρονιές τελικά πρέπει να ισχύει άσχημα. Διαφορετικά δε μπορώ να το εξηγήσω τόσες συναυλίες μαζεμένες. Rockwave, Skynyrd, Peppers, Ejekt, Megadeth, βάλε και Lamb of God και Devildriver που 'ναι κει γύρω, να ανακοινώσουν ότι τελικά θα κάνουν και Sonisphere και μετά να πάμε όλοι μαζί στο γκρεμό.
- Δημοσίευση Ν°132
Απ'την Αντζυ Σαμίου στους Megadeth;! Πολύ γρήγορα καλύφθηκε η απόσταση ανάμεσα. Μα σοβαρά..ποιός άνθρωπος σκέφτηκε να τους βάλει εκεί; Αν επιβεβαιωθεί αυτο για το μαγαζί πάντα, παίρνει βραβείο.
+ Evanescence μεσα στο 2012 (οπως ειπαν) και έστω με χιλια ζορια Nightwish ελέω χρυσου..
Εγώ φουντάρω απο τωρα.
Φαντάζεσαι και Sonisphere με τιποτα Metallica;
+ Evanescence μεσα στο 2012 (οπως ειπαν) και έστω με χιλια ζορια Nightwish ελέω χρυσου..
Εγώ φουντάρω απο τωρα.
Φαντάζεσαι και Sonisphere με τιποτα Metallica;
Beast Of Prey- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1658
Όνομα : Nikos
Τόπος : Thessaloniki
Μέλος από : 07/01/2010
- Δημοσίευση Ν°133
genika to 2012 einai GEMATO kainourgia album kai live!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°134
Χαχα, στροφή στην ποιότητα και η Ιερά οδός! Και κρίνοντας απ' αυτο πάντως, κει πρέπει να είναι.. επάξια το βραβείο!
Για Ev δεν ξέρω, μου φαίνεται σα να χουν αργήσει πολύ.. αλλά όντως το χαν πει. Και περιμένουμε και τις υπόλοιπες μέρες του Rockwave, οπότε δεν ξέρεις, ίσως μας την κάνουν έτσι. Αλλά νταξ, αν κλείσουν Sonisphere με Metallica -με Black album όπως στα έξω- και Nightwish γω δε βγαίνω απ' το σπίτι μέχρι το καλοκαίρι =P
Για Ev δεν ξέρω, μου φαίνεται σα να χουν αργήσει πολύ.. αλλά όντως το χαν πει. Και περιμένουμε και τις υπόλοιπες μέρες του Rockwave, οπότε δεν ξέρεις, ίσως μας την κάνουν έτσι. Αλλά νταξ, αν κλείσουν Sonisphere με Metallica -με Black album όπως στα έξω- και Nightwish γω δε βγαίνω απ' το σπίτι μέχρι το καλοκαίρι =P
- Δημοσίευση Ν°135
Αχουυυυ, επιβεβαιώθηκε. Κι ειχα μια ελπίδα...
Μα με το πρωτο γκάζι θα το γκρεμίσουν το μαγαζάκι...Στην κυριολεξία δηλ.
Στο προκείμενο...Και special guests. Χμ.. 30 ευρώ. Με προκαλεί.
Μα με το πρωτο γκάζι θα το γκρεμίσουν το μαγαζάκι...Στην κυριολεξία δηλ.
Στο προκείμενο...Και special guests. Χμ.. 30 ευρώ. Με προκαλεί.
- Δημοσίευση Ν°136
Απ'το DVD που ετοιμαζε ο Roger Waters στα μερη μας έχουμε καμιά φωνή ή ακρόαση; Ξερει κανεις;
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°137
Μπα, άγνωστο παραμένει. Κάπου είχα διαβάσει ότι γενικά τις αργεί πολύ -σε τάξη μεγέθους ετών- τις κυκλοφορίες του.. μάλλον ισχύει.
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°138
Το καλοκαίρι γεμάτο συναυλιακά, γω θα κάνω πρακτική και θα τα χασω ΟΛΑ όσα παίζουν Ιούλιο και πέρα. Και Devildriver, το ξεσταύρι. Αλλά υπάρχουν καλά νέα για χειμώνα. Anneke σε Σαλονίκη και Αθήνα, 2 και 3 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Με ένα νορμαλ εισιτήριο, κει θα μαστε
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°139
Kai Anneke ? AYta einai!
Exei vgei episimo?
Exei vgei episimo?
- Δημοσίευση Ν°140
nai gia Anneke einai episimo!tsekare ti selida tis!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°141
..και απ' ότι φαίνεται τέλος καλοκαιριού θα έρθουν οι Flogging Molly. 28 Αυγούστου λέει Σαλονίκη, οπότε πιθανότατα 27 ή 29 Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ, μεσοβδόμαδα στην πρακτική μου. Ούτε παραγγελιά να το κανα. Λίγο έλεος δηλαδή
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°142
Oi diorganwtes prepei na einai pragmatika athlioi. Den einai dynaton na fernoyn ola ta sygrothmata mesa se eksetastikes ksenwn glwswn, paneliniwn, eksetastikhs etc.
georgelag- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Μέλος από : 26/07/2012
- Δημοσίευση Ν°143
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ SECRET CONCERT 5/8/2012 PORTO VALITSA
Καλησπερα σε ολους του φαν του αλκινοου! θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ο αλκινοος θα κανει ενα secret concert με την κιθαρα του και μονο στις 5 αυγουστου του 2012 στο porto valitsa στο πρωτο ποδι της χαλκιδικης ! αυτο θα γινει σε ενα θεατρο 250 θεσεων! τα εισιτιρια θα αρχισουν να προπωλουνται απο βδομαδα ! για περαιτερω πληροφοριες θα ενημερωσω εδω αλλα και την σελιδα του porto valitsa στο facebook! τηλ επικοινωνιας 2374092007,6974483068!
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°144
Ξέρουμε μήπως ποιοί θα είναι οι guests στην συναυλία των Scorpions την επόμενη βδομάδα; Η συναυλία όπως ξέρετε θα μαγνητοσκοπηθεί και είχαν πεί πως θα είναι ονόματα με τα οποία έχουν συνεργαστεί. Υπάρχει λοιπόν και για μας κανένας σπουδαίος λόγος να πάμε;
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°145
Σπουδαίοι λόγοι για συναυλίες Scorpions πάντα υπάρχουν
Στα του θέματος, έφτασε η μέρα της πρώτης συναυλίας κι ακόμα για τους guests επίσημα λόγος δεν έχει γίνει. Μόνο για τον τραγουδιστή των A-ha, Morten Harket είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο, κατά τα άλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Για Tarja κάπου κάτι είχε πάρει το μάτι μου στα ιντερνετς, αλλά δεν νομίζω πρακτικά να υπάρχουν και πολλές πιθανότητες...
Στα του θέματος, έφτασε η μέρα της πρώτης συναυλίας κι ακόμα για τους guests επίσημα λόγος δεν έχει γίνει. Μόνο για τον τραγουδιστή των A-ha, Morten Harket είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο, κατά τα άλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Για Tarja κάπου κάτι είχε πάρει το μάτι μου στα ιντερνετς, αλλά δεν νομίζω πρακτικά να υπάρχουν και πολλές πιθανότητες...
- Δημοσίευση Ν°146
Ας πεταχτω κι'εγω ο άσχετος για να πω οτι η Tarja αύριο θα κάνει guest στην Αργεντινή οπότε δεν το βλέπω
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°147
Κι εκεί που λες να χαζολογήσεις λίγο στα φέισμπουκς, πέφτεις πάνω σε αυτό:
..με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτα ονόματα. Και τις γραμματοσειρές τους. Και πριν προλάβεις να τελειώσεις τις κατάρες για το ανατολικό μπλοκ:
..μια απλή υπενθύμιση ότι *όλο* το συμπαν γελάει με την πάρτη σου.
..με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτα ονόματα. Και τις γραμματοσειρές τους. Και πριν προλάβεις να τελειώσεις τις κατάρες για το ανατολικό μπλοκ:
..μια απλή υπενθύμιση ότι *όλο* το συμπαν γελάει με την πάρτη σου.
- Δημοσίευση Ν°148
χαχαχ
Ας ελπίσουμε να περάσουν από δω οι Nightwish και ας είναι και μόνοι ρε παιδί μου! Αλλά όχι σε φεστιβαλ!
Ας ελπίσουμε να περάσουν από δω οι Nightwish και ας είναι και μόνοι ρε παιδί μου! Αλλά όχι σε φεστιβαλ!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°149
Μόνοι, με παρέα, σε φεστιβάλ, εμείς όχι δε λέμε.
Άσε που πλέον με δεδομένο το μέγεθός τους ως μπάντα, και σε φεστιβάλ να έρθουν, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να παίξουν κουτσουρεμένο σετ. Για την πιθανότητα να μην είναι πρώτο όνομα δε το συζητάμε καν.
Άσε που πλέον με δεδομένο το μέγεθός τους ως μπάντα, και σε φεστιβάλ να έρθουν, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να παίξουν κουτσουρεμένο σετ. Για την πιθανότητα να μην είναι πρώτο όνομα δε το συζητάμε καν.
- Δημοσίευση Ν°150
όχι φεστιβάλ τέλος
μόνο στο εξωτερικό θα τους έβλεπα σε φεστιβαλ. [ακόμα θυμάμαι το φεστιβάλ κάπου στη γαλλία με Nightwish, WT kai Epica για Headliners σε μια μέρα και κλαίω ]
Κατά τ΄άλλα μόνο Delain για φέτος. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Τα μεγαλεία του ΄12 (Tarja, Epica, Leaves eyes, Evanescence, Dead Can Dance, Within Temptation) νομίζω δεν θα ξανάρθουν ποτέ
μόνο στο εξωτερικό θα τους έβλεπα σε φεστιβαλ. [ακόμα θυμάμαι το φεστιβάλ κάπου στη γαλλία με Nightwish, WT kai Epica για Headliners σε μια μέρα και κλαίω ]
Κατά τ΄άλλα μόνο Delain για φέτος. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Τα μεγαλεία του ΄12 (Tarja, Epica, Leaves eyes, Evanescence, Dead Can Dance, Within Temptation) νομίζω δεν θα ξανάρθουν ποτέ