Gia osous arese to The Amityville Horror proteinw to THE HAUNTING IN CONNECTICUT einai episis alithini istoria!!!
+13
*i love tarja*
Gardy
Ktn
kostas-nw
SymphonicTarja
afedikoxalarwse6178
Popocatepetl
evanescencespko
Frozen_Angel
BleKatsiki
TarjaPhoennix
Fallen angel
gothessa
17 απαντήσεις
Horror Movies
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Horror Movies
metafusiki drastiotita den axizei kai toso gia mena.....epireazei to gegonos oti einai alithini istoria kai tpt allo!
Gia osous arese to The Amityville Horror proteinw to THE HAUNTING IN CONNECTICUT einai episis alithini istoria!!!
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°127
thn trith sygekrimena eida toepafh me tous nekrous!thriler
peripou psyxologiko me drash mesa!ola ta lefta htan!!
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός φοιτητής και χαρισματικός hacker Τζος εισβάλλει στον Η/Υ του Ντάγκλας Ζίγκλερ και ο… εφιάλτης αρχίζει! Διότι ο Τζος, άθελά του, ακολούθησε ένα ασύρματο σήμα που, με τη σειρά του, άνοιξε μια πύλη επικοινωνίας με τον κόσμο των νεκρών! Η δαιμονική δύναμη που απελευθερώθηκε εκμεταλλεύεται την ασύρματη τεχνολογία για να κατακτήσει τις ψυχές των φοιτητών. Τώρα πια, το άνοιγμα ενός e-mail, η αποστολή ενός μηνύματος ή απλά η απάντηση σ’ ένα κινητό, μπορεί να αποβούν μοιραία καθώς τα πλάσματα του Σκότους καραδοκούν για ανθρώπινες ψυχές. Ο Τζος, η κοπέλα του Μάτι και ο φίλος τους Ντέξτερ θα προσπαθήσουν να διακόψουν την επικοινωνία με τον κόσμο των νεκρών προτού η δύναμη βρει τρόπο να βγει από το δίκτυο του κολεγίου και κατακτήσει τον κόσμο…
Σκηνοθέτης: Τζιμ Σονζέρο
Παίζουν/Συμμετέχουν : Κριστίνα Μίλιαν, Κρίστεν Μπελ, Ρικ Γκονζάλες, Ρον Ρίφκιν, Τζόζεφ Γκατ, Τζόναθαν Τάκερ
h kopela einai auth paizei sth seira t star veronica mars
den xerw an thn xerete!
peripou psyxologiko me drash mesa!ola ta lefta htan!!
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός φοιτητής και χαρισματικός hacker Τζος εισβάλλει στον Η/Υ του Ντάγκλας Ζίγκλερ και ο… εφιάλτης αρχίζει! Διότι ο Τζος, άθελά του, ακολούθησε ένα ασύρματο σήμα που, με τη σειρά του, άνοιξε μια πύλη επικοινωνίας με τον κόσμο των νεκρών! Η δαιμονική δύναμη που απελευθερώθηκε εκμεταλλεύεται την ασύρματη τεχνολογία για να κατακτήσει τις ψυχές των φοιτητών. Τώρα πια, το άνοιγμα ενός e-mail, η αποστολή ενός μηνύματος ή απλά η απάντηση σ’ ένα κινητό, μπορεί να αποβούν μοιραία καθώς τα πλάσματα του Σκότους καραδοκούν για ανθρώπινες ψυχές. Ο Τζος, η κοπέλα του Μάτι και ο φίλος τους Ντέξτερ θα προσπαθήσουν να διακόψουν την επικοινωνία με τον κόσμο των νεκρών προτού η δύναμη βρει τρόπο να βγει από το δίκτυο του κολεγίου και κατακτήσει τον κόσμο…
Σκηνοθέτης: Τζιμ Σονζέρο
Παίζουν/Συμμετέχουν : Κριστίνα Μίλιαν, Κρίστεν Μπελ, Ρικ Γκονζάλες, Ρον Ρίφκιν, Τζόζεφ Γκατ, Τζόναθαν Τάκερ
h kopela einai auth paizei sth seira t star veronica mars
den xerw an thn xerete!
- Δημοσίευση Ν°128
Stis 11 fevrouariou sti xwra mas erxetai to poluanamenomeno WOLFMAN!!!
Ο Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) είναι ένας αριστοκράτης που φέρει από τα παιδικά του χρόνια τραυματικά το θάνατο της μητέρας του. Μένοντας εδώ και δεκαετίες μακριά από τη γενέτειρά του, το Blackmoor, θα κληθεί να γυρίσει πίσω όταν η Gwen (Emily Blunt), σύζυγος του αγνοούμενου αδερφού του, ζητήσει τη συνδρομή του στην αναζήτηση του άνδρα της. Επιστρέφοντας, συμφιλιώνεται με τον πατέρα του (Anthony Hopkins), παράλληλα όμως βρίσκει ανάστατη τοπική κοινωνία, εξαιτίας κάποιου πανίσχυρου και αιμοδιψούς όντος που σκοτώνει τους χωρικούς. Κι ενώ ο καχύποπτος επιθεωρητής της Scotland Yard, Aberline (Hugo Weaving) ερευνά την υπόθεση, ο Lawrence θα μάθει για μία αρχαία κατάρα που σε κάθε πανσέληνο μεταμορφώνει τους αρρώστους του Blackmoore σε λυκανθρώπους. Όντας πλέον αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά και να προστατεύσει τη Gwen, ένας άνθρωπος με βασανισμένο παρελθόν θα του αποκαλύψει μία πλευρά του εαυτού του που αγνοούσε πλήρως.
Anthony Hopkins, Benicio Del Toro, Hugo Weaving και η ανερχόμενη Emily Blunt μπλέκουν επικίνδυνα με ένα ακόμα remake κλασσικής ταινίας τρόμου.
Οι παραγωγοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο μοίρασμα των ρόλων, αφού γνωρίζουν την «προϋπηρεσία» του Χόπκινς στις ταινίες τρόμου, αλλά και την τάση του να μελετάει τις ατάκες αμέτρητες φορές και στο τέλος να τις αποδίδει ακόμα πιο επιτυχημένα, αυτοσχεδιάζοντας μπροστά στην κάμερα. «Μου αρέσει να προετοιμάζομαι πολύ καλά για κάθε ρόλο μου» λέει ο 71χρονος ηθοποιός, που μετράει πάνω από εκατό ταινίες στο ενεργητικό του. «Διάλεξα τη συγκεκριμένη ταινία γιατί ήταν καλό το σενάριο, καλός ο σκηνοθέτης και εξαιρετικός ο πρωταγωνιστής, ο Μπενίσιο».
Μάλιστα, ο Αντονι Χόπκινς έφτασε να συγκρίνει τον Ντελ Τόρο με τον Γκάρι Ολντμαν στην ταινία «Ο Δράκουλας». Παρ’ όλα αυτά, τη στιγμή που ο Ντελ Τόρο έχει πάθος με τις ιστορίες τεράτων, ο Χόπκινς τονίζει ότι δεν είναι φαν του είδους. «Θεωρώ ότι είναι διασκεδαστικές, αλλά ώς εκεί. Η αγαπημένη μου τέτοιου είδους ταινία είναι η “Λάμψη”, λόγω του κλασικού στιλ σκηνοθεσίας του Κιούμπρικ» λέει ο 71χρονος σταρ.
ME TO KALO NA MAS ERTHEI!!!!
Ο Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) είναι ένας αριστοκράτης που φέρει από τα παιδικά του χρόνια τραυματικά το θάνατο της μητέρας του. Μένοντας εδώ και δεκαετίες μακριά από τη γενέτειρά του, το Blackmoor, θα κληθεί να γυρίσει πίσω όταν η Gwen (Emily Blunt), σύζυγος του αγνοούμενου αδερφού του, ζητήσει τη συνδρομή του στην αναζήτηση του άνδρα της. Επιστρέφοντας, συμφιλιώνεται με τον πατέρα του (Anthony Hopkins), παράλληλα όμως βρίσκει ανάστατη τοπική κοινωνία, εξαιτίας κάποιου πανίσχυρου και αιμοδιψούς όντος που σκοτώνει τους χωρικούς. Κι ενώ ο καχύποπτος επιθεωρητής της Scotland Yard, Aberline (Hugo Weaving) ερευνά την υπόθεση, ο Lawrence θα μάθει για μία αρχαία κατάρα που σε κάθε πανσέληνο μεταμορφώνει τους αρρώστους του Blackmoore σε λυκανθρώπους. Όντας πλέον αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά και να προστατεύσει τη Gwen, ένας άνθρωπος με βασανισμένο παρελθόν θα του αποκαλύψει μία πλευρά του εαυτού του που αγνοούσε πλήρως.
Anthony Hopkins, Benicio Del Toro, Hugo Weaving και η ανερχόμενη Emily Blunt μπλέκουν επικίνδυνα με ένα ακόμα remake κλασσικής ταινίας τρόμου.
Οι παραγωγοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο μοίρασμα των ρόλων, αφού γνωρίζουν την «προϋπηρεσία» του Χόπκινς στις ταινίες τρόμου, αλλά και την τάση του να μελετάει τις ατάκες αμέτρητες φορές και στο τέλος να τις αποδίδει ακόμα πιο επιτυχημένα, αυτοσχεδιάζοντας μπροστά στην κάμερα. «Μου αρέσει να προετοιμάζομαι πολύ καλά για κάθε ρόλο μου» λέει ο 71χρονος ηθοποιός, που μετράει πάνω από εκατό ταινίες στο ενεργητικό του. «Διάλεξα τη συγκεκριμένη ταινία γιατί ήταν καλό το σενάριο, καλός ο σκηνοθέτης και εξαιρετικός ο πρωταγωνιστής, ο Μπενίσιο».
Μάλιστα, ο Αντονι Χόπκινς έφτασε να συγκρίνει τον Ντελ Τόρο με τον Γκάρι Ολντμαν στην ταινία «Ο Δράκουλας». Παρ’ όλα αυτά, τη στιγμή που ο Ντελ Τόρο έχει πάθος με τις ιστορίες τεράτων, ο Χόπκινς τονίζει ότι δεν είναι φαν του είδους. «Θεωρώ ότι είναι διασκεδαστικές, αλλά ώς εκεί. Η αγαπημένη μου τέτοιου είδους ταινία είναι η “Λάμψη”, λόγω του κλασικού στιλ σκηνοθεσίας του Κιούμπρικ» λέει ο 71χρονος σταρ.
ME TO KALO NA MAS ERTHEI!!!!
*i love tarja*- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 397
Τόπος : Γιατι θα 'ρθεις να μου κανεις κανταδα?
Μέλος από : 15/11/2009
- Δημοσίευση Ν°129
Μου φενεται τελειο!Και ο τιτλος τα σπαει χωρις υπερβολες!(μου αρεσει πολυ αν και πολλοι θα πειτε οτι δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο)
- Δημοσίευση Ν°130
Molis gurisa apo tin premiera!Klassiko remake tis gnwstis tainias wolf man tou 1941!
Polu kales ermineies!!!
AXIZEI!!!!
Polu kales ermineies!!!
AXIZEI!!!!
silenceprincess- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Τόπος : trikala
Μέλος από : 29/01/2010
- Δημοσίευση Ν°131
σκεφτηκα να τν δω..πρεπει να ειναι εκπληκτικη ταινια...ποιοι παιζουν?
- Δημοσίευση Ν°132
Anthony Hopkins, Benicio Del Toro, Hugo Weaving και η Emily Blunt!
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°133
Είχα πάει πριν από μερικές μέρες και είδα κι εγώ το Wolfman... πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ταινία μπορώ να πω. Μου άρεσαν υπερβολικά η ατμόσφαιρα και η φωτογραφία του! Μερικά πλάνα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά! Σεναριακά, τα είχε τα κλισέ του, αλλά κατάφερνε και σε έκανε να μην τους δίνεις σημασία.
Στα του cast, ο Hopkins και ο Weaving έδιναν ρέστα στους ρόλους τους, ενώ για τον Del Toro δεν μπορώ να πω το ίδιο... δεν ξέρω, μου φάνηκε πολύ ανέκφραστος -ως συνήθως- και σε γενικές γραμμές δεν με έπεισε. Αν δεν ήταν αυτός, ίσως να έλεγα ότι η ταινία ήταν κοντά στο άψογο...
Από τις ταινίες του είδους -το οποίο by the way, εγώ horror δεν μπορώ να το πω, αν και πετάχτηκα αρκετές φορές - που αξίζουν.
Στα του cast, ο Hopkins και ο Weaving έδιναν ρέστα στους ρόλους τους, ενώ για τον Del Toro δεν μπορώ να πω το ίδιο... δεν ξέρω, μου φάνηκε πολύ ανέκφραστος -ως συνήθως- και σε γενικές γραμμές δεν με έπεισε. Αν δεν ήταν αυτός, ίσως να έλεγα ότι η ταινία ήταν κοντά στο άψογο...
Από τις ταινίες του είδους -το οποίο by the way, εγώ horror δεν μπορώ να το πω, αν και πετάχτηκα αρκετές φορές - που αξίζουν.
- Δημοσίευση Ν°134
Daybreakers
Το έτος 2019, μια μάστιγα έχει μετατρέψει πλέον κάθε ανθρώπινο ον, σε βαμπίρ. Αντιμέτωπη με ολοένα και λιγότερα αποθέματα σε αίμα, η κυρίαρχη φυλή φαίνεται αρκετά ευάλωτη, γι΄αυτό αναζητά τρόπους για την επιβίωσή της. Στο μεταξύ, ένας ερευνητής εργάζεται κρυφά με ένα πλήθος βαμπίρ για να σώσει την ανθρωπότητα.
Πρωταγωνιστούν : Ethan Hawke, Sam Neill, Willem Dafoe, Claudia Karvan, Vince Colosimo, Harriet Minto-Day
Το έτος 2019, μια μάστιγα έχει μετατρέψει πλέον κάθε ανθρώπινο ον, σε βαμπίρ. Αντιμέτωπη με ολοένα και λιγότερα αποθέματα σε αίμα, η κυρίαρχη φυλή φαίνεται αρκετά ευάλωτη, γι΄αυτό αναζητά τρόπους για την επιβίωσή της. Στο μεταξύ, ένας ερευνητής εργάζεται κρυφά με ένα πλήθος βαμπίρ για να σώσει την ανθρωπότητα.
Πρωταγωνιστούν : Ethan Hawke, Sam Neill, Willem Dafoe, Claudia Karvan, Vince Colosimo, Harriet Minto-Day
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°135
kalh akougetai k fainetai..alla pleon pisteuw ola auta me vampir k alla exoun
katanthsei to idio synhthsmeno pragma...den to lew gia na se thixw gothessa kathe allo vevaia...alla ola fainontai pleon idia..ti vampir ti vrukolakes....
h syntagh ths epituxias p epanalamavanetai!
katanthsei to idio synhthsmeno pragma...den to lew gia na se thixw gothessa kathe allo vevaia...alla ola fainontai pleon idia..ti vampir ti vrukolakes....
h syntagh ths epituxias p epanalamavanetai!
- Δημοσίευση Ν°136
kale ti na thixtw!!xaxa
oute kan!vasika to exw katevasei kai den to exw dei akoma!
protasi ekana gia mia vampirotainia!!!osoi einai fun tou eidous de xanoun kai tpt!!!
oute kan!vasika to exw katevasei kai den to exw dei akoma!
protasi ekana gia mia vampirotainia!!!osoi einai fun tou eidous de xanoun kai tpt!!!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°137
Αν κι έχω αρχίσει να γίνομαι κάπως επιφυλακτικός στο θέμα των ταινιών που σχετίζονται με βαμπιρ κτλ, για τον λόγο που είπε και η Έλλη παραπάνω, το συγκεκριμένο υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να πάω να το δω όταν με το καλό το φέρουν... είχα διαβάσει το story του εδώ και καιρό και μπορώ να πω πως μου αρέσει αρκετά σαν concept.
Και γενικά, το όλο σκηνικό μου κάνει κάπως σαν "Matrix με βρυκόλακες" -λέεεμε τώρα - και έχω ψηθεί αρκετά...
Και γενικά, το όλο σκηνικό μου κάνει κάπως σαν "Matrix με βρυκόλακες" -λέεεμε τώρα - και έχω ψηθεί αρκετά...
- Δημοσίευση Ν°138
to eida simera!kaloutsiko!tpt to idaitero!gia mena fusika!
wraio cast ithopoiwn pantws gia ena elafro senario
wraio cast ithopoiwn pantws gia ena elafro senario
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°139
Παλιότερα αν θυμάμαι καλά είχε γίνει μια αναφορά στο Paranormal Activity... well, το είδα κι εγώ πριν από μερικές μέρες σε dvd.
Μπορώ να πω ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει. Το story είναι πολύ κλισεδιάρικο, αφού περιλαμβάνει πνεύματα, κατάρες, δαίμονες και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά ο τρόπος που εμφανίζει τα γεγονότα (μέσω μιας κάμερας που χρησιμοποιεί ο πρωταγωνιστης για να καταγράφει τα όσα συμβαίνουν) είναι εντελώς πρωτότυπος, δίνει μια αμεσοτητα που προσωπικά πρώτη φορά ένιωσα σε ταινία και προσωπικά τον βρήκα τρομερά πετυχημένο. Επιπλέον κερδίζει αρκετούς πόντους απ' το ότι είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.
Και γενικότερα μου έκανε εντύπωση το ότι είχε ιδιαιτέρως πετυχημένη ατμόσφαιρα, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη χρήση εφε και γενικότερα να δείχνει κάτι το υπερβολικά τραβηγμένο ή υπερφυσικό. Η κλειστοφοβία σε όλο της το μεγαλείο.
Μπορώ να πω ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει. Το story είναι πολύ κλισεδιάρικο, αφού περιλαμβάνει πνεύματα, κατάρες, δαίμονες και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά ο τρόπος που εμφανίζει τα γεγονότα (μέσω μιας κάμερας που χρησιμοποιεί ο πρωταγωνιστης για να καταγράφει τα όσα συμβαίνουν) είναι εντελώς πρωτότυπος, δίνει μια αμεσοτητα που προσωπικά πρώτη φορά ένιωσα σε ταινία και προσωπικά τον βρήκα τρομερά πετυχημένο. Επιπλέον κερδίζει αρκετούς πόντους απ' το ότι είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.
Και γενικότερα μου έκανε εντύπωση το ότι είχε ιδιαιτέρως πετυχημένη ατμόσφαιρα, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη χρήση εφε και γενικότερα να δείχνει κάτι το υπερβολικά τραβηγμένο ή υπερφυσικό. Η κλειστοφοβία σε όλο της το μεγαλείο.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°140
Eida to REC2 xtes me tin parea moy kai itan mia mapa
Boone- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 41
Όνομα : Boone
Τόπος : Αθήνα.
Μέλος από : 05/06/2010
- Δημοσίευση Ν°141
Μια ταινία που αξίζει να δουν ολοι οι '' fans '' του τρόμου είναι το '' Nightbreed '' του Clive Barker.
Σκηνοθετημένο απο τον ίδιο τον Barker και με τον David Cronenberg σε έναν απο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Αν το βρείτε απλά μην το χάσετε !!
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°142
oi agapimenes mu horror movies einai : the exorcism of emilie rose , Mirrors , The exorcist , the unborn , 1408 , drag me too hell (pisteyw pws troma3a perissotero apo ola ta 8riller edw) , the grunge , η προφητεια , the ring (to sinistei k h tarja xaxa...) , se7en , The orphan , the orphanatroph , the box(mono san upo8esh.. k me ts e3ogeiinus t xalaei...) , the 9th gate
- Δημοσίευση Ν°143
AFTER LIFE
Μια νεαρή γυναίκα παγιδευμένη μεταξύ ζωής και θανάτου, ένας νεκροθάφτης που φαίνεται να
διαθέτει κάποιο χάρισμα στην μετάβαση των νεκρών και μια αγωνιώδη
αμφιβολία.. είναι νεκρή ή όλα αυτά είναι μία περίτεχνη ψευδαίσθηση στην
προσπάθεια του να την θάψει ζωντανή;
Cast
Christina Ricci
Liam Neeson
Justin Long
Μια νεαρή γυναίκα παγιδευμένη μεταξύ ζωής και θανάτου, ένας νεκροθάφτης που φαίνεται να
διαθέτει κάποιο χάρισμα στην μετάβαση των νεκρών και μια αγωνιώδη
αμφιβολία.. είναι νεκρή ή όλα αυτά είναι μία περίτεχνη ψευδαίσθηση στην
προσπάθεια του να την θάψει ζωντανή;
Cast
Christina Ricci
Liam Neeson
Justin Long
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°144
Ειδα σε DVD ενα θριλερακι με τιτλο Rest Stop.
Κοπελιά το σκάει με το boyfriend στο άγνωστο με βαρκα την ελπίδα, όταν χάνουν το δρομο (κλασικά...) και σταματάνε για πιπί σε ένα χωρο σταθμευσης. Εκεί τους παραλαμβανει psycho σαδιστής serial killer που απαγάγει ζευγαράκια και τα βασανίζει.
Γενικό συμπερασμα : Μας τα 'παν κι αλλοι.
Ηθικό δίδαγμα : Κάνουμε τσίσα πριν ξεκινησουμε για ταξίδι.
Κοπελιά το σκάει με το boyfriend στο άγνωστο με βαρκα την ελπίδα, όταν χάνουν το δρομο (κλασικά...) και σταματάνε για πιπί σε ένα χωρο σταθμευσης. Εκεί τους παραλαμβανει psycho σαδιστής serial killer που απαγάγει ζευγαράκια και τα βασανίζει.
Γενικό συμπερασμα : Μας τα 'παν κι αλλοι.
Ηθικό δίδαγμα : Κάνουμε τσίσα πριν ξεκινησουμε για ταξίδι.