+5
gothessa
BleKatsiki
Ktn
Madguy
Frozen_Angel
9 απαντήσεις
Paradise Lost
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°1
Paradise Lost
Isws oi pio kainotomoi mousikoi ta teleutaia xronia 8eiki mousiki 8eika albums (enta3ei me kapoia dialeimata alla ok ka8e mpanta xreiazetai ton xrono tis) i teleutaia tous douleia en8ousiase kai pali tous 8aumastes tous. apo oti fainetai epestrepsan oi palioi kaloi paradise lost (i oi neoi metallica opws syni8izoun na tous apokaloun )
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Paradise Lost
dn ts exw akousei ka8olou... ama einai postare kana videaki ts... vrm n psaxnw...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°3
my fav one
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°4
Πολύ δυνατή μπάντα. Και με -πάρα- πολύ "σκοτεινό" ήχο.
Οι πρώτοι τους δίσκοι είναι πολύ βαριοί, και όχι από τους αγαπημένου μου.
Αλλά με δίσκους σαν το υπέροχο Draconian Times, το Icon και τους πιο πρόσφατους Paradise Lost και In Requiem τους θεωρώ από τα καλύτερα συγκροτήματα στον χώρο...
Ειδικά τα Draconian Times και In Requiem, όποιος ακούει τέτοια μουσική και δεν τα έχει ακούσει καθόλου, καλύτερα να τρέξει να τα αγοράσει...
Οι πρώτοι τους δίσκοι είναι πολύ βαριοί, και όχι από τους αγαπημένου μου.
Αλλά με δίσκους σαν το υπέροχο Draconian Times, το Icon και τους πιο πρόσφατους Paradise Lost και In Requiem τους θεωρώ από τα καλύτερα συγκροτήματα στον χώρο...
Ειδικά τα Draconian Times και In Requiem, όποιος ακούει τέτοια μουσική και δεν τα έχει ακούσει καθόλου, καλύτερα να τρέξει να τα αγοράσει...
- Σπόιλερ:
- Τονίζω το "να τα αγοράσει", γιατί τέτοιοι δίσκοι το αξίζουν όσο πολύ λίγοι...
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
- Δημοσίευση Ν°5
polu kaloi einai omws emena dn m poluaresoun...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°6
^kriiiiiiiiiiima
^^antwni eidika to draconian times einai......
^^antwni eidika to draconian times einai......
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°8
Frozen_Angel έγραψε:Isws oi pio kainotomoi mousikoi ta teleutaia xronia 8eiki mousiki 8eika albums (enta3ei me kapoia dialeimata alla ok ka8e mpanta xreiazetai ton xrono tis) i teleutaia tous douleia en8ousiase kai pali tous 8aumastes tous. apo oti fainetai epestrepsan oi palioi kaloi paradise lost (i oi neoi metallica opws syni8izoun na tous apokaloun )
dn borw na pw oti dn einai kaloi afu dn ts exw akousei pote alla metallica einai mono 5 kai hetfield mono enas!tespa exw akousei oti t draconian times einai para aristurgima opote 8a tou riksw ena akousma
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°9
Μα να μην το έχω ποστάρει τόσο καιρό?
Οι Lost έχουν ξεκινήσει την ηχογράφηση του καινούριου τους album!
Εδώ και μερικές εβδομάδες, έχουν "μετακομίσει" στα Fascination Studios της Σουηδίας και με τον Jens Bogren (παραγωγό σε δίσκους των Katatonia, Amon Amarth και Opeth) ετοιμάζουν τον διάδοχο του In Requiem.
Σύμφωνα με τον Bogren, ο δίσκος θα θυμίζει "παλιούς καλούς Lost, με δυνατές κιθάρες και 'wild drumming'", ενώ σύμφωνα με τον Holmes, θα είναι "σκοτεινό όπως όλα τα albums των Lost και πολύ βαρύ, ίσως περισσότερο και από το Requiem". Πραγματικά ανυπομονώ!
Και για κλείσιμο, αμετάφραστο, ένα κομμάτι από την δήλωση του Holmes για το album:
"We strive to make the ultimate modern Gothic metal album, and for me that has nothing to do with the common trend of 'romance' & 'roses'. It should be music to be murdered by.”
Τόσο απλά, τόσο κατανοητά.
Οι Lost έχουν ξεκινήσει την ηχογράφηση του καινούριου τους album!
Εδώ και μερικές εβδομάδες, έχουν "μετακομίσει" στα Fascination Studios της Σουηδίας και με τον Jens Bogren (παραγωγό σε δίσκους των Katatonia, Amon Amarth και Opeth) ετοιμάζουν τον διάδοχο του In Requiem.
Σύμφωνα με τον Bogren, ο δίσκος θα θυμίζει "παλιούς καλούς Lost, με δυνατές κιθάρες και 'wild drumming'", ενώ σύμφωνα με τον Holmes, θα είναι "σκοτεινό όπως όλα τα albums των Lost και πολύ βαρύ, ίσως περισσότερο και από το Requiem". Πραγματικά ανυπομονώ!
Και για κλείσιμο, αμετάφραστο, ένα κομμάτι από την δήλωση του Holmes για το album:
"We strive to make the ultimate modern Gothic metal album, and for me that has nothing to do with the common trend of 'romance' & 'roses'. It should be music to be murdered by.”
Τόσο απλά, τόσο κατανοητά.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°10
to in requiem den me en8ousiase mporw na pw
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°11
Καλύτερα να κάνω πως δεν το άκουσα αυτό.
Πάντως να σ' αρέσουν οι 'κλασικοί' Lost και να μη σ' αρέσει το Requiem δεν είναι και πολύ "φυσιολογικό". I mean, είναι ο ήχος που είχαν οι PL πριν κάνουν εκείνη την ...εχμ... στροφή να το πω, προς τον πιο mainstream και light ήχο.
Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω ξανακολλήσει με το ομώνυμο πάντως...
Αυτή η εισαγωγή... Αυτό το ρεφραίν...
Πάντως να σ' αρέσουν οι 'κλασικοί' Lost και να μη σ' αρέσει το Requiem δεν είναι και πολύ "φυσιολογικό". I mean, είναι ο ήχος που είχαν οι PL πριν κάνουν εκείνη την ...εχμ... στροφή να το πω, προς τον πιο mainstream και light ήχο.
Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω ξανακολλήσει με το ομώνυμο πάντως...
Αυτή η εισαγωγή... Αυτό το ρεφραίν...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°12
to draconian times einai to monadiko album tous pou me 3etrelainei! apo tin alli tous exw dei 3 fores live (ka8e kalokairi tous evlepa dld ) pou den mou kanoun pia ais8isi o holmes den exei kai tin pio sygklonistiki fwni parade3ou to
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°13
Καλά, είναι δεδομένο ότι το Draconian Times είναι το απόλυτο gothic album.
Από την αρχή ως το τέλος, χωρίς να χάνει πουθενά.
Κι εγώ άμα δεν το είχα ακούσει, ακόμα άχρηστους θα τους έλεγα.
Σίγουρα δεν είναι η πιο καλοδουλεμένη φωνή, ή η πιο ονειρική, αλλά βγάζει απίστευτο συναίσθημα...
Ειδικά αν ψάξεις να βρεις την πιο εκφραστική φωνή ως προς τον συνδυασμό απογοήτευσης/οργής, δεν νομίζω να βρεις κανέναν καλύτερο...
Από την αρχή ως το τέλος, χωρίς να χάνει πουθενά.
Κι εγώ άμα δεν το είχα ακούσει, ακόμα άχρηστους θα τους έλεγα.
Θα με κάνεις να ξεθάψω κανα Forever Failure ή κανα Embers Fire τώρα και βαριέμαι...Frozen_Angel έγραψε:o holmes den exei kai tin pio sygklonistiki fwni parade3ou to
Σίγουρα δεν είναι η πιο καλοδουλεμένη φωνή, ή η πιο ονειρική, αλλά βγάζει απίστευτο συναίσθημα...
Ειδικά αν ψάξεις να βρεις την πιο εκφραστική φωνή ως προς τον συνδυασμό απογοήτευσης/οργής, δεν νομίζω να βρεις κανέναν καλύτερο...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°14
sta live pantws kai di sta live stin xwra tous den prosexei kai idiatera ta la8akia tou (kakies kakies tststststs ) vevea sta shows tous yparxei i apolyti goth atmosfaira opote.....
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°15
Βλέπω το Anatomy Of Melancholy και έχω μείνει άφωνος...
Οι τύποι ειναι άπιαστοι.
Ο ήχος πεντακάθαρος, σκηνικά ενώ δεν σε εντυπωσιάζουν (ο Holmes ούτε που κάνει την παραμικρή προσπάθεια να χτυπηθεί ), είναι πολύ πορωτικοί και ο φωτισμός...
Για setlist μην μιλήσω καν. Έχει Sweetness, No Celebration, As I Die και Gothic, αυτό τα λέει όλα.
Αλλά αυτό:
είναι κορυφή ... εισαγωγή, ρεφραίν, σόλο, όλα τέλεια.
Α, και θέλω την κιθάρα του Mackintosh!
Αν και προορίζεται για αριστερόχειρες, αυτά είναι ψιλοπράγματα...
Οι τύποι ειναι άπιαστοι.
Ο ήχος πεντακάθαρος, σκηνικά ενώ δεν σε εντυπωσιάζουν (ο Holmes ούτε που κάνει την παραμικρή προσπάθεια να χτυπηθεί ), είναι πολύ πορωτικοί και ο φωτισμός...
Για setlist μην μιλήσω καν. Έχει Sweetness, No Celebration, As I Die και Gothic, αυτό τα λέει όλα.
Αλλά αυτό:
είναι κορυφή ... εισαγωγή, ρεφραίν, σόλο, όλα τέλεια.
Α, και θέλω την κιθάρα του Mackintosh!
Αν και προορίζεται για αριστερόχειρες, αυτά είναι ψιλοπράγματα...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°16
^mono gia tin fwni exw mia enstasi den me en8ousiazei oute live oute sto studio enw oi lost vgazoun apisteuti maurila (se kapoia albums ) i fwni tou mou fainetai 3eri kai axrwmi
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°17
16 kai 17 oktwvriou paradise lost live se thessaloniki kai athina me poly poly kalo support band (tous PEOM) egw 8a paw
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°18
Ένα από τα live που δεν θα χάσω με τίποτα!
Βέβαια δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποιο από τα δύο θα πάω, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...
Btw, τα καινούρια τους κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει τα έχετε ακούσει? Εγώ έχω ακούσει το Faith Divides Us... και το As Horizons End. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ! Δυνατά, goth (όχι "goth") κομμάτια, με 'μαυρισμένες' κιθάρες -ως συνήθως, και τον Holmes να ακούγεται τουλάχιστον στα επίπεδα του Requiem.
Το πρώτο, είναι αρκετά σκοτεινό, με πολύ κολλητικό ρεφραίν αλα Lost και αρκετά distortionαρισμένες κιθάρες στο ρεφραιν για single. Το δεύτερο είναι πολύ βαρύ, σε σημείο που θυμίζει κάτι από την πρωιμη περίοδο του συγκροτήματος, με τις κιθάρες να ξεχωρίζουν κι ένα απίστευτο γύρισμα στη μέση, από αυτά που εκτός του Mackintosh λίγοι ξέρουν να γράφουν...
Αν είναι κι ο υπόλοιπος δίσκος σε τέτοια επίπεδα, θα γ%#ει και θα δέρνει.
Βέβαια δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποιο από τα δύο θα πάω, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...
Btw, τα καινούρια τους κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει τα έχετε ακούσει? Εγώ έχω ακούσει το Faith Divides Us... και το As Horizons End. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ! Δυνατά, goth (όχι "goth") κομμάτια, με 'μαυρισμένες' κιθάρες -ως συνήθως, και τον Holmes να ακούγεται τουλάχιστον στα επίπεδα του Requiem.
Το πρώτο, είναι αρκετά σκοτεινό, με πολύ κολλητικό ρεφραίν αλα Lost και αρκετά distortionαρισμένες κιθάρες στο ρεφραιν για single. Το δεύτερο είναι πολύ βαρύ, σε σημείο που θυμίζει κάτι από την πρωιμη περίοδο του συγκροτήματος, με τις κιθάρες να ξεχωρίζουν κι ένα απίστευτο γύρισμα στη μέση, από αυτά που εκτός του Mackintosh λίγοι ξέρουν να γράφουν...
Αν είναι κι ο υπόλοιπος δίσκος σε τέτοια επίπεδα, θα γ%#ει και θα δέρνει.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°19
simera loipon epese o diksos sta xeria mou! poly kalo epipedo apo ta liga bands pou pesane kai 3anasikw8ikan
(den xreiazetai na se 3anapeilisw gia na apofasiseis e )
(den xreiazetai na se 3anapeilisw gia na apofasiseis e )
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°20
So, tomorrow 's another big day!
Τσέκαρα setlist για να ξέρω τι στο περίπου να περιμένω, και ... αν παίξουν τέτοια πράγματα, θα μας πεθανουν όλους.
Ιδου: The Rise of Denial /Pity The Sadness /Erased /Embers Fire /I Remain /As I Die /The Enemy /First Light /Enchantment /Frailty /One Second /Forever Failure /Requiem /[Encore:] Faith Divides Us, Death Unites Us /As Horizons End /Say Just Words
Απ' όλα τα καλά, με αρκετά κομμάτια από το Faith Divides Us... και με Enchantment και Requiem παρακαλώ.
Και επειδή παρατηρώ ότι δεν έχω γράψει γνώμη για το τελευταίο τους, βγάλτε από το παρακάτω το πρώτο 'αν' και τα 'θα' και έχετε το αποτέλεσμα.
Τσέκαρα setlist για να ξέρω τι στο περίπου να περιμένω, και ... αν παίξουν τέτοια πράγματα, θα μας πεθανουν όλους.
Ιδου: The Rise of Denial /Pity The Sadness /Erased /Embers Fire /I Remain /As I Die /The Enemy /First Light /Enchantment /Frailty /One Second /Forever Failure /Requiem /[Encore:] Faith Divides Us, Death Unites Us /As Horizons End /Say Just Words
Απ' όλα τα καλά, με αρκετά κομμάτια από το Faith Divides Us... και με Enchantment και Requiem παρακαλώ.
Και επειδή παρατηρώ ότι δεν έχω γράψει γνώμη για το τελευταίο τους, βγάλτε από το παρακάτω το πρώτο 'αν' και τα 'θα' και έχετε το αποτέλεσμα.
Ktn έγραψε:Αν είναι κι ο υπόλοιπος δίσκος σε τέτοια επίπεδα (σσ: As Horizons End, Faith Divides Us...), θα γ%#ει και θα δέρνει.
gothessa- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 824
Όνομα : +PeGGy+
Τόπος : athens - nea smyrni
Μέλος από : 09/06/2009
- Δημοσίευση Ν°21
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°22
telika egw den 8a paw..... money money moneyyyyyyyyyyyyy antwni 8eloume gnwmi gia to support parakalw
Evrocks- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Τόπος : Islanded in a stream of stars
- Δημοσίευση Ν°23
θα πάει κανείς αυριο στης Αθήνας? Εγώ μάλλον ναι
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°24
Λοιπόν, λοιπόν... Οι Lost ήταν εξαιρετικοί!
Πολύ καλή απόδοση, απ' όλους, ακόμα και απ' τον Holmes για τον οποίο είχα αρκετές αμφιβολίες, τόσο γιατί γενικά τρώει κράξιμο για τα live, αλλά και γιατί στο τελευταίο τους κάνει αρκετά πιο "τραβηγμένα" φωνητικά σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει. Παρ' όλα αυτά τα έβγαζε μια χαρά και στο ζωντανό! Οι υπόλοιποι έπιαναν τα συνήθη υψηλά στανταρ τους, με τα leads του Mackintosh και τις γραμμές του μπάσου να είναι over the top.
Δεν θυμάμαι ακριβώς setlist, αλλά στο περίπου ήταν σαν αυτή που είχα ποστάρει παραπάνω και είχε σίγουρα μέσα Rise of Denial, Pity The Sadness, Erased (1ο ξελαρύγγιασμα), Embers Fire (2ο ξελαρύγγιασμα), I Remain, As I Die, Enemy (3ο ξελαρύγγιασμα), Enchantment (4ο ξελαρύγγιασμα), One Second, Forever Failure (5ο ξελαρύγγιασμα και ανακοπή στο solo), Last Time (δε βγαίνει φωνή ), Faith Divides Us (6ο ξελαρύγγιασμα, η φωνή άνοιξε στο encore) και Say Just Words (7ο και τελειωτικό ξελαρύγγιασμα). Δεν μπορώ να πω, αρκετά καλή, αλλά χωρίς True Belief, Requiem και γενικά κάπως ... μικρή. Μα μόνο 80λίγα λεπτά? I want more.
Και οι Poem εξαιρετικοί! Είχαν καλό ήχο και σε κάποιες φάσεις έμενα να κοιτάω σα χανος με αυτά που έπαιζαν. Καμία σχέση ηχητικά με Lost, αλλά αξίζει να τους ψάξετε! Εγώ πάντως θα το κάνω σίγουρα!
Πολύ καλή απόδοση, απ' όλους, ακόμα και απ' τον Holmes για τον οποίο είχα αρκετές αμφιβολίες, τόσο γιατί γενικά τρώει κράξιμο για τα live, αλλά και γιατί στο τελευταίο τους κάνει αρκετά πιο "τραβηγμένα" φωνητικά σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει. Παρ' όλα αυτά τα έβγαζε μια χαρά και στο ζωντανό! Οι υπόλοιποι έπιαναν τα συνήθη υψηλά στανταρ τους, με τα leads του Mackintosh και τις γραμμές του μπάσου να είναι over the top.
Δεν θυμάμαι ακριβώς setlist, αλλά στο περίπου ήταν σαν αυτή που είχα ποστάρει παραπάνω και είχε σίγουρα μέσα Rise of Denial, Pity The Sadness, Erased (1ο ξελαρύγγιασμα), Embers Fire (2ο ξελαρύγγιασμα), I Remain, As I Die, Enemy (3ο ξελαρύγγιασμα), Enchantment (4ο ξελαρύγγιασμα), One Second, Forever Failure (5ο ξελαρύγγιασμα και ανακοπή στο solo), Last Time (δε βγαίνει φωνή ), Faith Divides Us (6ο ξελαρύγγιασμα, η φωνή άνοιξε στο encore) και Say Just Words (7ο και τελειωτικό ξελαρύγγιασμα). Δεν μπορώ να πω, αρκετά καλή, αλλά χωρίς True Belief, Requiem και γενικά κάπως ... μικρή. Μα μόνο 80λίγα λεπτά? I want more.
Και οι Poem εξαιρετικοί! Είχαν καλό ήχο και σε κάποιες φάσεις έμενα να κοιτάω σα χανος με αυτά που έπαιζαν. Καμία σχέση ηχητικά με Lost, αλλά αξίζει να τους ψάξετε! Εγώ πάντως θα το κάνω σίγουρα!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°25
^nai nai naiiiiiiiiiiiiiiii
egw exasa to live kai xairomai min enoxleiste
egw exasa to live kai xairomai min enoxleiste