Winter Storm Official Fan Club Greece

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+19
Ktn
*Missing Angel*
Angel of Night
*mary*
Ghost-Angel
panospurple
BleKatsiki
Katja-Turunen
Sorrow Princess
afedikoxalarwse6178
kostas-nw
BloodRose
evanescencespko
TarjaPhoennix
zina90
gothessa
Frozen_Angel
Popocatepetl
Fallen angel
23 απαντήσεις

Nightwish Part 3

gothessa
    gothessa
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 824
    Όνομα : +PeGGy+
    Τόπος : athens - nea smyrni
    Μέλος από : 09/06/2009

Nightwish Part 3 - Σελίδα 33 Empty Απ: Nightwish Part 3

Δημοσίευση από gothessa Παρ Νοε 06, 2009 12:28 pm

Nightwish Part 3 - Σελίδα 33 IMG_6848_JPGNightwish Part 3 - Σελίδα 33 IMG_6884_JPGNightwish Part 3 - Σελίδα 33 IMG_6620_JPGNightwish Part 3 - Σελίδα 33 _MG_4561
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 5092
    Όνομα : Σπύρος
    Τόπος : Keratsini-Peiraias
    Μέλος από : 24/06/2008

Δημοσίευση από evanescencespko Παρ Νοε 06, 2009 12:29 pm

Ayto poy foraei edo moy aresei...
    Eleni tha akoyo kai tha krino, exo to dikaioma nomizo Razz
    Ayto poy vlepo pleon edo einai mia aganaktisi ton hardcore NW fans...
    Fallen angel
    Fallen angel
    Admin
    Admin

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3178
    Όνομα : Κοραλία
    Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...

Δημοσίευση από Fallen angel Παρ Νοε 06, 2009 12:36 pm

Επίσης βλέπω μια διαφορά στο να θέλει κάποιος να βγάλουν μια δουλειά οι NW που θα αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του και στο να θέλει να το κλείσουν το μαγαζάκι.
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Παρ Νοε 06, 2009 12:37 pm

^Ma giati to les ayto?
    Ontos yparxoyn poly entharintika stoixeia sta opoia mporeis na vasisteis kai na peis pos erxetai ena ekpliktiko album...
    Ante na doyme...
    pikkumyy
    pikkumyy
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 1558
    Μέλος από : 01/07/2008

Δημοσίευση από pikkumyy Παρ Νοε 06, 2009 12:41 pm

Ε κι εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα μόνιμο θάψιμο των σημερινών Nightwish από τους hardcore Tarja 'Metal Artist' fans.

Επιπλέον, εάν δεν έχεις να πεις κάτι πιο εντός του θέματος πέρα από το πώς κατάλαβες πως νιώθουν δύο μέλη (επομένως και όλοι οι hardcore - αλήθεια, από πού βγήκε αυτό; - Nightwish fans) βάσει δύο post, μη λες τίποτα. Και όχι, πριν αρχίσουμε τα περί των δικαιωμάτων σ' αυτό το forum, δε σου στερώ καμία ελευθερία έκφρασης και λόγου, αλλά εάν είναι να λες "Ελένη, αγανάκτησες;", καλύτερα να μη σχολιάσεις καθόλου.
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Παρ Νοε 06, 2009 12:45 pm

Edo exoyme arxisei kai thavoyme tin Tarja, oi Nightwish mas peiraksan? Razz
    Opos kai na xei to mellon tha diksei...
    pikkumyy
    pikkumyy
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από pikkumyy Παρ Νοε 06, 2009 1:00 pm

Αχ συγγνώμη, δεν ήξερα ότι για όλα επιτρέπεται να λέμε στα ίσα τη γνώμη μας πέρα από τα θέματα που αφορούν την Tarja. Και εάν όσα λιγότερο κολακευτικά σχόλια έχουν γραφτεί για την Tarja θεωρούνται θάψιμο της Τarja από εσένα, αλλά δεν μπορείς να μπεις στη θέση τη δική μας, όταν βλέπουμε μονίμως posts του στυλ:

"Δείτε τη γριά"
    "Δείτε τι χοντρά μπούτια έχει"
    "Ο πεντάμορφος και το τέρας"
    "Μα αυτή δεν τραγουδάει, τσιρίζει"
    "Ω Θεέ, το εκτέλεσε το κομμάτι"
    "Τι φοράει πάλι;"
    "Όλα τα μέλη, εκτός από τον Emppu, βαριούνται τη ζωή τους και το κάνουν μόνο για τα λεφτά πλέον"
    "Δεν το πιστεύω, τόλμησε να το αγγίξει κι αυτό το κομμάτι, γιατί, γιατί, γιατί????????? klaps klaps klaps klaps klaps klaps"
    "Πληρώνουν προκειμένου να γράψουν οι κριτικοί έναν καλό λόγο"
    "Μα αυτό δεν είναι θάψιμο, απλώς εκφράζουμε τη γνώμη μας, νομίζω το έχουμε αυτό το δικαίωμα. Το γριά ή το χοντρή δεν είναι βρισιά."

...just to mention a few.

ε, τι να σου πω. Εάν το θεωρείς το ίδιο, δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω, just f*ck it.
    kostas-nw
    kostas-nw
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 752
    Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
    Μέλος από : 01/12/2008

Δημοσίευση από kostas-nw Σαβ Νοε 07, 2009 9:16 am

prwton den eida kanenan na thavei thn tarja. k nai otan les gia thn annete tetoia sxolia nai einai thapsimo. giati oute mpoutares exei oute kati asximo vlepw. k oi nw to eixan dhlwsei rhta oti tha kanane strofh kati to opoio shmainei allou still tragoudistria. k profanws se kathe apofash iparxei kostos. k se authn thn apofash eite thelete na to pistepsete eite oxi oi nw kerdisane edafos. mporei na xasane merikous hardcore tarja fans alla kerdisane pollous allous. oi gwnmes panta tha einai amfilegomenes. k oso pio poli salos ginetai gia ena group shmainei oti toso pio poli epphreazei ton kosmo. k to oti dinetai tosh shmasia shmenei oti to group pernaei ston kosmo
    Fallen angel
    Fallen angel
    Admin
    Admin

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3178
    Όνομα : Κοραλία
    Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...

Δημοσίευση από Fallen angel Σαβ Νοε 07, 2009 12:14 pm

Το πόσους παραπάνω fan κερδίζει βέβαια κάποιος δεν δείχνει απαραίτητα πόσο βελτιώνεται.
    afedikoxalarwse6178
    afedikoxalarwse6178
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 1571
    Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
    Μέλος από : 12/12/2008

Δημοσίευση από afedikoxalarwse6178 Σαβ Νοε 07, 2009 1:06 pm

Ορθόν. Απ' την άλλη δε νομίζω να κέρδισε περισσότερους fans, αντιθέτως πιστεύω πως έχασε αρκετούς.
    Popocatepetl
    Popocatepetl
    Tarja Silver Member
    Tarja Silver Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 1023
    Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
    Μέλος από : 19/03/2009

Δημοσίευση από Popocatepetl Σαβ Νοε 07, 2009 6:00 pm

Ελένη μπορείς να μου απαντήσεις σε κάτι?

Θέλω, σαν moderator του FAN CLUB
    (το οποίο λέγεται έτσι γιατί προφανώς εδώ έχει οπαδούς κάποιας συγκεκριμένης τραγουδίστριας και δεν πρόκειται για κάποια επίσημη ιστοσελίδα ειδήσεων και αντικειμενικής εγκυρότητας)
    να μου δείξεις ΕΝΑ ποστ σου τους τελευταίους μήνες, στο οποίο εσύ προσωπικά έχεις πει κάποιο θετικό (δεν υπονοώ ότι λες αρνητικό) σχόλιο για την Tarja. Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι εδώ σαφέστατα δεν είσαι φορέας προπαγάνδας υπέρ της αλλά νιώθω ότι δεν προβάλλεις - στηρίζεις την συγκεκριμένη τραγουδίστρια σε ένα ξεκάθαρο site ΟΠΑΔΩΝ της λέγοντας ότι έγινες fan των Nightwish μετά την Tarja. Δεν έχω διαβάσει τη γνώμη ή το σχολιασμό σου σε αυτά που γράψαμε για τη συναυλία. Επίσης δεν έχω διαβάσει την άποψή σου για τα τέσσερα νέα τραγούδια της Tarja.
    Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το να είναι κάποιοι χρήστες αρνητικοί απέναντι σε αυτό το υπέροχο band, είναι λογικό. Λατρεύουμε την Tarja κυρίως για τη φωνή της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε ορισμένοι απορίες που δεν μας αρέσει η Anette, φυσικό επακόλουθο είναι, ειδικά εάν προσθέσουμε τον τρόπο που η Tarja (για μερικούς από εμάς) εκδιώχθηκε. Wink

BTW, την Ανέτ τη θεωρώ και κιτς και άφωνη και ασουλούπωτη και ιερόσυλη που τολμάει να τραγουδήσει σε υψηλές νότες τραγούδια που δεν μπορεί να υποστηρίξει (κατ' εμέ πάντα) ούτε στο ελάχιστο. Και σόρι κι όλας αλλά θα συνεχίσω να το γράφω κάθε φορά που θα κακοποιεί τα αυτάκια και τα ματάκια μου. Αν εσύ το θεωρείς "θάψιμο" εγώ το λέω άποψη.
    kostas-nw
    kostas-nw
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 752
    Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
    Μέλος από : 01/12/2008

Δημοσίευση από kostas-nw Σαβ Νοε 07, 2009 8:43 pm

koita gia ton ekdiogmo ths tarja den nomizw ftaine mono h nw. den ksereis to mporei na eixe proigithei. den htan k hrema ta pragmata ton teleutaio kairo
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Σαβ Νοε 07, 2009 9:06 pm

Ego to mono poy tha sxoliaso einai to proigoymeno soy post Kosta poy les oti kerdisan fans.
    WTF? Apo poy to symperenoyme ayto?
    Kai ayto poy les oti oso megalyteros salos ginetai gia ena band toso perissoteroys kerdizei mono thetiko den einai...
    pikkumyy
    pikkumyy
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από pikkumyy Σαβ Νοε 07, 2009 11:05 pm

Έγραψαν ότι αλλοιώθηκε η φωνή της Tarja ρε συ Κώστα!! Πώς είναι δυνατόν να σου ξέφυγε τέτοιο θάψιμο;!

Προσωπικά ξέρω αρκετούς που έγιναν fans κατά την Anette era και ακόμα περισσότερους που τους αρέσει η Anette, ασχέτως αν τους άρεσε και η Tarja. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Κι αν είχαν χάσει τους παλιούς fans και δεν είχαν κερδίσει καινούριους, τότε ποιοι γεμίζουν τα στάδια; Ε, σε μερικές περιπτώσεις είναι κάτι ηλίθια που ξέχασαν να τα μεγαλώσουν σωστά οι γονείς τους, δε σέβονται καθόλου το συγκρότημα και πληρώνουν το εισητήριο, για να παν να φωνάξουν "Tarja Tarja Tarja". Και πάλι, είναι απλώς μια μειοψηφία. Ευτυχώς και στις τρεις συναυλίες που έχω πάει είδα ακριβώς το αντίθετο.
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Σαβ Νοε 07, 2009 11:12 pm

Eleni den eipothike akrivos etsi ayto gia ti foni...
    Kai eidika se ayto to topic mono gia foni de mprooyme na syzitame Razz
    RE PAME KALA? Razz SIga ta stadia poy gemisan stin DPP era, mi doyleyomaste... (i dikaiosi erxetai kai to 2011 edo tha eimaste kai tha ta leme Wink )
    Ε, σε μερικές περιπτώσεις είναι κάτι ηλίθια που ξέχασαν να τα μεγαλώσουν σωστά οι γονείς τους, δε σέβονται καθόλου το συγκρότημα και πληρώνουν το εισητήριο, για να παν να φωνάξουν "Tarja Tarja Tarja".
    De to sxoliazo kan ayto!!!
    1on kai kyriotero to sygrotima den einai mono i ksanthia...
    pikkumyy
    pikkumyy
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από pikkumyy Σαβ Νοε 07, 2009 11:29 pm

I think you just did.

Εντάξει λοιπόν, ας γίνουμε ρεαλιστικοί: 11.000 άτομα ΟΛΟΙ αγόρασαν τα εισητήρια για παν να κάνουν κ*λοδάχτυλο στην Anette και να θυμίσουν στον Tuomas και το υπόλοιπο συγκρότημα πόσο μ*λάκες είναι που διάλεξαν την Anette. Στην πραγματικότητα δεν αρέσει σε ΚΑΝΕΝΑΝ το συγκρότημα, απλώς τους περίσσευαν τα χιλιάρικα και είπαν να έρθουν στη Φινλανδία να δουν τη συναυλία της Hartwall, πήγαν έξω από το στάδιο το προηγούμενο βράδυ, για να δουν ένα συγκρότημα το οποίο είναι απαίσιο και δεν τους αρέσει καθόλου. Το συγκρότημα έμεινε άναυδο και έλαμπε από ευτυχία, επειδή επιτέλους κατάλαβαν πόσο λάθος ήταν να διαλέξουν το άτομο που αυτοί θεωρούν το πιο κατάλληλο κι όχι αυτό που θα ήθελαν οι Tarja fans. Και φυσικά μόνο στις sold out συναυλίες γεμίζει το στάδιο. Με 10.000 άτομα είναι άδειο. Έτσι ακριβώς.
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Σαβ Νοε 07, 2009 11:36 pm

Oxi akrivos Razz
    Kai nomizo pos to tour symperilamvane kai alles synaylies ektos apo ayti tis Hartwall...(oxi pos kai ayti itan i epityxia toy aiona, sold out den itan kai fenotan kai sta videos...)
    Pisteyeis oti aytoi poy pigan se ayto to tour na toys doyn aresei se oloys toys i Anette? an nai kaneis lathos,kai soy leo pos tha fanei to 2011, kalos exonton ton pragmaton vevaia (i kakos Razz)
    pikkumyy
    pikkumyy
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από pikkumyy Σαβ Νοε 07, 2009 11:47 pm

Δε μιλάω για τη συναυλία της Hartwall μόνο, Σπύρο. Τα όσα έγραψα δεν παρατηρήθηκαν μόνο στη συναυλία της Hartwall. Εάν κάποια συναυλία είχε 8.000 άτομα είναι λίγο; Άδειο το στάδιο; Ούτε κατάλαβα από πού συμπέρανες ότι εννόησα πως άρεσε σε όλους η Anette.

Popocatepetl έγραψε:Ελένη μπορείς να μου απαντήσεις σε κάτι?

Θέλω, σαν moderator του FAN CLUB
    (το οποίο λέγεται έτσι γιατί προφανώς εδώ έχει οπαδούς κάποιας συγκεκριμένης τραγουδίστριας και δεν πρόκειται για κάποια επίσημη ιστοσελίδα ειδήσεων και αντικειμενικής εγκυρότητας)
    να μου δείξεις ΕΝΑ ποστ σου τους τελευταίους μήνες, στο οποίο εσύ προσωπικά έχεις πει κάποιο θετικό (δεν υπονοώ ότι λες αρνητικό) σχόλιο για την Tarja. Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι εδώ σαφέστατα δεν είσαι φορέας προπαγάνδας υπέρ της αλλά νιώθω ότι δεν προβάλλεις - στηρίζεις την συγκεκριμένη τραγουδίστρια σε ένα ξεκάθαρο site ΟΠΑΔΩΝ της λέγοντας ότι έγινες fan των Nightwish μετά την Tarja. Δεν έχω διαβάσει τη γνώμη ή το σχολιασμό σου σε αυτά που γράψαμε για τη συναυλία. Επίσης δεν έχω διαβάσει την άποψή σου για τα τέσσερα νέα τραγούδια της Tarja.
    Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το να είναι κάποιοι χρήστες αρνητικοί απέναντι σε αυτό το υπέροχο band, είναι λογικό. Λατρεύουμε την Tarja κυρίως για τη φωνή της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε ορισμένοι απορίες που δεν μας αρέσει η Anette, φυσικό επακόλουθο είναι, ειδικά εάν προσθέσουμε τον τρόπο που η Tarja (για μερικούς από εμάς) εκδιώχθηκε. Wink

BTW, την Ανέτ τη θεωρώ και κιτς και άφωνη και ασουλούπωτη και ιερόσυλη που τολμάει να τραγουδήσει σε υψηλές νότες τραγούδια που δεν μπορεί να υποστηρίξει (κατ' εμέ πάντα) ούτε στο ελάχιστο. Και σόρι κι όλας αλλά θα συνεχίσω να το γράφω κάθε φορά που θα κακοποιεί τα αυτάκια και τα ματάκια μου. Αν εσύ το θεωρείς "θάψιμο" εγώ το λέω άποψη.

Ποτέ δεν είπα ότι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να μην αρέσει στους Tarja fans η Anette. Είναι τελείως διαφορετικού στυλ και γούστα είναι αυτά, άλλωστε. Το ότι έχετε θάψει το συγκρότημα ολόκληρο (όχι μόνο την Anette) και περιμένετε - ορισμένοι - να έρθει η δικαίωση το 2011 που τα στάδια θα είναι άδεια (!) δε μου δίνει την εικόνα των fans. Κανενός fan η δικαίωση δεν είναι η αποτυχία του συγκροτήματος. Εφόσον δε σου αρέσει κάτι πια, γιατί το σχολιάζεις μονίμως; Φυσικά να την πεις τη γνώμη σου, αλλά εδώ έχουμε γεμίσει 188 σελίδες (κυριολεκτικά) με τις ίδες απόψεις. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Εμένα εάν δε μου αρέσει ένας καλλιτέχνης, πιθανώς να κάνω ένα post, στο οποίο θα λέω τους λόγους για τους οποίους δεν μου αρέσει και θα το αφήσω εκεί, πιθανώς να μην ποστάρω και καθόλου. Δε βρίσκω κανένα νόημα στο να γράφεις 200 σελίδες για ένα συγκρότημα που το θεωρείς χάλια (όπως και στο να συνεχίσεις να ακούς τη μουσική τους και να βλέπεις βιντεάκια από τα live τους, εφόσον είναι χάλια). Σέβομαι και κατανοώ τους fans που θέλουν να μπαίνουν στο topic για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και να κάνουν μια ευχάριστη συζήτηση.

Τώρα όσο για το ότι έγινα fan πριν δύο χρόνια, ε, τι να κάνω; Ψέμματα να πω; Αφού τότε τους γνώρισα με το Ever Dream, το Eva και το Amaranth. Δε νομίζω, όμως, πως έχω δώσει την εντύπωση πως δε μου άρεσε και η Tarja, ύστερα που άκουσα και την παλαιότερη δισκογραφία τους. Απλώς έτυχε να τους γνωρίσω 2 χρόνια μετά την απόλυσή της.

Όσο για τις απόψεις που δεν έχεις διαβάσει, όπως ανέφερα και παραπάνω, θα προτιμήσω να μη σχολιάσω από το να πω πως δεν ξέρει να συνθέτει ή πως δε μου αρέσει - ειδικά εφόσον πρόκειται για την Tarja στο fan club της ίδιας της Tarja. Εσύ το λες έκφραση απόψεων, εγώ το λέω λεπτότητα. Συγγνώμη, δεν ήθελα το πω, αλλά τουλάχιστον τώρα σου λύθηκε η απορία και πιθανώς να μη με ξαναρωτήσει κανένας, γιατί δεν έχω σχολιάσει κάτι. Razz Όσο για τις συναυλίες, λογικό το βρίσκω να μην ενθουσιάστηκα, όταν έμαθα τα νέα. Ουσιαστικά είναι σαν να έλεγαν σε σένα ότι οι Nightwish θα κάνουν συναυλία στην Ισλανδία. Ή έστω, δεν μπόρεσα να ενθουσιαστώ από τα βιντεάκια που είδα μετά, στα οποία το κοινό ακούγεται περισσότερο από την Tarja. Όπως έχω ξαναπεί, άλλο να είσαι στο live και άλλο να το βλέπεις τραβηγμένο από κάμερα κινητού.

Και τέλος, για την απόλυση της Tarja, να πω πως τώρα δε θα ήταν πια στους Nightwish έτσι κι αλλιώς, μια που σχεδίαζε την παραίτησή της, γι' αυτό και θαρρώ πως ο σάλος δε γίνεται επειδή δεν είναι η Tarja στους Nightwish, αλλά επειδή δε διάλεξαν κάποια άλλη για αντικαταστάτρια. Φυσικά ήταν άσχημος ο τρόπος που την έδιωξαν, δεν το αμφισβητώ αυτό.
    Popocatepetl
    Popocatepetl
    Tarja Silver Member
    Tarja Silver Member

Άντρας

Δημοσίευση από Popocatepetl Κυρ Νοε 08, 2009 5:09 am

Για τη μπάντα θα σου απαντήσω μόνο σε ότι με αφορά. Κατ' αρχάς θυμάμαι πολλούς εδώ να λένε ότι πρέπει να παρακολουθούμε την Ανέτα γιατί το κορίτσι βελτιώνεται οπότε θέλει χρόνο για να την αποδεχτούμε. Οσο περνάει λοιπόν ο χρόνος, εγώ προσωπικά παρακολουθώ την όποια εξέλιξή της σαν καλλιτέχνης και την κρίνω. Από τις φωτό που εμφανίζει στο blog της και κάποιοι τις ποστάρουν, από την κυκλοφορία του live, Made in Hong Kong, από την τελευταία σειρά συναυλιών τους, από τις δηλώσεις που συνεχίζουν και κάνουν, διάφορα μέλη του συγκροτήματος.
    Για εμένα προσωπικά, που θεωρώ ότι δεν επαναλαμβάνομαι, απλά βλέπω ένα πρώην αγαπημένο μου band, να παραμένει τουλάχιστον στάσιμο. Σε ότι με αφορά προσωπικά η κριτική μου εστιάζεται αποκλειστικά στη φωνή και περσόνα της Ανέτας και μερικές φορές στο χαρακτήρα του Θωμά. Δεν επαναλαμβάνομαι γιατί παραμένει μνημειωδης επιλογή για ένα γκρούπ που είναι μακράν ακόμη και τώρα το καλύτερο της κατηγορίας του, να έχει στους κόλπους του τη πιο ακατάλληλη φωνητικά και στυλιστικά τραγουδίστρια που θα μπορούσε να επιλέξει. Και να φανταστείς πως θεωρώ ότι έχει φωνή το δύστυχο πλάσμα.
    Οι επαναλαμβανόμενες απόψεις στη δική μου τη περίπτωση, μπορούν να εξηγηθούν στο ότι παρακολουθώ με θλίψη μια μπάντα πο κάνει τα ίδια και υτα ίδια ολέθρια λάθη και αυτό με θλίβει. Δεν είμαι fan, αλλά θα ήθελα; πάρα πολύ να ξαναβγεί ένα Once, ένα Oceanborn για να στοιχειώσει τις νύχτες μου. Με αυτή τη τραγουδίστρια δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, σόρι κι όλας...
    Οι απόψεις σου τώρα για την Tarja, είναι σεβαστές και υποκειμενικές, όπως όλων. Δικαιωμά σου για παράδειγμα να λες, κρίνοντας από βιντεάκια κινητών ότι ακούγεται το πλήθος και όχι εκείνη στις συναυλίες τους. Το ότι έχω βάλει το κινητό μου στο πλήθος και ακούγεται αυτό και όχι η τραγουδίστρια που βρίσκεται 10-20-50 μέτρα μακριά, είναι δύσκολο, έχεις δίκιο... Και προφανώς, επειδή αναφέρθηκες στο Ever Dream, ας κάνουμε μια αντιπαραβολή αφού προφανώς από την Ανέτα το πρωτοάκουσες και άρα σου αρέσει πιο πολύ από αυτήν και είναι σεβαστό. Το να μην εκθέτει τις απόψεις της η moderator δεν είναι διακριτικότητα κατά τη γνώμη μου. Τα μέλη πρέπει να ξέρουν τις απόψεις μας, αφού πρέπει να ξέορυμε με ποιους και τι συζητάμε.
    Η άποψη είναι άποψη. Είναι καλό για μένα να γνωρίζω ότι moderator του fan club αυτού είναι κάποιος που - για να το πω κομψά - δεν τρελαινεται για την Τarja Turunen. Το ήξερα κατά βάθος απλά, ήθελα να το ακούσω και από σένα την ίδια... Wink
    afedikoxalarwse6178
    afedikoxalarwse6178
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από afedikoxalarwse6178 Κυρ Νοε 08, 2009 5:32 am

Σορρυ που διακόπτω αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση (σοβαρά μιλάω), αλλά νομίζω πως τα videos που έχουμε ποστάρει στο section της συναυλίας της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας. Και πάνω σ' αυτό που λέγατε για το κοινό που μαζεύουν οι NW, έχω να ρωτήσω πόσοι απ' τους 15.000 είναι αληθινοί fans των ΝW, πόσοι έχουν πάει για να φωνάξουν "Tarja", πόσοι έχουν πάει για να δούνε τί λένε οι σημερινοί ΝW, χωρίς να έχουν ακούσει πολλά απ' το νέο album και πόσοι έχουν πάει επειδή θέλουν να δούν μόνο Tuomas, Emmpu, Marco και Jukka;; Συνεχίστε Razz
    TarjaPhoennix
    TarjaPhoennix
    Tarja Diamond Member
    Tarja Diamond Member

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3684
    Όνομα : Eλλη
    Τόπος : Minas Tirith
    Μέλος από : 07/06/2009

Δημοσίευση από TarjaPhoennix Κυρ Νοε 08, 2009 5:46 am

oi misoi exoun xwristei se tarja fans k oi alloi misoi se nw...
    etsi pisteuw twra apo kei pera ti ginetai einai to thema...
    stous shmerinous nw pantws den les oti ginetai k panikos apo ton kosmo.
    Popocatepetl
    Popocatepetl
    Tarja Silver Member
    Tarja Silver Member

Άντρας

Δημοσίευση από Popocatepetl Κυρ Νοε 08, 2009 5:52 am

^
    Συμφωνώ με αυτό για τα βιντεάκια. Κάποιες στιγμές ακούγονται πολύ οι fans, αλλά σε άλλα σημεία η ποιότητα της φωνής της Tarja είναι εκεί. Οσο για το πόσοι πάνε στις συναυλίες των NW, εγώ θέλω να προσθέσω και αυτό: πόσοι πάνε για την Ανέττα, πόσοι έγιναν νέοι fans επειδή άλλαξε η φωνή, νιώθω ότι υπάρχουν κάποιοι παλιοί και κάποιοι νέοι που τους άρεσε η μουσική στροφή της μπάντας στο DPP, αλλά επιτρέψτε μου να διατηρώ γιγαντιαίες αμφιβολίες εώς και βεβαιότητες ότι η Ανέττα συνέβαλε από μόνη της και με τα όποια χαρίσματα διαθέτει στην αύξηση των οπαδών του γκρουπ.
    Για να μην το ξεχάσω, επειδή η Ελένη αμφισβήτησε το νούμερο που δίνω για τις πωλήσεις του DPP, επαναλαμβάνω ότι σύμφωνα με την Mediatraffic, ο πιο έγκυρος οργανισμός καταμέτρησης πωλήσεων παγκοσμίως, έδωσε στα τέλη του 2007, 865.000 άλμπουμ στο DPP, και μάλιστα όχι σε καθαρές πώλήσεις αλλά στα λεγόμενα shipments, δηλαδή τον αριθμό που η δισκογραφική διέθεσε στην αγορά. Αυτό, πολύ απλά σημαίνει ότι το μάξιμουμ που έχει πωληθεί είναι 865.000 αν υποθέσουμε ότι δεν έχει μείνει ούτε ένα αντίτυπο σε κανένα δισκάδικο του κόσμου. Αυτά είναι νούμερα επίσημα της Warner, άρα ένα μέτρο πωλήσεων έχουμε και είναι ρεαλιστικό. Δεν μπορεί η εταιρία τους να έχει βγάλει από το εργοστάσιό της 865.000 CD's και να το κοινοποιεί αλλά η μπάντα να παραπλανεί το κόσμο ότι έχει πουλήσει 1.200.000 αντίτυπα. Εχω πολύ μεγάλη εμπειρία στις στατιστικές δίσκων και είμαι μέλος του UKMix που ασχολείται με πωλήσεις καλλιτεχνών από το 2005, οπότε κανένας Θωμάς δεν θα μου πετάξει ανοησίες. Επιτρέψτε μου λοιπόν να έχω άποψη.
    pikkumyy
    pikkumyy
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από pikkumyy Κυρ Νοε 08, 2009 6:12 am

Τρελαίνομαι για την Tarja στους Nightwish, η solo δουλειά της, ωστόσο, δε με έχει ενθουσιάσει. Αυτό που μερικοί από εσάς το περιμένουν από τους Nightwish στο επόμενο album και την ερχόμενη tour τους, εγώ το περιμένω από την Tarja. Το Ever Dream το πρωτοάκουσα στην κανονική, studio version του, άρα ερμηνευμένο από την Tarja - και περισσότερο ακούω τα Tarja era songs. Απλώς λέω πως κι αυτό έτυχε να το ακούσω μόλις πριν 2 χρόνια. Όσο για τα βιντεάκια, να ξεκαθαρίσω πως δεν υπονόησα πως δεν ακούγεται στα live η Tarja (αν μη τι άλλο δηλαδή), αλλά σαφώς όταν ο διπλανός σου ξελαρυγγιάζεται, πού να τον ακούσεις τον καλλιτέχνη στο πρόχειρο βιντεάκι του κινητού; Δεν ενθουσιάζεσαι με τον ίδιο τρόπο, όσο καλό και να 'ναι το βίντεο.

Popocatepetl έγραψε:Τα μέλη πρέπει να ξέρουν τις απόψεις μας, αφού πρέπει να ξέορυμε με ποιους και τι συζητάμε.

Δεν θεωρώ πως κανένας πρέπει να εκφράσει τις απόψεις του για θέματα για τα οποία νιώθει πως δε θέλει να τις εκφράσει μόνο και μόνο για να ξέρουν οι υπόλοιποι με τι άτομο έχουν να κάνουν. Όταν συζητάς μαζί μου (και με τον οποιονδήποτε), ξέρεις τι συζητάς. Δε χρειάζεται να ποστάρω σε όλα τα topics, για να ξέρεις τι συζητάς μαζί μου σε ένα topic. Η συζήτηση γίνεται πάντα σε ένα context, το οποίο κάθε φορά είναι διαφορετικό.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lacrymosa στις Κυρ Νοε 08, 2009 6:15 am, 1 φορά
    TarjaPhoennix
    TarjaPhoennix
    Tarja Diamond Member
    Tarja Diamond Member

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3684
    Όνομα : Eλλη
    Τόπος : Minas Tirith
    Μέλος από : 07/06/2009

Δημοσίευση από TarjaPhoennix Κυρ Νοε 08, 2009 6:14 am

+ symfwnw agaphte mou Razz
    apla as doume se ligo kairo ti tha mas parousiasoun oi shmerinoi nw..
    me to kainourio album p erxetai k tote to xanasyzhtame...
    pantws oti hrthan kainoirioi fan hrthan k sigoura kapoioi efygan...
    sketh apogohteush..
    afedikoxalarwse6178
    afedikoxalarwse6178
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από afedikoxalarwse6178 Κυρ Νοε 08, 2009 6:24 am

Lacrymosa έγραψε:Αυτό που μερικοί από εσάς το περιμένουν από τους Nightwish στο επόμενο album και την ερχόμενη tour τους, εγώ το περιμένω από την Tarja.

Δηλαδή περιμένεις απ' την Tarja αν μην γεμίζει clubs/στάδια και να κάνει έναν κακό δίσκο;! Γιατί απ' ότι έχω καταλάβει κάτι τέτοιο περιμένουμε απ΄ τους Nightwish.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 22, 2024 2:03 am