+14
fivetree
*i love tarja*
TarjaPhoennix
Angel of Night
afedikoxalarwse6178
*Missing Angel*
Mikado
Frozen_Angel
Ghost-Angel
Sorrow Princess
zina90
panospurple
Fallen angel
Ktn
18 απαντήσεις
Scorpions
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Scorpions
einai episimo gia na to leei kai to hammer
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°52
tin kyriaki tha exoume sta xeria mas tin real news me to neo cd twn scorpions loipon 12 songs.... ali8eia itan telika!
*i love tarja*- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 397
Τόπος : Γιατι θα 'ρθεις να μου κανεις κανταδα?
Μέλος από : 15/11/2009
- Δημοσίευση Ν°53
ΟοΟοΟοΟοΟο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yupiii!!!!!!!!
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°54
Το πήρα!
Ωραιο ειναι απο αισθητικης αποψης.
Να βρω το χρονο να το ακουσω κιολας ειναι το θεμα τωρα...
Ωραιο ειναι απο αισθητικης αποψης.
Να βρω το χρονο να το ακουσω κιολας ειναι το θεμα τωρα...
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°55
Το πήρα κι εγώ. Άκουσα τα πρώτα 5 τραγούδια. Μέχρι τώρα The Good Die Young μακράν το καλύτερο. Βασικά επειδή παράλληλα διάβαζα δεν έδινα και πολύ σημασία αλλά σε πρώτη εντύπωση μου φάνηκε λίγο εμπορικό album και κανένα τραγούδι δεν ξεπερνάει τα 5:30 λεπτά απ' όσο θυμάμαι.
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°56
Cause I was raised on rooock...
Γι' αυτό τους πάω.. ωραιότατος ο δίσκος!
Δεν μπορώ να πω ότι είναι στους πολύ καλύτερούς τους, αλλά πλησιάζει αρκετά κοντά στο επίπεδο του Unbreakable, κι αυτό λέει πολλά από μόνο του. Κεφάτα hard rock 'n' roll κομμάτια, που τα μισά τουλάχιστον μπορούν να παίξουν χαλαρά στα ραδιόφωνα. Τιγκαρισμένο στα πιασάρικα riffs, τα μελωδικά lead, τα υπέροχα φωνητικά (α ρε Klaus γ@#ω την τρέλα που κουβαλάς), τα κολλητικά ρεφραιν αλα Scorps και γενικά όλα τα στοιχεία για τα οποία έγιναν αναγνωρίσιμοι και τους αγαπήσαμε.
Σε σχέση με το Humanity.. well, καμία σχέση. Αυτό εδώ έχει ένα ευρωπαικό υφάκι, που φωνάζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα που πατάς 'play', και θυμίζει φάσεις δύο και βάλε δεκαετιών πίσω. Ούτε αυτοί δεν παίζει να θυμούνται πόσο καιρό είχαν να γράψουν κομμάτι διάρκειας καθαρά κάτω των 3 λεπτών -"σφηνάκι" που λέμε και στο χωριό μου- τόσο γκαζωμένο και κεφάτο... μαγκια τους.
Λίγο στις μπαλάντες μου τα χάλασαν, που -με εξαίρεση το Good Die Young και το Best Is Yet to Come- μου φάνηκαν κάπως υπερβολικά κλαψ, αλλά και πάλι, σώζονται από τα εξαιρετικά φωνητικά. Επίσης είχα και δύο deja vu, στα No Limit και Lorelei που συνειρμικά (?) μου ήρθαν στο μυαλό τα Remember the Good Times και Send Me An Angel αντίστοιχα. Ειδικά το πρώτο, ακόμα, όποτε το ακούω, πάω να τραγουδήσω "we were twisting chubby-checker style, in a roaring sixties summer night...". Τώρα αυτό καλό είναι, κακό είναι, ακόμα δεν έχω καταλήξει.
Το θέμα είναι ότι πετάξανε έναν εξαιρετικό δίσκο, ακριβώς όπως τον είχαν περιγράψει: αντάξιο του ονόματός τους.
...so how can we grow old, when the soundtrack of our lives is rock 'n' roll?
Respect.
Γι' αυτό τους πάω.. ωραιότατος ο δίσκος!
Δεν μπορώ να πω ότι είναι στους πολύ καλύτερούς τους, αλλά πλησιάζει αρκετά κοντά στο επίπεδο του Unbreakable, κι αυτό λέει πολλά από μόνο του. Κεφάτα hard rock 'n' roll κομμάτια, που τα μισά τουλάχιστον μπορούν να παίξουν χαλαρά στα ραδιόφωνα. Τιγκαρισμένο στα πιασάρικα riffs, τα μελωδικά lead, τα υπέροχα φωνητικά (α ρε Klaus γ@#ω την τρέλα που κουβαλάς), τα κολλητικά ρεφραιν αλα Scorps και γενικά όλα τα στοιχεία για τα οποία έγιναν αναγνωρίσιμοι και τους αγαπήσαμε.
Σε σχέση με το Humanity.. well, καμία σχέση. Αυτό εδώ έχει ένα ευρωπαικό υφάκι, που φωνάζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα που πατάς 'play', και θυμίζει φάσεις δύο και βάλε δεκαετιών πίσω. Ούτε αυτοί δεν παίζει να θυμούνται πόσο καιρό είχαν να γράψουν κομμάτι διάρκειας καθαρά κάτω των 3 λεπτών -"σφηνάκι" που λέμε και στο χωριό μου- τόσο γκαζωμένο και κεφάτο... μαγκια τους.
Λίγο στις μπαλάντες μου τα χάλασαν, που -με εξαίρεση το Good Die Young και το Best Is Yet to Come- μου φάνηκαν κάπως υπερβολικά κλαψ, αλλά και πάλι, σώζονται από τα εξαιρετικά φωνητικά. Επίσης είχα και δύο deja vu, στα No Limit και Lorelei που συνειρμικά (?) μου ήρθαν στο μυαλό τα Remember the Good Times και Send Me An Angel αντίστοιχα. Ειδικά το πρώτο, ακόμα, όποτε το ακούω, πάω να τραγουδήσω "we were twisting chubby-checker style, in a roaring sixties summer night...". Τώρα αυτό καλό είναι, κακό είναι, ακόμα δεν έχω καταλήξει.
Το θέμα είναι ότι πετάξανε έναν εξαιρετικό δίσκο, ακριβώς όπως τον είχαν περιγράψει: αντάξιο του ονόματός τους.
...so how can we grow old, when the soundtrack of our lives is rock 'n' roll?
Respect.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°57
to pira akoma den akousa kati prwta sigoura tha akousw to song me tin tarja
- Δημοσίευση Ν°58
http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp
Athens! Ειπα κι εγώ...
Οπότε μπορω να συνεχίσω να ονειρεύομαι καμιά guest εμφάνιση...
Athens! Ειπα κι εγώ...
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°59
Τι άκυρο ήταν αυτό 6 Οκτωβρίου; Θα έρχονται και θα ξανάρχονται; Τελικά με βολεύει και για Θεσσαλονίκη γιατί την επόμενη Αγγλικά γράφουμε, αλλά και πάλι μάλλον δεν θα πάω γιατί μαζεύονται πολλά αυτόν τον καιρό. Θα το σκεφτώ περισσότερο όμως αν είναι για τον Οκτώβρη και..
Απ' το στόμα σου και στης θεάς τ' αυτί! Αν και το βλέπω πολύ όνειρο θερινής νυκτός.
*Missing Angel* έγραψε:
Απ' το στόμα σου και στης θεάς τ' αυτί! Αν και το βλέπω πολύ όνειρο θερινής νυκτός.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°60
paidia min stamatisete na elpizete auto lew mono
ontws molis anakoinw8ike lew kala 8a 3anarxontai k tote? mallon tote 8a kaei to pelekoudi. opote i episimi teleutaia tous stin ellada 8a einai tote. 8a er8w mallon
ontws molis anakoinw8ike lew kala 8a 3anarxontai k tote? mallon tote 8a kaei to pelekoudi. opote i episimi teleutaia tous stin ellada 8a einai tote. 8a er8w mallon
Angel of Night- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 939
Τόπος : Beograd (Zemun)
Μέλος από : 20/11/2008
- Δημοσίευση Ν°61
Guest e? ti wraia... elpizoumeeeeee!!! ^_^
kai karavolevei perissotero ton oktwvrio... lalalala =D
kai karavolevei perissotero ton oktwvrio... lalalala =D
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°62
ontws..kati exei autos o mhnas telika!!! makari!!!
fivetree- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Μέλος από : 23/07/2009
- Δημοσίευση Ν°63
SCORPIONS Live In Ioannina 5-6-2010
Διαβάστε και για τη συναυλία των Scorpions στα Γιάννενα...
http://www.rockpages.gr/detailspage.aspx?id=3535&type=3&lang=GR
Dimitris
http://www.rockpages.gr/detailspage.aspx?id=3535&type=3&lang=GR
Dimitris
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°64
Όμορφο report!
Χαίρομαι που ακούω ότι συνεχίζουν το ίδιο καλά στα live.. όχι ότι είχα και καμια ιδιαίτερη αμφιβολία, αλλά λέω. Η επιλογή των κομματιών αρκετά καλή μπορώ να πω. Ελαφρώς αναμενόμενη, πράγματι, και ίσως να μπορούσαν να αλλάξουν κάποια κομμάτια που παίζουν συχνά, αλλά ενταξει, δεν τους αδικώ.
Ελπίζω τον Οκτώβρη στην Αθήνα να δεήσουν και να πουν No One Like You. Δηλαδή δεν θα το αντέξω να τους δω τρίτη φορά και να μην το έχω ακούσει.
Χαίρομαι που ακούω ότι συνεχίζουν το ίδιο καλά στα live.. όχι ότι είχα και καμια ιδιαίτερη αμφιβολία, αλλά λέω. Η επιλογή των κομματιών αρκετά καλή μπορώ να πω. Ελαφρώς αναμενόμενη, πράγματι, και ίσως να μπορούσαν να αλλάξουν κάποια κομμάτια που παίζουν συχνά, αλλά ενταξει, δεν τους αδικώ.
Ελπίζω τον Οκτώβρη στην Αθήνα να δεήσουν και να πουν No One Like You. Δηλαδή δεν θα το αντέξω να τους δω τρίτη φορά και να μην το έχω ακούσει.
Evrocks- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Τόπος : Islanded in a stream of stars
- Δημοσίευση Ν°65
Χθες τους είδα στη πάτρα!
πολυ καλοι μου φάνηκαν, παρα τα χρόνια τους εχουν ακομα αρκετή ενέργεια!
ακουσαμε και λίγο Tarja, αν και.. ηχογραφημένη
Μου άρεσε που αφιέρωσαν το Send Me An Angel στον Dio. Respect.
γενικά, συμφωνω με το review απο Γιάννενα^^
πολυ καλοι μου φάνηκαν, παρα τα χρόνια τους εχουν ακομα αρκετή ενέργεια!
ακουσαμε και λίγο Tarja, αν και.. ηχογραφημένη
Μου άρεσε που αφιέρωσαν το Send Me An Angel στον Dio. Respect.
γενικά, συμφωνω με το review απο Γιάννενα^^
SymphonicTarja- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Τόπος : Πατρα
Μέλος από : 16/08/2009
- Δημοσίευση Ν°66
De boresa na paw na tous dw an kai kserw oti einai to teleftaio tous tour!
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°67
Θα πάει κάποιος στη συναυλία;
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°68
Ego
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°69
Τι μας λες.
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°70
Κι εγώ λογικά θα πάω.
Τελευταία συναυλία -λογικά πάντα- στην Ελλάδα και με τους Firewind για support.. ε, δε χάνονται τέτοια πράγματα!
Τελευταία συναυλία -λογικά πάντα- στην Ελλάδα και με τους Firewind για support.. ε, δε χάνονται τέτοια πράγματα!
Dark Elenaki- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 120
Όνομα : Ελενα
Τόπος : Greece
Μέλος από : 18/09/2010
- Δημοσίευση Ν°71
G@motoooooo!!!!!!
na tsatistw h na xarw!!! emena de m afinoun na phgainw e sinaulies... ase p den exw kai filous p na akoun tetoia mousikh! oi Scorpions!!! wow! sigrothmatara!!! kai de tous exw dei pote!
oute kai kanenan allo dhl...
na tsatistw h na xarw!!! emena de m afinoun na phgainw e sinaulies... ase p den exw kai filous p na akoun tetoia mousikh! oi Scorpions!!! wow! sigrothmatara!!! kai de tous exw dei pote!
oute kai kanenan allo dhl...
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°72
Αχμπφ.. ποιος μου το γρουσούζεψε θα θελα να ξερα.Πριν λίγο, έγινε γνωστό από τους γιατρούς που εξέτασαν τον τραγουδιστή των Scorpions Klaus Meine, ότι πάσχει από οξύα λαριγγίτιδα και του συνέστησαν αφωνία για μία εβδομάδα. Ως εκ τούτου, η σημερινή συναυλία αναγκαστικά αναβάλλεται, αλλά σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία (πιο πιθανή φαίνεται να είναι η Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου) και όλα τα εισιτήρια θα ισχύουν γι' αυτή τη νέα ημερομηνία.
Για την τελική επιβεβαίωση της παραπάνω ημερομηνίας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.
Ζητάμε συγγνώμη για την αναγκαστική αυτή αναβολή που συμβαίνει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Με εκτίμηση,
Οι εταιρίες παραγωγής Detox και Sportsunited.
rocking.gr
Επίσης, φορ δε ρέκορντ, η συναυλία πρέπει να είναι στα όρια του sold out. Έμορφα πράγματα.. αρκει να μην την πάνε 25, γιατί θα καταστραφώ.
- Δημοσίευση Ν°73
Κάποιος τον ματιαξε τον Meine.
Πάντως, εμένα λογικά με βολεύει γιατί για σήμερα το είχα αποκλείσει εξαρχής ενώ τώρα έχω κάποια ελπίδα.
Για 25 αυτού του μηνα εννοεις Αντώνη; ^ Ουχ...
Πάντως, εμένα λογικά με βολεύει γιατί για σήμερα το είχα αποκλείσει εξαρχής ενώ τώρα έχω κάποια ελπίδα.
Για 25 αυτού του μηνα εννοεις Αντώνη; ^ Ουχ...
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°74
Ναι, για 25 αυτού του μήνα λένε, αλλά δεν είναι σίγουρο.
Κι εγώ πάντως ελπίζω να το βάλουν κάποια άλλη μέρα, κατά προτίμηση μέσα σε παρασκευο-σαββατο-κύριακο. Δεν θα το αντέξω να ξανατρέχω πέρα-δώθε μεσοβδόμαδα με την ψυχή στο στόμα. Αλλά παίζει τέτοιες μέρες να έχουν πρόβλημα με το σεφ... /:
Κι εγώ πάντως ελπίζω να το βάλουν κάποια άλλη μέρα, κατά προτίμηση μέσα σε παρασκευο-σαββατο-κύριακο. Δεν θα το αντέξω να ξανατρέχω πέρα-δώθε μεσοβδόμαδα με την ψυχή στο στόμα. Αλλά παίζει τέτοιες μέρες να έχουν πρόβλημα με το σεφ... /:
- Δημοσίευση Ν°75
Πφφ... Δευτέρα δεν πεφτει αυτό;
Ναι, π-σ-κ δεν υπάρχει περιπτωση πλεον. Αρχίζει το πρωταθλημα μπασκετ, οπότε...
Κι ηθελα να τους δω...
Ναι, π-σ-κ δεν υπάρχει περιπτωση πλεον. Αρχίζει το πρωταθλημα μπασκετ, οπότε...
Κι ηθελα να τους δω...