+17
Imaginary Rain
TarjaPhoennix
kostas-nw
SharonManiac
Katja-Turunen
Scrooge13
afedikoxalarwse6178
evanescencespko
Carnivorous_Jesus
BleKatsiki
Fallen angel
*Missing Angel*
Ktn
zina90
pikkumyy
Frozen_Angel
Popocatepetl
21 απαντήσεις
Nightwish Part 2
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: Nightwish Part 2
Όσο να πεις, παίζουν κι αυτά τα άτιμα κάποιον αρκετά μεγάλο ρόλο.
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°177
^ Ναι αλλά να λεγα πως ο interviewer τον ρώτησε γι' αυτά. Ούτε μία ερώτηση δεν του έκανε για το πώς πάνε τα οικονομικά της μπάντας. Ο Τuomas τα μπλεκε μόνος του. Εν τω μεταξύ το περιοδικό ήταν σταντέ με το μέρος της Tarja σχετικά με το ότι έγινε τόοοτε.
- Δημοσίευση Ν°178
Δε νομίζω να είναι και τόσο συνηθισμένη ερώτηση σε συνέντευξη αυτή για τα οικονομικά του άλλου.
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°179
Αυτό ακριβώς θέλω να πώ. Κοιτάει πολύ τα οικονομικά ρε παιδιά. Νομίζω το λέγατε και σε άλλες συζητήσεις αλλά δεν έδωσα σημασία.
- Δημοσίευση Ν°180
Λογικό το βρίσκω. Άλλωστε, δεν το κάνει σε κάθε συνέντευξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοια κομμάτια δε γράφονται μόνο με αυτά στο μυαλό: $$
Από εκεί και πέρα, κάνεις κάτι που γουστάρεις τρελά και πληρώνεσαι και από πάνω. Τι καλύτερο? Επιπλέον τα καλά οικονομικά είναι θετικό για το ίδιο το συγκρότημα. Ανάγκη να γράψει για να πουλήσει και να πάρει χρήμα δεν έχει.
Από εκεί και πέρα εάν βγαίνουν δίσκοι που κατά κάποιους δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα πέρα από την οικονομική ενίσχυση του συγκροτήματος, δε χρειάζεται να τους αγοράζουν. Είναι τόσο απλό. Για μένα περισσότερη σημασία έχει το νέο album παρά οι ενδιάμεσες κυκλοφορίες - για τον οποιονδήποτε λόγο. Άλλωστε, κανείς μας δεν είναι σε θέση να κρίνει τον άλλο αντικειμενικά βάσει μερικών συνεντεύξεων που βλέπει και διαβάζει.
Link για την εν λόγω συνέντευξη υπάρχει?
Από εκεί και πέρα, κάνεις κάτι που γουστάρεις τρελά και πληρώνεσαι και από πάνω. Τι καλύτερο? Επιπλέον τα καλά οικονομικά είναι θετικό για το ίδιο το συγκρότημα. Ανάγκη να γράψει για να πουλήσει και να πάρει χρήμα δεν έχει.
Από εκεί και πέρα εάν βγαίνουν δίσκοι που κατά κάποιους δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα πέρα από την οικονομική ενίσχυση του συγκροτήματος, δε χρειάζεται να τους αγοράζουν. Είναι τόσο απλό. Για μένα περισσότερη σημασία έχει το νέο album παρά οι ενδιάμεσες κυκλοφορίες - για τον οποιονδήποτε λόγο. Άλλωστε, κανείς μας δεν είναι σε θέση να κρίνει τον άλλο αντικειμενικά βάσει μερικών συνεντεύξεων που βλέπει και διαβάζει.
Link για την εν λόγω συνέντευξη υπάρχει?
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°181
Θα ήθελα κι εγώ να δω τη συνέντευξη αν υπάρχει διαθέσιμο το link!
Ελένη συμφωνώ μαζί σου, ειδικά στη περίπτωση των Nightwish, το να έχουν στην άκρη λεφτά για το δίσκο είναι πολύ καλό.
Ο Tuomas νομίζω ότι ίσως να ήθελε να δείξει ότι του έφυγε το άγχος. Λέγεται ότι το DPP, κόστισε 700,000 δολαριάκια, ζεστά - ζεστά. Αν υποθέσουμε ότι ο δίσκος πούλησε 800- 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως (αριθμός πολύ καλός για το είδος αλλά μικρός για το κόστος του), λογικό είναι η εταιρία να μην ενθουσιάζεται να τα σκάσει η ίδια, τουλάχιστον όλα.
Από την άλλη, ο Τuomas είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του...
Ελένη συμφωνώ μαζί σου, ειδικά στη περίπτωση των Nightwish, το να έχουν στην άκρη λεφτά για το δίσκο είναι πολύ καλό.
Ο Tuomas νομίζω ότι ίσως να ήθελε να δείξει ότι του έφυγε το άγχος. Λέγεται ότι το DPP, κόστισε 700,000 δολαριάκια, ζεστά - ζεστά. Αν υποθέσουμε ότι ο δίσκος πούλησε 800- 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως (αριθμός πολύ καλός για το είδος αλλά μικρός για το κόστος του), λογικό είναι η εταιρία να μην ενθουσιάζεται να τα σκάσει η ίδια, τουλάχιστον όλα.
Από την άλλη, ο Τuomas είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του...
- Δημοσίευση Ν°182
Σίγουρα όχι να αγοράσει 3 βίλες στο Miami, στη Hawaii και στη Florida, για να κάνουν και τις διακοπές τους στις περιοδείες, άμα λάχει καμιά συναυλία εκεί γύρω. Ο άνθρωπος μένει στο Kitee ακόμα και το χαίρεται όσο τίποτα άλλο. Δεν είναι ο τύπος που θα έβγαινε να επιδείξει πόσο χρήμα έχει. Ok, πολύ λίγοι λεν όχι στο χρήμα, αλλά προς Θεού, μια τέτοια συνέντευξη δε σημαίνει ότι κοιτάει κυρίως το τι θα βάλει στην τσέπη του. Και τον Marco έχω ακούσει να μιλάει για τα οικονομικά του συγκροτήματος. Ε, και? Μήπως απλώς υπάρχει κάτι που εμείς αγνοούμε, αλλά ταυτόχρονα αυτό παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο στην παραγωγή του νέου δίσκου και στην έναρξη των νέων περιοδειών τους (όταν με το καλό έρθουν αυτές)? ^ Καλή ώρα. Μπορεί για τον ίδιο λόγο να έβγαλαν και το Made in Hong Kong. Μπορεί και όχι. Δεν είναι απαραίτητα αυτό που έρχεται σε μας στο μυαλό με μια πρώτη επιφανειακή σκέψη. Άλλωστε, δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε όλα, ως outsiders της υπόθεσης (άρα τίποτα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά). Κάποιες φορές σκεφτόμαστε πολύ απλά εμείς, ακριβώς επειδή δε γνωρίζουμε την πολυπλοκότητα μερικών υποθέσεων.
- Δημοσίευση Ν°183
^
Ακριβώς, δεν έχουμε σκεφτεί και το βασικότερο: η εταιρίες δεσμεύουν τους καλλιτέχνες να κυκλοφορήσουν υλικό σε συγκεκριμένο χρόνο και απ' ότι γνωρίζω τους δίνουν μάξιμουμ τη διετία. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το DPP κυκλοφόρησε το '07, και αφού είναι φανερό ότι μπαίνοντας στο στούντιο Σεπτέμβρη, το band πάει για κυκλοφορία το 2010, δεν θέλει και πολύ να τους πίεσαν για το live φέτος!
Και μιλάμε για τη Warner έτσι; Τη χειρότερη δισκογραφική εταιρία! Η Μadonna έδωσε πριν μήνες συνέντευξη (έφυγε πέρυσι από εκεί) και δήλωσε ότι κάθε φορά που καθυστερούσε άλμπουμ την απειλούσαν με ασφαλιστικά μέτρα! Μιλάμε για τη Madonna που έχει δώσει στην εταιρία 230 εκατομμύρια δίσκους! Είπε μάλιστα ότι ο βασικότερος λόγος που έφυγε από εκεί είναι γιατί της συμπεριφέρονταν μετά από 23 χρόνια σαν να έπρεπε να αποδείξει ποια είναι.
Νομίζω ότι μπορούμε άνετα να υποθέσουμε ότι κάτι χειρότερο συμβαίνει με τους NW οι οποίοι έχουν ακριβότερες παραγωγές και λιγότερα αντίτυπα.
Και γι' αυτό χαίρομαι που η Tarja μας είναι στη Universal που την προσέχει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον!)
Ακριβώς, δεν έχουμε σκεφτεί και το βασικότερο: η εταιρίες δεσμεύουν τους καλλιτέχνες να κυκλοφορήσουν υλικό σε συγκεκριμένο χρόνο και απ' ότι γνωρίζω τους δίνουν μάξιμουμ τη διετία. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το DPP κυκλοφόρησε το '07, και αφού είναι φανερό ότι μπαίνοντας στο στούντιο Σεπτέμβρη, το band πάει για κυκλοφορία το 2010, δεν θέλει και πολύ να τους πίεσαν για το live φέτος!
Και μιλάμε για τη Warner έτσι; Τη χειρότερη δισκογραφική εταιρία! Η Μadonna έδωσε πριν μήνες συνέντευξη (έφυγε πέρυσι από εκεί) και δήλωσε ότι κάθε φορά που καθυστερούσε άλμπουμ την απειλούσαν με ασφαλιστικά μέτρα! Μιλάμε για τη Madonna που έχει δώσει στην εταιρία 230 εκατομμύρια δίσκους! Είπε μάλιστα ότι ο βασικότερος λόγος που έφυγε από εκεί είναι γιατί της συμπεριφέρονταν μετά από 23 χρόνια σαν να έπρεπε να αποδείξει ποια είναι.
Νομίζω ότι μπορούμε άνετα να υποθέσουμε ότι κάτι χειρότερο συμβαίνει με τους NW οι οποίοι έχουν ακριβότερες παραγωγές και λιγότερα αντίτυπα.
Και γι' αυτό χαίρομαι που η Tarja μας είναι στη Universal που την προσέχει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον!)
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°184
Re Eleni gia tin Tarja otan evgaze tin epanekdosi eixes grapsei pos to kanei gia ta lefta klp klp kai to ethikses arnitika...
Tora pos alakses gnomi?
Tora pos alakses gnomi?
Carnivorous_Jesus- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 166
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 25/06/2008
- Δημοσίευση Ν°185
re paidia 8a as trelanete?
gia ka8e cd pou pwlhtai OLO to sigrotima pairnei 70 cents!!!!! mas to eipe o chrigel twn eluveitie
siga mh bgaloun lefta me ta cd
gia ka8e cd pou pwlhtai OLO to sigrotima pairnei 70 cents!!!!! mas to eipe o chrigel twn eluveitie
siga mh bgaloun lefta me ta cd
- Δημοσίευση Ν°186
Άλλο θέμα έθιξα, όχι την πώληση των δίσκων.
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°187
Nai entaksei alla to eixa aporia kai apo to Made in Hong Kong
Symfono pos xreiazonte lefta gia ti moysiki!
Alla na eimaste gia oloys to idio antikimenikoi...
Symfono pos xreiazonte lefta gia ti moysiki!
Alla na eimaste gia oloys to idio antikimenikoi...
- Δημοσίευση Ν°188
Δεν είναι το ίδιο πράγμα, για να συγκρίνονται. Τη γνώμη μου την είχα πει και στο σχετικό topic, οπότε δεν το συνεχίζω άλλο εδώ - είμαστε και off.
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°189
70 cents oi Eluveitie???? 70 lepta eprepe na pairnei i Mpezantakou kai polla tis einai!!!!
- Δημοσίευση Ν°190
^
Αυτή έχει σίγουρα περισσότερα χρήματα...
Αυτή έχει σίγουρα περισσότερα χρήματα...
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°191
^ Εννοειται. Αλλα αυτη δουλευει αλλιως....
Ασχετο αλλα εχω μια απορια : την παραγωγη των cd και ολα τα σχετικα, τα πληρωνουν οι μπαντες;; Οχι η εταιρεια;;
Ασχετο αλλα εχω μια απορια : την παραγωγη των cd και ολα τα σχετικα, τα πληρωνουν οι μπαντες;; Οχι η εταιρεια;;
- Δημοσίευση Ν°192
Eξαρτάται από τις συμφωνίες και το concept. Εγώ αποκλείω η Warner να έδωσε 700,000 δολάρια για την παραγωγή του Dark Passion Play. Στην περίπτωση της Universal πάντως, απ' ότι λέει η εταιρία, ανέλαβε όλο το κόστος του δίσκου (και ήταν και αυτός ακριβός!)
Από την άλλη, πρώτος δίσκος ήταν, κατά τη γνώμη μου πούλησε μια χαρά αλλά για το πως θα διαμορφωθούν οι σχέσεις τραγουδιστών - εταιριών πάντα μετράει ο τρίτος δίσκος...
Από την άλλη, πρώτος δίσκος ήταν, κατά τη γνώμη μου πούλησε μια χαρά αλλά για το πως θα διαμορφωθούν οι σχέσεις τραγουδιστών - εταιριών πάντα μετράει ο τρίτος δίσκος...
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°193
The Temptation Within Me έγραψε:Sto END OF AN ERA emena o MARCO den me peirazei...Eidika sto SLAYING THE DREAMER...
Όχι απλά δεν με πειράζει.. ειδικά στο Slaying the dreamer τρελαίνομαι! Και με την Tarja και με τον Marco..
Lacrymosa έγραψε:Μήπως απλώς υπάρχει κάτι που εμείς αγνοούμε, αλλά ταυτόχρονα αυτό παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο στην παραγωγή του νέου δίσκου και στην έναρξη των νέων περιοδειών τους (όταν με το καλό έρθουν αυτές)? ^ Καλή ώρα. Μπορεί για τον ίδιο λόγο να έβγαλαν και το Made in Hong Kong.
Το Made in Hong Kong ο Tuomas είπε ότι ήταν αποκλειστικά πρωτοβουλία της εταιρίας και δεν του άρεσε που έγινε μία τέτοια κυκλοφορία..
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°194
Λοιπον, η Anette εχει βελτιωθει τρομακτικα σε ολους τους τομεις. Ειδικα δε, στην εικονα της.
Ομως, εχω την αισθηση οτι αυτη η γυναικα δε γνωριζει τι σημαινει ''μεσο''. Θα ειναι παντα στα ακρα. Ή γιαγια-στυλ ή το ακρο αντιθετο.
Συγγνωμη, αλλα αυτο το Φοράει ή δε φοράει ειναι εξω απο αυτο που λεγεται NW....
Για να το παιξεις Παπαριζου, δεν πρεπει και να εισαι;;
εξαιρετικο το φορεμα, δε λεω, αλλα τραγουδαει στους NW. Και αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η μουσικη τους κι οχι αν θα δουμε τον Κ@λο της Anette.
Συγγνωμη για την κυνικοτητα.
Ομως, εχω την αισθηση οτι αυτη η γυναικα δε γνωριζει τι σημαινει ''μεσο''. Θα ειναι παντα στα ακρα. Ή γιαγια-στυλ ή το ακρο αντιθετο.
Συγγνωμη, αλλα αυτο το Φοράει ή δε φοράει ειναι εξω απο αυτο που λεγεται NW....
Για να το παιξεις Παπαριζου, δεν πρεπει και να εισαι;;
εξαιρετικο το φορεμα, δε λεω, αλλα τραγουδαει στους NW. Και αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η μουσικη τους κι οχι αν θα δουμε τον Κ@λο της Anette.
Συγγνωμη για την κυνικοτητα.
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°195
Στην 2η φωτογραφία δεν μ' αρέσει καθόλου και το πρόσωπο.. Για το ρούχο μέχρι την μέση μου φαίνεται καλή, αλλά δεν την κολακεύει το φόρεμα-κολλητή μπλούζα..
Μου θυμίζει λίγο μπουζούκια.. :/
Μου θυμίζει λίγο μπουζούκια.. :/
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°196
ti aisxos itan auto!!! fantazosaste pote tin tragoudistria twn Nightwish, opoia ki einai auti, na foraei tetoia ... na min ta perigrapsw ... mpouzoukorouxa, na kremietai i kyttaritida kai na min pw ti allo ap' eksw, kai emeis oi fan twn Nightwish na min antidrame???? eleos!!!!!! sokaristika twra! pantws kai Valentino, Gucci, Prada, Armani na foresei...tha to kanei na fainetai san na to foraei i Thwdi!!! Enw an foresei to pio fthino rouxo pou tha vrei i Tarja, tha to kanei na fainetai haute couture panw tis! Ase pou einai kai kormara! M' aresei pou proselave kai stylista na ti voithisei! Asto kopelia...den to 'xeis...ki emeis de sou ftaime tpt na vlepoume tous NW se tetoia katantia...
- Δημοσίευση Ν°197
Να μην τους βλέπετε τότε. Δεν είναι υποχρεωτικό.
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°198
Eleni soy aresei esena to forema?
Carnivorous_Jesus- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 166
Μέλος από : 25/06/2008
- Δημοσίευση Ν°199
re paidia 1 rouxo einai, siga xD
e den exei kai gousto kai to kseroume, alla de bgainei sthn skhnh na kanei pasarela, na tragudhsei paei, kai kat eme to kanei kala
e den exei kai gousto kai to kseroume, alla de bgainei sthn skhnh na kanei pasarela, na tragudhsei paei, kai kat eme to kanei kala
- Δημοσίευση Ν°200
Αυτό που θέλω να πω, Σπύρο, είναι πως όποιος έχει διαπιστώσει πάμπολλες φορές ότι δε θέλει ούτε να ακούει ούτε να βλέπει τους τωρινούς Nightwish, δεν είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει να το κάνει με αποτέλεσμα κάθε φορά να σοκάρεται, να συγχίζεται, να διαταράσσει την ψυχική του ηρεμία (κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο) και να να διαπιστώνει πάντα το ίδιο πράγμα στην τελική. Κάνε το καλό στον εαυτό σου και σε μας. Ούτε εμείς οι fans φταίμε σε τίποτα. Και θα συμφωνήσω με το Δημήτρη από πάνω και συμπληρώνω πως προτιμώ αυτό το φόρεμα από πολλά άλλα που έχει φορέσει.