Έχει επεξεργασθεί από τον/την Frozen_Angel στις Παρ Απρ 10, 2009 9:39 am, 1 φορά
+11
BleKatsiki
panospurple
TarjaPhoennix
Sorrow Princess
Ktn
afedikoxalarwse6178
zina90
Popocatepetl
Fallen angel
SharonManiac
Frozen_Angel
15 απαντήσεις
Cartoons και παιδικές σειρές
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°1
Cartoons και παιδικές σειρές
Ντροπή μας να μην έχουμε ένα θέμα για τα παιδικά! Αρχικά να πω πως δεν είναι σημάδι παλιμπεδισμού το να βλέπει κανεις παιδικές σειρές ότι ηλικία και αν έχει! Εμένα τελευταία μου αρέσει ο spongebob Βασικά τα μόνα παιδικά που δεν μου αρέσουν (αν θεωρούνται κιόλας παιδικά) είναι τα anme. Επίσης βαριεμαι απίστευτα τον winnie Για πείτε και εσείς τα δικά σας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Frozen_Angel στις Παρ Απρ 10, 2009 9:39 am, 1 φορά
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Cartoons και παιδικές σειρές
Loipon,wra na ginw rezili...
Sto YouTube ka8omai kai vlepw DIGIMON ADVENTURE...
Sto YouTube ka8omai kai vlepw DIGIMON ADVENTURE...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°3
ma giati na gineis rezili???? oloi mas vlepoume ase ti leme ta digimon kai ta pokemon episis antipa8w 3exasa na to anaferw
- Δημοσίευση Ν°4
Dld na mhn anaferw oti sto pc exw ola ta POKEMON GAMES pou exoun vgei :D:D:D:D
Vasika m'aresei pou einai zwakia me dynameis...Makari na uphrxan...
Vasika m'aresei pou einai zwakia me dynameis...Makari na uphrxan...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°5
mporeis na gineis trelos epistimonas kai na ta dimiourgiseis
- Δημοσίευση Ν°6
Pou tetoia tyxh????
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°7
episis to mesimeri eixe stin et1 mia seira vasismeni stin tainia tis disney o autokratoras paei diakopes alla teleiwse prox8es
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°8
Εννοείται ότι πεθαίνουμε για παιδικά!
Πρώτα απ' όλα λατρεύω τα κλασσικά της Disney και όλες αυτές τις ταινίες με τις οποίες μεγάλωσα, Ο βασιλιάς των λιονταριών, Πεντάμορφη και το Τέρας, Ωραία Κοιμωμένη, Η Χιονάτη και οι & οι 7 Νάνοι, Ποκαχόντας ( ), Σταχτοπούτα, 101 Σκυλιά της Δαλματίας, Μουλάν (σχετικά μεταγενέστερη, αλλά μ' αρέσει πολύ), Νέμοοοοο - θεϊκό.. Και πάρα πάρα πάρα πολλά άλλα που δεν θυμάμαι.
Επίσης η Τοσοδούλα αν και δεν είναι Disney.. και έχει και τέλειο soundtrack!
Αλλάαααα! Δεν βλέπω sequel.. μου τη δίνουν πάρα πολύ!
Από τις σειρές που δείχνει, η αλήθεια είναι πως έχω χρόνια που δεν παρακολουθώ, αλλά ο λόγος είναι ότι δεν με βολεύει η ώρα, κάθε χρόνο κάτι έχω τα πρωινά του Σαββάτου, οπότε από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού κιόλας σχεδόν έχω χάσει επαφή. Κυριακές εννοείται ύπνος.. δεν τον θυσιάζω.
Αυτά που μου έρχονται τώρα και μ' άρεσαν πολύ, Στρουμφάκια, Flinstones, Scooby Doo.. Μία άλλη που την ξανάδειχνε σχετικά πρόσφατα πώς την λέγαν.. Πεπεράν νομίζω. Το Διάλειμμα ή Αίθουσα τάδε...δεν θυμάμαι, είχε διάφορα ονόματα κατά καιρούς. Γενικά έβλεπα πάρα πολλά, αλλά δεν τα θυμάμαι αυτή τη στιγμή..
Αααααα, θυμάμαι και τους Ατρόμητους.. Το έβλεπε κανείς; Ή μάλλον συγγνώμη, αυτό δεν ήταν cartoon, απλά ανήκει στα παιδικά.
Πάντως πιστεύω ότι πολλές παιδικές ταινίες είναι πολύ ωραίες, έχουν έξυπνο χιούμορ.
Πήγαμε και πρόσφατα σε μία, το "Εξωγήινοι και Τέρατα". Είχε πάρα πολύ πλάκα και κάτι τέλειες ατάκες με τις οποίες έχουμε λιώσει.
Περιττό να πω ότι ήμασταν οι μόνοι άνω των 10 ετών μέσα στην αίθουσα (που δεν συνόδευαν κάποιο μικρό) και οι μόνοι που ακουγόμασταν να ξεκαρδιζόμαστε. Είναι αρκετά πράγματα στα οποία τα μικρά δεν μπορούν να καταλάβουν το αστείο της υπόθεσης ακόμη..
edit: Α, όσο για τα anime, μην σ' ακούσει ένας φίλος μου. Έχει απίστευτο κόλλημα.
Εντάξει για την ακρίβεια δεν προορίζονται για παιδικό κοινό όλα. Το αντίθετο μάλλον, τα περισσότερα είναι για πάρα πολύ ευρύ κοινό, στην Ιαπωνία είναι σχεδόν όπως έχουμε σίριαλ εδώ.
Κι εγώ δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι, αλλά υπάρχουν κάποια που μ' αρέσουν. Ωραία τεχνοτροπία είναι, αλλά μέχρι ένα σημείο, όχι για συνέχεια. Και διαφέρουν και από σκιτσογράφο σε σκιτσογράφο. Θυμάμαι πάντως πως μικρή έβλεπα Sailor Moon αν και τώρα δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου. Απεχθανόμουν όμως το Dragon Ball, μου τη δίνει στα νεύρα, όπως και το Yu Gi Oh!... Για Pokemon/Digimon πιο ουδέτερα συναισθήματα. Τα ψιλοέβλεπα στην αρχή, αλλά τα βαρέθηκα εύκολα.
P.S. Μου βγήκε λίγο πιο μεγάλο απ' ότι έπρεπε μάλλον το post.
Πρώτα απ' όλα λατρεύω τα κλασσικά της Disney και όλες αυτές τις ταινίες με τις οποίες μεγάλωσα, Ο βασιλιάς των λιονταριών, Πεντάμορφη και το Τέρας, Ωραία Κοιμωμένη, Η Χιονάτη και οι & οι 7 Νάνοι, Ποκαχόντας ( ), Σταχτοπούτα, 101 Σκυλιά της Δαλματίας, Μουλάν (σχετικά μεταγενέστερη, αλλά μ' αρέσει πολύ), Νέμοοοοο - θεϊκό.. Και πάρα πάρα πάρα πολλά άλλα που δεν θυμάμαι.
Επίσης η Τοσοδούλα αν και δεν είναι Disney.. και έχει και τέλειο soundtrack!
Αλλάαααα! Δεν βλέπω sequel.. μου τη δίνουν πάρα πολύ!
Από τις σειρές που δείχνει, η αλήθεια είναι πως έχω χρόνια που δεν παρακολουθώ, αλλά ο λόγος είναι ότι δεν με βολεύει η ώρα, κάθε χρόνο κάτι έχω τα πρωινά του Σαββάτου, οπότε από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού κιόλας σχεδόν έχω χάσει επαφή. Κυριακές εννοείται ύπνος.. δεν τον θυσιάζω.
Αυτά που μου έρχονται τώρα και μ' άρεσαν πολύ, Στρουμφάκια, Flinstones, Scooby Doo.. Μία άλλη που την ξανάδειχνε σχετικά πρόσφατα πώς την λέγαν.. Πεπεράν νομίζω. Το Διάλειμμα ή Αίθουσα τάδε...δεν θυμάμαι, είχε διάφορα ονόματα κατά καιρούς. Γενικά έβλεπα πάρα πολλά, αλλά δεν τα θυμάμαι αυτή τη στιγμή..
Αααααα, θυμάμαι και τους Ατρόμητους.. Το έβλεπε κανείς; Ή μάλλον συγγνώμη, αυτό δεν ήταν cartoon, απλά ανήκει στα παιδικά.
Πάντως πιστεύω ότι πολλές παιδικές ταινίες είναι πολύ ωραίες, έχουν έξυπνο χιούμορ.
Πήγαμε και πρόσφατα σε μία, το "Εξωγήινοι και Τέρατα". Είχε πάρα πολύ πλάκα και κάτι τέλειες ατάκες με τις οποίες έχουμε λιώσει.
Περιττό να πω ότι ήμασταν οι μόνοι άνω των 10 ετών μέσα στην αίθουσα (που δεν συνόδευαν κάποιο μικρό) και οι μόνοι που ακουγόμασταν να ξεκαρδιζόμαστε. Είναι αρκετά πράγματα στα οποία τα μικρά δεν μπορούν να καταλάβουν το αστείο της υπόθεσης ακόμη..
edit: Α, όσο για τα anime, μην σ' ακούσει ένας φίλος μου. Έχει απίστευτο κόλλημα.
Εντάξει για την ακρίβεια δεν προορίζονται για παιδικό κοινό όλα. Το αντίθετο μάλλον, τα περισσότερα είναι για πάρα πολύ ευρύ κοινό, στην Ιαπωνία είναι σχεδόν όπως έχουμε σίριαλ εδώ.
Κι εγώ δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι, αλλά υπάρχουν κάποια που μ' αρέσουν. Ωραία τεχνοτροπία είναι, αλλά μέχρι ένα σημείο, όχι για συνέχεια. Και διαφέρουν και από σκιτσογράφο σε σκιτσογράφο. Θυμάμαι πάντως πως μικρή έβλεπα Sailor Moon αν και τώρα δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου. Απεχθανόμουν όμως το Dragon Ball, μου τη δίνει στα νεύρα, όπως και το Yu Gi Oh!... Για Pokemon/Digimon πιο ουδέτερα συναισθήματα. Τα ψιλοέβλεπα στην αρχή, αλλά τα βαρέθηκα εύκολα.
P.S. Μου βγήκε λίγο πιο μεγάλο απ' ότι έπρεπε μάλλον το post.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°9
koralia egw evlepa silor moon kai peper ann kai atromitous kai flinstones kai scooby ola pfffff antigrafakia (les ekeino to psilo palikaraki pou eixe ligo mallaki?? )
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°10
Εσύ με αντιγράφεις.
Δεν με νοιάζει που είσαι λίγο μεγαλύτερη. Μμμ..
Στο τέλος για ποιο απ' όλα όσα είπα εννοείς;
Δεν με νοιάζει που είσαι λίγο μεγαλύτερη. Μμμ..
Στο τέλος για ποιο απ' όλα όσα είπα εννοείς;
Popocatepetl- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Τόπος : Osgiliath (Pireaus)
Μέλος από : 19/03/2009
- Δημοσίευση Ν°11
Εγώ ακόμα περιμένω το Κογιότ να πιάσει το Μπιπ - Μπιπ και να το φάει ζωντανό!
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°12
Kai oute prokeitai pote!! looool!
Egw evlepa The Pinky & The Brain, Dexter, Powerpuff Girls kai fysika Bob Sfouggaraki, Maya i melissa, stroumfakia, tom kai jerry, tweety kai silvester...nostalgia!!!
Egw evlepa The Pinky & The Brain, Dexter, Powerpuff Girls kai fysika Bob Sfouggaraki, Maya i melissa, stroumfakia, tom kai jerry, tweety kai silvester...nostalgia!!!
- Δημοσίευση Ν°13
^
Το πιστεύεις ότι τη Μάγια τη Μέλισσα την έβλεπα την εποχή που πρωτοπαίζονταν;;;; Όποως και τη Χάιντι και τη ...Πίπη τη Φακιδομύτη (που όμως δεν ήταν καρτούν - μη με βαρέσεις Κορίνα!!! )
Το πιστεύεις ότι τη Μάγια τη Μέλισσα την έβλεπα την εποχή που πρωτοπαίζονταν;;;; Όποως και τη Χάιντι και τη ...Πίπη τη Φακιδομύτη (που όμως δεν ήταν καρτούν - μη με βαρέσεις Κορίνα!!! )
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°14
Α, ναι.. κι αυτά τα έβλεπα..
Η Πίπη πολύ μ' άρεσε!
Η Πίπη πολύ μ' άρεσε!
zina90- Tarja Maniac
- Δημοσίευση Ν°15
twra tha gelasei kai to pardalo katsiki...Piph Fakidomuth apo tin kolash (Pippi Longstocking from hell) fwnazei o Tuomas tin Anette!!!!!!!!
- Δημοσίευση Ν°16
^
Xaxaxaxxxx! Από που το έμαθες αυτό; Σε όλες το ίδιο κάνει;
Xaxaxaxxxx! Από που το έμαθες αυτό; Σε όλες το ίδιο κάνει;
zina90- Tarja Maniac
- Δημοσίευση Ν°17
- Δημοσίευση Ν°18
^
χαχαχα, είναι λίγο ελεεινός τελικά...
χαχαχα, είναι λίγο ελεεινός τελικά...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°19
Popocatepetl έγραψε:^
gt na se varesw? den eimai viaii panta
korali lew gai ekeinon ton filo sou pou stamatise se ekeino to magazi me eidi montelismou (gia ekeino pou eipes na min pw mprosta se kapoion filo sou )
zina kai pano (panos right?) eiste off. back to topic guyz. edw milame gia cartoons synexiste tin syzitisi sto antistoixo topic an 8elete
- Δημοσίευση Ν°20
^
Eπειδή δεν ήταν καρτούν η Πίπη το λέω, αν και κανονικά, σε αυτή τη κατηγορία θα έπρεπε να την έχουμε!
Eπειδή δεν ήταν καρτούν η Πίπη το λέω, αν και κανονικά, σε αυτή τη κατηγορία θα έπρεπε να την έχουμε!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°21
itan paidiki seira omws ara no prob
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°22
Ααα, Κορίνα όχι μάλλον άλλο λες.. θα σου πω τη Δευτέρα.
Το τόπικ μήπως να το κάνουμε κάτι πιο γενικό για να μη λέμε αποκλειστικά για cartoon? Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι αυτή είναι η φιλοσοφία του. Δεν νομίζω να έχει prob το γλυκό Κορινίδιο.
Το τόπικ μήπως να το κάνουμε κάτι πιο γενικό για να μη λέμε αποκλειστικά για cartoon? Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι αυτή είναι η φιλοσοφία του. Δεν νομίζω να έχει prob το γλυκό Κορινίδιο.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°23
Fallen angel έγραψε:Δεν νομίζω να έχει prob το γλυκό Κορινίδιο.
slourp slourp ma nai 8a to metonomasw amesws kai oi paidikes seires genika einai dektes
.....topic renamed people
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°24
τρελαινομαι για παιδικες ταινιες και σειρες! ειδικα της Disney!!!!!!!
αγαπημενες Toy Story, Lion King, Hercules κ.α.!!!!!!!!! βασικα για να καταλαβεις τις αστειες σκηνες πρεπει να μεγαλωσεις λιγο!! τωρα που τα ξαναβλεπω σκαω στα γελια ενω παλαιοτερα δεν καταλαβαινα τιποτα!!!
απο σειρες μ' αρεσει ενα που το πρωτοειδα περισυ το Μαρτιο και τωρα εχω φαει κολλημα!! το εχει και στην ΕΤ1 τα μεσημερια αλλα με αθλια μεταγλωτηση. λεγεται The Suite Life Of Zack and Cody!!! μ' αρεσει και το spin off της σειρας που λεγεται The Suite Life On Deck!!
και εγω οταν ημουν πιο μικρος εβλεπα συνεχεια καθε μεσημερι Ατρομητους και Chiquititas το παλιο ομως γιατι τι καινουργιο ειναι αθλιο
αγαπημενες Toy Story, Lion King, Hercules κ.α.!!!!!!!!! βασικα για να καταλαβεις τις αστειες σκηνες πρεπει να μεγαλωσεις λιγο!! τωρα που τα ξαναβλεπω σκαω στα γελια ενω παλαιοτερα δεν καταλαβαινα τιποτα!!!
απο σειρες μ' αρεσει ενα που το πρωτοειδα περισυ το Μαρτιο και τωρα εχω φαει κολλημα!! το εχει και στην ΕΤ1 τα μεσημερια αλλα με αθλια μεταγλωτηση. λεγεται The Suite Life Of Zack and Cody!!! μ' αρεσει και το spin off της σειρας που λεγεται The Suite Life On Deck!!
και εγω οταν ημουν πιο μικρος εβλεπα συνεχεια καθε μεσημερι Ατρομητους και Chiquititas το παλιο ομως γιατι τι καινουργιο ειναι αθλιο
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°25
Είχε την Pocahontas σήμερα..