Υ.Γ.: Ειναι ακρως κατανοητο πως η αλλαγη αυτη ειναι δισκολη για πολλους απο εμας (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) αλλα πραγματικα ειναι πολυ καλαισθητο! Μην ντραπειτε να εκφρασετε οποιαδηποτε γνωμη!
+6
Sorrow Princess
evanescencespko
Fallen angel
*Missing Angel*
Frozen_Angel
Madguy
10 απαντήσεις
Γραφουμε Ελληνικα!
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°1
Γραφουμε Ελληνικα!
Well, μετα απο μια γυρα στα forums παρατηρησα πως τα ελληνικα ειναι ξανα της μοδας, για αυτο σκεφτομουν αμα θελετε να γραφουμε και εμεις ελληνικα στο forum μας! σαφως και οι αγγλικες λεξεις θα επιτρεπονται και δεν θα υπαρχει προβλημε για τους τονους! ψηφιστε στο poll και πειτε επισης την γνωμη σας!
Υ.Γ.: Ειναι ακρως κατανοητο πως η αλλαγη αυτη ειναι δισκολη για πολλους απο εμας (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) αλλα πραγματικα ειναι πολυ καλαισθητο! Μην ντραπειτε να εκφρασετε οποιαδηποτε γνωμη!
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Γραφουμε Ελληνικα!
egw den exw prob an kai emai fan twn greeklish! kai allou grafw me ellinika opote.... oti poune oi polloi loipon o logos sta meli mas
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°3
Ego psifisa oxi....
Πλακα κανω φυσικα!
Ελληνικα FTW!
Πλακα κανω φυσικα!
Ελληνικα FTW!
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°4
Εγώ ψήφισα όχι.. Αλλά στ' αλήθεια.
Συμφωνώ ότι για μένα τα ελληνικά είναι περισσότερο καλαίσθητα, γι' αυτό και ανέκαθεν έγραφα με ελληνικούς χαρακτήρες, παρ' όλα αυτά δεν συμφωνώ με το να βάλουμε περιορισμό. Θα χαρώ φυσικά αν θέλουν όλο και περισσότερα μέλη να γράφουν στα ελληνικά, αλλά νομίζω πως αυτό έχει νόημα αν το κάνουν συνειδητά και όχι αν υποχρεώνουμε τον οποιοδήποτε. Ας γράφει ο καθένας με τον τρόπο που θέλει και τον εκφράζει..
Συμφωνώ ότι για μένα τα ελληνικά είναι περισσότερο καλαίσθητα, γι' αυτό και ανέκαθεν έγραφα με ελληνικούς χαρακτήρες, παρ' όλα αυτά δεν συμφωνώ με το να βάλουμε περιορισμό. Θα χαρώ φυσικά αν θέλουν όλο και περισσότερα μέλη να γράφουν στα ελληνικά, αλλά νομίζω πως αυτό έχει νόημα αν το κάνουν συνειδητά και όχι αν υποχρεώνουμε τον οποιοδήποτε. Ας γράφει ο καθένας με τον τρόπο που θέλει και τον εκφράζει..
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°5
Kai ego oxi!
Opoios thelei mporei na grafei eleythera me ellinika xoris na apagoreyontai ta grekklish!
Opoios thelei mporei na grafei eleythera me ellinika xoris na apagoreyontai ta grekklish!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°6
ki egw symfwnw me to na min apagoreutoun ta greeklish! emeis as to proteinoume gia tin kalyteri eikona tou forum kai opoios 8elei as to kanei
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
- Δημοσίευση Ν°7
ok then... tote pistevw einai peritto to poll... Toulaxiston as poume osoi perissoteroi mporeite na grafete ellinikoulia!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°8
as psifisei opoios 8elei vre mixali min to vgaleis dikaia pragmata apla pisteuw pws an kapoio melos den 8elei na grafei ellinika e den 8a to anagkasoume vre aderfe
Sorrow Princess- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 81
Τόπος : Rethymno
Μέλος από : 10/07/2009
- Δημοσίευση Ν°9
Εμενα μαρεσει περισσοτερο να γραφω ελληνικα.Τα greeklish τα βρισκω κουραστικα στην αναγνωση
afedikoxalarwse6178- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1571
Τόπος : Lost Northern Star // Βριλήσσια, Αθήνα
Μέλος από : 12/12/2008
- Δημοσίευση Ν°10
Aν τα έχεις συνηθίσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να είμαι ειλικρινής δυσκολεύομαι όταν κόβονται λέξεις.
Sorrow Princess- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 81
Τόπος : Rethymno
Μέλος από : 10/07/2009
- Δημοσίευση Ν°11
εγω παλι εχω συνηθισει να τις κοβω απο τοτε που εγραφα greeklish
οχι δεν τα κοψα για μοδες+τετοια δεν το ηξερα καν!Απλα επαψαν να με βολευουν
οχι δεν τα κοψα για μοδες+τετοια δεν το ηξερα καν!Απλα επαψαν να με βολευουν
modechristo- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 184
Τόπος : galatsi - patra city
Μέλος από : 10/11/2008
- Δημοσίευση Ν°12
***greeklish***
- Δημοσίευση Ν°13
Για να είμαι ειλικρινής είμαι κατά των greeklish. Δε με πειράζει να τα χρησιμοποιεί ο κόσμος, δικαιωμά τους είναι, απλά με πειράζει που "εφευρέθηκαν". Και αυτό γιατί η ελληνική γλώσσα είναι από τις αρχαιότερες και σπουδαιότερες στο κόσμο και γέννησε τα λατινικά που γέννησαν πολλές ακόμα.
Η χρήση των greeklish δείχνει, πολύ λίγο, πως δε σεβόμαστε τη γλώσσα μας. Εδώ τη σέβονται χιλιάδες επιστήμονες και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τη μάθουν.
Ελπίζω να μην είναι η αρχή της εξαφάνισης της ελληνικής γλώσσας, γιατί κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό είναι, αν και νομίζω πως υπερβάλλουν λίγο.
Η χρήση των greeklish δείχνει, πολύ λίγο, πως δε σεβόμαστε τη γλώσσα μας. Εδώ τη σέβονται χιλιάδες επιστήμονες και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τη μάθουν.
Ελπίζω να μην είναι η αρχή της εξαφάνισης της ελληνικής γλώσσας, γιατί κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό είναι, αν και νομίζω πως υπερβάλλουν λίγο.
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°14
Paidia to exoyme lysei ayto to thema
O kathenas grafei opos o idios epithymei ;P
Kai oi glosses den eksafanizontai, ekselisontai an kai den theoro ta greeklish pligma!
Ayta einai gia na ta grafoyme stis ektheseis...
O kathenas grafei opos o idios epithymei ;P
Kai oi glosses den eksafanizontai, ekselisontai an kai den theoro ta greeklish pligma!
Ayta einai gia na ta grafoyme stis ektheseis...
- Δημοσίευση Ν°15
Το ξέρω. Απλά τη γνώμη μου λέω πάνω στο θέμα. Ούτως ή άλλος είπα πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τα χρησιμοποιείται
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°16
Eisai apolyta katanoitos, don't worry...
diaolosh- Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : Athens
Μέλος από : 05/02/2010
- Δημοσίευση Ν°17
Τα ελληνικα ειναι παντα καλιτερα, απλα τα greeklish βολευουν
steven_dv- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Όνομα : steven DV
Μέλος από : 07/04/2010
- Δημοσίευση Ν°18
Ψηφίζω ναι, αλλά +φωνώ με την "Fallen angel"
Fallen angel έγραψε:
[...] ...παρ' όλα αυτά δεν συμφωνώ με το να βάλουμε περιορισμό. Θα χαρώ φυσικά αν θέλουν όλο και περισσότερα μέλη να γράφουν στα ελληνικά, αλλά νομίζω πως αυτό έχει νόημα αν το κάνουν συνειδητά και όχι αν υποχρεώνουμε τον οποιοδήποτε. Ας γράφει ο καθένας με τον τρόπο που θέλει και τον εκφράζει..