eixe to nemo>????? ali8ia??? to eida k dn to pira...
+20
panospurple
Ghost-Angel
Ktn
TarjaPhoennix
modechristo
evanescencespko
kostas-nw
MaRakiTarjaFan
zina90
purple waterfall
SharonManiac
Popocatepetl
pikkumyy
Madguy
Katja-Turunen
BleKatsiki
Fallen angel
*Missing Angel*
afedikoxalarwse6178
Frozen_Angel
24 απαντήσεις
Once (2004) (tour and album)
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: Once (2004) (tour and album)
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°102
telika to nemo ''ekane'' trelh douleia
- Δημοσίευση Ν°103
nai rr!!! vevea protimw polla alla apo to once opws the siren, ghost love score, creek marys blood k dark chest of wanders alla amesws meta m aresi to nemo Einai odws kommatara!!!!!
- Δημοσίευση Ν°104
k malista eixe kukloforhsei san single to nemo...to opoio to exw...
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°105
Το Nemo είναι στην θέση 181, αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση ακόμα και που ήταν στη λίστα με τα 200 σημαντικότερα τραγούδια.
Γιατί έμεινε στην ιστορία: Το πρώτο single από το θρυλικό πλέον "Once" μάγεψε με την υπέροχη μελωδία του κι έστρεψε την προσοχή όλου του κόσμου στους Φινλανδούς, ανοίγοντας τον δρόμο για την κορυφή της συμπαντικής δημοτικότητας και της εξωφρενικής εμπορικότητας. Η κυκλοφορία του "Once" και η απήχηση που είχε, απλώς επιβεβαίωσε το αναπόφευκτο πεπρωμένο της απόλυτης επιτυχίας, ωστόσο το Nemo παρέμεινε το αγαπημένο τραγούδι του κοινού. Το πλαίσιο, μία ρομαντική, μελαγχολική ατμόσφαιρα. Τα σημεία αναφοράς, ένα άρπισμα, μία δυνατή κιθαριστική φόρμα, ένα δυναμικό refrain που δεν μπορείς να ξεχάσεις με τίποτα, και μία αιθέρια και εκφραστική, αν και απλή σε σχέση με τις οπερατικές κορόνες της Tarja, ίσως γι' αυτό να βγάζει και τόση ευαισθησία. Αρκετά όμορφο για να το αγαπήσουν τα κορίτσια, αλλά και αρκετά δυνατό για να προκαλέσει ένα -έστω και αμυδρό- αγορίστικο headbanging. Τέλεια ισορροπία, τέλεια επιτυχία.
Ποιος ξεχωρίζει: Παρά τους συνθετικούς άθλους του Holopainen και τον ηγετικό του ρόλο στο συγκρότημα, τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τη λάμψη της απόλυτης ντίβα Tarja Turunen.
- Δημοσίευση Ν°106
^gt su kanei edypwsh?
- Δημοσίευση Ν°107
etsi mpravo!!!!telika to nemo to kalutero apo to album ''once''
polu oraia kritikh..
polu oraia kritikh..
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°108
^^Γιατί δεν περίμενα ότι παρά την επιτυχία τους που είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια, είναι αρκετά αναγνωρίσιμοι από το κοινό της ευρύτερης μέταλ μουσικής, τόσο ώστε να μπει ένα τραγούδι στους στην λίστα με τα σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών. Επίσης απ' όσο έχω προσέξει πρέπει να είναι το μοναδικό symphonic-female fronted που υπάρχει στο αφιέρωμα..
Dark Elenaki- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 120
Όνομα : Ελενα
Τόπος : Greece
Μέλος από : 18/09/2010
- Δημοσίευση Ν°109
To nemo htan kai tha einai to agaphmeno m!
Htan t prwto tragoudi tous p akousa kai eixa meinei me to stwma anoixto!
olo to album einai ena aristourghma!
otan lew Tarja akoma sto mualo m erxodai oi Nightwish! Htan gia mena oi kings ths Symphonic metal!
Htan t prwto tragoudi tous p akousa kai eixa meinei me to stwma anoixto!
olo to album einai ena aristourghma!
otan lew Tarja akoma sto mualo m erxodai oi Nightwish! Htan gia mena oi kings ths Symphonic metal!
- Δημοσίευση Ν°110
e kala ennoeitai!!!k kommatara k h albumara tote!!!
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°111
Έλα και λίγη νοσταλγία. Πριν από δέκα χρόνια και πέντε μέρες κυκλοφόρησε το Once. Μεγαλώσαμε.
Περιμένω να δω φανμπόικα σχόλια τύπου "το άκουσα πρώτη μέρα/ βδομάδα", "έκανα φασαρία στο τάδε δισκάδικο για να πάρω το τελευταίο αντίτυπο πριν εξαντληθεί" κι άλλα τέτοια όμορφα. Κανονίστε την πορεία σας.
Προσωπικά μου πήρε αρκετό χρόνο να ανακαλύψω την ομορφιά του δίσκου, καθώς το κοντινότερο που χα ακούσει σε Nightwish εν έτει 2004 ήταν Evanescence και Apocalyptica. Άντε και το S&M των Tallica. Πρώτη μου επαφή με το αλμπουμ και τη μπάντα γενικότερα ήταν τo Nemo, που αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος το πέτυχα δυο καλοκαίρια αργότερα, μέσω του βιντεοκλιπ του που είχε βρεθεί σε ένα δβδ με ροκ/μεταλοβιντεα που μου χε γράψει ένας φίλος.
Το σοκ τεράστιο προφανώς, ακόμα θυμάμαι να διαφωνώ με φίλους για το πόσο μεγάλο κομμάτι είναι. Επίσης θυμάμαι αφού ψάχνοντας σε κάτι λάιμ γουάιαρ -κλαίω- και είχα ακούσει μερικά κομμάτια ακόμα, τα Wish I Had an Angel και Planet Hell σίγουρα μεταξύ τους, που έκανα κανα τρίμηνο στο νερό να χωνέψω το πώς είχαν κολλήσει σχεδόν οπερατικά φωνητικά με ορχήστρες, κιθάρες και δίκασες. Προφανώς όταν μετά από ένα χρόνο άκουσα το δίσκο τα πάντα πήγαν στη θέση τους, αλλά και πάλι, μιλάμε για ένα διάστημα που σχεδόν με ξένιζαν τα φωνητικά της Tarja. Πόσα είχα να μάθω.
Περιμένω να δω φανμπόικα σχόλια τύπου "το άκουσα πρώτη μέρα/ βδομάδα", "έκανα φασαρία στο τάδε δισκάδικο για να πάρω το τελευταίο αντίτυπο πριν εξαντληθεί" κι άλλα τέτοια όμορφα. Κανονίστε την πορεία σας.
Προσωπικά μου πήρε αρκετό χρόνο να ανακαλύψω την ομορφιά του δίσκου, καθώς το κοντινότερο που χα ακούσει σε Nightwish εν έτει 2004 ήταν Evanescence και Apocalyptica. Άντε και το S&M των Tallica. Πρώτη μου επαφή με το αλμπουμ και τη μπάντα γενικότερα ήταν τo Nemo, που αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος το πέτυχα δυο καλοκαίρια αργότερα, μέσω του βιντεοκλιπ του που είχε βρεθεί σε ένα δβδ με ροκ/μεταλοβιντεα που μου χε γράψει ένας φίλος.
Το σοκ τεράστιο προφανώς, ακόμα θυμάμαι να διαφωνώ με φίλους για το πόσο μεγάλο κομμάτι είναι. Επίσης θυμάμαι αφού ψάχνοντας σε κάτι λάιμ γουάιαρ -κλαίω- και είχα ακούσει μερικά κομμάτια ακόμα, τα Wish I Had an Angel και Planet Hell σίγουρα μεταξύ τους, που έκανα κανα τρίμηνο στο νερό να χωνέψω το πώς είχαν κολλήσει σχεδόν οπερατικά φωνητικά με ορχήστρες, κιθάρες και δίκασες. Προφανώς όταν μετά από ένα χρόνο άκουσα το δίσκο τα πάντα πήγαν στη θέση τους, αλλά και πάλι, μιλάμε για ένα διάστημα που σχεδόν με ξένιζαν τα φωνητικά της Tarja. Πόσα είχα να μάθω.
Beast Of Prey- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1658
Όνομα : Nikos
Τόπος : Thessaloniki
Μέλος από : 07/01/2010
- Δημοσίευση Ν°112
Εμένα τότε το κοντινότερο που είχα ακούσει ήταν Ev και γενικά άργησα να ακούσω NW. Ενώ τους ήξερα απτον αδερφό μου κάθισα σοβαρά να ακούσω όταν άκουσα το ιντρο του νεμο σε μια διαφήμιση με κάτι πλοία στην τηλεόραση και για κάποιο λόγο ήξερα ποιό κομμάτι ήταν. και μετά άρχισα σιγά σιγάαααα να ακούω και τα υπόλοιπα
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°113
Εγώ τους NW τους πρωτοέμαθα όταν είχα πετύχει το video clip του Nemo 2-3 φορές στο MTV αργά τα βράδια. Τις πρώτες δύο φορές μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που άκουγα αλλά προσπαθούσα να το βάλω σε μία τάξη και βασικά να θυμηθώ το όνομα του συγκροτήματος και του τραγουδιού, πράγμα που δεν κατάφερα! Ε, την τρίτη φορά τα κατάφερα! Από εκεί και μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία!
(Lime Wire omg!!)
(Lime Wire omg!!)