Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου της Άνν Ράις με πρωταγωνιστή τον Στιούαρτ Τάουνσεντ ως το βαμπίρ Λεστάτ ...Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες μου..
5 απαντήσεις
Queen of the damned
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Queen of the damned
Χμμμ...
Σαν ταινία δεν μου είπε και πολλά να πω την αλήθεια. Απλό action, ευχάριστο, χωρίς ψαγμένα σενάρια, εκπληκτική σκηνοθεσία ή τρομερές ερμηνείες, ό,τι πρέπει για κάνα Σαββατο βράδυ που δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.
Κερδίζει πολλούς πόντους όμως γιατί ... είναι rock.
Δηλαδή και μόνο που το soudtrack έχει γράψει ο Jonathan Davis, τα κομμάτια κανονικά τα τραγουδάνε οι Wayne Static (Static X), Chester Bennington (Linkin Park), Marilyn Manson και David -τα σέβη μου- Draiman (Disturbed) και όλα ακούγονται στην ταινία ... εμένα μου φτάνουν σαν λόγοι για να την δω.
Α, και ακούγεται και το Down With The Sickness [τι θα πει "ποιο είναι πάλι αυτό; ;p"] ...
Σαν ταινία δεν μου είπε και πολλά να πω την αλήθεια. Απλό action, ευχάριστο, χωρίς ψαγμένα σενάρια, εκπληκτική σκηνοθεσία ή τρομερές ερμηνείες, ό,τι πρέπει για κάνα Σαββατο βράδυ που δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.
Κερδίζει πολλούς πόντους όμως γιατί ... είναι rock.
Δηλαδή και μόνο που το soudtrack έχει γράψει ο Jonathan Davis, τα κομμάτια κανονικά τα τραγουδάνε οι Wayne Static (Static X), Chester Bennington (Linkin Park), Marilyn Manson και David -τα σέβη μου- Draiman (Disturbed) και όλα ακούγονται στην ταινία ... εμένα μου φτάνουν σαν λόγοι για να την δω.
Α, και ακούγεται και το Down With The Sickness [τι θα πει "ποιο είναι πάλι αυτό; ;p"] ...
zina90- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Μέλος από : 14/07/2008
- Δημοσίευση Ν°3
Nai, alla kai o Stuart dinei parapanw pontous stin tainia, pou einai kai fovero vivlio! Axxx....
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°4
^^ Αν ακούγεται το Down with thw sickness είναι λόγος για να την δω..!
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°5
^imarton btw egw tin exw noikiasei 2 fores kai den tin eida kamia kyriolektika kataranmeni tainia
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°6
mhpws borei kaneis thn ypo8esh panw-katw?sthn wikipedia gt panta dinun parapanw info ap'oso xreiazete.. nb
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°7
Πάνω κάτω ...
"Ξυπνάει" ένας βρικόλακας από τον αιώνιο λήθαργο τον 21ο αιώνα και επειδή του αρέσει η μουσική, αποφασίζει να γίνει rock star. (γκουχ )
Ταυτόχρονα όμως "ξυπνάει" και η "Βασίλισσα των Βαμπίρ", αγγλιστί "Queen of the Damned", η οποία τον διαλέγει ως "Βασιλιά" της και θέλει μαζί του να κυριεύσουν τον κόσμο. (ξαναγκουχ )
Κάπου μέσα σε όλα αυτά μπλέκεται και μια ερευνήτρια που γενικά ψάχνει για vampyres, και μπλέκεται σε τέτοια πράγματα...
Ε, όσα γίνονται στην ταινία είναι φυσικά επακόλουθα των παραπάνω.
Κοινώς, τίγκα στα κλισέ το σενάριο.
Αλλά είπαμε, αν είχανε και τα ανεγκέφαλα action ψαγμένο σενάριο, δεν θα ήταν ανεγκέφαλα, οπότε του το συγχωρούμε.
"Ξυπνάει" ένας βρικόλακας από τον αιώνιο λήθαργο τον 21ο αιώνα και επειδή του αρέσει η μουσική, αποφασίζει να γίνει rock star. (γκουχ )
Ταυτόχρονα όμως "ξυπνάει" και η "Βασίλισσα των Βαμπίρ", αγγλιστί "Queen of the Damned", η οποία τον διαλέγει ως "Βασιλιά" της και θέλει μαζί του να κυριεύσουν τον κόσμο. (ξαναγκουχ )
Κάπου μέσα σε όλα αυτά μπλέκεται και μια ερευνήτρια που γενικά ψάχνει για vampyres, και μπλέκεται σε τέτοια πράγματα...
Ε, όσα γίνονται στην ταινία είναι φυσικά επακόλουθα των παραπάνω.
Κοινώς, τίγκα στα κλισέ το σενάριο.
Αλλά είπαμε, αν είχανε και τα ανεγκέφαλα action ψαγμένο σενάριο, δεν θα ήταν ανεγκέφαλα, οπότε του το συγχωρούμε.