από Katja-Turunen Σαβ Μαρ 07, 2009 5:14 am
Oimeeeeeeeeee...........ri pidia ! emena m aresei h Anettoula m! kai mhn 3exnas Korina einai kai live! kai ama feugei kai h fwnh ths .einai edelws an8rwpino!!! dn boroume na eimaste oloi telioi se afth thn zwh!!!!! kai h Tarja exe atelies! kai xalia agglika! kamia sxesh ta CD me ta Live twn Nw otan htan kai h Tarja ! KAMI MA KAMIA sxesh!!!1..........pfff..... tespa...... opws eipame o ka9enas exei dikaioma na pisteuei O,TI 8elei!
emena m aresei h Anette! kai pl malista! apo tn allh kiolas skeutomai oti kalutera p efuge h Tarja
alliws dn 8a eixame kai t Winter Storm h t The Seer!!!!!!!!!
lol........ kai oso gia t oti st video lete oti o Tuomas kai o Marco htan mazi ..........kai......???????? dn t ktlvainw!...kai o Jukka htan monos t kai o Emppu ! kai h Anette etoimazotan gia proves opws kei oloi tous............. h Anette dn 8a fugei! .... kai kanenas allos....... alla ama kanoun kamia m@@l@ki@ dn 3r......diko tous 8ema!............ kai vgainei kai t kainourio tous CD/DVD ... Nightwish-Made in Hong Kong ..... to opoio 8a einai ena dokimanter me live tous me thn Anette................. wiiiiiii! teleiaaaaaa............ <33333