ekei pou prepei giati as mhn ksexname oti den exei th mousikh
paideia ths tarja.kai sto finale h AOR mpanda pou tragoudouse prin
...e...den eixe kai poly sxesh me toys nw.....new era paidia
kostas-nw έγραψε:akrivos arketa me tis metriotites. oi nightwish aksizoun gia polla kai megala pragmata. pote tha to katalavoun???
harris έγραψε:e ok giati na pei to anti8eto? h kapoio psema sthn sugkekrimenh periptwsh?
The Temptation Within Me έγραψε:As pw kati asxeto arxika:apla o graptos logos den exei sunais8hma kai den katalabaineis pws apanta o allos..Ama exei neuriasei klp klp...
Den kaugadizoume/ete...
Epishs,kapoioi pou uposthrizoun thn Annete edw mesa friend Harri eimai egw...Kai kapoioi alloi pi8anon...
Epishs....Korina...Polles fores edw mesa den exei ginei sxoliasmos alla 8apsimo kai mhn peis oxi giati 8a peis psema....
Epishs....3analew auto pou eixa pei kai pou sumfwnw me twrina legomena....
H Anette asfalws kai veltiw8hke fwnhtika arketa.Isws sto mellon na ginei polyyyyy kalh kai na apolambaneis ta live....Me ton xrono pou 8elete na dwsete stous NW gia na ginoun kaluteroi einai san na zhtate edw kai twra na ginei h veltiwsh...
Apla egw 8a to 8esw alliws..."Oi Nightwish einai ena neo symphonic power metal sygkrothma"To parel8on to afhnw pisw giati den yparxei logos sugkrishs..