(Diafwnw sto oti h SIMONE prokalei emfanisiaka)
+30
tarja's angel
purple waterfall
WhitewolF
Ktn
harris
sofia273
damned and divine
ever dream
kostas-nw
Lex
Katja-Turunen
~silently broken angel~
zina90
pikkumyy
modechristo
*Missing Angel*
SharonManiac
Imaginary Rain
BloodRose
BleKatsiki
04071989
Evrocks
DeadCountess
Madguy
*mary*
Frozen_Angel
Carnivorous_Jesus
Fallen angel
evanescencespko
Nemesis
34 απαντήσεις
Nightwish
SharonManiac- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3183
Όνομα : Argyris Den Adelidis
Τόπος : Utopia's Mountaintops....[Xaidari]
Μέλος από : 09/09/2008
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Nightwish
H Anette prokalei me thn sumperifora ths..
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°152
H Anette με τι αλλο να κρατηθει στην επικαιροτητα;; Με τη φωνη της ή με το πως γεμιζει ως παρουσια τη σκηνη;; Καλα, για το 2ο μη μιλησω καλυτερα...
Ηθελα να ειναι πιο κοσμιο το πρωτο μου σχολιο για τους πολυαγαπημενους (κατα τα αλλα) NW αλλα δε μπορεσα να κρατηθω...
(Btw, κι εγω διαφωνω στο οτι η Simone προκαλει εμφανισιακα.)
Ηθελα να ειναι πιο κοσμιο το πρωτο μου σχολιο για τους πολυαγαπημενους (κατα τα αλλα) NW αλλα δε μπορεσα να κρατηθω...
(Btw, κι εγω διαφωνω στο οτι η Simone προκαλει εμφανισιακα.)
- Δημοσίευση Ν°153
Den peirazei...Ka8e arxh kai duskolh...
Kati prepei na kanoun oi NW...
Basika uparxoun ekei e3w xiliades fans oi opoioi agapane thn ANETTE...
Epishs uparxoun ki alloi pou uposthrizoun oti kala ekana kai edwsan podi sthn TARJA kai phran thn "XILIES FORES KALUTERH" Anette...
Einai eirwneia....Den to suzhtaw...
Kati prepei na kanoun oi NW...
Basika uparxoun ekei e3w xiliades fans oi opoioi agapane thn ANETTE...
Epishs uparxoun ki alloi pou uposthrizoun oti kala ekana kai edwsan podi sthn TARJA kai phran thn "XILIES FORES KALUTERH" Anette...
Einai eirwneia....Den to suzhtaw...
- Δημοσίευση Ν°154
Ε, ναι, ολα τα εχουμε ακουσει απ'το 05' και μετα...
Αλλα και το ''χιλιες φορες καλυτερη''...Ενταξει, θα πρεπει να αντιπαθουσαν παρα πολυ την Tarja ή να ειναι εντελως κουφοι 'η εντελως τυφλοι ή να μην εχουν καμια ιδεα απο μουσικη...
Αλλα και το ''χιλιες φορες καλυτερη''...Ενταξει, θα πρεπει να αντιπαθουσαν παρα πολυ την Tarja ή να ειναι εντελως κουφοι 'η εντελως τυφλοι ή να μην εχουν καμια ιδεα απο μουσικη...
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°155
re maggy! eleos! dhladh einai san na s deixnw kati p moiazei me xoirino to trws kai exei gefsi xoirinou kai en telei einai xoirino kai na m les pws einai kotopoulo! H Simone einai mia apo ts kaluteres tou eidous, isws kai h kaluterh! Dn kserw g pion logo dn tn xoneveis alla deksou to! Oute mena m aresei o Poulopoulos alla dn mporw na mn paradextw tn aksia tou.
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°156
Den nomizo na yparxei anthropos poy na ypostirizei pos i Anette einai kalyteri fonitika i live stin skini apo tin Tarja!
Prepei na exei provlima, antikeimenika milontas
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evanescencespko στις Τετ Νοε 05, 2008 9:57 am, 1 φορά
- Δημοσίευση Ν°157
8a sumfwnhsw me osa eipes....
Ma eleos...
Poso pia???1000 fores kaluterh...
Nomizw oti sto MYSPACE mou,ekei pou exw pics twn NIGHTWISH uparxei paromoio comment..
Ma eleos...
Poso pia???1000 fores kaluterh...
Nomizw oti sto MYSPACE mou,ekei pou exw pics twn NIGHTWISH uparxei paromoio comment..
- Δημοσίευση Ν°158
evanescencespko έγραψε:Den nomizo na yparxei anthropos poy na ypostirizei pos i Anette einai kalyteri fonitika i live stin skini apo tin Tarja!
Επισης, αν υποθεσουμε οτι φωνητικα δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε γιατι ειναι εντελως διαφορετικο στυλ. Ας μενουμε και μονο στο κομματι ''σκηνικη παρουσια''....Τι μπορουμε να πουμε πανω σε αυτο;;;; Και να μη θεωρηθουμε και κακοι;;;;
Δηλ...δεν παιζεται η κοπελα.. Η Βανδη ειναι κλασεις ανωτερη (Θου Κυριε...) Περαν του οτι δεν ''γεμιζει'' τη σκηνη στο live. Καμια επιβλητικοτητα.
(Ενταξει, enough φτυαρι για αποψε! )
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°159
Re ontos!
I Tarja me to poy vgainei gemizei i skini!Einai THEA live!
I alli, ektos apo to oti i foni tis oydemia sxesi exei me to cd, to mono poy kanei einai na xoreyei kapos...perierga
I Tarja me to poy vgainei gemizei i skini!Einai THEA live!
I alli, ektos apo to oti i foni tis oydemia sxesi exei me to cd, to mono poy kanei einai na xoreyei kapos...perierga
- Δημοσίευση Ν°160
oxi oxi! to ftiari g tn Anette dn einai pote arketo!!!!!! exc apoluto dikio Korina! Opws mas legane kai stn Elenh 2a gumnasiou h skhnh "mpatarei" me tn Anette! enw me tn Tarja eniw8es zesta, alliws!
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°161
θα 'χει λόξιγγα η κοπέλα τόσο που τη μελετάτε.
- Δημοσίευση Ν°162
einai p mas aresei vre kai tn skeftomaste!!!!
- Δημοσίευση Ν°163
Madguy έγραψε:einai p mas aresei vre kai tn skeftomaste!!!!
Αυτο ακριβως! Με τη σκεψη της κοιμαμαι και ξυπναωωωωωωω...
^^ Λες απο τον πολυ λοξυγγα να πνιγει;; Ρε συ, να τη μελεταμε συνεχεια τοτε μηπως και....
Ξερει κανεις αν κυκλοφορησε το NW Sound reborn στα λημερια μας;;
Edit : Ειδατε την τελευταια της εμφανιση στη χτεσινη συναυλια στη Βραζιλια;;; Μην τη δειτε.... Τελικα, αυτη η κοπελα μονο πιο σκ@τα μπορει να γινεται...
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°164
Η κακία στάζει μέχρι εδώ.. Όχι, δεν την είδα.. Έχεις να ποστάρεις φωτογραφίες?
edit: OMG!! Είδα.. Είναι απλά οικτρή..
edit: OMG!! Είδα.. Είναι απλά οικτρή..
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°165
^toulaxiston edw kai na poun oti i annete einai kali 8a to dextoume den 8a ri3oume warning san kati allous (karfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) alla i tarja opws exw pei poses fores exei dimiourgisei to symphonic. i fwni tis 3exwrize. bands me tis idies syn8etikes prodiagrafes ypirxan xronia prin enw me opera fwni nope so....
- Δημοσίευση Ν°166
A K R I B W S ! ! !
H Tarja htan auth h opoio "3ekleidwse" thn porta kai se alla sugkrothmata na akolou8hsoun to SYMPHONIC METAL...
Mporei na prouphrxan oi THERION kai oi RAIN FELL WITHIN alla TARJA kai TUOMAS ekanan teleia pramata totes...
H Tarja htan auth h opoio "3ekleidwse" thn porta kai se alla sugkrothmata na akolou8hsoun to SYMPHONIC METAL...
Mporei na prouphrxan oi THERION kai oi RAIN FELL WITHIN alla TARJA kai TUOMAS ekanan teleia pramata totes...
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°167
ma auti itan i diafora! i opera fwbi! i tarja kat'eme sikwnei oli tin eu8yni gia to idiwma olokliro!
- Δημοσίευση Ν°168
Καλα, αν ακουσω αλλη μια φορα οτι η Anette ειναι soooo sexy με αυτα που φοραει κι οτι προβαλει εναν εναλλακτικο τροπο ντυσιματος για heavy metal τραγουδιστρια (γκουχου, γκουχου...) θα το...μαδησω!
Ετσι τη λεμε τωρα την αποθεωση της κακογουστιας και την ξεχυλιζουσα κυτταριτιδα, ε;;
Ετσι τη λεμε τωρα την αποθεωση της κακογουστιας και την ξεχυλιζουσα κυτταριτιδα, ε;;
- Δημοσίευση Ν°169
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...
Axaxaxaxa..xaxaxaxaxa...
Ta 'spase...
Uparxoun merikoi omws pou to blepoun etsi...
Anwmaloi an8rwpoi,ti perimeneis??
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...
Axaxaxaxa..xaxaxaxaxa...
Ta 'spase...
Uparxoun merikoi omws pou to blepoun etsi...
Anwmaloi an8rwpoi,ti perimeneis??
- Δημοσίευση Ν°170
Παντως, ειμαστε πολυ στενομυαλοι εμεις οι Ελληνες...Την Μαλλιωτακη εδω την εχουμε του πεταματου ενω στο εξωτερικο την κανουν μεχρι και frontwoman στους NW! Ποσο πισω ειμαστε.....
Οριστε ρε παιδια :
"Εχω και φωνη, εχω και κορμαρα...."
Η Ποκαχόντας!
Οριστε ρε παιδια :
"Εχω και φωνη, εχω και κορμαρα...."
Η Ποκαχόντας!
modechristo- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 184
Τόπος : galatsi - patra city
Μέλος από : 10/11/2008
- Δημοσίευση Ν°171
eleos
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°172
Sas exo kati kalytero
- Δημοσίευση Ν°173
O Xristos ki Apostolos...
Eleos dld...Ti allo 8a doume...
Les kai bghke kateu8eian apo to noikokurio einai...3erete,kouzina,skoupisma,sfouggarisma klp klp...
Eleos dld...Ti allo 8a doume...
Les kai bghke kateu8eian apo to noikokurio einai...3erete,kouzina,skoupisma,sfouggarisma klp klp...
- Δημοσίευση Ν°174
Εχμ...Εγω ως κακια της παρεας θα πω οτι ^ εεε, αφου μονο για σφουγγαρισμα κανει...
Παντως, αυτη ^^ η εμφανιση ειναι απο τις πιο ελεεινες που εχω δει γενικοτερα απο τραγουδιστρια, οχι μονο απο τη συγκεκριμενη....Ειχα στα απλυτα τα ρουχα μου και φορεσα το τραπεζομαντηλο και βγηκα..Και ειλικρινα, θα το πω ξανα και ξανα...δε μπορω να διανοηθω οτι αυτο αναβαπτιζεται και....πρωτοτυπια!!! Ελεος Παναγια μου!
Χτες, στα μεσα του Poet and the Pendulum, εγκατελειψε λεει τη σκηνη κλαιγοντας.... Κι εγω πρεπει να συγκινηθω δηλ;; Ενας επαγγελματιας καλλιτεχνης ο,τι και να του τυχει, ο,τι και να ακουσει απο'κατω, δεν εγκαταλειπει ποτε τη σκηνη. Συγγνωμη αλλα οχι, δεν τη λυπαμαι καθολου... Αντιθετα, μαλλον με εκνευρισε ακομη περισσοτερο...
Παντως, αυτη ^^ η εμφανιση ειναι απο τις πιο ελεεινες που εχω δει γενικοτερα απο τραγουδιστρια, οχι μονο απο τη συγκεκριμενη....Ειχα στα απλυτα τα ρουχα μου και φορεσα το τραπεζομαντηλο και βγηκα..Και ειλικρινα, θα το πω ξανα και ξανα...δε μπορω να διανοηθω οτι αυτο αναβαπτιζεται και....πρωτοτυπια!!! Ελεος Παναγια μου!
Χτες, στα μεσα του Poet and the Pendulum, εγκατελειψε λεει τη σκηνη κλαιγοντας.... Κι εγω πρεπει να συγκινηθω δηλ;; Ενας επαγγελματιας καλλιτεχνης ο,τι και να του τυχει, ο,τι και να ακουσει απο'κατω, δεν εγκαταλειπει ποτε τη σκηνη. Συγγνωμη αλλα οχι, δεν τη λυπαμαι καθολου... Αντιθετα, μαλλον με εκνευρισε ακομη περισσοτερο...
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°175
Έχω μια απορία:
το μαλλί της κοντό δεν είναι? Τι 'ν' τούτα πάλι? Κάθε βδομάδα αλλάζει χρώμα και μήκος στο μαλλί της. Έλεος. Και το κακό δεν είναι όταν από το μακρύ πηγαίνεις στο κοντό (και παραμένει κοντό ), αλλά όταν τη μία μέρα έχεις μαλλί που ίσα που φτάνει στους ώμους και την άλλη φτάνει στη μέση... Ε...
Όσο για το που έβαλε τα κλάματα... Νταξ, δεν μου φάνηκε κακό που εγκατέλειψε τη σκηνή, δεν την κατακρίνω γι' αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Δε νομίζω να άκουσε κάτι από κάτω...
*Missing Angel* έγραψε:
το μαλλί της κοντό δεν είναι? Τι 'ν' τούτα πάλι? Κάθε βδομάδα αλλάζει χρώμα και μήκος στο μαλλί της. Έλεος. Και το κακό δεν είναι όταν από το μακρύ πηγαίνεις στο κοντό (και παραμένει κοντό ), αλλά όταν τη μία μέρα έχεις μαλλί που ίσα που φτάνει στους ώμους και την άλλη φτάνει στη μέση... Ε...
Όσο για το που έβαλε τα κλάματα... Νταξ, δεν μου φάνηκε κακό που εγκατέλειψε τη σκηνή, δεν την κατακρίνω γι' αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Δε νομίζω να άκουσε κάτι από κάτω...