Nope. Διότι το κυκλοφορούν και καλά σαν bonus. Χαζομάρες τώρα. Διπλός δίσκος είναι απλά πάνε να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια!Ktn έγραψε:Για τη διαφορά στο ύφος το είχαν αφήσει να εννοηθεί και οι ίδιοι πάντως.. αλλά από τα ονόματα που είχαν αναφέρει και πέρνοντας ως δεδομένο ότι θα είναι κατα κάποιο τρόπο προς τον ήχο τους, γω έμεινα με την εντύπωση ότι θα είναι στα γούστα μου. Θα δείξει. Αλήθεια, άκουσες και τα κομμάτια του Omega White;
+8
Katja-Turunen
Carnivorous_Jesus
panos
evanescencespko
Ktn
nereid
kostas-nw
Frozen_Angel
12 απαντήσεις
Moonspell
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Moonspell
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°52
Δισκογραφικές
Μπδγ, κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο του Lickanthrope
..ελαφρώς σπλαττερ, ελαφρώς κτις, αλλά έχει το χαβαλέ του. Στα του κομματιού, μιλάμε για απίστευτο μεταλόχιτο. Λαηβ παίζει να σπέρνει πολύ άσχημα
Μπδγ, κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο του Lickanthrope
..ελαφρώς σπλαττερ, ελαφρώς κτις, αλλά έχει το χαβαλέ του. Στα του κομματιού, μιλάμε για απίστευτο μεταλόχιτο. Λαηβ παίζει να σπέρνει πολύ άσχημα
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°53
To video etsi kai etsi, ligo xali :p
To kommati poly kalo!
To kommati poly kalo!
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°54
Akoyw to album! Popo.. einai teleio!
To White Skies einai to agapimeno m apto Omega White k ayto apo to Alpha Noir!
To White Skies einai to agapimeno m apto Omega White k ayto apo to Alpha Noir!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°55
Ωραίος δίσκος το Alpha Noir, με δυνατές συνθέσεις, πολλές κιθάρες και τον Ribeiro να βγάζει πάρα πολύ νεύρο. Προσωπικά ξεχώρισα λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα το Lickanthrope -αυτό που χα πει και παραπάνω-, το ομότιτλο, το Opera Carne με το κολλητικότατο ριφφ και το κάπως πιο μελωδικό από τα υπόλοιπα Love is Blasphemy.
Στο σύνολο η αλήθεια σαν κάτι να μου λείπει. Ίσως να το βρω στο Omega White. Ή να βρεθεί με τις ακροάσεις εκεί που δεν το περιμένω. Θα δείξει.
Στο σύνολο η αλήθεια σαν κάτι να μου λείπει. Ίσως να το βρω στο Omega White. Ή να βρεθεί με τις ακροάσεις εκεί που δεν το περιμένω. Θα δείξει.
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°56
^vasika akou opws kai dipote kai to allo diskaki! to bonus einai to zoumi!!!
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°57
..μετράμε ώρες! Μετά την ημι-κρυάδα την προηγούμενη βδομάδα από τους Magus, ελπίζω οι Moonspell να μας ανταμείψουν με μια εμφάνιση σαν εκείνη πριν από μερικά χρόνια στο παλιό Fuzz. Απ' το λίγο που κοίταξα σετλιστ πάντως, μοιρασμένα τα χουνε, παίζουνε κι από Omega White, ωραία πράγματα γενικά. Άντε να δούμε
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°58
Άξιο το λαηβ χθες.. ήρθαμε στα ίσια μας.
First things first, οι Fallen Arise που άνοιξαν τη βραδυά ακούγονταν ευχάριστα και προσωπικά μου έφεραν αρκετά στο μυαλό Nightwish. Κάπως μαζεμένοι φαίνονταν, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Οι SadDolls νομίζω μου έκαναν περισσότερη εντύπωση από τα σαππορτ, αν και τους είχα ακούσει ελάχιστα πριν τη συναυλία. Ελπίζω να τους ξαναδω σύντομα. Οι Sorrowful Angels αρκετά δυνατοί, σκάλες καλύτεροι από το 2010 που τους είχα δει με Katatonia.
Από κει και πέρα, για τους Moonspell τι να πεις. Μεγάλη λαηβ μπάντα, που πραγματικά σέβεται τους οπαδούς της. Το σετλιστ ήταν προφανώς επικεντρωμένο στον τελευταίο δίσκο τους, ενώ δεν έλειψαν τα "χιτάκια" αλλά και λιγότερο συνηθισμένα κομμάτια. Ιδιαίτερες λατρείες τα Love Is Blasphemy, Finisterra/ Opium και Ataegina αντίστοιχα. Και ιδιαίτερη αναφορά στο New Tears Eve, που ήταν από τις κορυφαίες στιγμές της συναυλίας, άνετα. Παράπονα πάντα θα υπάρχουν, προσωπικά πχ θα ήθελα περισσότερα κομμάτια από το Omega White, αλλά με σχεδόν δυο ώρες show, όλα φεύγουν. Για απόδοση περιττό να αναφερθώ. Ένα μεγάλο ρησπεκτ σε όλους κι άλλο ένα για τον τεράστιο Fernando Ribeiro. Απλά.
Μακάρι να αξιωθούμε να τους ξαναδούμε σύντομα.
First things first, οι Fallen Arise που άνοιξαν τη βραδυά ακούγονταν ευχάριστα και προσωπικά μου έφεραν αρκετά στο μυαλό Nightwish. Κάπως μαζεμένοι φαίνονταν, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Οι SadDolls νομίζω μου έκαναν περισσότερη εντύπωση από τα σαππορτ, αν και τους είχα ακούσει ελάχιστα πριν τη συναυλία. Ελπίζω να τους ξαναδω σύντομα. Οι Sorrowful Angels αρκετά δυνατοί, σκάλες καλύτεροι από το 2010 που τους είχα δει με Katatonia.
Από κει και πέρα, για τους Moonspell τι να πεις. Μεγάλη λαηβ μπάντα, που πραγματικά σέβεται τους οπαδούς της. Το σετλιστ ήταν προφανώς επικεντρωμένο στον τελευταίο δίσκο τους, ενώ δεν έλειψαν τα "χιτάκια" αλλά και λιγότερο συνηθισμένα κομμάτια. Ιδιαίτερες λατρείες τα Love Is Blasphemy, Finisterra/ Opium και Ataegina αντίστοιχα. Και ιδιαίτερη αναφορά στο New Tears Eve, που ήταν από τις κορυφαίες στιγμές της συναυλίας, άνετα. Παράπονα πάντα θα υπάρχουν, προσωπικά πχ θα ήθελα περισσότερα κομμάτια από το Omega White, αλλά με σχεδόν δυο ώρες show, όλα φεύγουν. Για απόδοση περιττό να αναφερθώ. Ένα μεγάλο ρησπεκτ σε όλους κι άλλο ένα για τον τεράστιο Fernando Ribeiro. Απλά.
Μακάρι να αξιωθούμε να τους ξαναδούμε σύντομα.