από Fallen angel Παρ Ιαν 02, 2009 7:04 am
1. Nightwish (Old) / Evanescence - Sorry, δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Τον καθένα για διαφορετικούς λόγους..
2. Tarja Turunen
3. Χάρις Αλεξίου
4. Emilie Autumn
5. Άλκηστις Πρωτοψάλτη
6. Within Temptation
7. Scorpions
8. After Forever
9. Tristania
10. Laura Pausini
Δυσκολεύτηκα πάαρα πολύ για να τα ξεχωρίσω, το σκέφτηκα αρκετά κι ας πούμε ότι είναι κάπως έτσι. Δεν είναι ούτε η σειρά απόλυτη.. μια εικονική λίστα είναι.
Τα 3 πρώτα έμπαιναν άνετα και νούμερο ένα.
Χμμ, απ' την Πρωτοψάλτη εξαιρώ το τελευταίο album που δεν είναι τόσο στα ακούσματα. Μέχρι και το 6 είναι αυτά που ακούω κάτι παραπάνω από υπερ-υπερβολικά πολύ.
Με τους Scorpions έχει πολύ μεγάλο κόλλημα η ξαδέρφη μου που είναι απ' τα πιο κοντικά και αγαπημένα μου άτομα, επόμενο ήταν λοιπόν να μου κολλήσει το μικρόβιο. Ειδικά με κάποια τραγούδια έχω απίστευτο κόλλημα, με κορυφή το αξεπέραστο Still loving you.
Από εκεί και πέρα έμειναν πολύ λίγες θέσεις και δεν ήξερα τι να πρωτοστριμώξω, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει δυστυχώς πολλά εκτός. Έβαλα αυτά χωρίς να είναι και απόλυτο. Για το νούμερο 10 θα μπορούσα ίσως να είχα βάλει Epica ή τους καινούργιους Nightwish, αλλά για τους τελευταίους σκέφτηκα ότι θα περιμένω πρώτα περισσότερα δείγματα γραφής (όπως έβγαλα εκτός Stream of passion με το ένα album) ώστε ούτε να τους υποτιμήσω, ούτε να τους υπερτιμήσω. Ο χρόνος θα δείξει. Και τελικά αποφάσισα να βάλω Laura παρά το ότι ακούω άλλα περισσότερο, γιατί είναι μεγαλύτερο το συναισθηματικό δέσιμο.