+31
gothaki_snow_white
NIGHTWALKER
Beast Of Prey
SafeInsideMyself
*mary*
FiGhT cLuB
TarjaPhoennix
Evrocks
Ghost-Angel
SymphonicTarja
Angel of Night
nymphadora
zina90
Popocatepetl
Frozen_Angel
afedikoxalarwse6178
pikkumyy
polidoros4433
Katja-Turunen
BloodRose
*Missing Angel*
Ktn
kostas-nw
~silently broken angel~
Fallen angel
SharonManiac
Madguy
BleKatsiki
sweety
evanescencespko
Nemesis
35 απαντήσεις
General discussion & news
pikkumyy- Tarja Gold Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1558
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°601
Απ: General discussion & news
Είδα δύο στιγμιότυπα μόνο, αλλά ελπίζω να άξιζε τις 20 εκατομμύρια λίρες που κόστισε στο βρετανικό λαό.
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°602
^TA POOOOOOOOOOSA??? e oxi, ayto parapaei
OSO telios kai na itan o gamos ayto to poso PARAine ypervoliko, kai pu? sti vretania pu exun TOSUS anergus ttttttt kala ipa prin, katadiaaaaa
OSO telios kai na itan o gamos ayto to poso PARAine ypervoliko, kai pu? sti vretania pu exun TOSUS anergus ttttttt kala ipa prin, katadiaaaaa
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°603
Alitheia Eleni?
Poy to diavases?
Ego pisteya pos ok i asfaleia tha itan i kratiki alla i teleti kai ola ta paralipomena tha kaliptontan apo to palati.
Ego akoysa stis eidisis pos trivoyn ta xeria toys sto Londino apo ta esoda ksenodoxeiarxes kai osoi asxoloyntai me ton toyrismo.
Poy to diavases?
Ego pisteya pos ok i asfaleia tha itan i kratiki alla i teleti kai ola ta paralipomena tha kaliptontan apo to palati.
Ego akoysa stis eidisis pos trivoyn ta xeria toys sto Londino apo ta esoda ksenodoxeiarxes kai osoi asxoloyntai me ton toyrismo.
- Δημοσίευση Ν°604
Ναι, η ασφάλεια κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες.
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°605
Poly xrima.
Pantos fanike na to diaskedazan
Pantos fanike na to diaskedazan
- Δημοσίευση Ν°606
Ε αφού το διασκέδαζαν...!
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°607
Άντε, τον παντρέψαμε τον William, ησυχάσαμε κι από αυτό.
Δε ξέρω την αγγλική νοοτροπία πάνω στο όλο "Βασιλεία/μοναρχία" θέμα ούτε το κατά πόσον επιβαρύνει την...τσέπη τους ή είναι απλά διακοσμητικά, οπότε δεν έχω δικαίωμα να εκφέρω άποψη για όλη αυτή την μανία. Γούστο τους και καπέλο τους.
Δεν έχω, όμως, εκφράσεις ικανές να χαρακτηρίσουν τα ελληνικά κανάλια (σοβαρά και μη) για αυτήν την ολοήμερη (κι όχι μόνο) φρενίτιδα. Δε ξέρω αν γίνομαι υπερβολική, αλλά σε μια χώρα που είναι κάτω απ'τον πάτο του βαρελιού, οι διευθυντάδες κι τα δημοσιογραφάκια-σκύλοι τους θα πρέπει ή να ζουν σε άλλο σύμπαν ή να έχουν πολύ θράσος για να ξεσαλώσουν με τοοοοση τρέλα.
Συγγνωμη αλλά εγώ σήμερα θα ήθελα εκτενή αναφορά π.χ. σε αυτό κι όχι στο αν η Ελισάβετ έγινε εξαλλη επειδή η Kate δεν έπιασε τα μαλλιά της κότσο.
Δε ξέρω την αγγλική νοοτροπία πάνω στο όλο "Βασιλεία/μοναρχία" θέμα ούτε το κατά πόσον επιβαρύνει την...τσέπη τους ή είναι απλά διακοσμητικά, οπότε δεν έχω δικαίωμα να εκφέρω άποψη για όλη αυτή την μανία. Γούστο τους και καπέλο τους.
Δεν έχω, όμως, εκφράσεις ικανές να χαρακτηρίσουν τα ελληνικά κανάλια (σοβαρά και μη) για αυτήν την ολοήμερη (κι όχι μόνο) φρενίτιδα. Δε ξέρω αν γίνομαι υπερβολική, αλλά σε μια χώρα που είναι κάτω απ'τον πάτο του βαρελιού, οι διευθυντάδες κι τα δημοσιογραφάκια-σκύλοι τους θα πρέπει ή να ζουν σε άλλο σύμπαν ή να έχουν πολύ θράσος για να ξεσαλώσουν με τοοοοση τρέλα.
Συγγνωμη αλλά εγώ σήμερα θα ήθελα εκτενή αναφορά π.χ. σε αυτό κι όχι στο αν η Ελισάβετ έγινε εξαλλη επειδή η Kate δεν έπιασε τα μαλλιά της κότσο.
angelos318- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 92
Όνομα : Lilou
Μέλος από : 28/12/2010
- Δημοσίευση Ν°608
Τι μπορεί να πεί κανείς για το παιδάκι..
Angel of Night- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 939
Τόπος : Beograd (Zemun)
Μέλος από : 20/11/2008
- Δημοσίευση Ν°609
Gia na min kanoun treles kati anwrima me ta veggalika.. ok exei ton symvolismo tou alla oi ypervoles kostizoun zwes... grrrrr!
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°610
8ea o neeee, 8ea!Άντε, τον παντρέψαμε τον William, ησυχάσαμε κι από αυτό.
gia tin agglia milameEgo pisteya pos ok i asfaleia tha itan i kratiki alla i teleti kai ola ta paralipomena tha kaliptontan apo to palati.
odws, efere kai ena kalo se ola ayta aytos o gamos perimenan pws k pws ayto to gamo apo turistiki apopsi kai ine apolytws fysikoEgo akoysa stis eidisis pos trivoyn ta xeria toys sto Londino apo ta esoda ksenodoxeiarxes kai osoi asxoloyntai me ton toyrismo
SafeInsideMyself- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 444
Όνομα : Dimitra
Τόπος : Keratsini/Peiraias
Μέλος από : 01/01/2009
- Δημοσίευση Ν°611
pwww pantrepsame kai ton willian... -.- twra enas emine... PREPEI NA TON PROLABW... -.- ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DIKOS MOU EINAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... -.-
diman- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 123
Όνομα : dimitris
Τόπος : in strange and mysterious place called athens
Μέλος από : 01/11/2010
- Δημοσίευση Ν°612
η βερα λέει δεν εμπαινε ευκολα... τυχαίο? δε νομιζω
- Δημοσίευση Ν°613
to idio skeftika kai egw ahahahhaa
diman- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°614
αυτα ειναι τα νεα βασιλικα καθηκοντα ή η τιμωρία που δεν εμπαινε η βερα?
- Δημοσίευση Ν°615
xaxaxaxaaxxaxaxaxa apaixtooooo :PPPPPPPP
SafeInsideMyself- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 444
Όνομα : Dimitra
Τόπος : Keratsini/Peiraias
Μέλος από : 01/01/2009
- Δημοσίευση Ν°616
AAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
- Δημοσίευση Ν°617
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=63035003
Δεν αντέχω να βλέπω το κέντρο που μεγάλωσα και αλήτεψα αμέριμνη να καταντάει έτσι ρε γμώτο... Κλαίω και για τον άνθρωπο και την οικογένεια του.
Και που είσαι ακόμη...
Δεν αντέχω να βλέπω το κέντρο που μεγάλωσα και αλήτεψα αμέριμνη να καταντάει έτσι ρε γμώτο... Κλαίω και για τον άνθρωπο και την οικογένεια του.
Και που είσαι ακόμη...
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°618
Αποτρόπαιο. Έπαθα σοκ όταν το άκουσα.
angelos318- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 92
Όνομα : Lilou
Μέλος από : 28/12/2010
- Δημοσίευση Ν°619
evanescencespko- Admin
- Δημοσίευση Ν°620
*Missing Angel* έγραψε:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=63035003
Και που είσαι ακόμη...
Tis teleytaies meres ginetai xamos.
I koinonia vrazei pali.
Ayto poy me tromazei perissotero apo ola prosopika einai pos kapoies fasistikes kai ratsistikes idees exoyn perasei san na einai normal.
diman- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°621
Δυστυχώς χαμός στο κέντρο γίνεται εδώ και πολύ καιρο, αλλά κανένας δεν λέει τίποτα, με αποτέλεσμα να μην μαθαίνουμε τι γίνεται. Και ρατσιστικά και φασιστικά συμβάντα εναντίον αθώων αλλοδαπών αλλά και Ελλήνων έχουν γίνει αλλά ποτέ δεν μάθαμε τίποτα, παραμόνο τα πολύ τραβηγμένα... τι να πω?... σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολλά πραγματα για να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση... αλλά δεν θα ξεχάσω πριν κάποια χρονια που είδα έναν πιτσιρικο στο κέντρο να κρατάει ένα κουμπουρι πιο μαγάλο απο τον ίδιο του τον εαυτο...ελεος
- Δημοσίευση Ν°622
Προσωπικά, μου προξενούν την ίδια ακριβώς αηδία και οι αυτόκλητοι "τιμωροί" των λαθρομεταναστών όπως και οι αυτόκλητοι "υπερασπιστές" τους. Τους θεωρώ το ίδιο και το αυτό κι εξίσου επικίνδυνους. Το μέτρο και η λογική πρέπει να πρυτανεύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Βασικά, δεν φταίνε ούτε οι μετανάστες (αφενός βρίσκουν και τα κάνουν κι αφετέρου μέσα στην εξαθλίωση κάνεις τα πάντα) ούτε οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι του κέντρου δεν είναι ρατσιστές. Αν βγαίνουν στις τηλεοράσεις κι εκφράζονται με αυτό τον ακραίο τρόπο είναι γιατί δεν αντέχουν άλλο, είναι απελπισμένοι. Πραγματικά, παιδιά, όποιος δεν είναι απ'το κέντρο ή δε μένει εκεί, δε μπορεί να φανταστεί ποια είναι η αληθινή διάσταση της κατάστασης.
Ο,τι γίνεται προέρχεται κατευθείαν απ'την πολιτική του κράτους και μόνο. Κι όχι απλά δεν κάνει τίποτα αλλά από χτες - προχτές που ήρθαν και τα κερασάκια στην τούρτα, το μόνο πρόβλημά τους είναι "φταις εσύ", "όχι, φταίει ο δήμαρχος", "όχι, φταίει η θεία μου η Μερόπη". Ρε μλκες πάτε καλα;;;
Βασικά, δεν φταίνε ούτε οι μετανάστες (αφενός βρίσκουν και τα κάνουν κι αφετέρου μέσα στην εξαθλίωση κάνεις τα πάντα) ούτε οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι του κέντρου δεν είναι ρατσιστές. Αν βγαίνουν στις τηλεοράσεις κι εκφράζονται με αυτό τον ακραίο τρόπο είναι γιατί δεν αντέχουν άλλο, είναι απελπισμένοι. Πραγματικά, παιδιά, όποιος δεν είναι απ'το κέντρο ή δε μένει εκεί, δε μπορεί να φανταστεί ποια είναι η αληθινή διάσταση της κατάστασης.
Ο,τι γίνεται προέρχεται κατευθείαν απ'την πολιτική του κράτους και μόνο. Κι όχι απλά δεν κάνει τίποτα αλλά από χτες - προχτές που ήρθαν και τα κερασάκια στην τούρτα, το μόνο πρόβλημά τους είναι "φταις εσύ", "όχι, φταίει ο δήμαρχος", "όχι, φταίει η θεία μου η Μερόπη". Ρε μλκες πάτε καλα;;;
FiGhT cLuB- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Τόπος : Prwto pagkaki de3ia sto Paidio tou Arews
Μέλος από : 30/06/2008
- Δημοσίευση Ν°623
- Δημοσίευση Ν°624
Δίκιο μπορεί να έχουν. Αλλά αυτοί ξέρουν να διαδηλώνουν. Εμείς όχι.
Είναι γνωστή η κατάληξη που θα είχαν παρόμοιες εκδηλώσεις/διαδηλώσεις εδώ.
Είναι γνωστή η κατάληξη που θα είχαν παρόμοιες εκδηλώσεις/διαδηλώσεις εδώ.
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
- Δημοσίευση Ν°625
..κοιτα να δεις τι σου είναι το φεησμπουκ. Για πείτε γνώμες.