+3
BleKatsiki
kostas-nw
Frozen_Angel
7 απαντήσεις
Tα Άγρια Παιδιά
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°1
Tα Άγρια Παιδιά
einai nea seira sto mega koinwnikou periexomenou. deixnei tis paralliles istories 4 newn agoriwn. proswpika to vriksw poly fresko kai poly psagmeni skino8esia! eimai poly en8ousiasmeni einai apo ta elaxista erga pou parakolou8w fetos! kai oi prwtagwnistes 8eoi (akoma kai autos stin anapiriki karekla kaloulis einai )
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Tα Άγρια Παιδιά
pragmati einai poli kalo. kai emena maresei
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°3
koryfaia video.... paizoun para poly kala an kai prwtoemfanizomenoi!
BleKatsiki- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 807
Τόπος : Avalon
Μέλος από : 16/08/2008
- Δημοσίευση Ν°4
poly wraia seira ap tis liges (ellhnikes) p aksizoun fetos...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°5
nai pragmati kai i skino8esia einai arketa kali (kai fanike sta plana tou prwtou epeisodiou me to treno) krima pou den kanei toso ypsiles tile8easis (dld kanei! poly kalytera apo to g4 pou einai apenanti tou kai einai mia mpourda kai misi )
mrl_avatar- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Μέλος από : 15/01/2009
- Δημοσίευση Ν°6
teleia seira!foveres ermhneies,apsogh skhnothesia kai mousikh ependush!opoios kserei kati gia to stavro svigko as grapsei.eimai polu kollhmenh kai thelw na mathainw osa parissotera einai dunaton gi auton!!!
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°7
Kalos irthes!
Mporeis na systitheis edo mias kai eisai kainoyrgia
Mporeis na systitheis edo mias kai eisai kainoyrgia
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°8
^min petagesai sto topic twn 8ewn mou esy w naiiiiiiiiiiiiiiiii ki alli kollimeniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! ki egw stin idia tyxi me sena eimai exeis mpei sto site tou mega? exei polles polles plirofories gia olous
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
- Δημοσίευση Ν°9
Ναι...! Άγρια παιδιά for the win!
mrl_avatar- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Μέλος από : 15/01/2009
- Δημοσίευση Ν°10
exw mpei se ola ta sights!ta exw mathei ola!!!!den paizomai sou lew....einai ligo akribothorhtoi omws re gmt!de dinoun polles sunenteukseis...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°11
kai poly kala kanoun auto emena mou deixnei sovarotita! allwste douleia tous einai na kanoun kala sirials kai parastaseis oxi na dinoun synenteu3eis kai na provaloun me auto ton tropo ton eauto tous korali kryfokameni eisai ki esy? axaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°12
Τελευταία έχω κολλήσει πολύ με Άγρια παιδιά. Είναι πολύ ωραίο!
Και μ' αρέσουν πολύ οι ηθοποιοί που παίζουν και οι βασικοί και σχεδόν όλοι οι guests. Με τα ονόματα μόνο έχω ένα προβληματάκι. Σπάικ (αυτός που τον θυμάμαι είναι και ο μόνος που δεν πάω πολύ ), ο Χρήστος, αυτόν τον συμπαθώ αρκετά, αλλά έχει κάτι που με πληγώνει και θυμώνει ώρες ώρες ..οι άλλοι δύο είναι που μ' αρέσουν πάρα πολύ.. και οι δύο και νομίζω περισσότερο αυτός με το μούσι (Νίκος?..μάλλον κοτσάνα. )
Μα τι κακό κι αυτό.. να μην μπορώ να μάθω 5 ονόματα.
Και μ' αρέσουν πολύ οι ηθοποιοί που παίζουν και οι βασικοί και σχεδόν όλοι οι guests. Με τα ονόματα μόνο έχω ένα προβληματάκι. Σπάικ (αυτός που τον θυμάμαι είναι και ο μόνος που δεν πάω πολύ ), ο Χρήστος, αυτόν τον συμπαθώ αρκετά, αλλά έχει κάτι που με πληγώνει και θυμώνει ώρες ώρες ..οι άλλοι δύο είναι που μ' αρέσουν πάρα πολύ.. και οι δύο και νομίζω περισσότερο αυτός με το μούσι (Νίκος?..μάλλον κοτσάνα. )
Μα τι κακό κι αυτό.. να μην μπορώ να μάθω 5 ονόματα.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°13
4 einai wre min anisyxeis kai egw tous mperdeuw! o mousatos einai o nikos kai o allos o melaxrinoulis pou at eixe me tin montela einai o petros! egw eimai fan tou nikou! einai poly poly poly poly poly glykas (mporeis na fantasteis ti ekana otan o nikos kai i aderfi tou spike ir8ane .....exmmmmmmmm pio konta ) eprepe na paw kai egw stis auditions dystyxws epeidi einai apo tis sieres tou mega pou kanei mono 15% 8a symplirwsei 20 epeisodia kai 8a kopei (enw arxika itan na symplirwsei 28 epeisodia
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°14
Κοβεται, ε;;;
Ε, βεβαια! Δεν ηταν politically correct για την ελληνικη τηλεοραση....
Δεν ειχε βιλες με πισινες, 2μετρες ξανθιες με γαλανα ματια κ.ο.κ.
Ε, βεβαια! Δεν ηταν politically correct για την ελληνικη τηλεοραση....
Δεν ειχε βιλες με πισινες, 2μετρες ξανθιες με γαλανα ματια κ.ο.κ.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°15
korina kai esy to parakolou8eis??? ta 4 paidia pantws anadeixtikan oloi tous paizoun se a3iologes 8eatrikes parastaseis kakws pou 8a kopei..... vsk ftaiei ligo kai i mera pou to exoun! as to valoun paraskeui kai 8a deite ti tile8easi 8a kanei pantws i skino8esia a3izei poly se autin tin seira
*Missing Angel*- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 812
Όνομα : Κορίνα Νο2
Τόπος : Αθήνα
Μέλος από : 02/11/2008
- Δημοσίευση Ν°16
Ναι, το παρακολουθω. Οχι πάντα ομως. Λογω μερας, ακριβως αυτο που ειπες.
Ρε ειναι πολυ καλοι ηθοποιοι. Το παιδι με την αναπηρικη καρεκλα που δε θυμαμαι ονομα, ειναι εξαιρετικος.
Ρε ειναι πολυ καλοι ηθοποιοι. Το παιδι με την αναπηρικη καρεκλα που δε θυμαμαι ονομα, ειναι εξαιρετικος.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°17
xristos legetai sti seira! eidika sto epeisodio pou eixe vrei auton pou ton afise anapiro itan
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°18
Α ναι.. 4, όχι 5.. και το μέτρημα έχω χάσει.
Κι εμένα μου είπε ένας φίλος μου ότι θα κοπεί νωρίτερα, αλλά λέει ότι έκανε καλά νούμερα..
Για την ημέρα δεν πολυσυμφωνώ πάντως, Παρασεκυή δεν θα το έβλεπα ποτέ ενώ στη μέση της εβδομάδας σπάνια δεν είμαι σπίτι τέτοια ώρα..
Ναι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και μ' αρέσει και το σενάριο και η σκηνοθεσία, όλα..
Κι εμένα μου είπε ένας φίλος μου ότι θα κοπεί νωρίτερα, αλλά λέει ότι έκανε καλά νούμερα..
Για την ημέρα δεν πολυσυμφωνώ πάντως, Παρασεκυή δεν θα το έβλεπα ποτέ ενώ στη μέση της εβδομάδας σπάνια δεν είμαι σπίτι τέτοια ώρα..
Ναι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και μ' αρέσει και το σενάριο και η σκηνοθεσία, όλα..
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°19
ama pareis tous mesous orous olwn twn sirial tou mega 8a deis oti auto einai to pio xamilo (milw panta mono gia tis seires tou mega ) kati prepei na kopsoun ki autoi pantws an 8elete 3erw mia selida pou einai anevasmena ola ta epeisiodia peite na sas steilw pm vsk triti einai mesi opws eipes kai ta nea paidia pou to vlepoun ekeini tin wra kanoun kati allo. egw 8ymamai pws 11 to vrady mono tileorasi den evlepa :p
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°20
Ναι, αλλά Παρασκευή τα νέα παιδιά επίσης, βγαίνουν έξω. Εγώ π.χ. σχεδόν πάντα τα βλέπω λύνοντας ασκήσεις..
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°21
kai to savvato ti kanoun korali? e? i ali8eia einai oti apo tis polles koutsompolistikes mekpompes pou pleon vlepw gia na perna euxarista i wra ema8a pws tis paraskeues rixnoun ta legomena dynata sirial gia ta neanika koina einai adiko na to kopsoun omws
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°22
Είδα επιτέλους το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο είχα χάσει. Χμ, δεν ξέρω, μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν μ' άρεσε πως συμπεριφέρθηκαν, άσχετα με το τι έγινε τελικά. :/ Και δεν ήταν κάπως..σύντομο; Λίγο απότομα σταμάτησε.
Όπως και να 'χει ήταν για μένα απ' τις καλύτερες φετινές (και όχι μόνο) σειρές.
Όπως και να 'χει ήταν για μένα απ' τις καλύτερες φετινές (και όχι μόνο) σειρές.