+9
Quietus
SafeInsideMyself
Pretender 666
Popocatepetl
Scrooge13
Fallen angel
Frozen_Angel
SharonManiac
BloodRose
13 απαντήσεις
Placebo
SafeInsideMyself- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 444
Όνομα : Dimitra
Τόπος : Keratsini/Peiraias
Μέλος από : 01/01/2009
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Placebo
giati den exw paei pote 8esaloniki kai gia kati allo pou den mporw na pw
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°27
Α, οκ, σόρι για την αδιακρισία τότε. Απλά εγώ επειδή θα πάω κατά πάσα πιθανότητα Θεσσαλονίκη αυτό που σκέφτομαι λίγο είναι ότι το Θέατρο Γης είναι αρχαίο θέατρο και δεν ξέρω πόσο προσφέρεται για στριμωξίδια, χοροπηδητά κτλ..
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°28
to 8eatro gis ta spaei koralia
- Δημοσίευση Ν°29
xalara koralitsaFallen angel έγραψε:Α, οκ, σόρι για την αδιακρισία τότε.
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°30
paidia na sas rwtisw... uparxun pi8anotites na paw sts placebo telika mipws 3erete pu borw na vrw eisitiria??? (an exun arxisei oi propwliseis... elpizw na mn teliwsan)
Quietus- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 137
Όνομα : Ioannis
Τόπος : Inside the Ivory Tower
Μέλος από : 30/07/2010
- Δημοσίευση Ν°31
Επίσης για on-line sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:Οι Placebo, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe Park.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880
http://www.tickethouse.gr/Ticket_House_Shows_List.pdf
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για το Θέατρο Γης
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 €
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €
Για το TerraVibe Park
Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 30 €
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €
για Αθήνα https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/591/placebo
για Θεσσαλονίκη https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/590/placebo
- Δημοσίευση Ν°32
thank youu elpizww na paww.... na sas rwtisw k kt alloo... leei eisitirio g diakekrimenh 8esh.... dld an parw ena aplo eishtirio apo twra me 30 eurww dn borw (an prolavw) na eimai sts prwtes 8esis???? k kt allo... sts on-line agores plirwnis me pistwtikh karta???
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°33
Πλήρης απογοήτευση εχθές οι Placebo.
Ο Aviv Geffen τραγούδησε ως support μισή ώρα (τον οποίο τον βλέπω 2η φορά live λόγω Placebo και μου άρεσε αρκετά, μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάξω λίγο περισσότερο τους Blackfield). Στις 9 παρά 5 βγήκαν οι Placebo. Στις 10 με 10 παρά κάτι είχαν τελειώσει και το encore (το οποίο περιλάμβανε το εξής ένα Taste in men).
Όση ώρα τραγούδησαν ήταν αρκετά καλοί -αλλά με κατώτερη απόδοση από εκείνη πέρυσι στο Rockwave- με highlights κατά τη γνώμη μου Bitter Εnd (που το λατρεύω live), Battle For The Sun, Soulmates-Sleeping with ghosts και Song to say goodbye..
Όταν άρχισαν να λένε Taste in men χωρίς να έχουμε ακούσει ήδη τουλάχιστον Meds (!!) με έπιασε μια μικρή ψυχρολουσία, αλλά μου φάνηκε πιο πιθανό να αποφάσισαν μια φορά να το πουν πιο πριν αντί για κλείσιμο, παρά να τελειώσει τόσο σύντομα και με τόσες ελλείψεις η συναυλία..
Αφού βγήκαν από τη σκηνή και μετά από αρκετή ώρα με χειροκροτήματα, φωνές, placebo, we want more κτλ κτλ.. συνειδητοποιήσαμε αυτό που φαινόταν απίστευτο, ότι αυτό ήταν και δεν πρόκειται να ξαναβγούν.. Άρχισαν γιούχα, ιπτάμενα τενεκεδάκια, ποτήρια, μπουκάλια (και όχι μόνο πλαστικά.. και όχι μόνο άδεια - φαντάζεστε λίγο πολύ τι έγινε όταν ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό μέσα χτύπησε κάποιον λίγο πιο μπροστά μας), η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, πολύ βρισίδι, πολύ εκνευρισμός, φωνές, χαμός.. Όμορφα πράγματα..
Στο ταμείο τα παράπονα ήταν σε κατάσταση "χτυπάνε με δύναμη τα τζάμια για να βγουν οι υπάλληλοι που δεν σκάνε μύτη"..
Όλοι είχαν πάθει την πλάκα τους πάντως, για αρκετή ώρα αφού τελείωσαν το θέατρο παρέμενε γεμάτο, σχεδόν κανείς δεν το κουνούσε, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. (Και ακόμα μου φαίνεται απίστευτο..δεν τους το 'χα. Με απογοήτευσαν τόσο πολύ και έπεσαν τόσο στην εκτίμηση μου)
Το θέατρο γης κάποια ώρα μετά την συναυλία (αίσχος):
Ξεπέτα και ξεφτίλα. Είναι απαράδεκτοι να κάνουν κάτι τέτοιο και μάλιστα σε μια χώρα με τόσο κοινό στην οποία έρχονται κάθε χρόνο. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με την συμπεριφορά τους (αλλά ακόμα και να είχε είναι εξαιρετικά ανώριμο και αντι-επαγγελματικό τη στιγμή που έχει και άλλους 5000 ανθρώπους από κάτω), αλλά κάτι πρέπει να παίχτηκε με κάποιον στο κοινό όταν παίζαν Every you every me.. Δεν κατάλαβε κάποιος όμως τι ακριβώς έγινε τελικά..
Φεύγοντας όλοι είχαν μείνει με την χείριστη των εντυπώσεων και θυμωμένοι-απογοητευμένοι.. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντιμετώπιση όταν και αν ξαναπαίξουν στην Θεσσαλονίκη, αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να παίξουν σε άδειο και όχι φίσκα χώρο.. Απ' ό,τι φαίνεται αυτή ήταν η τελευταία μου Placebo συναυλία, ελπίζω να μου περάσει κάποια στιγμή τουλάχιστον αυτό το ξενέρωμα που έχω φάει, γιατί κάποια τραγούδια τους μου άρεσαν πραγματικά πολύ.
Δεν είπαν Meds, δεν είπαν Infra Red, δεν είπαν Post Blue, δεν είπαν For what it's worth, δεν είπαν Special K, δεν είπαν Special needs...
Τα τραγούδια που θυμάμαι ότι είπαν, αλλά όχι με αυτή τη σειρά είναι:
Nancy boy
Battle for the sun
Bright Lights
Ashtrey heart
Sleeping with ghosts
Breath underwater
Every you every me
Song to say goodbye
Kitty Litter
Teenage angst
Never-ending why
Bitter end
Taste in men
Ίσως και κανένα ακόμα που ξεχνάω.. Γύρω στα 13 τραγούδια πάνω κάτω..
Τελικά όντως μας άφησαν με bitter end. :S
Αυτά που λυπάμαι πιο πολύ είναι 1. Ότι δεν έμεινα τουλάχιστον με την άψογη εντύπωση που είχα μετά το Rockwave του 2009, 2. Ότι δεν έδωσα τα χρήματα για να πάω καλύτερα στην Emma Shapplin μεθαύριο.
EDIT: Link: http://musicholics.gr/?p=2588
Έχει λάθη και ανακρίβειες βέβαια, παίξαν για 1 ώρα, όχι και 45 λεπτά και όταν βγήκαν για encore είπαν ένα και μοναδικό τραγούδι, όχι 2-3..
Σε ένα σχόλιο διάβασα ότι ήταν 7000 κόσμος..
Ο Aviv Geffen τραγούδησε ως support μισή ώρα (τον οποίο τον βλέπω 2η φορά live λόγω Placebo και μου άρεσε αρκετά, μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάξω λίγο περισσότερο τους Blackfield). Στις 9 παρά 5 βγήκαν οι Placebo. Στις 10 με 10 παρά κάτι είχαν τελειώσει και το encore (το οποίο περιλάμβανε το εξής ένα Taste in men).
Όση ώρα τραγούδησαν ήταν αρκετά καλοί -αλλά με κατώτερη απόδοση από εκείνη πέρυσι στο Rockwave- με highlights κατά τη γνώμη μου Bitter Εnd (που το λατρεύω live), Battle For The Sun, Soulmates-Sleeping with ghosts και Song to say goodbye..
Όταν άρχισαν να λένε Taste in men χωρίς να έχουμε ακούσει ήδη τουλάχιστον Meds (!!) με έπιασε μια μικρή ψυχρολουσία, αλλά μου φάνηκε πιο πιθανό να αποφάσισαν μια φορά να το πουν πιο πριν αντί για κλείσιμο, παρά να τελειώσει τόσο σύντομα και με τόσες ελλείψεις η συναυλία..
Αφού βγήκαν από τη σκηνή και μετά από αρκετή ώρα με χειροκροτήματα, φωνές, placebo, we want more κτλ κτλ.. συνειδητοποιήσαμε αυτό που φαινόταν απίστευτο, ότι αυτό ήταν και δεν πρόκειται να ξαναβγούν.. Άρχισαν γιούχα, ιπτάμενα τενεκεδάκια, ποτήρια, μπουκάλια (και όχι μόνο πλαστικά.. και όχι μόνο άδεια - φαντάζεστε λίγο πολύ τι έγινε όταν ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό μέσα χτύπησε κάποιον λίγο πιο μπροστά μας), η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, πολύ βρισίδι, πολύ εκνευρισμός, φωνές, χαμός.. Όμορφα πράγματα..
Στο ταμείο τα παράπονα ήταν σε κατάσταση "χτυπάνε με δύναμη τα τζάμια για να βγουν οι υπάλληλοι που δεν σκάνε μύτη"..
Όλοι είχαν πάθει την πλάκα τους πάντως, για αρκετή ώρα αφού τελείωσαν το θέατρο παρέμενε γεμάτο, σχεδόν κανείς δεν το κουνούσε, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. (Και ακόμα μου φαίνεται απίστευτο..δεν τους το 'χα. Με απογοήτευσαν τόσο πολύ και έπεσαν τόσο στην εκτίμηση μου)
Το θέατρο γης κάποια ώρα μετά την συναυλία (αίσχος):
Ξεπέτα και ξεφτίλα. Είναι απαράδεκτοι να κάνουν κάτι τέτοιο και μάλιστα σε μια χώρα με τόσο κοινό στην οποία έρχονται κάθε χρόνο. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με την συμπεριφορά τους (αλλά ακόμα και να είχε είναι εξαιρετικά ανώριμο και αντι-επαγγελματικό τη στιγμή που έχει και άλλους 5000 ανθρώπους από κάτω), αλλά κάτι πρέπει να παίχτηκε με κάποιον στο κοινό όταν παίζαν Every you every me.. Δεν κατάλαβε κάποιος όμως τι ακριβώς έγινε τελικά..
Φεύγοντας όλοι είχαν μείνει με την χείριστη των εντυπώσεων και θυμωμένοι-απογοητευμένοι.. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντιμετώπιση όταν και αν ξαναπαίξουν στην Θεσσαλονίκη, αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να παίξουν σε άδειο και όχι φίσκα χώρο.. Απ' ό,τι φαίνεται αυτή ήταν η τελευταία μου Placebo συναυλία, ελπίζω να μου περάσει κάποια στιγμή τουλάχιστον αυτό το ξενέρωμα που έχω φάει, γιατί κάποια τραγούδια τους μου άρεσαν πραγματικά πολύ.
Δεν είπαν Meds, δεν είπαν Infra Red, δεν είπαν Post Blue, δεν είπαν For what it's worth, δεν είπαν Special K, δεν είπαν Special needs...
Τα τραγούδια που θυμάμαι ότι είπαν, αλλά όχι με αυτή τη σειρά είναι:
Nancy boy
Battle for the sun
Bright Lights
Ashtrey heart
Sleeping with ghosts
Breath underwater
Every you every me
Song to say goodbye
Kitty Litter
Teenage angst
Never-ending why
Bitter end
Taste in men
Ίσως και κανένα ακόμα που ξεχνάω.. Γύρω στα 13 τραγούδια πάνω κάτω..
Τελικά όντως μας άφησαν με bitter end. :S
Αυτά που λυπάμαι πιο πολύ είναι 1. Ότι δεν έμεινα τουλάχιστον με την άψογη εντύπωση που είχα μετά το Rockwave του 2009, 2. Ότι δεν έδωσα τα χρήματα για να πάω καλύτερα στην Emma Shapplin μεθαύριο.
EDIT: Link: http://musicholics.gr/?p=2588
Έχει λάθη και ανακρίβειες βέβαια, παίξαν για 1 ώρα, όχι και 45 λεπτά και όταν βγήκαν για encore είπαν ένα και μοναδικό τραγούδι, όχι 2-3..
Σε ένα σχόλιο διάβασα ότι ήταν 7000 κόσμος..
- Δημοσίευση Ν°34
Kalitera pu dn piga Opios exei tn set list oloklirh me tn swsth seira kai tn 8imate an borei na tn kanei post, pollu 8a i8ela na tn dw... dn exei UTE FOR WHAT IT'S WORTH???? (oxi oti mu aresi to sygekrimeno tragudi, alla 8ewritai to megalo hit tu album! )ma ute meds? kai ipan nacy boy??? mas koroideyun??? kai gia encore to taste in men... sas upoxrewsan!!Ma ine dynaton toso megalh discografia kai na pun gyrw sta 13 tragudia? edw h tarja molis evgale 2o cd kai sgr 8a leei tulaxistn 17... Poli 3enerwaa apo oti katalava... kai apo oti exw akusei ine polu psixroi (h musikh ts omws einai FOVERHHHH, allo to ena allo to allo )
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°35
^ Βρήκα αυτή τη setlist: http://www.setlist.fm/setlist/placebo/2010/earth-theatre-thessaloniki-greece-3bd5e07c.html
Nancy Boy
Ashtray Heart
Battle For The Sun
Soulmates
Kitty Litter
Every You Every Me
Breathe Underwater
The Never-Ending Why
Bright Lights
Teenage Angst
All Apologies (Nirvana cover)
Song To Say Goodbye
The Bitter End
Encore:
Taste In Men
Όντως έτσι πρέπει να ήταν, μου έλειπε το cover..
Επίσης ευχάριστες μετα-συναυλιακές στιγμές:
Nancy Boy
Ashtray Heart
Battle For The Sun
Soulmates
Kitty Litter
Every You Every Me
Breathe Underwater
The Never-Ending Why
Bright Lights
Teenage Angst
All Apologies (Nirvana cover)
Song To Say Goodbye
The Bitter End
Encore:
Taste In Men
Όντως έτσι πρέπει να ήταν, μου έλειπε το cover..
Επίσης ευχάριστες μετα-συναυλιακές στιγμές:
- Δημοσίευση Ν°36
Xaliaaa set list... ena special K???? ma kai autoi... nacy boy kai teenage angst...
- Δημοσίευση Ν°37
enta3ei... den prokite na sxoliasw kati gia to ti egine sti 8esaloniki mias kai para polla akougonte kai den me afora idietera...
egw girisa apo placebo sto tera vibe prin kamia wra... epidi hmouna xwris eisitirio argisa na mpw alla akouga mia xara... to set list pou ebales koralia eipane ki edw mono pou sto encore eixane + triger happy hands,infa-red,post blue
polu kalos eixos... fwtori8mika polu kala... genika htane ena e3esio live pai3ane gurw sti 1misi wra poloi kaloi...
to kalitero pisteuw htane sto song to say goodbye pou hmouna akoma ap'e3w ki eklega moni mou <3
egw girisa apo placebo sto tera vibe prin kamia wra... epidi hmouna xwris eisitirio argisa na mpw alla akouga mia xara... to set list pou ebales koralia eipane ki edw mono pou sto encore eixane + triger happy hands,infa-red,post blue
polu kalos eixos... fwtori8mika polu kala... genika htane ena e3esio live pai3ane gurw sti 1misi wra poloi kaloi...
to kalitero pisteuw htane sto song to say goodbye pou hmouna akoma ap'e3w ki eklega moni mou <3
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°38
Δεν είπανε δηλαδή Meds και Special Needs;
- Δημοσίευση Ν°39
oxi ta pane ki auta omg den prose3a kala ti egrapses xilia signwmh... eipane auta pou egrapses +auta pou eipa egw kai special needs kai meds...
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°40
Πέντε πάνω, πέντε κάτω..
- Δημοσίευση Ν°41
nai egw eimai polu euxaristimeni apo ti set list pantws...
an kai 8a eliwna an legane without you I'm nothing,julien,broken promise,space monkey,pure morning,spacial K,sleeping with ghosts
enta3ei den ginonte auta bebaia
an kai 8a eliwna an legane without you I'm nothing,julien,broken promise,space monkey,pure morning,spacial K,sleeping with ghosts
enta3ei den ginonte auta bebaia
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°42
Δηλαδή.. δεν είπαν Sleeping with ghosts?
- Δημοσίευση Ν°43
Genika nomizw pws parelipsan vasika kommatia...idika stn 8essalonikh
- Δημοσίευση Ν°44
nope den to panFallen angel έγραψε:Δηλαδή.. δεν είπαν Sleeping with ghosts?
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°45
Περίεργο..
- Δημοσίευση Ν°46
kai 8libero :p
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°47
Μα ρε συ.. αν είπαν τα δικά μας + αυτά που είπες είχε Soulmates.
- Δημοσίευση Ν°48
eipane kai soulmates koralia den se ktlbnw polu kala
Madguy- Tarja Silver Member
Αριθμός μηνυμάτων : 1155
Όνομα : Michael
Τόπος : Kallipoli - Piraeus
- Δημοσίευση Ν°49
sorry alla soulmates kai sleeping einai to idio kai nai to eipan
H sinavlia htan pragmatika apo ta kalitera live p exw dei! peksan 1 wra kai 45 lepta an den kanw la8os, gia encore eipan 4 kommatia ekseretiki skiniki parousia kai telios ixos! Apla gamatoi!
oswn afora tn 8es/kh akusa pws petaksan mpoukali stn skini kai o Brian nevriase g auto kai stamatise to live!
H sinavlia htan pragmatika apo ta kalitera live p exw dei! peksan 1 wra kai 45 lepta an den kanw la8os, gia encore eipan 4 kommatia ekseretiki skiniki parousia kai telios ixos! Apla gamatoi!
oswn afora tn 8es/kh akusa pws petaksan mpoukali stn skini kai o Brian nevriase g auto kai stamatise to live!
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°50
Oxi den egine etsi Mixali.
Ta mpoykalia epesan afoy eixe teleiosei i synaylia.
Ekan ksepeta sti Thessaloniki apla... Oxi oti o Molko einai fymismenos gia ton epaggelmatismo toy
Stin Athina prepei na epeksan 1:30 ora apo oti diavasa.
Ta mpoykalia epesan afoy eixe teleiosei i synaylia.
Ekan ksepeta sti Thessaloniki apla... Oxi oti o Molko einai fymismenos gia ton epaggelmatismo toy
Stin Athina prepei na epeksan 1:30 ora apo oti diavasa.