Επίσης το εξώφυλλο απ' το space της τελικά είναι η αμερικάνικη special edition.
+12
*mary*
evanescencespko
Gardy
Angel of Night
*Missing Angel*
pikkumyy
Imaginary Rain
Madguy
Fallen angel
SharonManiac
BleKatsiki
Frozen_Angel
16 απαντήσεις
Emilie Autumn
Fallen angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Όνομα : Κοραλία
Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Emilie Autumn
Θα γίνει music video για το Liar!
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°77
wraio kommati epele3e. my fav one
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°78
Είναι όντως πολύ ωραίο!
Θα περίμενα βέβαια κάτι σε Opheliac ή Gothic Lolita που έχουν μεγάλη ιστορία από πίσω. Το Gothic Lolita μόνο έχει 2.5 ώρες αφήγηση..
Αλλά κάτι θα ξέρει για να το επέλεξε, ελπίζω να δείχνει κάποια ιστορία το βίντεο.. Ανυπομονώ!
Θα περίμενα βέβαια κάτι σε Opheliac ή Gothic Lolita που έχουν μεγάλη ιστορία από πίσω. Το Gothic Lolita μόνο έχει 2.5 ώρες αφήγηση..
Αλλά κάτι θα ξέρει για να το επέλεξε, ελπίζω να δείχνει κάποια ιστορία το βίντεο.. Ανυπομονώ!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°79
2,5 wres afigisi??? ti ennoeis???
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°80
Στο The Opheliac Companion εξηγεί για το album Opheliac, για τις ηχογραφήσεις, την ιστορία πίσω από τα τραγούδια και τέτοια πράγματα. Τα παρασκήνια ας πούμε του δίσκου. Εε.. και το Gothic Lolita κρατάει κάπου εκεί. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο και μετά το Opheliac, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να τα ακούσω. Can't wait..!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°81
aaaa den einai dvd???? epeidi les "na to akousw" den les "na to dw"
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°82
Είναι μπερδεμένο. Έχει και audio και video και φωτογραφίες. Αλλά το κυριότερο είναι η αφήγηση..
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°83
den tin deixnei se dvd na afigeitai??? ennow einai afigisi sto cd???
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°84
Όχι. Την ακούς. Με τον Inkydust, έναν τεχνικό..
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°85
aaa kai yparxei kai optikopoiimeni i afigisi sto dvd na fantastw??
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°86
Όχι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.. Βασικά δεν είναι dvd - dvd.. Είναι ψηφιακά αρχεία, όχι κανονική κυκλοφορία. Επειδή είχαν πρόβλημα με τον server προσπαθώντας να στείλουν σε καμιά 20.000 ανθρώπους μαζί , έχουν στείλει προς το παρόν τα ηχητικά, φωτογραφίες και ένα σύντομο βίντεο που πρόσθεσαν τελευταία στιγμή και περιμένουμε να δούμε τι έκπληξη επιφυλάσσει το βίντεο.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°87
ara den einai dvd me backstage giati gw auto katalava stin arxi
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°88
Τι να σου πω.. για το βίντεο επιφυλάσσομαι.
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°89
Τελευταία έφαγα κόλλημα με το Let The Record Show..
If I'm going down, then I'm doing down good..
So, let the record show!
If I'm going down, then I'm doing down good..
So, let the record show!
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°90
san katsiki xoropidaei
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°91
Χαχα.. ναι. Μ' αρέσει πολύ! Είναι τρελή, δεν έχει ησυχία..
Και η άλλη η χαζή που της πετάει μαξιλάρι..
edit: Shalott σε Enchant περιόδους..
Και η άλλη η χαζή που της πετάει μαξιλάρι..
edit: Shalott σε Enchant περιόδους..
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°92
Άλλαξε η μέρα, μπορώ να συνεχίζω να σας πρήζω.
Καταρχήν για το βίντεο κλιπ του Liar:
She said in TOC that the video may be delayed due to other faboulous things going on on The Asylum. Also she said the video is gonna be extremely violent and sexual and probably is banned everywhere but she doesn't give a f*** beause she's doing it for herself and doesn't care who watch it. She also said is gonna be kind of a short movie, with a story and such.
Ας μου κλείσει κανείς το χαμόγελο, είμαι υπερβλολικά ενθουσιασμένη.
Συνέντευξη:
Είναι ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος! Την αγαπάω και την σέβομαι ακόμα πιο πολύ.
Επίσης κάποια στιγμή που την ρωτάει για το Asylum (το βιβλίο) λέει ότι ουσιαστικά είναι πραγματική ιστορία. Όταν περιγράφει κάποιες καταστάσεις..
Καταρχήν για το βίντεο κλιπ του Liar:
She said in TOC that the video may be delayed due to other faboulous things going on on The Asylum. Also she said the video is gonna be extremely violent and sexual and probably is banned everywhere but she doesn't give a f*** beause she's doing it for herself and doesn't care who watch it. She also said is gonna be kind of a short movie, with a story and such.
Ας μου κλείσει κανείς το χαμόγελο, είμαι υπερβλολικά ενθουσιασμένη.
Συνέντευξη:
Είναι ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος! Την αγαπάω και την σέβομαι ακόμα πιο πολύ.
Επίσης κάποια στιγμή που την ρωτάει για το Asylum (το βιβλίο) λέει ότι ουσιαστικά είναι πραγματική ιστορία. Όταν περιγράφει κάποιες καταστάσεις..
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°93
auto pou eipe oti den tin endiaferei poios 8a to dei kai oti to kanei gia ton eauto tis egw to vriskw kapws.... edw pou ta leme ki auti poulaei se emas edw oxi toso alla se alles xwres poulaei poly as min einai axaristi
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°94
Δεν νομίζω ότι αναφέρεται στους fan της. Σέβεται πάρα πολύ το κοινό της, πάρα πολύ και μπορεί να μην έχει το τεράστιο κοινό, αλλά έχει πολύ πιστό κοινό.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°95
nai den antilegw alla an den to dei kai kaneis logw twn asximwn skinwn pou periexei e den 8a pei kai gioupi korali ti akrivws einai auto to vivlio pou anaferetai???
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°96
Νομίζω ότι το λέει για τους υπόλοιπους ανθρώπους.. Και για το Opheliac λέει στην συνέντευξη ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη που βρέθηκε κόσμος να το καταλαβαίνει και να το αγκαλιάζει, ενώ δεν φανταζόταν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.. Σ' αυτό λέει πως οφείλει την αισιοδοξία που έχει τώρα, διαφορετική απ' την πραγματική αισιοδοξία που είχε στην περίοδο του Enchant.
Όσο για το βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, νομίζω ότι κάποια πρώτα αντίτυπα θα πάρουν τώρα στην tour που θα γίνει στις ΗΠΑ όσοι έχουν VIP εισιτήρια.. και νομίζω ότι είναι ήδη sold-out σχεδόν όλες. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει κανονικά..
Από λίγα πράγματα που λέει στην συνέντευξη στον εαυτό της αναφέρεται και κάνει κάποιες περιγραφές για το πώς ζούσε εκεί πέρα. Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα είναι ελαφρώς σουρεαλιστικό το βιβλίο.. Υπάρχει και κάποιο απόσπασμα που διαβάζει στο EP του 4 o'clock (αν δεν κάνω λάθος).
Επίσης αργότερα δεν ξέρω αν αναφέρονται συγκεκριμένα στο βιβλίο ή μιλώντας γενικά για άσυλα (γιατί ρωτάει αν εδώ στην Ευρώπη είναι καλύτερα τα πράγματα και ότι πάντα έχουμε την ελπίδα πώς κάπου αλλού δεν έχει σημασία πού, οι άνθρωποι είναι καλύτερα) λέει ότι μπορεί ένας γιατρός να σε κακοποιεί, αλλά δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτός είναι ένας επιστήμονας κι εσύ ένα φαντασιόπληκτο κορίτσι (δεν θυμάμαι τις λέξεις που χρησιμοποιεί ακριβώς).
Πάντως θέλω σίγουρα να το διαβάσω.
Πέρα απ' τα άσχημα, αλλάζουν συζήτηση κάποια στιγμή και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάνει σχεδόν τα πάντα μόνη της, το site, το forum, τα κοστούμια κτλ.. Είχε και κάποιο πρόβλημα με το label ή τον manager της και λέει ότι μόλις πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι μπορεί να εμπιστεύεται και άλλους ανθρώπους, οι bloody crumpets (οι κοπέλες που είναι πλέον το συγκρότημα της στις παραστάσεις), τεχνικοί..
Όσο για το βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, νομίζω ότι κάποια πρώτα αντίτυπα θα πάρουν τώρα στην tour που θα γίνει στις ΗΠΑ όσοι έχουν VIP εισιτήρια.. και νομίζω ότι είναι ήδη sold-out σχεδόν όλες. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει κανονικά..
Από λίγα πράγματα που λέει στην συνέντευξη στον εαυτό της αναφέρεται και κάνει κάποιες περιγραφές για το πώς ζούσε εκεί πέρα. Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα είναι ελαφρώς σουρεαλιστικό το βιβλίο.. Υπάρχει και κάποιο απόσπασμα που διαβάζει στο EP του 4 o'clock (αν δεν κάνω λάθος).
Επίσης αργότερα δεν ξέρω αν αναφέρονται συγκεκριμένα στο βιβλίο ή μιλώντας γενικά για άσυλα (γιατί ρωτάει αν εδώ στην Ευρώπη είναι καλύτερα τα πράγματα και ότι πάντα έχουμε την ελπίδα πώς κάπου αλλού δεν έχει σημασία πού, οι άνθρωποι είναι καλύτερα) λέει ότι μπορεί ένας γιατρός να σε κακοποιεί, αλλά δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτός είναι ένας επιστήμονας κι εσύ ένα φαντασιόπληκτο κορίτσι (δεν θυμάμαι τις λέξεις που χρησιμοποιεί ακριβώς).
Πάντως θέλω σίγουρα να το διαβάσω.
Πέρα απ' τα άσχημα, αλλάζουν συζήτηση κάποια στιγμή και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάνει σχεδόν τα πάντα μόνη της, το site, το forum, τα κοστούμια κτλ.. Είχε και κάποιο πρόβλημα με το label ή τον manager της και λέει ότι μόλις πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι μπορεί να εμπιστεύεται και άλλους ανθρώπους, οι bloody crumpets (οι κοπέλες που είναι πλέον το συγκρότημα της στις παραστάσεις), τεχνικοί..
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°97
genika i mousiki tis einai periergi.... enw exei poly wraia fwni auti i melwida tou synth kai auto to violi............. me xalane kommataki pantws den mporw na katalavw giati tin vazoun stin katigoria industrial....
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°98
Ε, τι να σου πω.. Δεν ξέρω από ταμπέλες, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.
Το βιολί;; Το λατρεύω.
Το βιολί;; Το λατρεύω.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°99
sta live wstoso ginetai anypoforo
Fallen angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°100
Εσύ σε τι είδος θα την έβαζες; Αν και είναι δύσκολο ενιαία, γιατί από album σε album είναι τεράστιες οι διαφορές.. Αλλά το Opheliac για παράδειγμα;
Το violindustrial/Victoriandustrial το χρησιμοποίησε η ίδια για να περιγράψει την μουσική της.
These are both terms Emilie has coined to describe her music, a combination of violin/Victorian style music and industrial.
"I simply combine what I like, because I don't want to spend great chunks of my life doing one thing and not the other. It's simply a convenient way to do everything at once." -- EA, TWF Magazine.
Ε, όχι ανυπόφορο. Εμένα και live μ' αρέσει το βιολί. Καλά στην αρχή του Liar δεν το συζητώ..
Πάντως κάνει πολλάααα χρόνια βιολί. Ξεκίνησε στα 4 να μαθαίνει και έφηβη ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά..
edit:
Κοιτάξτε λίγο:
Wtf? Στην αμερική βάζουν όρια ηλικίας; Και ..συνοδεία από κηδεμόνα.. 19+? Πάμε καθόλου καλά;
Τόσο ακατάλληλη την θεωρούν;
Τα all ages πρέπει να είναι και πολύ προχωρημένα.
Το violindustrial/Victoriandustrial το χρησιμοποίησε η ίδια για να περιγράψει την μουσική της.
These are both terms Emilie has coined to describe her music, a combination of violin/Victorian style music and industrial.
"I simply combine what I like, because I don't want to spend great chunks of my life doing one thing and not the other. It's simply a convenient way to do everything at once." -- EA, TWF Magazine.
Ε, όχι ανυπόφορο. Εμένα και live μ' αρέσει το βιολί. Καλά στην αρχή του Liar δεν το συζητώ..
Πάντως κάνει πολλάααα χρόνια βιολί. Ξεκίνησε στα 4 να μαθαίνει και έφηβη ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά..
edit:
Κοιτάξτε λίγο:
Wtf? Στην αμερική βάζουν όρια ηλικίας; Και ..συνοδεία από κηδεμόνα.. 19+? Πάμε καθόλου καλά;
Τόσο ακατάλληλη την θεωρούν;
Τα all ages πρέπει να είναι και πολύ προχωρημένα.