από Ktn Πεμ Ιαν 06, 2011 12:43 am
Αρχικά, τον κωδικό σου μπορείς να τον βρεις στο πρώτο μεηλ που σου είχε σταλεί όταν είχε ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Απο κει και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα στο να ανοίξεις το mail σου από κάποιον άλλο υπολογιστή. Εκτός κι αν δεν ξέρεις ούτε για αυτό το password, οπότε το πράγμα αλλάζει. :b
Πάντως αν μπορείς να μπεις στο λογαριασμό του mail σου και να βρεις εκείνο το πρώτο "welcome mail" που σου είχε σταλεί, δε υπάρχει ζήτημα. Απλά σημειώνεις κάπου αυτό τον κωδικό και δεν θα χεις πρόβλημα.
Διαφορετικά, μπορείς πάντα να επιλέξεις να αλλάξει ο κωδικός σου. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να αποσυνδεθείς, να προσπαθήσεις να κάνεις log-in και να επιλέξεις το link που γράφει "Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου". Εκεί συμπληρώνεις το ψευδώνυμό σου και τη διευθυνση mail που είχες δηλώσει και πατάς "υποβολή". Έτσι θα σου σταλεί στο mail σου ένα μήνυμα με τον νέο κωδικό που σου δόθηκε. Μετα αν θες μπορείς μέσω του προφιλ σου να τον ξαναλλάξεις για να βάλεις κάποιον που θα σε βολεύει καλύτερα. Τώρα το "απαιτεί κάτι σαν λινκ που δεν μπορει να ανοίξει ο υπολογιστης" να σε πω την αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξεις κωδικό, απ' όσο ξέρω, είναι αυτός.
Ελπίζω να βοηθησα